Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εχω κατι πμ που μου στειλανε με δικα σου πμ να σαλιαριζεις. δε σε γουσταρουνε εκει και σε βγαλανε εφημεριδα οταν καμακωνες.
εχω κατι πμ που μου στειλανε με δικα σου πμ να σαλιαριζεις. δε σε γουσταρουνε εκει και σε βγαλανε εφημεριδα οταν καμακωνες.
Ναι το "θετικό" ειναι ότι αυτό διαπιστώνει κι εκεινη, δεν ξέρω αν και η ιδια λειτουργεί έτσι, αλλά από τα προβληματα που της περιγράφουν αυτό συμπεραίνει. Άλλαξε την καραμέλα του τύπου δεν υπάρχουν άντρες, ειναι μαλάκες κλπ.Mα αν το προσεξεις γυρω σου.... κατι τετοιοι κυκλοφορουν με ωραιες γκομενες ρε συ.
Επειδη εχουν το ΙΔΙΟ στυλ... στυλ κοιτανε οι γυναικες στα αρχιδια τους η εμφανιση....
αρκει να εισαι στο στυλ τους... να πηγαινετε στα ιδια μαγαζακια... να ακουτε την ιδια μουσικουλα
ωστε να κανετε like ο ενας στον αλλον.... να εχετε το ντυσιματακι το αναλογο.
Οι περιπτωσεις στις οποιες οι ωραιες γκομενες ελκονται απο αντιθετο στυλακι απο αυτες.... ειναι πολυ λιγες .
ελπιζω να μη με αναγκασει τυπε. τον θελω εδω να μιλαμε, δε θελω να εξαφανιστει ντροπιασμενος.
εχουμε και τον χριστιδη τυπε,μην ξεχνας αυτη την μορφη.και εγω το ελπιζω τυπε γιατι μετα την απωλεια του αχαχουχα αυτο θα ειναι το τελειωτικο χτυπημα για το forum :S το εχουνε κανει πολιτικο καφενειο εδω μεσα και τσακωνονται για τον Σαμαρα και τον Τσιπρα και η μαγεια εχει χαθει :-
εχουμε και τον χριστιδη τυπε,μην ξεχνας αυτη την μορφη.
μπολντης,αχαχουχας,αβραμης,δημητρακης ειναι μοναδικες καλτ μορφ,δεν εχουν δευτερο.μπολντης δεν ειναι
μπολντης,αχαχουχας,αβραμης,δημητρακης ειναι μοναδικες καλτ μορφ,δεν εχουν δευτερο.
ελπιζω να μη με αναγκασει τυπε. τον θελω εδω να μιλαμε, δε θελω να εξαφανιστει ντροπιασμενος.
Ρε τι θα γίνει με αυτή τη " ΧΕΙΡΔΑΡΗ " καί το γελοίο επίθετό της? SERAPIS
...νομιζω "ΧΟΙΡΔΑΡΗ" θα της ταιριαζε καλλυτερα...Ρε τι θα γίνει με αυτή τη " ΧΕΙΡΔΑΡΗ " καί το γελοίο επίθετό της? SERAPIS
Προχθές έβλεπα Λαζόπουλο κ έδειξε απόσπασμα απο Χειρδάρη να λέει κ καλά τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας παίζοντας παιχνιδάκια...
Το τι μαλακίες είπε,δε λέγεται...
Τα οικονομικα της προβληματα, με την ταυτοχρονη μετεγκατασταση της σε μια απο τις πλουσιοτερες περιοχες της Γερμανιας πως συμβαδιζουν ακριβως?
Παντως με τα κοροιδα τις γκομενες μια χαρα γερη μπαζα εκανε και τωρα την κανει για αλλες πολιτειες φορτωμενη με φραγκα
Τα οικονομικα της προβληματα, με την ταυτοχρονη μετεγκατασταση της σε μια απο τις πλουσιοτερες περιοχες της Γερμανιας πως συμβαδιζουν ακριβως?