ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Θα γούσταρα να της δώσω για γαργάρες την "κρέμα" μου ...
ειδες πως κουρεψε την κουρουπα της? σαν αναρχοαπλυτη εγινε.
Θα γούσταρα να της δώσω για γαργάρες την "κρέμα" μου ...
Πάντως έκατσα και ειδα αυτό το βιντεάκι από διαστροφή -το παραδέχομαι- και λέει μια αλήθεια. Ότι δηλαδή σε πολλές περιπτώσεις γουστάρει η Ελεϊνίδα το οτι ο άλλος ειναι πυρφοροαγαπούλης και όχι το ίδιο το άτομο. Την κυριαρχία δαλαδή. Και αυτό ειναι που της λειπει μετά , όχι το άτομο.
Mα αν το προσεξεις γυρω σου.... κατι τετοιοι κυκλοφορουν με ωραιες γκομενες ρε συ.
Επειδη εχουν το ΙΔΙΟ στυλ... στυλ κοιτανε οι γυναικες στα αρχιδια τους η εμφανιση....
αρκει να εισαι στο στυλ τους... να πηγαινετε στα ιδια μαγαζακια... να ακουτε την ιδια μουσικουλα
ωστε να κανετε like ο ενας στον αλλον.... να εχετε το ντυσιματακι το αναλογο.
Οι περιπτωσεις στις οποιες οι ωραιες γκομενες ελκονται απο αντιθετο στυλακι απο αυτες.... ειναι πολυ λιγες .
γιαυτο τα βρισκεις σκουρα δασκαλε? δεν εχει βρεθει ακομα γκομενακι που να της αρεσει μονο το σουβλακι?
τυπε καλη η εποπινα?Κοιτα φιλε... αν θες γκομενα κλασσικη ελληνιδα του 2012
με το αντιστοιχο στυλακι κ εμφανισιμη πρεπει να λιωσεις στο Γκαζι
και τα κλαμπακια... να εισαι δηλαδη κοντα στα κεντρα που μαζευονται.
Εκει θα βρεις ευκαιριες οχι στο ιντερνετ .... εγω δεν παω πολυ σε τετοια δεν με ενθουσιαζουν.
Αμα ειχα σταθερο μισθο και πηγαινα σε τετοια
στανταρ θα ειχα γκομενα καποια απο αυτες....
ρε σεις χαζοβιολες ειναι οι περισσοτερες ελεος.
Κοιτα φιλε... αν θες γκομενα κλασσικη ελληνιδα του 2012
με το αντιστοιχο στυλακι κ εμφανισιμη πρεπει να λιωσεις στο Γκαζι
και τα κλαμπακια... να εισαι δηλαδη κοντα στα κεντρα που μαζευονται.
Εκει θα βρεις ευκαιριες οχι στο ιντερνετ .... εγω δεν παω πολυ σε τετοια δεν με ενθουσιαζουν.
και στις παρκαδες που παει τι κανει τυπε?δηλαδη θες να πεις...δηλαδη...πως να το πω...δε βρισκω τις λεξεις...δηλαδη...δεν...γαμας?
δηλαδη θες να πεις...δηλαδη...πως να το πω...δε βρισκω τις λεξεις...δηλαδη...δεν...γαμας?
και στις παρκαδες που παει τι κανει τυπε?
εκτορ λοπεζ εγω θελω να βαλω τον αχαχουχα να στο παιξει γκομενα
στο κοσμοπολιταν και να σε ξεφτυλισει τελειως.... ξερεις μπορω ανετα να το κανω
και να μην παρεις χαμπαρι !!!
Μετα θα φερουμε τις συνομιλιες εδω και αμα ξαναμπεις μετα σφυρα μου
μπα τωρα εχεις νταραβερια κρυφα με τον αχαχουχα? αφησες τον αβραμη? βλεπω διαλεγεις την αφροκρεμα στις παρεες για να γαμησεις οπως λες. αυτα ειναι κονε οχι αστεια.
ετσι εμαθε το κολπο τυπεμπα τωρα εχεις νταραβερια κρυφα με τον αχαχουχα? αφησες τον αβραμη? βλεπω διαλεγεις την αφροκρεμα στις παρεες για να γαμησεις οπως λες. αυτα ειναι κονε οχι αστεια.
χαχαχαχ θα ακους αχαχουχα και θα χεζεσαι πανω σου μετα λοπεζ εκτορ γκομενιαρη του ιντερνετ
σε προκαλω τυπε. παρε και ενα χαστουκι με το γαντι
Τραβα να δεις αν εχεις πμ στο κοσμοπολιταν απο κανα γκομενακι
και θα τα κανονισουμε ολα μην αγχωνεσαι