Ειχα εναν συναδελφο σε μια δουλεια καποτε-τον Σωτηρη-ο οποιος αν και ξυπνιος και μπερμπαντης
ηταν μουνοδουλαρα πρωτου βεληνεκους.
Οποια γκομενα εβρισκε την χρυσωνε ο κακομοιρης και δεν ηταν και κανενας κληρονομος,ενας μετριος τυπος ηταν.
Αλλα κατι γινοταν στο τελος και τα σκατωνε ο μαλακας.
Ποτε δεν καταλαβαμε τι εφταιγε μεχρι που ενα πρωι ηρθε να με δει να μου πει για μια γκομενα.
Τον ειχε κανει τσακωτο με μια αλλη και ηθελε συγχωροχαρτι.
Ειχε παθει στραπατσο γερο απ'οτι εδειχνε και ηταν με μια ανθοδεσμη στα χερια σαν ηρωας απο παλια ελληνικη ταινια.
Οποτε μου λεει "παω να της ζητησω συγνωμη και οτι γινει",μαλλον ειχε παθει καλπαζουσα μαλακυνση.
Τον ρωτησα "Σωτηρη τα λουλουδια θα τα πας εσυ;" και μου απαντησε ναι.
"Εκει χανεις παλληκαρι μου λοιπον" του απαντησα,"στειλε τα με αποστολη και δωσε ενα ταληρο παραπανω(5.000 δραχμες)
αλλα θα την ξαφνιασεις,μετα απο κανενα δυωρο πηγαινε και εσυ"!
Τοσα και τοσα εδινε σε μαλακιες,σιγα την χασουρα που θα ειχε.
Οντως με πιστεψε ο Σωτηρης και το εκανε.
Πηγαν τα λουλουδια και ο Σωτηρης πηγε μετα απο κανενα δυωρο,μαλιστα ειχε πιει ο μαλακας κιολας και τα σκατωσε(οπως παντα).
Αλλα η γκομενα εκτιμησε το γεγονος οτι ο Σωτηρης εμφανιστηκε μετα,της ειχε δωσει τον χρονο να σκεφτει και να εχουν
μια νορμαλ συζητηση.
Απο οτι ειπε τον συγχωρεσε τελικα,δεν λεω οτι τα λουλουδια χωριστα απο τον Σωτηρη το εκαναν αυτο για να παρω το μπραβο
αλλα να που η γκομενα σκεφτηκε καπως πιο νορμαλ μονη της,το πιο πιθανο θα ηταν να τον πεταγε εξω αν παρουσιαζοταν ο ιδιος.
Θα εκαιγε μια καλη πιθανοτητα λοιπον.
Καποιες φορες χρειαζεται διπλωματια,ο Σωτηρης μετα βεβαια απο λιγο καιρο χωρισε με την γκομενα για αλλους λογους
οπως ειχε δηλωσει στην παρεα αλλα τι σημασια εχει;αυτος μυαλο δεν εβαλε ποτε.
Τωρα αγνοειται αν ειναι με αλλη η τι κανει,εχουν περασει πολλα χρονια και χαθηκαμε.
Ευχομαι να ειναι καλα!