KATHREPTOFILOS123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παντως αν θελετε κανενα στοιχημα εγω ειμαι μεσα,οι κανονες εχουν ως εξης:οριζετε εσεις ενα μερος οπου παμε οσοι θελετε και εγω μοναχος μου,θα διαλεξω τρεις γκομενες "τουμπανα" κατα γενικη ομολογια(εγω θα διαλεξω ομως ποιες τρεις)και αν καταφερω με την μια απο αυτες και την κανω να μου δωσει τηλεφωνο η να πεσει και να πειστειτε οτι επεσε μεσα απο την αληθεια σας,χανετε 1 ευρω και εγω 100 αν χασω!
Προυποθεση οτι θα ειστε παρων στο τραπεζι για να αποφευθει τυχον υποννοια λαδωματος εκ μερους μου,αλλα δεν θα μιλατε καθολου εκτος των στοιχειωδων,αν κανετε πουστια το στοιχημα ακυρωνεται.
Μπαζα αποκλειονται απο το στοιχημα εννοειται οπως ειπα,θα επιλεξω καθαρα 9αρια+ στα οποια θα πρεπει να συμφωνησετε.......
Οποιος θελει πονταρει......τοσο σιγουρος ειμαι!
Προυποθεση οτι θα ειστε παρων στο τραπεζι για να αποφευθει τυχον υποννοια λαδωματος εκ μερους μου,αλλα δεν θα μιλατε καθολου εκτος των στοιχειωδων,αν κανετε πουστια το στοιχημα ακυρωνεται.
Μπαζα αποκλειονται απο το στοιχημα εννοειται οπως ειπα,θα επιλεξω καθαρα 9αρια+ στα οποια θα πρεπει να συμφωνησετε.......
Οποιος θελει πονταρει......τοσο σιγουρος ειμαι!