Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Παντως αν θελετε κανενα στοιχημα εγω ειμαι μεσα,οι κανονες εχουν ως εξης:οριζετε εσεις ενα μερος οπου παμε οσοι θελετε και εγω μοναχος μου,θα διαλεξω τρεις γκομενες "τουμπανα" κατα γενικη ομολογια(εγω θα διαλεξω ομως ποιες τρεις)και αν καταφερω με την μια απο αυτες και την κανω να μου δωσει τηλεφωνο η να πεσει και να πειστειτε οτι επεσε μεσα απο την αληθεια σας,χανετε 1 ευρω και εγω 100 αν χασω!
Προυποθεση οτι θα ειστε παρων στο τραπεζι για να αποφευθει τυχον υποννοια λαδωματος εκ μερους μου,αλλα δεν θα μιλατε καθολου εκτος των στοιχειωδων,αν κανετε πουστια το στοιχημα ακυρωνεται.
Μπαζα αποκλειονται απο το στοιχημα εννοειται οπως ειπα,θα επιλεξω καθαρα 9αρια+ στα οποια θα πρεπει να συμφωνησετε.......
Οποιος θελει πονταρει......τοσο σιγουρος ειμαι!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως αν θελετε κανενα στοιχημα εγω ειμαι μεσα,οι κανονες εχουν ως εξης:οριζετε εσεις ενα μερος οπου παμε οσοι θελετε και εγω μοναχος μου,θα διαλεξω τρεις γκομενες "τουμπανα" κατα γενικη ομολογια(εγω θα διαλεξω ομως ποιες τρεις)και αν καταφερω με την μια απο αυτες και την κανω να μου δωσει τηλεφωνο η να πεσει και να πειστειτε οτι επεσε μεσα απο την αληθεια σας,χανετε 1 ευρω και εγω 100 αν χασω!
Προυποθεση οτι θα ειστε παρων στο τραπεζι για να αποφευθει τυχον υποννοια λαδωματος εκ μερους μου,αλλα δεν θα μιλατε καθολου εκτος των στοιχειωδων,αν κανετε πουστια το στοιχημα ακυρωνεται.
Μπαζα αποκλειονται απο το στοιχημα εννοειται οπως ειπα,θα επιλεξω καθαρα 9αρια+ στα οποια θα πρεπει να συμφωνησετε.......
Οποιος θελει πονταρει......τοσο σιγουρος ειμαι!

τυπε εισαι τοσο αγαθος? αν σε βαλω εγω αυτο το στοιχημα θα βγαλω και 1000 ευρω απο πανω.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Προς εκτορ λοπεζ-σωστη απαντηση εδωσες,εσυ οντως εισαι πιο λιμιτ απ στο μυαλο κατα γενικη ομολογια απο κατι αλλους αλλα δεν μπορω να διαβαζω συνεχεια για μιρλα,αυτο εννοουσα οταν ειπα για την αναλογια των λεξεων "πουτανα" και "λεφτα".
Ολο οι "πουτανες" και "καλα να παθουν" και "να πανε στο διαολο" κτλ,τι διαολο πραγμα ειναι αυτο;
Αφου στο τελος πισω απο τις γκομενες τρεχουν σαν σκυλακια,να ειμαστε και λιγο σοβαροι(μπου χαχαχα)

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Προς Εκτορα-Δηλαδη πως θα τα βγαλεις;για πες μου να μην βαλω τοτε ρε αρχηγε,ορισε τι λες,τις συνθηκες ντε,τι ειναι υτο που σε κανει να λες οτι θα χασω;μονο τα γραμματα μου βλεπεις μεχρι τωρα και εγω το ιδιο,αφου λοιπον ο κοινος παρανομαστης ειναι οι γκομενες και οχι εσυ η εγω πως το ξερεις οτι θα χασω;
Περιμενω απαντηση!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μάκη1234567 για password έχεις βάλει 4 άσσους ή 4 μηδενικά?

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Προς VELVY-Ουτε το ενα ουτε το αλλο αλλα αν θες να στο πω να μπεις να γραφεις αντι για μενα.........
Βασικα ενα σπαθι εβαλα σαν αυτο που εχεις συτην πλατη σου,η λαβη που να υποθεσω οτι ειναι χωμενη;
(χιουμορ εννοειται-κανενα στοιχηματακι ρε παιδια;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μάθαμε και το μαγευτικό σου χιούμορ, εννοείται. :dunno:

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Κυρα Velvy με κουρασες,αν δεν εχεις κατι να πεις πηγαινε στην κουζινα σου,εγω ετσι ειμαι,μια πανω μια κατω για να ειμαι απιαστος,μια θα τα χωνω και μια θα λεω ιστοριες η θα παπαριζω,ωστοσο ο αρχηγος Εκτορας που ειναι να απαντησει;με τοσα ποστ(γιατι απο'κει σας κρινει το συστημα)θα επρεπε να με εχει αφησει "μαλακα"!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Προς Εκτορα-Δηλαδη πως θα τα βγαλεις;για πες μου να μην βαλω τοτε ρε αρχηγε,ορισε τι λες,τις συνθηκες ντε,τι ειναι υτο που σε κανει να λες οτι θα χασω;μονο τα γραμματα μου βλεπεις μεχρι τωρα και εγω το ιδιο,αφου λοιπον ο κοινος παρανομαστης ειναι οι γκομενες και οχι εσυ η εγω πως το ξερεις οτι θα χασω;
Περιμενω απαντηση!

αφου εγω επιλεγω μαγαζι τι πιο ευκολο. θα σε παω σε μαγαζι που ξερω μεχρι και τα τασακια.
θα εχω τις γκομενες μιλημενες να σου βουλωσουν χαστουκι μολις τους μιλησεις.
θα τσιμπησω απο ενα 20αρικο στοιχημα με οποιο πελατη θελει οτι μεσα σε μιση ωρα ενας τυπος (εσυ) θα μαζεψει τρια χαστουκια και θα γελαει ενα μαγαζι μαζι του.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Προς Εκτορα-ο χρονος απαντησης εληξε,λυπαμαι αλλα δεν συμμετειχε κανεις στο στοιχημα που θα εχανα,πριν λιγο ηταν ολοι εδω φοβητρα,τωρα λακισαν ολοι,παω να λακισω κι εγω για να ξαναμπειτε.
Ρε ριξτε στην πλακα ρε φιλοσοφοι και φατε τα γκομενακια τωρα που μπορειτε..........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κυρα Velvy με κουρασες,αν δεν εχεις κατι να πεις πηγαινε στην κουζινα σου,εγω ετσι ειμαι,μια πανω μια κατω για να ειμαι απιαστος,μια θα τα χωνω και μια θα λεω ιστοριες η θα παπαριζω,ωστοσο ο αρχηγος Εκτορας που ειναι να απαντησει;με τοσα ποστ(γιατι απο'κει σας κρινει το συστημα)θα επρεπε να με εχει αφησει "μαλακα"!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!

ελα γατακι ηρεμησε. βλεπουμε και αλλα θρεντ.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Προς Εκτορα-καληνυχτα φιλε μου αλλα "φοβηθηκες",η απαντηση σου ειναι εκτος "συνθηκων" στοιχηματος μιας που θα εκανες "λαμογια" οπως παραδεχεσαι,τα στοιχηματα μεταξυ ανδρων πρεπει να ειναι τιμια και το καταλαβες οτι το τιμω αυτο απο τις συνθηκες που "εστησα" τιμια,ετσι δεν ειναι η λεω μαλακιες;
Παντως θα εχανες,ειχες αγγελο φαινεται αποψε,θα τα πουμε αλλη φορα και μην θιγεσαι λεγοντας με "γατακι" γιατι αφου αρνηθηκες καποιος αλλος ειναι το "γατακι",απο οτι φαινεται δεν ειστε για τζερτζελε και λογομαχια,μαλλον μονο μαμ,κακα και νανι,θα επιστρεψω παλι στα σεντονια μου η σε παπαρολογιες αφου αυτο δεν σας ενοχλει,να δωσω και χωρο στις "γκομενες" να απλωθουν!

Καληνυχτα!
NO MORE BETS PLEASE!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε μακη σαν κατι γκομενες κανεις που τους λες ενα γεια και σου πριζουν τα αρχιδια μετα στην παρλα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Προς Εκτορα-καληνυχτα φιλε μου αλλα "φοβηθηκες",η απαντηση σου ειναι εκτος "συνθηκων" στοιχηματος μιας που θα εκανες "λαμογια" οπως παραδεχεσαι,τα στοιχηματα μεταξυ ανδρων πρεπει να ειναι τιμια και το καταλαβες οτι το τιμω αυτο απο τις συνθηκες που "εστησα" τιμια,ετσι δεν ειναι η λεω μαλακιες;
Παντως θα εχανες,[size=20pt]ειχες αγγελο φαινεται αποψε[/size],θα τα πουμε αλλη φορα και μην θιγεσαι λεγοντας με "γατακι" γιατι αφου αρνηθηκες καποιος αλλος ειναι το "γατακι",απο οτι φαινεται δεν ειστε για τζερτζελε και λογομαχια,μαλλον μονο μαμ,κακα και νανι,θα επιστρεψω παλι στα σεντονια μου η σε παπαρολογιες αφου αυτο δεν σας ενοχλει,να δωσω και χωρο στις "γκομενες" να απλωθουν!

Καληνυχτα!
NO MORE BETS PLEASE!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tράβα ν'ανάψεις κανά κερί αύριο, Έκτορα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως θα εχανες,ειχες αγγελο φαινεται αποψε,θα τα πουμε αλλη φορα και μην θιγεσαι λεγοντας με "γατακι" γιατι αφου αρνηθηκες καποιος αλλος ειναι το "γατακι",απο οτι φαινεται δεν ειστε για τζερτζελε και λογομαχια,μαλλον μονο μαμ,κακα και νανι,θα επιστρεψω παλι στα σεντονια μου η σε παπαρολογιες αφου αυτο δεν σας ενοχλει,να δωσω και χωρο στις "γκομενες" να απλωθουν!

Καληνυχτα!
NO MORE BETS PLEASE!

βρε μπακαλιαρακι με ρωτησες πως θα βγαλω τα 1000 ευρω και σου απαντησα. αν ηξερα οτι βαζεις και τα κλαμματα για αδικιες και ανεντιμα στοιχηματα θα εβγαζα 2000 ευρω για δαρμενο και κλαμενο. 

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Προς Εκτορα-ο χρονος απαντησης εληξε,λυπαμαι αλλα δεν συμμετειχε κανεις στο στοιχημα που θα εχανα,πριν λιγο ηταν ολοι εδω φοβητρα,τωρα λακισαν ολοι,παω να λακισω κι εγω για να ξαναμπειτε.
Ρε ριξτε στην πλακα ρε φιλοσοφοι και φατε τα γκομενακια τωρα που μπορειτε..........

ελα δεν λακισαμε,απλως ετυχε σημερα να εχουμε...
ααααααυτο

Συνημμένα

• kokoretsi.png
    kokoretsi.png
    110 KB · Εμφανίσεις: 57

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οχι,οχι,η πλακα ειναι να κανει κατι στο τελειως ασχετο,επειδη θα εχει πεσει πεινα,ας πουμε να διαφημιζει ποντικοπαγιδες στο extra channel,η τα φιλτρα νερου camelot.και φυσικα το βαρυ πυροβολικο της διαφημισης,σπρεϊ για φουρνους

Το οποιο ειχε διαφημισει αρκετα παλια ο πολυ αξιολογος (κατα την γνωμη μου παντα) Χρηστος Σιμαρδανης που κανει τον μπατλερ στο "αμαρτημα της μητρος μου", οποτε ουτε καν για αυτο δεν κανει η φλομπα η αγαμια editor... Mονο για να διαφημιζει συσκευες πλυσης κωλαντερου...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το οποιο ειχε διαφημισει αρκετα παλια ο πολυ αξιολογος (κατα την γνωμη μου παντα) Χρηστος Σιμαρδανης που κανει τον μπατλερ στο "αμαρτημα της μητρος μου", οποτε ουτε καν για αυτο δεν κανει η φλομπα η αγαμια editor... Mονο για να διαφημιζει συσκευες πλυσης κωλαντερου...

ΥΠΕΡΟΧΗ φωνή!! Σε παιδικά είναι απίστευτος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom