Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ μαστρο παπαρια μαντολες προσεχε μην σου πεσει η πουτσα στο κεφαλι σου.(χαχαχα)
Τι δεν το αρχισα καλα;οποιος θελει συμμετεχει και λεει οτι θελει αλλιως τραβατε στον εισαγγελεα να με κανει ντα επειδη γραφω οτι γουσταρω.........

οχι ρε δεν με καταλαβες!εισαι καμακερμαν σπεσιαλ;δειξτο στην πραξη,οχι ιστοριες,ποιον εισαγγελεα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπα ουτε καν ... τοιχοκοληση το χαρτι τα αρχιδια μου θα παρουν...δεν το βρηκα ποτε κυριοι να μου το δινατε στο χερι.... :dancing:
Σήμερα δεν τον χαιρέτησα τον κώλο σας,τον χαιρέτησα;;; :kissass: :grin:

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Που βρηκες χρονο για ντιβαδικο;ολη μερα εδω μεσα εισαι,με τοσα ποστ που εχεις αν εδινες ενα ευρω για καθε ενα θα ειχες κατατροπωσει το μνημονιο.
Πειτε καμια μαλακια γιατι σε λιγω θα βγω,αντε να γελασουμε που το παιζετε φιλοσοφοι ολοι πισω απο την οθονη,τιποτα γεγονοτα εχετε η ολο κριτικη;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Που βρηκες χρονο για ντιβαδικο;ολη μερα εδω μεσα εισαι,με τοσα ποστ που εχεις αν εδινες ενα ευρω για καθε ενα θα ειχες κατατροπωσει το μνημονιο.
Πειτε καμια μαλακια γιατι σε λιγω θα βγω,αντε να γελασουμε που το παιζετε φιλοσοφοι ολοι πισω απο την οθονη,τιποτα γεγονοτα εχετε η ολο κριτικη;

Μπολντη?  :grin:

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Οποιος εχει αντιρρηση να γραφω οτι θελω βγαλμενα απο την ζωη μπορει καλλιστα να μιλησει με τον admin και να με σουταρει αν ενοχλειστε,δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα,οσον αφορα τον εισαγγελεα εννοουσα καντε μου μυνηση επειδη εχω αντιθετες αποψεις(χαχαχα)μπας και ξεκολληστε απο την οθονη!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ήταν όταν είχε πέσει ο σέρβερ κι αναγκάστηκα και βγήκα έξω. :)

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Και τι να κανω δηλαδη οταν λεει ο αρχοντας πιο πανω να το δειξω στην πραξη;να γυρισω βιντεο με καμακι η νομιζετε πως οτι γραφω το γραφω για να σας την πω;
Απλα διαφωνω με την εμμονη σας σε καποια θεματα και μπαινω οταν εχω ευκαιρια να πω τα δικα μου,που ειναι το περιεργο;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οποιος εχει αντιρρηση να γραφω οτι θελω βγαλμενα απο την ζωη μπορει καλλιστα να μιλησει με τον admin και να με σουταρει αν ενοχλειστε,δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα,οσον αφορα τον εισαγγελεα εννοουσα καντε μου μυνηση επειδη εχω αντιθετες αποψεις(χαχαχα)μπας και ξεκολληστε απο την οθονη!

Συνημμένα

• SWTCW-poster.jpg
    SWTCW-poster.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 17

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καλα ρε τυπε σε εκραξε η βελβυ και τα πηρες...ποσο νεος εισαι? κανεις δε προσεχει τι λενε οι κοκονες εδω μεσα

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ποιος σου ειπε οτι τα πηρα συντεκνε;επιτηδες οριζω θεματα για να εντρυφησω στην σαπιλα(σκασε ρε βλακα Μακη)γιατι εαν δεν γινει και λιγο τζερτζελο τι να κανω εδω;απο τις 1000 κουβεντες οι 990 ειναι "πουτανα" και "λεφτα".

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ο αλλος ο φρεσκοξυρισμενος τωρα υποννοει οτι ειμαι αλλος(κλωνος)ενω μεχρι χτες με αυτον που λεει μιλουσαμε και απαντουσε εδω ολοι μαζι,εαν δεν κανω λαθος εννοει τον φανταροπληκτο.......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιος σου ειπε οτι τα πηρα συντεκνε;επιτηδες οριζω θεματα για να εντρυφησω στην σαπιλα(σκασε ρε βλακα Μακη)γιατι εαν δεν γινει και λιγο τζερτζελο τι να κανω εδω;απο τις 1000 κουβεντες οι 990 ειναι "πουτανα" και "λεφτα".

εχεις δικιο τυπε. και απο πανω βαφτιζουν και το σαιτ "μπουρδελα.κομ".  :uglystupid:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εχεις δικιο τυπε. και απο πανω βαφτιζουν και το σαιτ "μπουρδελα.κομ".  :uglystupid:
:2funny:
σου γαμω πορνη. να με καμαρωσει και ο μακης
Μη μηη θα τον ταραξεις δεν μπορει να ακουει αλλο για πουτανες μεσα στο μπουρδελα  :2funny:

Stories

Νέο!
Top Bottom