Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Παλι μαυτην ασχολεισαι?????
Ναι γιατι γουσταρω γραφικοτητα
Παλι μαυτην ασχολεισαι?????
Βιτσιοζικο αγορι....
Αμ πως ;) Η τυπισσα ειναι τρομερο ταλεντο...Εχει καταφερει ακομα και το φορουμ του κοσμοπολιταν να την κραζει...
Μπαινεις κι εκει για να δεις τι λενε γι αυτην????
Η κατασταση σου ειναι πιο σοβαρη τελικα....
Σε μια χώρα που μαστίζεται απο την ανεργία το να ανακαλυφθούν νέα επαγγέλματα νέοι τίτλοι και ειδικότητες για μένα δεν είναι κακό και καλά κάνει η κυρία και παρουσιάζει τον εαυτό της σαν κάτι το διαφορετικό εφόσον θεωρεί και αυτή και οι εργοδότες της οτι υπάρχει κοινό που θα ήθελε να την ακούσει-συμβουλευτεί.
Τώρα με βάση κάποια λεγόμενα της που τυχαία έχω παρακολουθήσει δεν μπορώ να πω οτι συμφωνώ και μαζί της αλλα ο κάθε της ακροατής έχει πιστεύω και άλλες απαιτήσεις ,εμπειρίες και θέλω
Στην τηλεοραση βρεθηκε επειδη τα περιοδικα που εγραφε βουλιαζουνε απο τα χρεη και την χαμηλη αναγνωσιμοτητα και κλεινουν το ενα μετα το αλλο.Το σκασιμο της φουσκας της ευκαταστατης ελληνικης μεσαιας ταξης που καταναλωνε αβερτα και που οι λαιφσταιλαδες καθονταν πανω και βγαζανε το ψωμι τους μαζι με την σαρωτικη εξαπλωση του Ιντερνετ την τελευταια δεκαετια τους εχει αποδεκατισει ουσιαστικα....
αυτο ηταν το μονο συγουρο οτι θα γινοταν και ας μην υπηρχε η οικονομικη κριση
η ελλαδα των 10εκ κατοικων ειχε φτασει να εχει στα περιπτερα της περισσοτερα περιοδικα και απο την αμερικη των 200εκ
Αμ πως ;) Η τυπισσα ειναι τρομερο ταλεντο...Εχει καταφερει ακομα και το φορουμ του κοσμοπολιταν να την κραζει...
Ωω ήρθες και δίπλα!
Μονο που δεν με αφηνουν να γινω μελος :S
Nαι?
Μήπως έβαλες κανά περίεργο νικ? Περίεργο μου φαίνεται.
φοβουνται την γλωσσα της αληθειας μαλλον
να την δω αυτην την ψωλα να διαφημιζει τηγανια και κουταλοπιρουνα,και δεν θελω τιποτα αλλο.που το παιζει και ειδικη