Νέα

Η Εφορία θα μπαίνει σε σπίτια και θα κάνει κατασχέσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου πω, εισαι τοσο γαμημενος πουστης η το παιζεις κι ολας? παρε για τα ταμεια παρε και για την εφορια
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ

για ΦΠΑ και ΙΚΑ ??? και λίγες κάνουνε... τους κλέφτες δεν τους παίρνεις μόνο την περιουσία τους κλείνεις και φυλακή πουστράκο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο Γαβαλας είναι μεσα για χρεη κακουργηματικου χαρακτήρα.
Ξεβρακώθηκες. Ο επομενος.
τι θα πει αυτο , για χρεη ειναι...παρει και τη συνεχεια
ειπες εστω και ενας θα διαγραφεις, η ζητας συγνωμη και παραδεχεσαι οτι λες μαλακιες ή διαγραφεσαι τωρα , διαλεγεις και παιρνεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Γαβαλας είναι μεσα για χρεη κακουργηματικου χαρακτήρα.
Ξεβρακώθηκες. Ο επομενος.
bb78ae00145f20a3f465de0b939f7190_L.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
για ΦΠΑ και ΙΚΑ ??? και λίγες κάνουνε... τους κλέφτες δεν τους παίρνεις μόνο την περιουσία τους κλείνεις και φυλακή πουστράκο...
και εφορια και τεβε, γαμημενε να ερθεις να τα ζησεις εδω αυτα, για πουτσα εχεις παει στην αγγλια το ξερεις και το ξερω, κοψε τις μαλακιες και ελα να μας τα πεις εδω αυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειπες εστω και ενας θα διαγραφεις, η ζητας συγνωμη και παραδεχεσαι οτι λες μαλακιες ή διαγραφεσαι τωρα , διαλεγεις και παιρνεις
Παμε παλι γιατι βλεπω δυσκολια στην επικοινωνια. Ειπαμε. Θα διαγραφω αν μου πειτε ΕΝΑΝ που είναι μεσα για χρεη πλημμεληματικου χαρακτήρα.
Μου απαντας εσυ "ο Γαβαλας, διαγραψου".
Σου λεω "ειπαμε, ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα, ο Γαβαλας είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα".
Και ανταπαντάς. "Και τι με αυτό, χρεη είναι".
Πες και ένα "εκανα λαθος", δεν κοστιζει τιποτα. Ελεος δηλαδή. Ντροπη είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι συλληψεις τι σχεση εχουν?
Εγω μιλησα για ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
ΦΥ-ΛΑ-ΚΙ-ΣΜΕ-ΝΟΥΣ.
Τι στον πούτσο ρε πουστη μου, πιωμενος εισαι αποψε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ειναι εργασιακο προσον η ξεσκισμενη σουφρα σου μωρη γαμιολα , να ερθεις εδω να παρεις οσα γουσταρεις στο ν παραδεισο που περιγραφεις μωρη αδερφαρα

καλά δωσε την κωλοτρυπίδα σου εσύ στα τραβέλια και άσε τους άλλους... κλάψε για τον γούγλη που σου έκοψε τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο μπλογκ σου με το κλεμμένο περιεχόμενο...

θα δουλεύω όπου και για όποιον γουστάρω και φυσικά για όποιον πληρώνει τα περισσότερα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όχι απλα συνενοχος και φτηνιαρης, αλλά και ΚΑΚΟΣ και ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ συνενοχος και φτηνιαρης.
Πολύ σωστα τα λες.
Ε και επειδή τελείωσε η κάνουλα του νδ-πασοκ,τώρα ο Έλληνας στρέφεται στον Συριζα...βρήκε άλλον να του υπόσχεται γη της επαγγελίας και τεράστιους μισθούς στο τεμπέλικο κράτος του δημοσίου.Νομίζει πάλι ο βλαχο Έλληνας ότι θα βρέξει λεφτά. Η μεγαλύτερη κρίση στην Ελλάδα είναι κοινωνική και αυτό δε το καταλαβαίνει κανείς.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παμε παλι γιατι βλεπω δυσκολια στην επικοινωνια. Ειπαμε. Θα διαγραφω αν μου πειτε ΕΝΑΝ που είναι μεσα για χρεη πλημμεληματικου χαρακτήρα.
Σου λεω "ειπαμε, ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα, ο Γαβαλας είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα".
τι θες να σου πω ονοματεπωνυμα βρε βλημα? Εγω εχω γνωστο μεσα για μικρο χρεος, τι θες τωρα να τον κανω και βουκινο?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλά δωσε την κωλοτρυπίδα σου εσύ στα τραβέλια και άσε τους άλλους... κλάψε για τον γούγλη που σου έκοψε τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο μπλογκ σου με το κλεμμένο περιεχόμενο...

θα δουλεύω όπου και για όποιον γουστάρω και φυσικά για όποιον πληρώνει τα περισσότερα...
θα γαμιεσαι με οποιον την εχει μεγαλυτερη ειπες? ουστ απο δω μωρη ξεσκισμενη, εμαθες κι εσυ για το περιπτερο που δεν ειχες μπει ποτε και εχεις και αποψη, συρε και γαμησου λεμε μωρη λινατσα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ελα ρε τώρ που κάθεσαι και ασχολείσαι με την φτερού... παράτα τον τον μαλάκα ... δεν αξίζει ούτε τους δακτυλισμούς στο πληκτρολόγιο το νούμερο...

Επισκέπτης
Αυτό που πρέπει να πάρει χαμπάρι ο Έλληνας είναι ότι είναι τουλάχιστον 70% συνένοχος. Και όχι μόνο συνένοχος αλλά και φτηνιάρης.Τον χριματίζανε με κάτι ψιλά και έκανε τα στραβά μάτια.Ούτε καν τα στραβά μάτια απλά δε τον ένοιαζε.Και τώρα θυμούνται να κλείσουν φυλακή τους φταίχτες.Αλλά θέλω να ξέρω πόσοι θα μείνουν άνεργοι αν κλείσουμε τις τράπεζες,βάλουμε φυλακή τον Βαρδινογιάννη κτλπ.
Εαν ηταν ολα αυτα τα χρονια σωστες οι κυβερνησεις λες ο ελληνας να ηταν ετσι, δεν νομιζω... δλδ θελετε αυτοι που κλεψαν τα πολλα να μηνουν ατιμωρητοι και ο λαος που τα τελευταια χρονια πληρωνει αυτα που εφαγαν οι παλιοτερες γενιες να πληρωνει και τα γαμισιατικα του πασοκ και της νδ ε αυτο μονο στην ελλαδα γινετε...να φαγαμε σαν λαος δεκα φραγκα και τωρα να γυρναμε πισω 20 και αυτοι που ολα αυτα τα χρονια εφαγαν 500 να μην πληρωσουν τιποτα. Αρε μαλακες ελληνες ποσο για το πουτσο λαος ειμαστε που τους ανεχομαστε ακομα  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ε και επειδή τελείωσε η κάνουλα του νδ-πασοκ,τώρα ο Έλληνας στρέφεται στον Συριζα...βρήκε άλλον να του υπόσχεται γη της επαγγελίας και τεράστιους μισθούς στο τεμπέλικο κράτος του δημοσίου.Νομίζει πάλι ο βλαχο Έλληνας ότι θα βρέξει λεφτά. Η μεγαλύτερη κρίση στην Ελλάδα είναι κοινωνική και αυτό δε το καταλαβαίνει κανείς.
Το καταλαβαινουν λιγοι για την ωρα. Ένα 25-30%. Οι υπολοιποι εχουν την ευκολη λυση των αφορισμων.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Όχι, απλα ΔΕΝ σε πιστευω.
στα @@ μου κι αν με πιστευεις και αν δε με πιστευεις. Ουτε τη νομοθεσια που υπαρχει δεν πιστευεις? Ουτε το τι συμβαινει γυρω σου δεν πιστευεις, η Ιακωβιδου του μπουρδελα κομ εχεις καταντησει κακομοιρη να το ξερεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παροτι κι εγω εκτος ελλαδας ζω,δεν ειναι λυση να μεταναστευσουν οι μισοι για να ζουν οι αλλοι μισοι... :grin:
Δεν νοείται μεταναστευση εντος Ευρωπαικης Ενωσης.
Δηλαδη ο τραμουντανα είναι...μετανάστης? Μια επαγγελματικη ευκαιρια βρηκε και την εκμεταλλευτηκε. Τι λετε ρε παιδια?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εαν ηταν ολα αυτα τα χρονια σωστες οι κυβερνησεις λες ο ελληνας να ηταν ετσι, δεν νομιζω... δλδ θελετε αυτοι που κλεψαν τα πολλα να μηνουν ατιμωρητοι και ο λαος που τα τελευταια χρονια πληρωνει αυτα που εφαγαν οι παλιοτερες γενιες να πληρωνει και τα γαμισιατικα του πασοκ και της νδ ε αυτο μονο στην ελλαδα γινετε...να φαγαμε σαν λαος δεκα φραγκα και τωρα να γυρναμε πισω 20 και αυτοι που ολα αυτα τα χρονια εφαγαν 500 να μην πληρωσουν τιποτα. Αρε μαλακες ελληνες ποσο για το πουτσο λαος ειμαστε που τους ανεχομαστε ακομα  :S
εδω ρε τυπε εχεις κατι σαν τον τραβελοσκισμενο στραπονακια και τον χασοδικη που τους υπερασπιζονται κι ολας  :jerking: :jerking: δεν εχει ελπιδα αυτη η χωρα με τετοια κατακαθια στις ταξεις της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom