Νέα

Η Εφορία θα μπαίνει σε σπίτια και θα κάνει κατασχέσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το ότι φορολογούνται το εισοδημα, η ιδιοκτησια και η καταναλωση είναι "νεοφιλελευθερη παπαριά"?
Μαλλον βασικη αρχη του φορολογικου συστηματος είναι.

Υ.Γ. Αλήθεια, πώς προχωραει η κοινωνια που δεν περιμενει επενδυτες? Με δανεικα όπως το 1980?
οχι ρε μαλακα, προχωραει βαζοντας φυλακη και κατασχοντας τα σπιτια του μισου πληθυσμου αφου πρωτα τους εχει καταστησει ανενεργους μπλοκαροντας το αφμ τους, ετσι προχωρανε οι συγχρονες κοινωνιες...απορω γιατι δε σε εχω αρχισει στα μπινελικια ακομα  :jerking:

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
:2funny: ρε κομματοσκυλο δωσε με τα αληθινα σου στοιχεια και θα σε στειλω τα δικα μου για να ερθεις μια μερα στην δουλεια μου και να δουμε μετα ποιος εχει τρυφερο κωλαρακο και κοκκινομαγουλα  :2funny:
μην ασχολεισαι με το κοριτσι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι μεγαλες φοροαπαλλαγες ρε βλημα γινονται στους τραπεζιτες και τους μεγαλοεπιχειρηματιες. Τα 750εκ φπα που εφαγε η χοκτιφ τα ξεχασες? Τα προστιμα που εσβησαν στη βονταφον τα ξεχασες?  τις ευνοϊκες ρυθμισεις στους μεγαλοκαναλαρχες και το ΜΜΑ τα ξεχασες? Τη μηδενικη φορολογια των τραπεζων την ξεχασες? Θες να ακουσεις κανα γαλλικο κι εσυ βραδυατικο? Αντε θα μας πειτε πως για ολα φταιει ο μπαρμπα Μητσος που δεν εδωσε αποδειξη για τα 30 ευρω που εκανε να φιαξει τη βρυση

πολύ λιακόπουλο διαβάζεις περιπτερά...

ο ΦΠΑ της χοχτιφ νομίμως δεν λογίστηκε διότι είναι ΦΠΑ κατασκευαστικής περιόδου... εξάλλου τόσο τα δικαστήρια όσο και η διαιτησία σε αυτήν την απόφαση κατέληξαν

πρόστιμο στην βόνταφον γιατί ?? γιατί αντί να πνίξει την καταγγελία περί παρακολούθησης τηλεφώνων που κάνανε κάποιοι υπάλληλοι της (μεταξύ αυτών και ο αυτόχειρας) την έβγαλε η ιδια στον αέρα ??

τι αλλες μαλακίες θα πείς? το πολύ σπέρμα από τα τραβέλια σε χαλάει να το κόψεις..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ε ο Γιωργακης γιαυτο ελεγε Δανια θα μας κανει εκει η ιδιοκατοικηση ειναι στο 20% τ πληθυσμου μονο  :grin: :grin: :grin:
παρεξηγημενη προσωπικοτητα  :grin: :grin: :grin:
εννουσε να επιτρεποντε οι γαμοι ομοφυλοφιλων κ η υιοθεσια παιδιων,,,,εσεις το πηγατε αλλου
η ιδιοκατοικηση στην Ελλαδα θαναι 5% σε 5 χρονια ,αν συνεχιστουν οι "μεταρυθμισεις",,

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1

ο ΦΠΑ της χοχτιφ νομίμως δεν λογίστηκε διότι είναι ΦΠΑ κατασκευαστικής περιόδου... εξάλλου τόσο τα δικαστήρια όσο και η διαιτησία σε αυτήν την απόφαση κατέληξαν

πρόστιμο στην βόνταφον γιατί ?? γιατί αντί να πνίξει την καταγγελία περί παρακολούθησης τηλεφώνων που κάνανε κάποιοι υπάλληλοι της (μεταξύ αυτών και ο αυτόχειρας) την έβγαλε η ιδια στον αέρα ??

τι αλλες μαλακίες θα πείς? το πολύ σπέρμα από τα τραβέλια σε χαλάει να το κόψεις..
εισαι 57 χρονων μαλακας

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
δεν γαμιετε και η εφορια και το συμπαν ολοκληρο,,,αντε και στο διαολο πια,
μην παω τωρα οπως ειμαι και κανω ρουφοκωλαδα σε μωρακι απο γκανα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τι λες μωρη στραπονοπουσταρα?????????????? η καταστρατηγηση των προσωπικων δεδομενων και της μισης νομοθεσιας περι τηλεπικοινωνιων και ιδιωτικοτητας δεν θα τιμωρειται επειδη ταχα πραδεχτηκε το λαθος της η εταιρεια αφου φυτεωε πρωτα αυτον που την κατειγγειλε? Εχεις υποψιν σου μωρη χλεμπονιαρα πορνη πως παρακολουθουνταν ολη η κυβερνηση της χωρας περαν των ιδιωτων? οχι απλα προστιμο επρεπε να της παρουνε και την αδεια λειτουργειας σε ενα σοβαρο κρατος και οχι αυτο που κυβερνανε πουσταρες σαν τις πουσταρες που τους ψηφιζουνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:2funny: ρε κομματοσκυλο δωσε με τα αληθινα σου στοιχεια και θα σε στειλω τα δικα μου για να ερθεις μια μερα στην δουλεια μου και να δουμε μετα ποιος εχει τρυφερο κωλαρακο και κοκκινομαγουλα  :2funny:
Γιατι, αν σου τα δωσω τα στοιχεια μου, τι θα κανεις ακριβως?

Επισκέπτης
Πρωτα θα φερουν πισω τα κλεμενα μεχρι τελευταιας δεκαρας μετα θα μπουνε φυλακη αυτοι που τα εκλεψαν και τελος θα πληρωσει ο λαος αυτα που πρεπει και οχι τα ενοικια και τα χαρατσια που βαζουν οι απατεωνες που ψηφιζει ο αλεξ. Ετσι πρεπει αν θελουμε να γινομαστε κανονικο κρατος με δημοκρατικους θεσμους.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παιζει κι αυτή η πιθανοτητα τύπε!!!!
για τον συνταγματολογο του εχεις βουλωσει αλεξακο ετσι? παρε και τι κανουν τα σοβαρα κρατη οσον αφορα τη φορολογιση ακινητων και τραβα να ρουφηξεις το αυγο σου παπαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για να δω τι ρολο βαρας εσυ που λες τους αλλους καναπεδατους κτλ ενω δεν εχεις ιδεα ποιος μπορει να ειναι και τι κανει στην ζωη του.
Α δεν καθεσαι σε καναπε? Σε τι καθεσαι, σε πολυθρονα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πρωτα θα φερουν πισω τα κλεμενα μεχρι τελευταιας δεκαρας μετα θα μπουνε φυλακη αυτοι που τα εκλεψαν και τελος θα πληρωσει ο λαος αυτα που πρεπει και οχι τα ενοικια και τα χαρατσια που βαζουν οι απατεωνες που ψηφιζει ο αλεξ. Ετσι πρεπει αν θελουμε να γινομαστε κανονικο κρατος με δημοκρατικους θεσμους.
Αυτοί που διορίστηκαν με βύσμα και άλλοι άξιοι μείνανε στο ράφι,αυτοί που έπαιρναν τα χιλιάδες γελοία επιδόματα και δεν έβγαζαν άχνα,αυτοί που έκλεψαν την εφορία καις ας μην έφαγαν εκατομοίρια...αυτοί πρέπει να δικαστούν η εκεί να τους αφήσουμε να υπάρχουν επειδή δεν είναι μεγάλα ονόματα?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για τον συνταγματολογο του εχεις βουλωσει αλεξακο ετσι? παρε και τι κανουν τα σοβαρα κρατη οσον αφορα τη φορολογιση ακινητων και τραβα να ρουφηξεις το αυγο σου παπαρα
Χεστηκα για τον συνταγματολογο. Ο καθενας ευτελιζει την επιστημη του, όταν λεει τετοια πραγματα. Κι εγω επειδή σεβομαι τον εαυτο μου, φυσικα αρνουμαι να σχολιασω αυτές τις αηδιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom