Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ουτε η πολυαγαπημενη σου αστικη Δημοκρατια ηρθε με λουλουδια...Κατι καρμανιολες,κατι μαουνες φορτωμενες καταδικους,κατι επιτροπες δημοσιας σωτηριας...

Εαν θες να το διαβασεις ως ενα προφητικο-χιλιαστικο κειμενο ΟΚ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

Για μενα ΔΕΝ διαφερει απο τους τιτλους που παρεθεσα και παρα πολυ,ειναι βασικα μια προσπαθεια οχι να προφητεψουν αλλα να ΕΙΚΑΣΟΥΝ,οπως καναν και οι Μπρεζινσκι,Χαντιγκτον κλπ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ουτε η πολυαγαπημενη σου αστικη Δημοκρατια ηρθε με λουλουδια...Κατι καρμανιολες,κατι μαουνες φορτωμενες καταδικους,κατι επιτροπες δημοσιας σωτηριας...

Εαν θες να το διαβασεις ως ενα προφητικο-χιλιαστικο κειμενο ΟΚ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

Για μενα ΔΕΝ διαφερει απο τους τιτλους που παρεθεσα και παρα πολυ,ειναι βασικα μια προσπαθεια οχι να προφητεψουν αλλα να ΕΙΚΑΣΟΥΝ,οπως καναν και οι Μπρεζινσκι,Χαντιγκτον κλπ.

Χμμμμμμμ...
Οι αστοί δημοκράτες δεν νιώθουν καμία ταύτιση με ροβεσπιέρους και γκιλοτίνες- παραδόξως αυτοί φαίνεται να ενέπνευσαν αρκετούς μεταγενέστερους θιασωτες της επαναστατικής βίας οι οποίοι μισούν ο,τιδήποτε "αστικό"...
Και δεν αγαπώ την αστική δημοκρατία...
Απλά συγκρίνοντάς την με άλλες μορφές πολιτειακής οργάνωσης, διαπιστώνω ότι ο μέσος πολίτης ζει περισσότερο και καλύτερα, απολαμβάνει ουκ ολίγα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και περιορίζονται δραστικά οι πιθανότητες να καταλήξει σε ένα μπουντρούμι ή σε ένα απόπασπασμα επειδή απλά εξέφρασε άλλη άποψη από την καθεστηκυια..
Αν βρεθεί κάποια μορφή πολιτειακής οργάνωσης που δίνει περισσότερα, εδώ είμαστε...
Μέχρι τότε, η ιστορία έχει δικαιώσει η δημοκρατία και τον πολιτικό φιλελευθερισμό παρά τα όποια μειονεκτήματα και ατέλειεες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όλα αυτά τα συζητάμε στα πλαίσια της δολοφονίας του Γκιόλια;

Υ.Γ.
ίσιε τουλάχιστον εγώ γνωρίζω ότι είμαι πρωταγωνιστής του σταρ τρεκ.  :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μέχρι τότε, η ιστορία έχει δικαιώσει η δημοκρατία και τον πολιτικό φιλελευθερισμό παρά τα όποια μειονεκτήματα και ατέλειεες...
σταρ ντέιτ 220302022022
κάπτεν΄ς μπλογκ σαπλαμένταλ:
η ιστορία είναι αληθής ή παραποιημένη.
όχι σωστή ή λάθος.
ουτε δίκαιη ή άδικη.

για παράδειγμα ιστορικά ο Χίτλερ απέτυχε στην εξόντωση των Εβραίων.
ενδεχομένως σήμερα να έβρισκε πολλούς συμμάχους και εκτός γερμανίας

Επισκέπτης
Οι αστοί δημοκράτες δεν νιώθουν καμία ταύτιση με ροβεσπιέρους και γκιλοτίνες- παραδόξως αυτοί φαίνεται να ενέπνευσαν αρκετούς μεταγενέστερους θιασωτες της επαναστατικής βίας οι οποίοι μισούν ο,τιδήποτε "αστικό"...
Το αν"νιωθουν"η δεν"νιωθουν"ταυτιση με τον(αστοτατο)Ροβεσπιερο ειναι αδιαφορο.

Αυτη ειναι η Ιστορια και ετσι σωθηκε η επανασταση που στην διακυρηξη των δικαιωματων περιελαβε μεταξυ αλλων το δικαιωμα στην ιδιοκτησια,και απο την οποια καταγεται ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ η σημερινη αστικη Δημοκρατια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Υ.Γ.

τον γουσταρω τον ισιο γιατι γαμει  :rockon:

και επισης επειδη μπορει να με κανει χαζο αν θελει αλλα ποτε δεν υπερβαινει το επιπεδο της συζητησης του συνομιλητη.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Απλά συγκρίνοντάς την με άλλες μορφές πολιτειακής οργάνωσης, διαπιστώνω ότι ο μέσος πολίτης ζει περισσότερο και καλύτερα, απολαμβάνει ουκ ολίγα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και περιορίζονται δραστικά οι πιθανότητες να καταλήξει σε ένα μπουντρούμι ή σε ένα απόπασπασμα επειδή απλά εξέφρασε άλλη άποψη από την καθεστηκυια..
Υποθέτω ότι δεν έχεις υπάρξει άνεργος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και επισης επειδη μπορει να με κανει χαζο αν θελει αλλα ποτε δεν υπερβαινει το επιπεδο της συζητησης του συνομιλητη.

εγώ δεν τον καταλαβαίνω ποτέ οπότε μάλλον έχω τραγικό επίπεδο

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Kαλο-ΙΜΟ δλδ πολυ καλο-κειμενο για το"κομμα του ενοπλου".

Το κείμενο είναι εμετικό, άρρωστο, άθλιο δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο.    

Φανταστείτε λοιπόν σε μια κομμουνιστική κοινωνία να υπάρχει ένα site που λειτουργεί εντός πανεπιστημίου, να στρέφεται εναντίον του κομμουνισμού και να τάσσεται υπέρ της ένοπλης εξέγερσης.
Τι νομίζεται ότι θα είχε συμβεί ?
Εγώ, ο str  και πολλοί άλλοι που θα ήμασταν ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ, ο str  και πολλοί άλλοι που θα ήμασταν ?

φαντάζομαι εκεί που ήταν οι κομμουνιστές το 50 60 70. όλα είναι τύχη.
εσύ έτυχε να γεννηθείς δεξιός σε φιλικό περιβάλλον.
δε σημαίνει βεβαίως ότι σε όλη τη διάρκεια τη; ζωής σου το περιβάλλον θα παραμείνει φιλικό.....

Επισκέπτης

Φανταστείτε λοιπόν σε μια κομμουνιστική κοινωνία να υπάρχει ένα site που λειτουργεί εντός πανεπιστημίου, να στρέφεται εναντίον του κομμουνισμού και να τάσσεται υπέρ της ένοπλης εξέγερσης.
Ριξε τα χαρτια και βρες το.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
δε σημαίνει βεβαίως ότι σε όλη τη διάρκεια τη; ζωής σου το περιβάλλον θα παραμείνει φιλικό.....
Σωστός

Επισκέπτης
Ο(βλαξ)Στεκας αυτο το διαβαζει ως απειλη...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Στο βάθος...

Συνημμένα

• DSCN5813.JPG
    DSCN5813.JPG
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 16

colunas48

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
0

Υ.Γ.
...Πολλες ζωες καταστραφηκαν,διαστρεβλωμενη,παραμορφωμενη ιδεα για την ελευθερια,η ζωη δεν ειναι πια ιερη,πληρης περιφρονηση της ανθρωπινης ζωης!!
Αι σιχτιρ πια!!!! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom