Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα ρε πούστη μου !
Είσαστε όλοι μα όλοι μαλάκες και εντελώς γκάου !
(κάποιοι με μετάλλια και διακρίσεις...)

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:uglystupid:
:jerking:
:headbang:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ίσως υπερέβαλα λιγάκι ...
Έχει και καναδυό σωστούς...
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το αβαταρ σου ειν μια γλυκα παντως.

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το αβαταρ σου ειν μια γλυκα παντως.

μερσί μαντάμ ...

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ημουν σιγουρη οτι μπηκε η αλλη και εκανε πλακα βαζοντας τετοιο νικ!
χαχαχαχαχαχαχαα

"Άλλη" δεν είμαι...
Τουλάχιστον γι αυτό είμαι σίγουρος !

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχ

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το πουτσαρσ ειναι η πουτσα του τσαρου?
Μου τό χουν ξαναπεί αλλά δεν είναι έτσι...
Είναι ο φούφουτος, ο κανένας, ο ανύπαρκτος...
π.χ. Ποιόν έχει γκόμενο η Γιώτα;
Απάντ. Τον πούτσαρ ! Ποιόν να έχει αυτή η ξενέρωτη !

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μου τό χουν ξαναπεί αλλά δεν είναι έτσι...
Είναι ο φούφουτος, ο κανένας, ο ανύπαρκτος...
π.χ. Ποιόν έχει γκόμενο η Γιώτα;
Απάντ. Τον πούτσαρ ! Ποιόν να έχει αυτή η ξενέρωτη !
βορειοσ :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Kαλο-ΙΜΟ δλδ πολυ καλο-κειμενο για το"κομμα του ενοπλου".
Το ιδιο κειμενο σε pdf,ειχε μοιραστει και στον δρομο πριν αρκετους μηνες τον δεκεμβρη του 2009 συγκεκριμενα.

Γιατί δεν λέει απλά ότι ο δολοφόνος άκουγε φωνές που του έλεγαν "do it, do it, do it";
Σε αυτό τουλάχιστον οι θρησκευτικοί χιλιαστές είναι πιο ειλικρινείς από τους πολιτικούς!

Υ/γραφο: Σημειώνω- συμπληρώνω, ο κάθε δολοφονος που επικαλείται πολιτικά κίνητρα...

Επισκέπτης
Γιατί δεν λέει απλά ότι ο δολοφόνος άκουγε φωνές που του έλεγαν "do it, do it, do it";
Σε αυτό τουλάχιστον οι θρησκευτικοί χιλιαστές είναι πιο ειλικρινείς από τους πολιτικούς!

Υ/γραφο: Σημειώνω- συμπληρώνω, ο κάθε δολοφονος που επικαλείται πολιτικά κίνητρα...
Η αναγνωση που κανεις στο συγκεκριμενο κειμενο ειναι κυριολεκτικη,αρα και επιλεκτικη ΙΜΟ.

Εν πασει περιπτωσει οι θεσεις του συντακτη(η,των συντακτων)απεναντι στο"κομμα του ενοπλου"με βρισκουν συμφωνο":Ειτε ειναι βλακες,ειτε ειναι βαλτοι δεν υπαρχει διαφορα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η αναγνωση που κανεις στο συγκεκριμενο κειμενο ειναι κυριολεκτικη,αρα και επιλεκτικη ΙΜΟ.

Εν πασει περιπτωσει οι θεσεις του συντακτη(η,των συντακτων)απεναντι στο"κομμα του ενοπλου"με βρισκουν συμφωνο":Ειτε ειναι βλακες,ειτε ειναι βαλτοι δεν υπαρχει διαφορα.

Οπωσδήποτε το κείμενο είναι καλογραμμένο και με χαροποιεί το γεγονός ότι καταδικάζει τη βία...
Απλά μου θυμίζει έντονα θεολογικό κείμενο με περιεχόμενο "Η δευτέρα παρουσία θα επιτευχθεί με ειρηνικά μέσα, μη δίνετε άλλοθι στους απίστους με βίαιες ενέργειες"...

Επισκέπτης
Οπωσδήποτε το κείμενο είναι καλογραμμένο και με χαροποιεί το γεγονός ότι καταδικάζει τη βία...
Απλά μου θυμίζει έντονα θεολογικό κείμενο με περιεχόμενο "Η δευτέρα παρουσία θα επιτευχθεί με ειρηνικά μέσα, μη δίνετε άλλοθι στους απίστους με βίαιες ενέργειες"...
Το συγκρουση των πολιτισμων του Χαντιγκτον,η η μεγαλη σκακιερα του Μπρεζινσκι ειναι επισης"θεολογικα"κειμενα?
Και το κειμενο δεν καταδικαζει την βια ΓΕΝΙΚΩΣ αλλα τους Σεχταιους κλπ:το αποκαλουμενο και"ενοπλο κομμα".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το συγκρουση των πολιτισμων του Χαντιγκτον,η η μεγαλη σκακιερα του Μπρεζινσκι ειναι επισης"θεολογικα"κειμενα?
Και το κειμενο δεν καταδικαζει την βια ΓΕΝΙΚΩΣ αλλα τους Σεχταιους κλπ:το αποκαλουμενο και"ενοπλο κομμα".

Το 1ο πράγματι έχει λίγο "αποκαλυπτικό" χαρακτήρα, το δεύτερο είναι γεωπολιτική, στρατηγική ανάλυση με κάτι από άσκηση επί χάρτου...

Βέβαια κανένα από τα δύο δεν μπορεί να συγκριθεί με διατυπώσεις τύπου "Η επανάσταση σήμερα δεν μπορεί παρά να είναι η καταστροφή της σχέσης κεφαλαίου-εργασίας, και, μέσα από αυτήν, η καταστροφή όλων των κοινωνικών σχέσεων της καπιταλιστικής κοινωνίας. Η επανάσταση είναι τα κομμουνιστικά μέτρα που αυτή (θα) λαμβάνει αναγκαστικά κατά την εξέλιξη της: η κατάργηση της ιδιοκτησίας, η κατάργηση κάθε είδους ανταλλακτικής αξίας και κάθε είδους μετρησιμότητας, η κατάργηση του καταμερισμού εργασίας, της διαίρεσης του χρόνου σε παραγωγικό και «ελεύθερο», η κατάργηση όλων των καπιταλιστικών λειτουργιών και διαχωρισμών του χώρου. Τα κομμουνιστικά μέτρα είναι η δημιουργία άμεσων σχέσεων μεταξύ των ατόμων, η κατάργηση κάθε διάκρισης ανάμεσα στο ατομικό συμφέρον και το «συλλογικό» συμφέρον, δηλαδή η κατάργηση των ίδιων των συμφερόντων –ατομικού και «συλλογικού»– που μέσα στο κεφάλαιο αντιπαρατίθενται μεν, αλληλοϋποστηριζόμενα όμως ως προς τη συνέχιση της διακριτής τους ύπαρξης."
Τα υπογραμμισμένα μπολντ δικά μου.

Και ειδικά η έννοια "κομμουνιστικά μέτρα" ιστορικά περιλαμβάνει και την εκτέλεση των αντιφρονούντων, τη φίμωση κάθε αντίθετης άποψης και την επιβολή δικτατορίας που έντεχνα αποσιωπά ο συγγραφέας...

Τώρα πώς θα γίνουν όλα αυτά χωρίς εκατόμβες μόνο ο συγγραφέας του κειμένου το ξέρει...
Ή μήπως δεν πρόκειται να γίνουν χωρίς εκατόμβες και απλά του τη σπάει που οι κάθε λογής σεχταίοι του παίρνουν τη θέση στην επαναστατική πρωτοπορία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom