Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αδέρφια  ένα και ένα κάνουν δυο !!!ο αποδημήσαντας  πήγε να κάνει την συνταγή του δάσκαλου τριανταφιλου  … ακριβώς μα ακριβώς !!!  στην αρχή αδέσμευτος και τα λεμέ όλα στον λαό από το τρωκτικό και μετά κάνουμε εφημερίδα τρωκτικό και τα παίρνουμε χοντρά εκβιάζοντας και διαπλεκοντας  με την  άρχουσα  τάξη αυτού  του κράτους  όπως έκανε ο δάσκαλος του!!!!  έτοιμα τα είχε όλα  και μάλιστα είχαν υπογραφεί τα προσιμφονα  < αυτό άλλωστε είναι το κρυφό όνειρο του κάθε δημοσιογράφου στο μπανανισταν> σίγουρα θα έπαιρνε σώβρακα λόγω τις τεράστιας επιτυχίας του τρωκτικού στο διαδίκτυο οπότε μίλησαν τα όπλα !!! τα πάντα είναι μοιρασμένα στους έχοντες και κατέχοντας  άλλος δεν χωράει στο φαγοπότι τέλος!!!!!!!!  Απλά λοιπαμε που έφυγε  ένας άνθρωπος  έτσι !!!!  όλα τα αλλά είναι παραμυθία της χαλιμας  και κατά την ταπεινή μου γνώμη  αυτή είναι η δημοκρατία που αξίζουμε  !!!!!!!!  αφού και στης επόμενες εκλογές τα ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΕΤΑΙ οπότε τι κακολογείτε και κλαίγεστε για την Ελλάδα??  Ρε καλά μας κάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το σφαξεμε πασά μου να αγιάσω καλά κρατι 500 χρόνια τώρα στον ραγιά!!!!!!!!!! Μαγκιά  κλανια κτλ!!!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
παρολαυτα θεσσαλος εισαι?
όσο και να μην θες να γενικεύεις η νοοτροπία που έχει ένα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων που γνωρίζεις απο μια περιοχη την κρίνεις,την αξιολογείς,την κατατάσεις. Τι να μου πεις δηλαδη? αν έχεις γυρίσει την Ελλαδα μαθαίνεις τους ανθρώπους .
ΥΓ1.γεννημα θρέμμα LA  είμαι σε κάποιον που ρώτησε.Στο μπετό...
ΥΓ2.για γαμιαδες και οτι αλλο θα πει ο πιτσιρακας ...περιμενω και αλλα να γελασω λιγακι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όσο και να μην θες να γενικεύεις η νοοτροπία που έχει ένα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων που γνωρίζεις απο μια περιοχη την κρίνεις,την αξιολογείς,την κατατάσεις. Τι να μου πεις δηλαδη? αν έχεις γυρίσει την Ελλαδα μαθαίνεις τους ανθρώπους .
ΥΓ1.γεννημα θρέμμα LA  είμαι σε κάποιον που ρώτησε.Στο μπετό...
ΥΓ2.για γαμιαδες και οτι αλλο θα πει ο πιτσιρακας ...περιμενω και αλλα να γελασω λιγακι.

γέννημα θρέμμα μαλάκας είσαι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Καλα μην συγχιζεσαι

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
με εκεινη τη καταγγελια του μακαριτη,οτι ο ζουγκλας πηρε το πιστολι του και ηταν ετοιμος να την μπουμπουνησει του θεμου,ασχοληθηκε κανεις; ο κυριος Χατζηνικολαου; ο κυριος Σομπολος; ο κυριος Στραβελακης;......ασχετο...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ δημοσιογραφος,με ofshore στη Λιβερια και ΑΜΕΣΗ υπαλληλικη θεση σε μεγαλοκαρχαρια,κατηγορουμενο για απατες....ποιος ηταν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με εκεινη τη καταγγελια του μακαριτη,οτι ο ζουγκλας πηρε το πιστολι του και ηταν ετοιμος να την μπουμπουνησει του θεμου,ασχοληθηκε κανεις; ο κυριος Χατζηνικολαου; ο κυριος Σομπολος; ο κυριος Στραβελακης;......ασχετο...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ δημοσιογραφος,με ofshore στη Λιβερια και ΑΜΕΣΗ υπαλληλικη θεση σε μεγαλοκαρχαρια,κατηγορουμενο για απατες....ποιος ηταν;
ο θέμος;
ααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε μου να σου πω γιατι δεν εχω καμοια διαθεση να τσακωθω για τη νοοτροπια των περιοχων οπως λες
ολα αυτα που λες ειναι στη καλυτερη περιπτωση μαλακιες
οταν θες να προσβαλεις καποιον καπου που σε ακουν η σε διαβαζουν κοιτα να προσβαλεις τον ιδιο και οχι την καταγωγη του.εαν οπως λες εχεις γυρισει την ελλαδα και εβγαλες το συμπερασμα οτι οι θεσσαλοι εχουν την ταδε νοοτροπια  τι να σου πω?
το LA τι ειναι ?λος αντζελες ,λαρισα,λος αμπελος?
παντως για αλβανος ωραια ελληνικα μιλας

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Lekanopedio Attikis

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι μαλακίες γράφονται εδώ μέσα ρε πούστη μου !
Είσαστε όλοι μα όλοι μαλάκες και εντελώς γκάου !
(κάποιοι με μετάλλια και διακρίσεις...)

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:uglystupid:
:jerking:
:headbang:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποιοσ :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom