παρολαυτα θεσσαλος εισαι?τους γαμιάδες του.
αααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχααχχαχααχαχχαχαχα
σούζα τ αλογάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μύρμιδος. γέννημα θρέμμα.παρολαυτα θεσσαλος εισαι?
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παρολαυτα θεσσαλος εισαι?
οχι ,βλαχος
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχα οποτε κατι ξερει μαλλον ο φιλοςμύρμιδος. γέννημα θρέμμα.
και λεει για τους μυρμιδονες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είμαστε γνωστοί.χαχαχα οποτε κατι ξερει μαλλον ο φιλος
και λεει για τους μυρμιδονες
όλο το σόι του με ξέρει καλά.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αδέρφια ένα και ένα κάνουν δυο !!!ο αποδημήσαντας πήγε να κάνει την συνταγή του δάσκαλου τριανταφιλου … ακριβώς μα ακριβώς !!! στην αρχή αδέσμευτος και τα λεμέ όλα στον λαό από το τρωκτικό και μετά κάνουμε εφημερίδα τρωκτικό και τα παίρνουμε χοντρά εκβιάζοντας και διαπλεκοντας με την άρχουσα τάξη αυτού του κράτους όπως έκανε ο δάσκαλος του!!!! έτοιμα τα είχε όλα και μάλιστα είχαν υπογραφεί τα προσιμφονα < αυτό άλλωστε είναι το κρυφό όνειρο του κάθε δημοσιογράφου στο μπανανισταν> σίγουρα θα έπαιρνε σώβρακα λόγω τις τεράστιας επιτυχίας του τρωκτικού στο διαδίκτυο οπότε μίλησαν τα όπλα !!! τα πάντα είναι μοιρασμένα στους έχοντες και κατέχοντας άλλος δεν χωράει στο φαγοπότι τέλος!!!!!!!! Απλά λοιπαμε που έφυγε ένας άνθρωπος έτσι !!!! όλα τα αλλά είναι παραμυθία της χαλιμας και κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτή είναι η δημοκρατία που αξίζουμε !!!!!!!! αφού και στης επόμενες εκλογές τα ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΕΤΑΙ οπότε τι κακολογείτε και κλαίγεστε για την Ελλάδα?? Ρε καλά μας κάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το σφαξεμε πασά μου να αγιάσω καλά κρατι 500 χρόνια τώρα στον ραγιά!!!!!!!!!! Μαγκιά κλανια κτλ!!!
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
όσο και να μην θες να γενικεύεις η νοοτροπία που έχει ένα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων που γνωρίζεις απο μια περιοχη την κρίνεις,την αξιολογείς,την κατατάσεις. Τι να μου πεις δηλαδη? αν έχεις γυρίσει την Ελλαδα μαθαίνεις τους ανθρώπους .παρολαυτα θεσσαλος εισαι?
ΥΓ1.γεννημα θρέμμα LA είμαι σε κάποιον που ρώτησε.Στο μπετό...
ΥΓ2.για γαμιαδες και οτι αλλο θα πει ο πιτσιρακας ...περιμενω και αλλα να γελασω λιγακι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όσο και να μην θες να γενικεύεις η νοοτροπία που έχει ένα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων που γνωρίζεις απο μια περιοχη την κρίνεις,την αξιολογείς,την κατατάσεις. Τι να μου πεις δηλαδη? αν έχεις γυρίσει την Ελλαδα μαθαίνεις τους ανθρώπους .
ΥΓ2.για γαμιαδες και οτι αλλο θα πει ο πιτσιρακας ...περιμενω και αλλα να γελασω λιγακι.
γέννημα θρέμμα μαλάκας είσαι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
όσο και να μην θες να γενικεύεις η νοοτροπία που έχει ένα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων που γνωρίζεις απο μια περιοχη την κρίνεις,την αξιολογείς,την κατατάσεις. Τι να μου πεις δηλαδη? αν έχεις γυρίσει την Ελλαδα μαθαίνεις τους ανθρώπους .
Καλα μην συγχιζεσαι
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γέννημα θρέμμα μαλάκας είσαι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα.
απο την τσιμεντοσκονη ειναι,μην σκας
εχει τα συμ-πτωματα
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
με εκεινη τη καταγγελια του μακαριτη,οτι ο ζουγκλας πηρε το πιστολι του και ηταν ετοιμος να την μπουμπουνησει του θεμου,ασχοληθηκε κανεις; ο κυριος Χατζηνικολαου; ο κυριος Σομπολος; ο κυριος Στραβελακης;......ασχετο...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ δημοσιογραφος,με ofshore στη Λιβερια και ΑΜΕΣΗ υπαλληλικη θεση σε μεγαλοκαρχαρια,κατηγορουμενο για απατες....ποιος ηταν;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε ασε να κάνομεν την πλάκα μας. ποιός τον γαμείαπο την τσιμεντοσκονη ειναι,μην σκας
εχει τα συμ-πτωματα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο θέμος;με εκεινη τη καταγγελια του μακαριτη,οτι ο ζουγκλας πηρε το πιστολι του και ηταν ετοιμος να την μπουμπουνησει του θεμου,ασχοληθηκε κανεις; ο κυριος Χατζηνικολαου; ο κυριος Σομπολος; ο κυριος Στραβελακης;......ασχετο...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ δημοσιογραφος,με ofshore στη Λιβερια και ΑΜΕΣΗ υπαλληλικη θεση σε μεγαλοκαρχαρια,κατηγορουμενο για απατες....ποιος ηταν;
ααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
φιλε μου να σου πω γιατι δεν εχω καμοια διαθεση να τσακωθω για τη νοοτροπια των περιοχων οπως λεςόσο και να μην θες να γενικεύεις η νοοτροπία που έχει ένα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων που γνωρίζεις απο μια περιοχη την κρίνεις,την αξιολογείς,την κατατάσεις. Τι να μου πεις δηλαδη? αν έχεις γυρίσει την Ελλαδα μαθαίνεις τους ανθρώπους .
ολα αυτα που λες ειναι στη καλυτερη περιπτωση μαλακιες
οταν θες να προσβαλεις καποιον καπου που σε ακουν η σε διαβαζουν κοιτα να προσβαλεις τον ιδιο και οχι την καταγωγη του.εαν οπως λες εχεις γυρισει την ελλαδα και εβγαλες το συμπερασμα οτι οι θεσσαλοι εχουν την ταδε νοοτροπια τι να σου πω?
το LA τι ειναι ?λος αντζελες ,λαρισα,λος αμπελος?
παντως για αλβανος ωραια ελληνικα μιλας
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αργκώ του ΜΑ- ΛΑ -ΚΑΣτο LA τι ειναι ?
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ΗΤΑΝ.....ελα ευκολη ειναι η απαντηση....ο θέμος;
ααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
κάνε στην άκρη ρε Ζωή Λάσκαρη που την είδες και χωρίστρα
ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποιοσμε εκεινη τη καταγγελια του μακαριτη,οτι ο ζουγκλας πηρε το πιστολι του και ηταν ετοιμος να την μπουμπουνησει του θεμου,ασχοληθηκε κανεις; ο κυριος Χατζηνικολαου; ο κυριος Σομπολος; ο κυριος Στραβελακης;......ασχετο...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ δημοσιογραφος,με ofshore στη Λιβερια και ΑΜΕΣΗ υπαλληλικη θεση σε μεγαλοκαρχαρια,κατηγορουμενο για απατες....ποιος ηταν;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
?
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K