Επισκέπτης
Απο ολους μαθαινω. Η προσπαθω εστω.. στο συνιστω ανεπιφυλακτα. Κιτρινη χολερα.. χαχα
Δεν είναι κακό..
Από κάποιους μπορείς να μάθεις πόσο κάτω έχει ακόμα..
Ναι υπάρχουν και χειρότερα από το να είσαι μπαόκι
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Απο ολους μαθαινω. Η προσπαθω εστω.. στο συνιστω ανεπιφυλακτα. Κιτρινη χολερα.. χαχα
μήπως η σέχτα είναι σαν τον κομιστή;Λεω εγω τωρα...δεν ειναι λιγο περιεργο που η αστυνομια-συμφωνα με τη βαλλιστικη εξεταση-αποδιδει την ενεργεια στη σεχτα,μια ομαδα που εκανε 3 ενεργειες σε διαστημα 4 μηνων και σιγησε τους επομενους 13 μηνες μεχρι και σημερα...
Λεω εγω τωρα...δεν ειναι λιγο περιεργο που η αστυνομια-συμφωνα με τη βαλλιστικη εξεταση-αποδιδει την ενεργεια στη σεχτα,μια ομαδα που εκανε 3 ενεργειες σε διαστημα 4 μηνων και σιγησε τους επομενους 13 μηνες μεχρι και σημερα...
Παπάρα. Δεν ψάχνει τίποτα... αντιθέτως, έχει πολύ... ΧΡΟΝΟ.
Δεν κόβεις καλύτερα τα μυθιστορήματα της Αγκάθι;![]()
τόση ώρα μιλάμε σοβαρά αλλά η γκλάβα σου η μεγάλη ακόμα ασχολείται με τα αλλότρια.........Υ.Γ...Μην τον αποκαλεις παπαρα...και του δινεις αξια!
![]()
Ο Βολταιρος σε σουρεαλ μπαχαλοκατασταση?
....Υ.Γ...Μην τον αποκαλεις παπαρα...και του δινεις αξια!
![]()
στη μαφία ο βοηθός όσο είναι βοηθός έχει την προστασία του βαρώνου.
όταν ο βοηθός ανεξαρτητοποιηθεί παίζουν τα εξής.
εάν πάει στον αντίπαλο θα τελειώσει με συνοπτικές για παραδειγματισμό των υπολοίπων.
αυτό βολεύει και τους 2 βαρώνους.
εάν όντως προσπαθήσει να δημιουργήσει δικό του μαγαζί παίζουν τα εξής:
ή θα καθαρίσει και τους δύο, ή ο ένας απ τους δύο θα προλάβει να τον καθαρίσει.
ανάγαγέ το.
πες μας τη γνώμη σου.σοβαρούς.
όχι φαντασιοπληξίες και εικασμούς του κώλου από ξερόλες![]()
πες μας τη γνώμη σου.
Δεν είναι κακό..
Από κάποιους μπορείς να μάθεις πόσο κάτω έχει ακόμα..
Δεν είπαμε κάτι διαφορετικό..
Απλώς βάζω μέσα και το ενδεχόμενο,ο πρώην προστατευόμενος ανοίγοντας δικό του μαγαζί να αποφάσισε να επεκτείνει τις δουλειές του εκεί που οι παλιοί δε θα έφταναν λόγω εμπειρίας..
Μεγαλη μουρη και γερο παιδι.Ωραίος τύπος, εεεεεε;
μα 3 σελίδες μας έχουν πρήξει που καβλαντίζουμε. γνώμη ακόμα βεβαίως δεν.......Γιατί είναι απαραίτητο αυτό?![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίος τύπος, εεεεεε;
εγώ είμαι αθόρυβος. πουτάνα.Το πιο πιθανό είναι οικονομικές διαφορές με κανέναν μπατζανάκη του.
Πάιζει το πολύ πολύ και κάποιος μεγιστάνας που κινδυνεύε να βγουν άπλυτα του στην φόρα.Δεν πιστεύω να είσαι εσύ πίσω από αυτό ε;![]()
και ασ μην εχει να πληρωσει ο αλλοσ ;)μπορεί και να έχασε τον έλεγψο και να μη μπορούσε να το μαζέψει. τα συμβόλαια δεν ακυρώνονται. κανόνας της νύχτας.
δυστυχώς δεν είδαμε εάν η σάβρα τον καταβρόχθισε στο τέλος.εκεί που του πετάει ο άλλος την πέτρα και δεν είναι ούτε μύγα στο στέρνο του, και μετά παίρνει τον ογκόλιθο ενθουσιάστηκα![]()