ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ελα το γαμισατε μασ βλεπουν και ξενοιδεν εχουμε μαγαζι.....
psolex το σαββατο γαμιεσαι;
ελα το γαμισατε μασ βλεπουν και ξενοιδεν εχουμε μαγαζι.....
και παλι.. ξεχνας ειμαστε στο νετ. Γιατι πιστευεις οτι τον ενδιαφερει..;
φερόμενος ως γαμημένος που λέμε;Κι αν το εξετάζει ???
α....εσυ εισαι του τσατ παραπαιδι....Όχι σάββατα όχι, δεν έχω μερσεντες από μπαμπάκα όπως εσύ για να έχω τις κατακτήσεις σου τα σαββατόβραδα!
δεν εχουμε μαγαζι.....
έμπαινε σαν νούμερο ο χλωρίνης και κρυφάκουγε γι αυτο τα ξέρει ολα. Ακούς μπουμπ;α....εσυ εισαι του τσατ παραπαιδι....
γιατι δεν μπαινεις με το κανονικο σου νικ;
psolex τα καταπινεις η τα φτυνεις;
Για μενα..... υπερ μου ειναι, που εχω απεριοριστο ελευθερο χρονο!Μεταξύ φίλων επιτρέπονται οι προσφωνήσεις (χαριτωμενιά). Αυτό που έγραψα κάθε άλλο παρά υπέρ σου είναι...
καναν εξασκηση σκοποβολης το χειμωνα στο πλειστεισιον......οπλα σεχτας...περιεργο αν αναλογιστει κανεις τα δειγματα γραφης της τρομοκρατιας τα τελευταια χρονια στην ελλαδα..
οι ιδιοι που γαζωνουν ενα α.τ. και δε σκοτωνουν τελικα κανενα,να διεκπεραιωνουν με τοση μαεστρια μια δολοφονια ειναι απιθανο..
...
οι ιδιοι που γαζωνουν ενα α.τ. και δε σκοτωνουν τελικα κανενα,να διεκπεραιωνουν με τοση μαεστρια μια δολοφονια ειναι απιθανο..
Φιλε θυμασαι καμια μεγαλη αποκαλυψη του γκολια,περα απο το ζαλισμα με τα τιμολογια του κουρη και την κοντρα με το μακη??καλησπερα .
με το φτωχο μου το μυαλο θελω να κανω και γω ενα σεναριο που ειναι ενα απο τα χιλιαδες που ακουστηκαν και θα ακουστουν .
καταρχας σαν δημοσιογραφο δεν τον πηγαινα μια γιατι θεωρω οτι εκανε πολλα φαουλ αλλα αυτο δεν εχει και καμοια σημασια πιστευω
εχτες βρωμισε ο κοσμος οτι το τροκτικο ετοιμαζε για σημερα μια αποκαλυψη-βομβα για εναν επιχειρηματια που ειχε τη συμπαρασταση πολλων μπατσων πραγμα το οποιο δε ξερω αν θα το μαθουμε η αν ειναι αληθεια αλλα...
τοση ατυχια ρε παιδι μου?????ολοι μας πιστευαμε οτι ηταν η μαφιοζικη εκτελεση για να του κλεισουν το στομα μεχρι που ρθε η βαλιστικη και εδειξε σεχτα...
δηλαδη το σκοτωσε η σεχτα ετσι απλα επιδη ηθελε να φαει ενα δημοσιογραφο οπου θα μπορουσε να ηταν ο μακης ο τραγκας ο τσιμας κτλπ?????
δηλαδη η σεχτα ΚΑΤΑ τυχη δουλεψε υπερ καποιων που θα παθαιναν μεγαλη ζημια σημερα???
εγω γιατι δε πιστευω τιποτα ομως??????
δεν ειναι περιεργες οι συμπτωσεις?????
Ακούς μπουμπ;
Φιλε θυμασαι καμια μεγαλη αποκαλυψη του γκολια,περα απο το ζαλισμα με τα τιμολογια του κουρη και την κοντρα με το μακη??
εγω φιλε δε μιλησα για παρελθονΦιλε θυμασαι καμια μεγαλη αποκαλυψη του γκολια,περα απο το ζαλισμα με τα τιμολογια του κουρη και την κοντρα με το μακη??
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαΠουστράκι τρίψου άλλου!
μαεστρια με 20 βολες?οπλα σεχτας...περιεργο αν αναλογιστει κανεις τα δειγματα γραφης της τρομοκρατιας τα τελευταια χρονια στην ελλαδα..
ένας είναι. αλλά έννοια σου. ο γκόλιας του μπουρδέλα θα καταλήξει.αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
α..ρε κωλοπαιδια
απορω πραγματικα πως αντεχει ο περσονας τοσο καιρο
με τους δειλοπουστες τους κλωνους.....