Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και παλι.. ξεχνας ειμαστε στο νετ. Γιατι πιστευεις οτι τον ενδιαφερει..;  :think:

Καμιά φορά ξεχνιέμαι και πιστεύω ότι μπορεί και στο νετ κάποιος να έχει άποψη,γνώμη και προσωπικότητα.
Δε με απασχολεί η διαφορετικότητα,ίσα-ίσα.
Αρκεί να έχεις να πεις κάτι,έστω κι αν μπορεί να πιστεύω ότι είναι μαλακία.
Το να είσαι εδώ όμως για να σηκώνεις σκόνη μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις την αγωνία σου δηλώνοντάς μας την ύπαρξή σου,είναι άλλο..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σικάγο γίναμε  :-

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Όχι σάββατα όχι, δεν έχω μερσεντες από μπαμπάκα όπως εσύ :cheesy: για να έχω τις κατακτήσεις σου τα σαββατόβραδα! :jerking:
α....εσυ εισαι του τσατ παραπαιδι....
γιατι δεν μπαινεις με το κανονικο σου νικ;
psolex τα καταπινεις η τα φτυνεις;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλησπερα .
με το φτωχο μου το μυαλο θελω να κανω και γω ενα σεναριο που ειναι ενα απο τα χιλιαδες που ακουστηκαν και θα ακουστουν .
καταρχας σαν δημοσιογραφο δεν τον πηγαινα μια γιατι θεωρω οτι εκανε πολλα φαουλ αλλα αυτο δεν εχει και καμοια σημασια πιστευω

εχτες βρωμισε ο κοσμος οτι το τροκτικο ετοιμαζε για σημερα μια αποκαλυψη-βομβα για εναν επιχειρηματια που ειχε τη συμπαρασταση πολλων μπατσων πραγμα το οποιο δε ξερω αν θα το μαθουμε η αν ειναι αληθεια αλλα...

τοση ατυχια ρε παιδι μου?????ολοι μας πιστευαμε οτι ηταν η μαφιοζικη εκτελεση για να του κλεισουν το στομα μεχρι που ρθε η βαλιστικη και εδειξε σεχτα...

δηλαδη το σκοτωσε η σεχτα ετσι απλα επιδη ηθελε να φαει ενα δημοσιογραφο οπου θα μπορουσε να ηταν ο μακης ο τραγκας ο τσιμας κτλπ?????

δηλαδη η σεχτα ΚΑΤΑ τυχη δουλεψε υπερ καποιων που θα παθαιναν μεγαλη ζημια σημερα???

εγω γιατι δε πιστευω τιποτα ομως??????

δεν ειναι περιεργες οι συμπτωσεις?????

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
α....εσυ εισαι του τσατ παραπαιδι....
γιατι δεν μπαινεις με το κανονικο σου νικ;
psolex τα καταπινεις η τα φτυνεις;
έμπαινε σαν νούμερο ο χλωρίνης και κρυφάκουγε γι αυτο τα ξέρει ολα. Ακούς μπουμπ; :rolleyes:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεταξύ φίλων επιτρέπονται οι προσφωνήσεις (χαριτωμενιά). Αυτό που έγραψα κάθε άλλο παρά υπέρ σου είναι...
Για μενα..... υπερ μου ειναι, που εχω απεριοριστο ελευθερο χρονο! :rockon:

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
οπλα σεχτας...περιεργο αν αναλογιστει κανεις τα δειγματα γραφης της τρομοκρατιας τα τελευταια χρονια στην ελλαδα..
οι ιδιοι που γαζωνουν ενα α.τ. και δε σκοτωνουν τελικα κανενα,να διεκπεραιωνουν με τοση μαεστρια μια δολοφονια ειναι απιθανο..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οπλα σεχτας...περιεργο αν αναλογιστει κανεις τα δειγματα γραφης της τρομοκρατιας τα τελευταια χρονια στην ελλαδα..
οι ιδιοι που γαζωνουν ενα α.τ. και δε σκοτωνουν τελικα κανενα,να διεκπεραιωνουν με τοση μαεστρια μια δολοφονια ειναι απιθανο..
καναν εξασκηση σκοποβολης το χειμωνα στο πλειστεισιον...... :sunglasses:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα .
με το φτωχο μου το μυαλο θελω να κανω και γω ενα σεναριο που ειναι ενα απο τα χιλιαδες που ακουστηκαν και θα ακουστουν .
καταρχας σαν δημοσιογραφο δεν τον πηγαινα μια γιατι θεωρω οτι εκανε πολλα φαουλ αλλα αυτο δεν εχει και καμοια σημασια πιστευω

εχτες βρωμισε ο κοσμος οτι το τροκτικο ετοιμαζε για σημερα μια αποκαλυψη-βομβα για εναν επιχειρηματια που ειχε τη συμπαρασταση πολλων μπατσων πραγμα το οποιο δε ξερω αν θα το μαθουμε η αν ειναι αληθεια αλλα...

τοση ατυχια ρε παιδι μου?????ολοι μας πιστευαμε οτι ηταν η μαφιοζικη εκτελεση για να του κλεισουν το στομα μεχρι που ρθε η βαλιστικη και εδειξε σεχτα...

δηλαδη το σκοτωσε η σεχτα ετσι απλα επιδη ηθελε να φαει ενα δημοσιογραφο οπου θα μπορουσε να ηταν ο μακης ο τραγκας ο τσιμας κτλπ?????

δηλαδη η σεχτα ΚΑΤΑ τυχη δουλεψε υπερ καποιων που θα παθαιναν μεγαλη ζημια σημερα???

εγω γιατι δε πιστευω τιποτα ομως??????

δεν ειναι περιεργες οι συμπτωσεις?????
Φιλε θυμασαι καμια μεγαλη αποκαλυψη του γκολια,περα απο το ζαλισμα με τα τιμολογια του κουρη και την κοντρα με το μακη??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Φιλε θυμασαι καμια μεγαλη αποκαλυψη του γκολια,περα απο το ζαλισμα με τα τιμολογια του κουρη και την κοντρα με το μακη??

το μπέρδεμα με τον κομιστή.
ποιός έμεινε στο θέμα και ποιός έφυγε με το μάκη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω φιλε δε μιλησα για παρελθον
μιλησα οτι συγκεκριμενα για σημερα λεγαν οτι θα εσκαγε μια βομβα
και διαυρκινησα οτι δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα εκανα ενα συλογισμο με δεδομενο οτι ειναι αληθεια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Πουστράκι τρίψου άλλου!
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
α..ρε κωλοπαιδια
απορω πραγματικα πως αντεχει ο περσονας τοσο καιρο
με τους δειλοπουστες τους κλωνους.....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαεστρια με 20 βολες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
α..ρε κωλοπαιδια
απορω πραγματικα πως αντεχει ο περσονας τοσο καιρο
με τους δειλοπουστες τους κλωνους.....
ένας είναι. αλλά έννοια σου. ο γκόλιας του μπουρδέλα θα καταλήξει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν ήταν τόσο επικίνδυνο αυτό που θα ανακοίνωνε γιατί να το διαφημίζει από πριν?  :think:
πείτε με αφελή, αλλά το βρίσκω παράλογο
δεν ήταν γι'αυτό που θα ανακοίνωνε  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom