Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 266
persona ποιος ειναι ο psolex;εγώ είμαι αθόρυβος. πουτάνα.
persona ποιος ειναι ο psolex;εγώ είμαι αθόρυβος. πουτάνα.
αυτό το ζήτημα λύνεται μετά την ολοκλήρωση της σύμβασηςκαι ασ μην εχει να πληρωσει ο αλλοσ ;)
ο γιος του βελοσόλεξ του ποδηλατά.persona ποιος ειναι ο psolex;
αυτο οντως εχει βασηΓια όσους δε θυμούνται, το γνωστό blogg είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής του α/α χώρου μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην "τρομοκρατία" (θάνατος Φούντα, "εξάρθρωση" Επαναστατικού Αγώνα) ως παπαγαλάκι της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής. Για εβδομάδες υπήρξε το σημείο αναφοράς όπου δημοσιοποιούνταν πριν από οπουδήποτε αλλού τα όσα διέρρεαν οι κρατικές υπηρεσίες, και μάλιστα χωρίς καμιά τεκμηρίωση ή αποδεικτικό στοιχείο, διαμορφώνοντας κλίμα. Συνεπώς το ενδεχόμενο εκτέλεσης από τη Σέχτα Επαναστατών είναι όχι μόνο υπαρκτό, αλλά και απόλυτα λογικό. Δεν παύει βέβαια να είναι ένα μόνο από τα ενδεχόμενα
μα 3 σελίδες μας έχουν πρήξει που καβλαντίζουμε. γνώμη ακόμα βεβαίως δεν.......
γι αυτο μένεις με πολύ κόσμο για να αποφεύγεις τη στοχοποίηση.Καμιά φορά οι τζούφιες είναι όμως που τραβάνε όλη την προσοχή.
όταν μιλάμε για διαπλοκή γιατί δεν μπορούμε να την στοχοποιήσουμε;Και τελικά καταλήγουμε πάλι σε σκοτεινά συμφέροντα, πανίσχυρους μεγιστάνες, βρώμικα κυκλώματα κ.ο.κ. ... γι' αυτό σας λέω ρε, η γενιά που μεγάλωσε με τον Μπέκα και τον Μαρτέλη δεν παίζεται...
Ρε νατσο με εκπλησσεις μερικες φορες. Το κατω του καθενος ειναι διαφορετικο. Αν θελω να δω ποσο κατω μπορω να φτασω θα το παω πατο και θα δω η θα με παει απο μονο του που ξερεις.. Απο τον αλλον ειδικα εδω διαφορετικοτητα θα δω. Αυτο θελω. Τι γεροντοκορη που εισαι ρε αρειανακι... χαχαχαχα
psolex πως τον θες τον ψωλο;ο φαντόμας.
Τράβα παραπέρα κατίνα![]()
1.περσονα δεν υπονοω τιποτις....Δεν χρειάζονται παντού σωστές αριθμητικές αναλογίες...
κι όμως έκανα προσπάθεια να μας πει την άποψή του.....Μιλάμε για το κάτω που θέλει μεγάλη προσπάθεια να φτάσεις και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρεις.
Το να βλέπεις τον άλλο μούσκεμα στη ροχάλα και να νομίζει ότι ψιχαλίζει..
Να του τη λέει ο άλλος κανονικά κι αυτός να του απαντάπιστεύοντας ότι το κράξιμο είναι για άλλον..
σααααααααααααααααααααααααααλαμάκι βελοσόλεξ.Κάτι ξέρεις κατινούλα![]()
1.περσονα δεν υπονοω τιποτις....
2.σκα...οι τυποι δεν μου γεμισαν το ματι στην αρχη...αλλα κατι ο συμβολισμος του parabellum κατι οτι βελτιωθηκαν στις επομενες προκυρηξεις...δεν ξερω...θα περιμενω να διαβασω την επομενη...τουλαχιστον δεν μπορουν να φορτωσουν και αυτο στο σιμο..
συκα προτιμώ.έλα να σε κεράσουμε
Δεν πιστεύω η γυναίκα να σου έχει απαγορέψει τα αλμυρά;
Μιλάμε για το κάτω που θέλει μεγάλη προσπάθεια να φτάσεις και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρεις.
Το να βλέπεις τον άλλο μούσκεμα στη ροχάλα και να νομίζει ότι ψιχαλίζει..
Να του τη λέει ο άλλος κανονικά κι αυτός να του απαντάπιστεύοντας ότι το κράξιμο είναι για άλλον..
αυτό το ζήτημα λύνεται μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης
για να σε ενδιαφέρει κάτι ή όχι πρέπει να καταλαβαίνεις.και παλι.. ξεχνας ειμαστε στο νετ. Γιατι πιστευεις οτι τον ενδιαφερει..;![]()
μπουρούχα είναι άσε να μη με πρήζει κιόλας.Πολύ γλυκά!
Πρόσεχε περσονάκο σε λίγα χρόνια θα έχεις πρόβλημα με το ζάχαρο και η γυναικούλα σου θα ξενογαμιέται!
δεν εχουμε μαγαζι.....Σουτ κατίνα!
Τράβα τεμπέλη να δουλέψεις στο μαγαζί σας!
δεν εχουμε μαγαζι.....
psolex το σαββατο γαμιεσαι;