Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αν θέλεις σοβαρότητα επέλεξε άλλο μπλόγκ για να ενημερώνεσαι για αρχή.
Μακαρίτης μπορεί να είναι πλέον αλλά όσο ζούσε μόνο δημοσιογράφος δεν ήταν.
Συνήθως ο δημοσιογράφος, οτι και αν γράψει όπου και αν το γράψει, βάζει την τζίφρα του ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ.
Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό απο την αρχή και μετά προχωράμε στα άλλα.
αλλο η ενημερωση , αλλο η συζητηση ,και σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να γραψουν αλλα αποθαρρυνονται απο τις μαλακιες που εχουν τιγκαρει το thread.
τωρα το θεμα δεν ειναι να βαζεις την υπογραφη σου ,αλλα να αποκαλυπτεις την αληθεια ,αλλα οπως φανηκε εχει βαρυ τιμημα αυτο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αλλο η ενημερωση , αλλο η συζητηση ,και σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να γραψουν αλλα αποθαρρυνονται απο τις μαλακιες που εχουν τιγκαρει το thread.
τωρα το θεμα δεν ειναι να βαζεις την υπογραφη σου ,αλλα να αποκαλυπτεις την αληθεια ,αλλα οπως φανηκε εχει βαρυ τιμημα αυτο
Φιλε μου εχεις δικιο....αλλα κοιταξε γυρω σου και δες το που βρισκεσαι....βρισκεσαι σε site...γεματο "αναπηρους" και προβληματικους!!!!!!!....δεν το εχεις καταλαβει????????????

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ειπες να μιλησεις σοβαρά κι έκανες εκκίνηση με πίπα. Θεωρείς λογικό να κάτσω να πω ότι πχ ο ριγκομόρτης τα παίρνει απο μπουρδελα για να διαφημίζει κοπελες χωρίς να δηλώσω ποιος είμαι;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τελικά απ' ό,τι βλέπω πιστεύουν πολλοί στην ύπαρξη της μαχητικής - αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας... Μπράβο, μπράβο!! Ο Μαρτέλλης τώρα δικαιώνεται...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ειπες να μιλησεις σοβαρά κι έκανες εκκίνηση με πίπα. Θεωρείς λογικό να κάτσω να πω ότι πχ ο ριγκομόρτης τα παίρνει απο μπουρδελα για να διαφημίζει κοπελες χωρίς να δηλώσω ποιος είμαι;
πιπα το εκλαμβανεις εσυ
εγω μιλησα για ανταλλαγη αποψεων/σκεψεων και οχι επωνυμες καταγγελιες ,δεν ειναι δικαστηριο εδω...
Παιχτουρα μαλλον εχεις δικιο φιλε , μαλλον ειμαι μαλακας εγω που προσπαθω να κανω σοβαρη συζητηση εδω μεσα εκτος απο βυζια κωλους και μπουρδελα

Επισκέπτης
Θα ειδες τι γραμμη ειχε πεσει στα γαμωκαναλα υποθετω...Εμεις ειμαστε οι αγωνισταραδες δημοσιογραφαρες και αυτοι οι κακοι τυποι στο ιντερνετ μας στοχοποιουν και ετσι...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μπα??
Δηλαδή αποκάλυψη αλήθειας είχαμε με τις δήθεν ανώνυμες καταγγελίες δήθεν ανώνυμων αναγνωστών?
Κακά τα ψέμματα, χωρίς τζίφρα κάτω απο την καταγγελία/αποκάλυψη/διάρροια....άλλος ένας απλός συκοφάντης είσαι και τίποτα άλλο.

Έπίσης, όταν θέλεις να έχεις ενα μπλόγκ αποφασίζεις και την θεματολογία του.
Δεν είναι και τόσο λογικό η δήθεν αποκάλυψη να συνοδεύεται απο μια δήθεν καταγγελία, ανώνυμη πάντα, και μετά να ακολουθούν αναρτήσεις με τα βυζιά της Α τηλεπερσόνας ελλεηνίδας ή τα κωλομέρια της Β τραγουδίστριας αλλοδαπής.
Κάπου ο αχταρμάς που επικρατούσε εκεί μέσα, εεεεεεεεεεεεεεεεε, δεν ήταν και τόσο τυχαίος.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.472
Πόντοι
4.965
έλα μωρέ...ποιος δεν το βλέπει ότι εδώ και καιρό (κι όχι μόνο στην Γελλάδα) δεν το ξεδουλεύουν το θέμα με τα μπλογκς;;;

Θέλουν να ελέγξουν το ανεξέλεγκτο της ενημέρωσης/ πληροφόρησης γιατί όταν φεύγει από το γυαλί και πάει στο γυαλί με το πληκτρολόγιο χάνεται κι ο έλεγχος...κι οτιδήποτε δεν μπορείς να το μετρήσεις, δεν μπορείς και να το διαχειριστείς οπότε θα πρέπει να το πολεμήσουν και το πολεμάνε.

Εξάλλου το διαδίκτυο και η Blogila δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας να γίνει αρθρογράφος,,, νομίζω;!

Συμβολική πρακτορική μαφιόζικη επίθεση με πολλαπλούς αποδέκτες.

Αμφισβητείστε τα πάντα, στο ''όλοι εναντίον όλων'' μας πάνε ολοταχώς.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πιπα το εκλαμβανεις εσυ
εγω μιλησα για ανταλλαγη αποψεων/σκεψεων και οχι επωνυμες καταγγελιες ,δεν ειναι δικαστηριο εδω...
Παιχτουρα μαλλον εχεις δικιο φιλε , μαλλον ειμαι μαλακας εγω που προσπαθω να κανω σοβαρη συζητηση εδω μεσα εκτος απο βυζια κωλους και μπουρδελα
Φιλε μου...τι να το κανω το δικιο....λυπαμαι τα ελαχιστα μελη που θελουμε μια.... καλου επιπεδου συζητηση!....δυστυχως ομως εδω οι περισσοτεροι ειναι ζωντανοι-νεκροι...και αταφοι νεκροι μαλιστα!!!!!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δηλαδη και εμεις εδω που γραφουμε μπορει να κινδυνευσουμε αν πουμε ενα μη καθως πρεπει σχολιο για επωνυμο;κατι που δεν λεγεται στο γυαλι αλλα οφ δε ρεκορντ;

μην γινεστε αστειοι....αλλα πραγματα κρυβονται .....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Φιλε μου...τι να το κανω το δικιο....λυπαμαι τα ελαχιστα μελη που θελουμε μια.... καλου επιπεδου συζητηση!....δυστυχως ομως εδω οι περισσοτεροι ειναι ζωντανοι-νεκροι...και αταφοι νεκροι μαλιστα!!!!!! :rockon:

Στα καφενεια ετσι συζητας. Δεν εχεις παει ποτε; Μαθε να ξεδιαλεγεις και ασε τις αντιπαραθεσεις αν θες να εισαι διαφορετικος. πες μας και την γνωμη σου. Οχι για τα μελη.. για το θεμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δηλαδη και εμεις εδω που γραφουμε μπορει να κινδυνευσουμε αν πουμε ενα μη καθως πρεπει σχολιο για επωνυμο;κατι που δεν λεγεται στο γυαλι αλλα οφ δε ρεκορντ;

μην γινεστε αστειοι....αλλα πραγματα κρυβονται .....

Τι αλλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom