Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εισαι η προσωποποιηση της ενοργανης μαλακιας!.....ελεος....φτανει πια!!!!!!!!!γκρενόμπλ παρακαλώ.
Εισαι η προσωποποιηση της ενοργανης μαλακιας!.....ελεος....φτανει πια!!!!!!!!!γκρενόμπλ παρακαλώ.
αλλο η ενημερωση , αλλο η συζητηση ,και σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να γραψουν αλλα αποθαρρυνονται απο τις μαλακιες που εχουν τιγκαρει το thread.Αν θέλεις σοβαρότητα επέλεξε άλλο μπλόγκ για να ενημερώνεσαι για αρχή.
Μακαρίτης μπορεί να είναι πλέον αλλά όσο ζούσε μόνο δημοσιογράφος δεν ήταν.
Συνήθως ο δημοσιογράφος, οτι και αν γράψει όπου και αν το γράψει, βάζει την τζίφρα του ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ.
Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό απο την αρχή και μετά προχωράμε στα άλλα.
Εισαι η προσωποποιηση της ενοργανης μαλακιας!.....ελεος....φτανει πια!!!!!!!!!
Φιλε μου εχεις δικιο....αλλα κοιταξε γυρω σου και δες το που βρισκεσαι....βρισκεσαι σε site...γεματο "αναπηρους" και προβληματικους!!!!!!!....δεν το εχεις καταλαβει????????????αλλο η ενημερωση , αλλο η συζητηση ,και σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να γραψουν αλλα αποθαρρυνονται απο τις μαλακιες που εχουν τιγκαρει το thread.
τωρα το θεμα δεν ειναι να βαζεις την υπογραφη σου ,αλλα να αποκαλυπτεις την αληθεια ,αλλα οπως φανηκε εχει βαρυ τιμημα αυτο
ειπες να μιλησεις σοβαρά κι έκανες εκκίνηση με πίπα. Θεωρείς λογικό να κάτσω να πω ότι πχ ο ριγκομόρτης τα παίρνει απο μπουρδελα για να διαφημίζει κοπελες χωρίς να δηλώσω ποιος είμαι;αλλο η ενημερωση , αλλο η συζητηση ,και σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να γραψουν αλλα αποθαρρυνονται απο τις μαλακιες που εχουν τιγκαρει το thread.
τωρα το θεμα δεν ειναι να βαζεις την υπογραφη σου ,αλλα να αποκαλυπτεις την αληθεια ,αλλα οπως φανηκε εχει βαρυ τιμημα αυτο
πολλοι?Τελικά απ' ό,τι βλέπω πιστεύουν πολλοί στην ύπαρξη της μαχητικής - αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας... Μπράβο, μπράβο!! Ο Μαρτέλλης τώρα δικαιώνεται...
πιπα το εκλαμβανεις εσυειπες να μιλησεις σοβαρά κι έκανες εκκίνηση με πίπα. Θεωρείς λογικό να κάτσω να πω ότι πχ ο ριγκομόρτης τα παίρνει απο μπουρδελα για να διαφημίζει κοπελες χωρίς να δηλώσω ποιος είμαι;
Θα ειδες τι γραμμη ειχε πεσει στα γαμωκαναλα υποθετω...Εμεις ειμαστε οι αγωνισταραδες δημοσιογραφαρες και αυτοι οι κακοι τυποι στο ιντερνετ μας στοχοποιουν και ετσι...ειπες να μιλησεις σοβαρά κι έκανες εκκίνηση με πίπα. Θεωρείς λογικό να κάτσω να πω ότι πχ ο ριγκομόρτης τα παίρνει απο μπουρδελα για να διαφημίζει κοπελες χωρίς να δηλώσω ποιος είμαι;
Μπα??αλλο η ενημερωση , αλλο η συζητηση ,και σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να γραψουν αλλα αποθαρρυνονται απο τις μαλακιες που εχουν τιγκαρει το thread.
πολλοι?
δλδ ποιος?
Όσοι πιστεύουν ότι ο μακαρίτης έφυγε γιατί θα αποκάλυπτε κάτι συνταρακτικό...
Τώρα, άμα γράψω οτι με ενδιαφέρει, πρέπει να πάω σε κανένα γιατρό ή..........??Ναι..
Το νέο ντεκολτέ της Μελέτη..
Όσοι πιστεύουν ότι ο μακαρίτης έφυγε γιατί θα αποκάλυπτε κάτι συνταρακτικό...
Φιλε μου...τι να το κανω το δικιο....λυπαμαι τα ελαχιστα μελη που θελουμε μια.... καλου επιπεδου συζητηση!....δυστυχως ομως εδω οι περισσοτεροι ειναι ζωντανοι-νεκροι...και αταφοι νεκροι μαλιστα!!!!!!πιπα το εκλαμβανεις εσυ
εγω μιλησα για ανταλλαγη αποψεων/σκεψεων και οχι επωνυμες καταγγελιες ,δεν ειναι δικαστηριο εδω...
Παιχτουρα μαλλον εχεις δικιο φιλε , μαλλον ειμαι μαλακας εγω που προσπαθω να κανω σοβαρη συζητηση εδω μεσα εκτος απο βυζια κωλους και μπουρδελα
κουρτίνα 1 ή κουτί Α;μην γινεστε αστειοι....αλλα πραγματα κρυβονται .....
Φιλε μου...τι να το κανω το δικιο....λυπαμαι τα ελαχιστα μελη που θελουμε μια.... καλου επιπεδου συζητηση!....δυστυχως ομως εδω οι περισσοτεροι ειναι ζωντανοι-νεκροι...και αταφοι νεκροι μαλιστα!!!!!!
δηλαδη και εμεις εδω που γραφουμε μπορει να κινδυνευσουμε αν πουμε ενα μη καθως πρεπει σχολιο για επωνυμο;κατι που δεν λεγεται στο γυαλι αλλα οφ δε ρεκορντ;
μην γινεστε αστειοι....αλλα πραγματα κρυβονται .....