skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 216
Μήπως πριν ξεκινήσουμε μια τέτοια κουβέντα να ξεκαθαρίσεις τι κατά την δική σου οπτική σημαίνει όρος "πτώχευση" ?Τύπε, τα μονοπώλια δεν πτωχεύουν.
Μήπως πριν ξεκινήσουμε μια τέτοια κουβέντα να ξεκαθαρίσεις τι κατά την δική σου οπτική σημαίνει όρος "πτώχευση" ?Τύπε, τα μονοπώλια δεν πτωχεύουν.
2015 η δεη ανακοινωσε κοστη.μεση μισθοδοσια αποφοιτων αει 3200. οταν την ιδια χρονια η ανωτατη μισθοδοσια γιατρου στο εσυ ηταν 3050.Πτώχευσε σημαίνει ότι είχε 300 εκατομμύρια ζημιές. Την οδήγησαν να πτωχεύσει φυσικά δεν πήγε εκεί από μόνη της. Τώρα πως γίνεται ένα μονοπώλιο να καταφέρει μα πτωχεύσει είναι άλλο θέμα.
του αντρεα που αλλαξε τη καταμετρηση απο 2μηνο σε 4μηνο που εκρυβε αυξηση τουλαχιστο 10% ;Ετοιμαστείτε να μοιραστούμε 200.000.000 χαράτσι. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα.
ολη η ευρωπη γεμιζει απο ηλεκτρικα οχηματα και εδω πληρωνουμε την ακριβοτερη βενζινη στην ευρωπη...πιο ανισοροπος καταναλωτης δεν υπαρχειΑπό Ιανουάριο που μάλλον θα κοπεί η επιδότηση… θέλω να δω ποιος θα πληρώνει ρεύμα.
Για τις βενζίνες από ότι δείχνει ο κοσμάκης και 3€ να την πάνε θα την βάζει.
Για το ρεύμα βλέπω να κλαίνε σαν τις κηδείες
Το ίδιο βιολί τύπεΤύπε κανείς δεν πτώχευσε. Ούτε η ΔΕΗ, ούτε ο ΟΤΕ, ούτε, οσονούπω, η ΕΥΔΑΠ. Λυπάμαι, πραγματικα΄.
Το γνωρίζω....η ΔΕΗ ήταν ένα τεράστιο πανηγύρι.....που να δεις τι γινόταν με τις προμήθειες της ΔΕΗ.....έφτιαχνε ο εργολάβος τον διαγωνισμό μαζί με το τμήμα....και όσο πιο μεγάλα τα ποσά....καταλαβαίνεις...2015 η δεη ανακοινωσε κοστη.μεση μισθοδοσια αποφοιτων αει 3200. οταν την ιδια χρονια η ανωτατη μισθοδοσια γιατρου στο εσυ ηταν 3050.
τελευταια φορα που τα ανακοινωσε και οποιος καταλαβε.
απο το 2000 τουλαχιστο η δεη ταιζε. τα νησια αντι να συνδεθουν με την ηπειρωτικη ελλαδα ειχαν τοπικες μοναδες με πετρελαιο και συμβολαια συντηρησης με ιδιωτες. αν θυμαμαι καλα το κοστος συνδεσης γινόταν αποσβεση σε 4 χρονια.
επενδυσεις σε εκσυνχρονισμο μηδεν. λιγνιτης μεχρι να τελειωσει. φυσικο αεριο τιποτα και φυσικα το ιδιο για ανανεωσιμες.
ολοι ηξεραν το αδιεξοδο απο το 2010 τουλαχιστο αλλα δεν πουλαγαν γιατι απλα ο ιδιωτης ηθελε να μπορει να απολυσει κηφηνες.
Δεν ήταν μόνο αυτοί οι ένοχοι....πως έπεσε έξω η ΔΕΗ τα καλά τα χρόνια ;
εδώ οι συνδικαλΗστές οι προοδευτικοί ντε τότε είχαν στήσει ολόκληρο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ μέσα στην Δεη με κόστη εκατομμυρίων ευρώ
επίσης έδιναν οι ίδιοι χρηματοδοτήσεις στους εαυτούς τους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (εμ η προοδευτικότητα θέλει καλοπέραση ! elementary)
πήγαν κατηγορούμενοι και 7 καταδικάστηκαν (μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Φωτόπουλος) σε ποινές από 5 έως 3 χρόνια ο καθένας
ποινές χάδια δηλαδή, στην ουσία με κάποιο ακατανόητο τρόπο την έβγαλαν καθαρή.
αντιγράφω από ρεπορτάζ της εποχής : Παρά την πρόταση του εισαγγελέα της Έδρας που είχε ζητήσει την ενοχή 56 εκ των κατηγορουμένων, το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα αθώους 51 πρώην προέδρους και στελέχη της ΔΕΗ, ενώ έκρινε ενόχους 7 συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ για το αδίκημα της απάτης, απαλείφοντας ωστόσο την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου που τους είχε αποδοθεί με την άσκηση της δίωξης. Σε όλους τους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν ποινές τριετούς φυλάκισης έως και πενταετούς κάθειρξης, ενώ παράλληλα τους δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και αφέθησαν ελεύθεροι.
έγκλημα χωρίς τιμωρία δηλαδή, κι ύστερα ψάχνουμε σήμερα που πήγαν τα χρήματα της ΔΕΗ, που αν την είχε ψάξει πχ κάποιος ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή ΓΑΛΛΟΣ Εισαγγελέας θα ήταν οι μισές διοικήσεις της και το 80 τοις εκατό των συνδικαλιστών της στον Κορυδαλ΄λό και θα τραγουδούσαν εν χορώ το επικό άσμα : Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια, τρώει ο μάγκας βγάζει χρόνια.
Σε δίκη για το σκάνδαλο «ΓΕΝΟΠ Tours»πρώην πρόεδροι της ΔΕΗ, ο Φωτόπουλος και δεκάδες ακόμη άτομα | LiFO
Παραπέμπονται για τις τεράστιες χρηματοδοτήσεις της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ για ταξίδια, συνέδρια και μελέτες που δεν έγιναν ποτέwww.lifo.gr
όταν η ΔΕΗ ήταν μονοπώλειο ,εφάρμοζε "κοινωνική πολιτική". Για την Ελλάδα αυτό σημαίνει:
- Διορίζαν κομματόσκυλα που δεν είχαν καν καρέκλα να κάτσουν στα κτίρια που τους είχαν τοποθετήσει
- Ρευματοκλοπές που συνεχίζονται μέχρι σήμερα με την ανοχή της ΔΕΗ
- Προνόμια των υπαλλήλων, ξέρω χήρα υπαλλήλου της ΔΕΗ που δεν πλήρωνε λογαριασμό μέχρι να πεθάνει.
- Δηλώνω ότι έχω ασθενή με μηχανική υποστήριξη για να πάρω ρεύμα στο αυθαίρετο ,κανένας δεν πάει να ελέγξει επειδή βαριούνται
- Χτίζω παρεκκλήσι στο οικόπεδο για να μου βάλουν ρεύμα πιο γρήγορα
και άλλες πολλές αμαρτωλές ιστορίες. Μετά έγινε ο χωρισμός των εταιρειών, μπήκαν οι ιδιώτες στο παιχνίδι, τώρα μου θέλουν και επενδύσεις.
Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι, πάντως με το after sales του Κωτσόβολου έχω δώσει μάχες στο παρελθόν, πολύ κακή εταιρεία και σε τιμές ελάχιστα ανταγωνισική.
Και την ποιο νοθευμένη επίσης…ολη η ευρωπη γεμιζει απο ηλεκτρικα οχηματα και εδω πληρωνουμε την ακριβοτερη βενζινη στην ευρωπη...πιο ανισοροπος καταναλωτης δεν υπαρχει