Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμ πες μας οτι είσαι οπαδός των βασανιστηρίων, του Μπάμπαλη και του Θεοφιλογιαννάκου.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σε παίρνουμε εις το εξής στα σοβαρά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η φάλαγγα ειναι μια πρακτική ανάκρισης που διδάσκεται σε πολλές σχολές ενόπλων σωμάτων ...

δες αμερικανικό / ρωσσικό /κινεζικό στρατό και ειδκές υπηρεσίες ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ξέχασε τα μάνα αδελφή και δες κατάματα το πρόβλημα ...

αλλοδαποί χωρίς κοινές βάσεις με τους έλληνες (οι αλβανοί έχουν)  πολυ-εθνική - πολυ-πολιτισμική  ανοργάνωτη  αναρχη επιδρομή απο παφτωχους ανθρώπους που δεν έχουν να προσφέρουν τιποτα στην χώρα .... κορμιά για τα μπαζα πρακτικά ...

οι βλακειες περι ναζισμου - φασισμου δεν ενδιαφερουν ... ολοι θα συντριβούν απο τις κρατουσες πολιτικές δομές και θα ενταχθούν ... οπως και η λεγομενη χρυση αυγη .... δεν ειναι εκει το πρόβλημα ... πιστεψέ με ... κατι ξέρω ...

Λυπάμαι, αλλά πριν τρία λεπτά πρότεινες βασανιστήρια (φάλαγγα) για τη λύση του προβλήματος.
Να χαίρεσαι την άποψή σου, αλλά δεν συνομιλώ μαζί σου, πέστα στον ίσιο που έχει ευήκοον ους σε κάτι τέτοια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
η φάλαγγα ειναι μια πρακτική ανάκρισης που διδάσκεται σε πολλές σχολές ενόπλων σωμάτων ...

δες αμερικανικό / ρωσσικό /κινεζικό στρατό και ειδκές υπηρεσίες ...

Είσαι απλώς βλάκας.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λυπάμαι, αλλά πριν τρία λεπτά πρότεινες βασανιστήρια (φάλαγγα) για τη λύση του προβλήματος.
Να χαίρεσαι την άποψή σου, αλλά δεν συνομιλώ μαζί σου, πέστα στον ίσιο που έχει ευήκοον ους σε κάτι τέτοια.

πρόβλημά σου ...

η φάλαγγα ειναι απλή - πρακτική μέθοδος και καλά αποτελέσματα ....

γιάυτό και χρησιμοποιείται ευρέως ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
την κατανόηση μου την δείχνω. Δεν με ενοχλούν τέτοιου είδους άτομα γιατί έχουν φάει αρκετό κουτόχορτο. Είναι για λύπηση στην ουσία και, εγω τον λυπαμε. Άλλωστε ειμαι φασίστας και δείχνω κατανόηση. Απόψεις δεν έχει και, εφόσον δεν έχει ε, ας πει καμμια μαλακία να περαση η ωρα του Μπαμπινιώτη Διαμαντοπούλου-Bilderberg

άφες αυτοίς ... ου γαρ οίδασι τι ποιούσι ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
προσωπικά και σε πολύ private καταστάσεις θα επέλεγα μια τρυπα στη μαπα του ... πλατιά και διαμπερή ....

δημόσια και στα ελληνικά πλαισια μια καλή φάλαγγα ....

Άλλο ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής ενός ταραγμένου νοος.
Που ακολουθεί βέβαια τη συμβουλή ενός άλλου μεγάλου ανδρός, που ζητούσε "δέκα νεκρούς και εκατό τραυματίες"
Πολύ πέραση έχει η υπόγα τελευταία, βλέπω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι απλώς βλάκας.

πάντως έχω παρατηρήσει οτι με όλους μαλωμένος είσαι .... αποδυκνείει και το προβληματικό του χαρακτήρα σου .... μαλλον ψυχολογική υποστηριξη και κατανόηση χρειάζεσαι και οχι αντιλογία ...

έχεις την κατάλληλη ιατρική υποστηριξη ?  συνεργάζεσαι με τους κατάλληλους ιατρούς ?

αμφιβάλλω ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πάντως έχω παρατηρήσει οτι με όλους μαλωμένος είσαι .... αποδυκνείει και το προβληματικό του χαρακτήρα σου .... μαλλον ψυχολογική υποστηριξη και κατανόηση χρειάζεσαι και οχι αντιλογία ...

έχεις την κατάλληλη ιατρική υποστηριξη ?  συνεργάζεσαι με τους κατάλληλους ιατρούς ?

αμφιβάλλω ...

Έχεις στο μυαλό σου τους γιατρούς των Ες Ες;
Άντε και ξαναγαμήσου λοιπον.    :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Τραστ, τώρα το παίζεις οργισμένο εθνίκι αλλά πριν λίγες μέρες δήλωνες οπαδός του Φαλμεραϋερ...
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;

Και όχι, δεν χρειάζονται πολυβολεία και ομάδες οπλισμένων χρυσαυγιτών, φύλαξη των συνόρων και άμεσες απελάσεις χωρίς πολλά - πολλά...
Επίσης, όποια ελλεεινίδα συλληφθεί με μαϊμού λουι βιττόν αγορασμένη από λαθρομετανάστη, θα καθαρίζει επί διήμερο τα αοχωρητήρια των κρατητηρίων ΑΤ Ομόνοιας και Κυψέλης...
Διότι έχω την αμυδρά υποψία ότι αν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστοέμποροι δεν πωλούσαν τίποτα, ίσως να έπαιρναν τον πούλο...

μα και βέβαια όχι !!  η σχέση ελλήνων και αλβανών ειναι δεδομένη και αυταποδεικτή ....

γιατι βλέπεις αντιθεση ?

δεν νομίζω οτι απαγόρευση αγοράς και χρησης προιόντων θα φερει αποτέλεσμα ... εξ άλλου αυτο το αντικίνητρο δεν εφαρμόζεται πρακτικά ....

οσο για την φύλαξη συνόρων και την παραδειγματική τιμωρία των παρανομούντων νομίζω οτι αποτελλούν βασικές υποχρεώσεις της πολιτειας προς τους πολιτες της ...

εχεις αντίρηση ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις στο μυαλό σου τους γιατρούς των Ες Ες;
Άντε και ξαναγαμήσου λοιπον.    :2funny: :2funny: :2funny:

έχεις ανάγκη απο ηρεμία ... φαρμακευτική - ηθική - πραγματική υποστήριξη .... ισως και ενα θηλυκό όχι μονο για την σεξουαλική σου ικανοποίηση αλλά και για όλα τα άλλα που ενα θηλυκό μπορέι να προσφέρει στον σύντροφό της και ειμαι βεβαιος  οτι εσυ τα στερείσαι ...

ειχε ποτέ γκομενα στη ζωή σου .... δεν νομίζω ... που να σταυρωσεις με τετοια μυαλά ....

γι΄αυτό συνοδοιπόροι εδω στο νημα και ευρυτερα στο σαιτ ... αποδεχθιετε τον φεθρυ οπως ειναι και βοηθειστε τον ... καταλαβαίνουμε τα προβλήματα σου ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έρχεται τώρα ο κάθε λοβοτομημένος, μας ζητάει να αρχίσουν ξανά τα βασανιστήρια και οι εκτελέσεις ("με μια τρύπα στη μάπα") και οι άλλοι ενοχλούνται μόνον αν γίνει καμμιά απεργία και κλείσει για καναδυό ώρες η Πανεπιστημίου.
Ωραιότατα!     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι όπου χρειάζεται ...

Καλά για εκτέλεση δε μιλάμε.

Τα άλλα δύο παίρνουν νερό αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα πιάσεις αυτόν και θα του ασκήσεις βία; Θα τον βασανίσεις;

Να μου πεις θα ασκήσει ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ βία για να τηρήσει την έννομο τάξη ΟΚ
Να μου πεις θα βασανίσω τον έμπορο ναρκωτικών να μου πει που έχει το φορτίο ή ποιοί είναι οι συνεργοί του ή τον κατάσκοπο να μου πει που είναι αυτά που υπέκλεψε άιντε να το δεχθώ. Αν και εάν εκτεθεί κάτι τέτοιο παίζει να βγεις και κερατάς

Τί ώφελος θα έχεις εάν ανοίξεις την τρύπα που λες στο μέτωπό του ή τον βασανίσεις; Εμένα μου φαίνεται απλά μίσος κι όχι πράξη με σκοπό την επαναφορά στη δημόσια τάξη και την ομαλή οικονομική ζωή του τόπου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Έρχεται τώρα ο κάθε λοβοτομημένος, μας ζητάει να αρχίσουν ξανά τα βασανιστήρια και οι εκτελέσεις ("με μια τρύπα στη μάπα") και οι άλλοι ενοχλούντα μόνον αν γίνει καμμιά απεργία και κλείσει για καναδυό ώρες η Πανεπιστημίου.
Ωραιότατα!     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακραιες σκεψεις.... η βια φερνει μονο βια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom