Κάνε την αρχή και αυτοκτόνα επιτέλους!
Φαντάζομαι πως το ίδιο είχες πει και στον παππού σου, έτσι;
Κάνε την αρχή και αυτοκτόνα επιτέλους!
Αυτό ακριβώς σου έλεγα. Υπάρχουν και τέτοια άρρωστα ταραγμένα ψυχολογικά που χρήζουν άμεση βοήθεια ιατρικής. Μην τα βάζεις μαζί του. Υπάρχουν τι να κάνουμε τώρα. Δωστου λίγο σημασία και εσύ, αισθάνεται μόνος. Έτσι είναι τα ανεγκέφαλα. Μην τα αποπερνεις και ειδικά μας λείπει απ την παρέα ένας Μπαμπινιώτης απόφοιτος της Διαμαντοπούλου-Bilderberg
Τους άνοιξαν μια τρύπα στο κεφάλι...
Προφανώς αυτές οι τρύπες μύριζαν ειρήνη...
Και άξιζαν συμαπράσταση αυτοί που τις έκαναν.
Είπα ότι σε συνθήκες ακραίας ανομίας όπως το 12/2008, η προσπάθεια επιβολής του νόμου θα είχε τις ανωτέρω απώλειες, καθότι θα υπήρχαν συμπλοκές με ένοπλους τρομοκράτες και οργανωμένες συμμορίες...
Δην ζήτησα κανέναν νεκρό όπως δεν ζήτησα να καεί η Αθήνα για να ζήσουν κάποιοι ως νέοι Νέρωνες το επαναστατικό τους παραλήρημα...
Εκτός αν θεωρείται φασιμός η επιβολή του νόμου σε εγκληματίες όποτε να τους αφήσουμε να αλωνίζουν μην και θιγούν οι δημοκρατικές ευαισθησίες πτηνών και τρωκτικών...
Μπα, οι θαυμαστές του Μπάμπαλη, του Θεοφιλογιαννάκου και των άλλων "τίμιων αξιωματικών" είναι ότι πρέπει για συνομιλητές σου.
Ο καθείς με τις εκλεκτικές συγγένειές του, το λέει και ο Ελύτης άλλωστε.
Φαντάζομαι πως το ίδιο είχες πει και στον παππού σου, έτσι;
Άσε τον Ελύτη κατά μέρος και πες στα ΊΣΑ το πού διαφωνείς με αυτό που γράφω. Έκφρασε μια άποψη. Είσαι υπέρ των εκτελέσεων; Είσαι υπέρ των βασανιστηρίων; Εάν ναί σε ποιές περιπτώσεις;
Άλλο ένα ...ψεματάκι, σαν κι αυτό που μας έλεγες οτι επιτρέπονται σε όλες τις χώρες τα βασνιστήρια.
Αν απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω θα κλαίγεσαι σαν την πουστρίτσα και θα απειλείς με καλαμάκια εκ του ασφαλούς...
Δεν θα το κάνω αν και μόλις είδα το σιχαμένο ποστάρισμά σου παραλίγο να πετάξω το λαπτοπ στον τοίχο...
Θα επαναλάβω απλά ότι ο παππούς μου είχε δικαιολογίες να πιστεύει αυτά που πίστευε...
Εσύ δεν έχεις καμία.
Και αυτό σε καθιστά γραφικό και γελοίο.
Αν απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω θα κλαίγεσαι σαν την πουστρίτσα και θα απειλείς με καλαμάκια εκ του ασφαλούς...
Δεν θα το κάνω αν και μόλις είδα το σιχαμένο ποστάρισμά σου παραλίγο να πετάξω το λαπτοπ στον τοίχο...
Θα επαναλάβω απλά ότι ο παππούς μου είχε δικαιολογίες να πιστεύει αυτά που πίστευε...
Εσύ δεν έχεις καμία.
Και αυτό σε καθιστά γραφικό και γελοίο.
στη δεξαμενή πριν απο χρονια .... αυτός με τη συντροφό του .... πραγματικός άνθρωπος, έλληνας με καθε τεταρτημόριο της λέξης .....
βασανιστηρια ? μακράν ημων ..... μονον όπου οποτε και οσο χρειάζεται ......
μην βαρενεις το νου σου με τις ανουσιες συζητήσεις μας ... πηγαινε να κοιμηθείς να ζησεις στους κοσμους που διψάς .... άνθρωπέ μου ...
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, κατά των εκτελέσεων και κατά των βασανιστηρίων, παντού και πάντα.
Όχι σαν τον φίλο σου τον ίσιο που είναι γενικά εναντίον, αλλά όλο και αφήνει κάποιο παραθυράκι "αν συντρέχουν έκτακτες συνθήκες" κλπ.
Εσύ όμως τι είσαι; Υπέρ ή εναντίον; Ή α-λα καρτ, ανάλογα αν ο υποψήφιος για εκτέλεση είναι μετανάστης ή αριστερός;
Στα ίσα, όπως κάνεις πάντα βεβαίως.
Γιατί είσαι στράκι και δεν παραδέχεσαι σαν άντρας αυτά που έγραψες;
Ή γιατί, έστω, δεν λές "σόρρυ ρε παιδιά, τα έλεγα εν θερμώ και δεν τα εννοούσα";
Είναι τόοοοοοσο πρόβλημα;
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, κατά των εκτελέσεων και κατά των βασανιστηρίων, παντού και πάντα.
Όχι σαν τον φίλο σου τον ίσιο που είναι γενικά εναντίον, αλλά όλο και αφήνει κάποιο παραθυράκι "αν συντρέχουν έκτακτες συνθήκες" κλπ.
Εσύ όμως τι είσαι; Υπέρ ή εναντίον; Ή α-λα καρτ, ανάλογα αν ο υποψήφιος για εκτέλεση είναι μετανάστης ή αριστερός;
έχεις κάποια ιδέα για την ηλικία του, την κοινωνική , επαγγελματική, οικονομικη υποδομή ?
Καλά το έλεγα οτι είσαι ένας υστερικός και μόνον.
Εκτός απο το λάπτοπ που "παραλίγο" (sic) να πετάξεις, τράβηξες και τις κοτσίδες σου μήπως;
Ρε καραγκιόζ-μπερντέ αυτό βγαίνει από το ποστ μου; Ότι κάνω φυλετικές ή ιδεολογικές διακρίσεις στη βία και στο βασανιστήριο; Για πες τότε σε ποιά ιδεολογία ή φυλή ανήκει ο έμπορος ναρκωτικών και ο κατάσκοπος κατά της Ελλάδος;
Σου το είπα κι εχθές.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
έχεις κάποια ιδέα για την ηλικία του, την κοινωνική , επαγγελματική, οικονομικη υποδομή ?
εδω ,,, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ... δεν ισχύουν τα ιδια μέτρα και σταθμά .... διαφοροποιούνται τα δεδομένα για τους δικούς μας ως αυτόχθονες ....ασχετο......ομως να χεις στα υποψην οτι παρανομες πραξεις δεν κανουν μονο οι ξενοι αλλα κανουν και οι πατριωτες μας ;)
Διότι είναι τόσο σαφές αυτό που έγραψα που μόνο κρετίνοι δεν θα το καταλάβαιναν...
Όπερ και εγένετο.
Ξαναρωτάω:
ΔΕΝ μίλησες για "δέκα νεκρούς και εκατό τραυματίες το πολύ";
Έγινε τυπογραφικό λάθος ή ήσουνα μεθυσμένος όταν το έγραφες;
Κάτι έλεγα για κρετίνους...
Δεν μεταδίδω άλλο...
Απάντησα ΕΥΘΥΤΑΤΑ σε αυτό που με ρώτησες.
Εσύ όμως απέφυγες να κάνεις το ίδιο.
Είσαι όπως πάντα κοτούλα.