Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς σου έλεγα. Υπάρχουν και τέτοια άρρωστα ταραγμένα ψυχολογικά που χρήζουν άμεση βοήθεια ιατρικής. Μην τα βάζεις μαζί του. Υπάρχουν τι να κάνουμε τώρα. Δωστου λίγο σημασία και εσύ, αισθάνεται μόνος. Έτσι είναι τα ανεγκέφαλα. Μην τα αποπερνεις και ειδικά μας λείπει απ την παρέα ένας Μπαμπινιώτης απόφοιτος της Διαμαντοπούλου-Bilderberg

πράγματι τον έχω εντοπίσει απο καιρό ... ενδιαφέρουσα περίπτωση απο ιατρικής πλευράς ...

αραγε τι ηλικίας ειναι το υποκείμενο ?  εκτιμώ μεταξύ 40-50 ... επαληθευομαι ?

πιστευω σε μια συνεχή και  καλοπροαίρετη θεραπευτική διαδικασια διαμοσελάβησης - συνδιαλαγής θα πετυχαίναμε καλά αποτελέσματα .... σε συνδιασμό με αλοπερντιν για εφησυχασμό διογκωμένων συνειδησιακων καταστάσεων ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τους άνοιξαν μια τρύπα στο κεφάλι...
Προφανώς αυτές οι τρύπες μύριζαν ειρήνη...
Και άξιζαν συμαπράσταση αυτοί που τις έκαναν.

Είπα ότι σε συνθήκες ακραίας ανομίας όπως το 12/2008, η προσπάθεια επιβολής του νόμου θα είχε τις ανωτέρω απώλειες, καθότι θα υπήρχαν συμπλοκές με ένοπλους τρομοκράτες και οργανωμένες συμμορίες...
Δην ζήτησα κανέναν νεκρό όπως δεν ζήτησα να καεί η Αθήνα για να ζήσουν κάποιοι ως νέοι Νέρωνες το επαναστατικό τους παραλήρημα...
Εκτός αν θεωρείται φασιμός η επιβολή του νόμου σε εγκληματίες όποτε να τους αφήσουμε να αλωνίζουν μην και θιγούν οι δημοκρατικές ευαισθησίες πτηνών και τρωκτικών...

Γιατί είσαι στράκι και δεν παραδέχεσαι σαν άντρας αυτά που έγραψες;
Ή γιατί, έστω, δεν λές "σόρρυ ρε παιδιά, τα έλεγα εν θερμώ και δεν τα εννοούσα";
Είναι τόοοοοοσο πρόβλημα;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπα, οι θαυμαστές του Μπάμπαλη, του Θεοφιλογιαννάκου και των άλλων "τίμιων αξιωματικών" είναι ότι πρέπει για συνομιλητές σου.
Ο καθείς με τις εκλεκτικές συγγένειές του, το λέει και ο Ελύτης άλλωστε.    :2funny:

Άσε τον Ελύτη κατά μέρος και πες στα ΊΣΑ το πού διαφωνείς με αυτό που γράφω. Έκφρασε μια άποψη. Είσαι υπέρ των εκτελέσεων; Είσαι υπέρ των βασανιστηρίων; Εάν ναί σε ποιές περιπτώσεις;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φαντάζομαι πως το ίδιο είχες πει και στον παππού σου, έτσι;

Αν απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω θα κλαίγεσαι σαν την πουστρίτσα και θα απειλείς με καλαμάκια εκ του ασφαλούς...
Δεν θα το κάνω αν και μόλις είδα το σιχαμένο ποστάρισμά σου παραλίγο να πετάξω το λαπτοπ στον τοίχο...
Θα επαναλάβω απλά ότι ο παππούς μου είχε δικαιολογίες να πιστεύει αυτά που πίστευε...
Εσύ δεν έχεις καμία.
Και αυτό σε καθιστά γραφικό και γελοίο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άσε τον Ελύτη κατά μέρος και πες στα ΊΣΑ το πού διαφωνείς με αυτό που γράφω. Έκφρασε μια άποψη. Είσαι υπέρ των εκτελέσεων; Είσαι υπέρ των βασανιστηρίων; Εάν ναί σε ποιές περιπτώσεις;

Είμαι κατά της θανατικής ποινής, κατά των εκτελέσεων και κατά των βασανιστηρίων, παντού και πάντα.
Όχι σαν τον φίλο σου τον ίσιο που είναι γενικά εναντίον, αλλά όλο και αφήνει κάποιο παραθυράκι "αν συντρέχουν έκτακτες συνθήκες" κλπ.
Εσύ όμως τι είσαι; Υπέρ ή εναντίον; Ή α-λα καρτ, ανάλογα αν ο υποψήφιος για εκτέλεση είναι μετανάστης ή αριστερός;
Στα ίσα, όπως κάνεις πάντα βεβαίως.    :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άλλο ένα ...ψεματάκι, σαν κι αυτό που μας έλεγες οτι επιτρέπονται σε όλες τις χώρες τα βασνιστήρια.

στη δεξαμενή πριν απο χρονια .... αυτός με τη συντροφό του .... πραγματικός άνθρωπος, έλληνας με καθε τεταρτημόριο της λέξης .....

βασανιστηρια ?  μακράν ημων .....  μονον όπου οποτε και οσο χρειάζεται ......

μην βαρενεις το νου σου με τις ανουσιες συζητήσεις μας ... πηγαινε να κοιμηθείς να ζησεις στους κοσμους που διψάς .... άνθρωπέ μου ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω θα κλαίγεσαι σαν την πουστρίτσα και θα απειλείς με καλαμάκια εκ του ασφαλούς...
Δεν θα το κάνω αν και μόλις είδα το σιχαμένο ποστάρισμά σου παραλίγο να πετάξω το λαπτοπ στον τοίχο...
Θα επαναλάβω απλά ότι ο παππούς μου είχε δικαιολογίες να πιστεύει αυτά που πίστευε...
Εσύ δεν έχεις καμία.

Καλά το έλεγα οτι είσαι ένας υστερικός και μόνον.
Εκτός απο το λάπτοπ που "παραλίγο" (sic) να πετάξεις, τράβηξες και τις κοτσίδες σου μήπως;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ δεν έχεις καμία.

έχεις κάποια ιδέα για την ηλικία του, την κοινωνική , επαγγελματική, οικονομικη υποδομή ?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στη δεξαμενή πριν απο χρονια .... αυτός με τη συντροφό του .... πραγματικός άνθρωπος, έλληνας με καθε τεταρτημόριο της λέξης .....

βασανιστηρια ?  μακράν ημων .....  μονον όπου οποτε και οσο χρειάζεται ......

μην βαρενεις το νου σου με τις ανουσιες συζητήσεις μας ... πηγαινε να κοιμηθείς να ζησεις στους κοσμους που διψάς .... άνθρωπέ μου ...

Εγώ;
Εσύ διψάς για βία, για αίμα και για τρύπες στη μάπα.
Όσοι διψάνε για τα παραπάνω, κατά κανόνα διψάνε και για σπέρμα πάντως.......

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, κατά των εκτελέσεων και κατά των βασανιστηρίων, παντού και πάντα.
Όχι σαν τον φίλο σου τον ίσιο που είναι γενικά εναντίον, αλλά όλο και αφήνει κάποιο παραθυράκι "αν συντρέχουν έκτακτες συνθήκες" κλπ.
Εσύ όμως τι είσαι; Υπέρ ή εναντίον; Ή α-λα καρτ, ανάλογα αν ο υποψήφιος για εκτέλεση είναι μετανάστης ή αριστερός;

Ρε καραγκιόζ-μπερντέ αυτό βγαίνει από το ποστ μου; Ότι κάνω φυλετικές ή ιδεολογικές διακρίσεις στη βία και στο βασανιστήριο; Για πες τότε σε ποιά ιδεολογία ή φυλή ανήκει ο έμπορος ναρκωτικών και ο κατάσκοπος κατά της Ελλάδος;

Σου το είπα κι εχθές.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί είσαι στράκι και δεν παραδέχεσαι σαν άντρας αυτά που έγραψες;
Ή γιατί, έστω, δεν λές "σόρρυ ρε παιδιά, τα έλεγα εν θερμώ και δεν τα εννοούσα";
Είναι τόοοοοοσο πρόβλημα;

Διότι είναι τόσο σαφές αυτό που έγραψα που μόνο κρετίνοι δεν θα το καταλάβαιναν...
Όπερ και εγένετο.

Στα ίσα, όπως κάνεις πάντα βεβαίως.    :2funny:

Εκτός αν φυσικά ο προς εκτέλεση είναι φασίστας και φασίστας είναι όποιος δεν συμμερίζεται το διεθνιστικό σου παραλήρημα βεβαίως- βεβαίως.
Και που και που συμπαραστέκεσαι και σε κανά εκτελεστή φασίστα...

έχεις κάποια ιδέα για την ηλικία του, την κοινωνική , επαγγελματική, οικονομικη υποδομή ?

Και τί είμαι ρε φίλε, αριστερός να κρατάω φάκελο για τους ταξικούς εχθρούς;

Καλά το έλεγα οτι είσαι ένας υστερικός και μόνον.
Εκτός απο το λάπτοπ που "παραλίγο" (sic) να πετάξεις, τράβηξες και τις κοτσίδες σου μήπως;

Συνέχισε τα πουστριλίκια...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε καραγκιόζ-μπερντέ αυτό βγαίνει από το ποστ μου; Ότι κάνω φυλετικές ή ιδεολογικές διακρίσεις στη βία και στο βασανιστήριο; Για πες τότε σε ποιά ιδεολογία ή φυλή ανήκει ο έμπορος ναρκωτικών και ο κατάσκοπος κατά της Ελλάδος;

Σου το είπα κι εχθές.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Απάντησα ΕΥΘΥΤΑΤΑ σε αυτό που με ρώτησες.
Εσύ όμως απέφυγες να κάνεις το ίδιο.
Είσαι όπως πάντα κοτούλα.

Συνημμένα

• κοτα.jpg
    κοτα.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 15

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Γεννήθηκε στα Midlands. Σπούδασε στο Ήτον. Επένδυσε σε ΒP τα '70 και διαβιεί στο Easthampton...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασχετο......ομως να χεις στα υποψην οτι παρανομες πραξεις δεν κανουν μονο οι ξενοι αλλα κανουν και οι πατριωτες μας ;)
εδω ,,, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...   δεν ισχύουν τα ιδια μέτρα και σταθμά .... διαφοροποιούνται τα δεδομένα για τους δικούς μας ως αυτόχθονες ....

προσωπική μου άποψη βεβαια ,,,, δεν περιμένω να συμφωνήσεις ....

πρακτικά ... αν πιάσω με 10γρ ναρκωτικών τον αφγανό και τον γιο του δεινα μεγαλοεπειχειρηματία δεν θα τους αντιμετωπίσω με τον ίδιο τροπο ...

ξέρω ... θα μου πεις δεν έχω δικιο ... αλλά η αντιδρασή μου θα εχει νοημα και ουσία ... για την κοινωνία που ζουμε και τους έλληνες που την αποτελλούν .... οχι για τους ξένους ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διότι είναι τόσο σαφές αυτό που έγραψα που μόνο κρετίνοι δεν θα το καταλάβαιναν...
Όπερ και εγένετο.

Ξαναρωτάω:
ΔΕΝ μίλησες για "δέκα νεκρούς και εκατό τραυματίες το πολύ";
Έγινε τυπογραφικό λάθος ή ήσουνα μεθυσμένος όταν το έγραφες;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξαναρωτάω:
ΔΕΝ μίλησες για "δέκα νεκρούς και εκατό τραυματίες το πολύ";
Έγινε τυπογραφικό λάθος ή ήσουνα μεθυσμένος όταν το έγραφες;

Κάτι έλεγα για κρετίνους...
Δεν μεταδίδω άλλο...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

a la carte - a la carte  !!!!! φέρνει καλυτερα αποτελέσματα δι ημας ...

διότι όλοι & όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απάντησα ΕΥΘΥΤΑΤΑ σε αυτό που με ρώτησες.
Εσύ όμως απέφυγες να κάνεις το ίδιο.
Είσαι όπως πάντα κοτούλα.

Ρε ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ μην πας να βγάλεις λαγό ότι εγώ λέω να εκτελεστούν ή να βασανιστούν άνθρωποι αναλόγως ιδεολογίας ή φυλής και μην ποστάρεις ομοιώματά σου συνεχώς.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις. Εάν όντως δεν καταλάβαινες ΟΚ αλλά εσύ επιμένεις μαλακωδώς. Επίμενε λοιπόν, στα παπάρια μου κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom