trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε λίγα χρονάκια, οχι πολλά θα πρέπει εμείς να ενσωματωθούμε. Να ποιους ψηφίζεται εσείς οι Νεοταξικοι.
αυτός ο μαυρος πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα ....
σε λίγα χρονάκια, οχι πολλά θα πρέπει εμείς να ενσωματωθούμε. Να ποιους ψηφίζεται εσείς οι Νεοταξικοι.
γιατι πρέπει να διαβαστεί ανελέητα
Α καλώς τον, άργησες.Σύμφωνα με το παραπάνω καταπληκτικό ποστ, όποιος "έχει μάνα και αδερφές", καταλήγει ναζιστής και φασίστας.
Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα!
Σύμφωνα με το παραπάνω καταπληκτικό ποστ, όποιος "έχει μάνα και αδερφές", καταλήγει ναζιστής και φασίστας.
Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα!
You made your point...
διευκρινιζω οτι το 'βαθια νυχτωμενος' πηγαινε για το αν πιστευεις οτι θα αλλαξει η τωρινη κατασταση...είπα ... μηδενική ανοχή ... η λύση αυτη ειναι ,,,
αλλα δεν νομίζω οτι οι σημερινοί έλληνες ειναι ικανοί να την εφαρμόσυν ...
όσο για αν ειμαι βαθιά νυχτωμένος ... πεστο πάλι και σκέψου το μαχαίρι που σου ξυρίζει βαθιά το λαιμουδ'ακι ....
Ανάλογα με το κωλοδάκτυλο ή το λαθρεμπόριο;
Έλα ηρεμίαααααα.
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσυ εξυπνάκιαΕίπαμε, βγάλε το ελληνικό Δημοτικό πρώτα, και μετά ξαναέλα.
σε αυτό το συμπερασμα κατέληξες μετα απο οοολη αυτη τη συζήτηση ?
αυτό σημάνει στενομυαλος ..... παρτε το σαν δειγμα ατόμου με παρωπίδες ....
άνθρωπέ μου εδω γινεται της πουτάνας και συ παρατήρησες τους .... οικογενειακούς δεσμούς ...
συγχώρεσέ με αλλά είσαι απαράδεκτος ....
Α καλώς τον, άργησες.
Γιατί δεν πετάγεσε μέχρι την Τουρκία ή το Ισραήλ και να λαλήσεις “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΑΡΜΕΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ”; Γιατί προφανώς εκεί θα σου πετάξουν το κωλάντερο έξω όπως έκαναν στον άλλο ευγενή που είχε τέτοιες ανησυχίες, τον σερ τρύπιο-Λώρενς.
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσυ εξυπνάκια
διευκρινιζω οτι το 'βαθια νυχτωμενος' πηγαινε για το αν πιστευεις οτι θα αλλαξει η τωρινη κατασταση...
ειναι τοσοι πολλοι οι μεταναστες στο κεντρο που δεν μπορω να φανταστω καποιο τροπο ελεγχου τους.... οποτε η φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι οπως και με τους αλβανους... "αφομιωση"
προσωπικά και σε πολύ private καταστάσεις θα επέλεγα μια τρυπα στη μαπα του ... πλατιά και διαμπερή ....
δημόσια και στα ελληνικά πλαισια μια καλή φάλαγγα ....
Τους οικογενειακούς δεσμούς δεν τους ανέφερα εγώ, αλλά ο ίδιος ο ναζιστής- φασίστας, κατά δήλωσίν του.
Και μάλιστα μας δήλωσε πως αυτή του η ιδιότητα βάρυνε αποφασιστικά στο να γίνει ναζιστής.
Είσαι σίγουρος οτι διάβασες προσεκτικά τι μας είπε;
Άντε μπράβο λοιπόν!
προσωπικά και σε πολύ private καταστάσεις θα επέλεγα μια τρυπα στη μαπα του ... πλατιά και διαμπερή ....
δημόσια και στα ελληνικά πλαισια μια καλή φάλαγγα ....
Εμ πες μας οτι είσαι οπαδός των βασανιστηρίων, του Μπάμπαλη και του Θεοφιλογιαννάκου.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σε παίρνουμε εις το εξής στα σοβαρά.
την κατανόηση μου την δείχνω. Δεν με ενοχλούν τέτοιου είδους άτομα γιατί έχουν φάει αρκετό κουτόχορτο. Είναι για λύπηση στην ουσία και, εγω τον λυπαμε. Άλλωστε ειμαι φασίστας και δείχνω κατανόηση. Απόψεις δεν έχει και, εφόσον δεν έχει ε, ας πει καμμια μαλακία να περαση η ωρα του Μπαμπινιώτη Διαμαντοπούλου-Bilderbergγιατι φίλε μου παντού και πάντοτε και σε κάθε κοινωνία συναντας πορβληματικά άτομα ....
συγχώρεσέ τον λοιπόν και χαμογέλασε με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ...