Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Σύμφωνα με το παραπάνω καταπληκτικό ποστ, όποιος "έχει μάνα και αδερφές", καταλήγει ναζιστής και φασίστας.
Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α καλώς τον, άργησες.
Γιατί δεν πετάγεσε μέχρι την Τουρκία ή το Ισραήλ και να λαλήσεις “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΑΡΜΕΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ”; Γιατί προφανώς εκεί θα σου πετάξουν το κωλάντερο έξω όπως έκαναν στον άλλο ευγενή που είχε τέτοιες ανησυχίες, τον σερ τρύπιο-Λώρενς.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σύμφωνα με το παραπάνω καταπληκτικό ποστ, όποιος "έχει μάνα και αδερφές", καταλήγει ναζιστής και φασίστας.
Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα!

σε αυτό το συμπερασμα κατέληξες μετα απο οοολη αυτη τη συζήτηση ?

αυτό σημάνει στενομυαλος ..... παρτε το σαν δειγμα ατόμου με παρωπίδες ....

άνθρωπέ μου εδω γινεται της πουτάνας και συ παρατήρησες τους .... οικογενειακούς δεσμούς ...

συγχώρεσέ με αλλά είσαι απαράδεκτος ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
είπα ... μηδενική ανοχή ... η λύση αυτη ειναι ,,,

αλλα δεν νομίζω οτι οι σημερινοί έλληνες ειναι ικανοί να την εφαρμόσυν ...

όσο για αν ειμαι βαθιά νυχτωμένος ... πεστο πάλι και σκέψου το μαχαίρι που σου ξυρίζει βαθιά το λαιμουδ'ακι ....
διευκρινιζω οτι το 'βαθια νυχτωμενος' πηγαινε για το αν πιστευεις οτι θα αλλαξει η τωρινη κατασταση...
ειναι τοσοι πολλοι οι μεταναστες στο κεντρο που δεν μπορω να φανταστω καποιο τροπο ελεγχου τους.... οποτε η φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι οπως και με τους αλβανους... "αφομιωση"

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ανάλογα με το κωλοδάκτυλο ή το λαθρεμπόριο;

Έλα ηρεμίαααααα.

προσωπικά και σε πολύ private καταστάσεις θα επέλεγα μια τρυπα στη μαπα του ... πλατιά και διαμπερή ....

δημόσια και στα ελληνικά πλαισια μια καλή φάλαγγα ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σε αυτό το συμπερασμα κατέληξες μετα απο οοολη αυτη τη συζήτηση ?

αυτό σημάνει στενομυαλος ..... παρτε το σαν δειγμα ατόμου με παρωπίδες ....

άνθρωπέ μου εδω γινεται της πουτάνας και συ παρατήρησες τους .... οικογενειακούς δεσμούς ...

συγχώρεσέ με αλλά είσαι απαράδεκτος ....

Τους οικογενειακούς δεσμούς δεν τους ανέφερα εγώ, αλλά ο ίδιος ο ναζιστής- φασίστας, κατά δήλωσίν του.
Και μάλιστα μας δήλωσε πως αυτή του η ιδιότητα βάρυνε αποφασιστικά στο να γίνει ναζιστής.
Είσαι σίγουρος οτι διάβασες προσεκτικά τι μας είπε;
Άντε μπράβο λοιπόν!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α καλώς τον, άργησες.
Γιατί δεν πετάγεσε μέχρι την Τουρκία ή το Ισραήλ και να λαλήσεις “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΑΡΜΕΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ”; Γιατί προφανώς εκεί θα σου πετάξουν το κωλάντερο έξω όπως έκαναν στον άλλο ευγενή που είχε τέτοιες ανησυχίες, τον σερ τρύπιο-Λώρενς.

γιατι φίλε μου παντού και πάντοτε και σε κάθε κοινωνία συναντας πορβληματικά άτομα ....

συγχώρεσέ τον λοιπόν και χαμογέλασε με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
διευκρινιζω οτι το 'βαθια νυχτωμενος' πηγαινε για το αν πιστευεις οτι θα αλλαξει η τωρινη κατασταση...
ειναι τοσοι πολλοι οι μεταναστες στο κεντρο που δεν μπορω να φανταστω καποιο τροπο ελεγχου τους.... οποτε η φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι οπως και με τους αλβανους... "αφομιωση"

είναι αδύνατο ..... δεν βρισκομαστε στις ΗΠΑ ...

υπάρχουν λύσεις αν υπάρξει θέληση .... αλλά - για τα ελληνικά δεδομένα - δεν το βλέπω ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
προσωπικά και σε πολύ private καταστάσεις θα επέλεγα μια τρυπα στη μαπα του ... πλατιά και διαμπερή ....

Εμ πες μας οτι είσαι οπαδός των βασανιστηρίων, του Μπάμπαλη και του Θεοφιλογιαννάκου.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σε παίρνουμε εις το εξής στα σοβαρά.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τους οικογενειακούς δεσμούς δεν τους ανέφερα εγώ, αλλά ο ίδιος ο ναζιστής- φασίστας, κατά δήλωσίν του.
Και μάλιστα μας δήλωσε πως αυτή του η ιδιότητα βάρυνε αποφασιστικά στο να γίνει ναζιστής.
Είσαι σίγουρος οτι διάβασες προσεκτικά τι μας είπε;
Άντε μπράβο λοιπόν!

ξέχασε τα μάνα αδελφή και δες κατάματα το πρόβλημα ...

αλλοδαποί χωρίς κοινές βάσεις με τους έλληνες (οι αλβανοί έχουν)  πολυ-εθνική - πολυ-πολιτισμική  ανοργάνωτη  αναρχη επιδρομή απο παφτωχους ανθρώπους που δεν έχουν να προσφέρουν τιποτα στην χώρα .... κορμιά για τα μπαζα πρακτικά ...

οι βλακειες περι ναζισμου - φασισμου δεν ενδιαφερουν ... ολοι θα συντριβούν απο τις κρατουσες πολιτικές δομές και θα ενταχθούν ... οπως και η λεγομενη χρυση αυγη .... δεν ειναι εκει το πρόβλημα ... πιστεψέ με ... κατι ξέρω ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Είσαι υπέρ της χρήσης βίας, των εκτελέσεων και των βασανιστηρίων;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτός ο μαυρος πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα ....

Ρε Τραστ, τώρα το παίζεις οργισμένο εθνίκι αλλά πριν λίγες μέρες δήλωνες οπαδός του Φαλμεραϋερ...
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;

Και όχι, δεν χρειάζονται πολυβολεία και ομάδες οπλισμένων χρυσαυγιτών, φύλαξη των συνόρων και άμεσες απελάσεις χωρίς πολλά - πολλά...
Επίσης, όποια ελλεεινίδα συλληφθεί με μαϊμού λουι βιττόν αγορασμένη από λαθρομετανάστη, θα καθαρίζει επί διήμερο τα αοχωρητήρια των κρατητηρίων ΑΤ Ομόνοιας και Κυψέλης...
Διότι έχω την αμυδρά υποψία ότι αν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστοέμποροι δεν πωλούσαν τίποτα, ίσως να έπαιρναν τον πούλο...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμ πες μας οτι είσαι οπαδός των βασανιστηρίων, του Μπάμπαλη και του Θεοφιλογιαννάκου.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σε παίρνουμε εις το εξής στα σοβαρά.

τους γνώρισα  και τους 2 .... αληθινοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί .... ημουν παιδί τοτε ...

δεν ζητω να με πέρνεις στα σοβαρά ... απλά διαβάστε και κρινετε ...

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γιατι φίλε μου παντού και πάντοτε και σε κάθε κοινωνία συναντας πορβληματικά άτομα ....

συγχώρεσέ τον λοιπόν και χαμογέλασε με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ...
την κατανόηση μου την δείχνω. Δεν με ενοχλούν τέτοιου είδους άτομα γιατί έχουν φάει αρκετό κουτόχορτο. Είναι για λύπηση στην ουσία και, εγω τον λυπαμε. Άλλωστε ειμαι φασίστας και δείχνω κατανόηση. Απόψεις δεν έχει και, εφόσον δεν έχει ε, ας πει καμμια μαλακία να περαση η ωρα του Μπαμπινιώτη Διαμαντοπούλου-Bilderberg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom