Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έργο και υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας - του κράτους, είναι η τηρηση των νόμων ...

το κάνει ? οχι ...

τότε αναλαμβάνει έργο η κάθε χρυσή αυγή ....
Δεν κυτανε οτι τα κοπρόσκυλα της βουλής που μας έχουν φτάσει, η Χρυσή Αυγή τους πείραξε. Μάλλον αποφοίτησαν απο της Διαμαντοπούλου-Bilderberg. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν έχω να δώσω συγχαρητήρια σε κανέναν.Ψηφοφόρος είμαι και όχι οπαδός.Αυτά τα υπαλληλίκια τα έχουν της ΝΔ και του Πασοκ και κυρίως οι υποστηρικτές του ΚΚΕ.Εγώ απλά κάνω κουβέντα γιατί ανοίχτηκε thread που και καλα οι Χρυσαυγίτες είναι Ναζιστές και φασίστες και χίλια δυο.

Και εσύ φίλε δεν την έχεις πάθει για να μάθεις.Δεν στο εύχομαι αλλά να δω τι θα λες αν σου επιτεθεί κανας μαχαιροβγάλτης να σε κλέψει ή αν σου βιάσει κανας αλλοδαπός τη γυναίκα.

δηλαδή τι θα ήθελαν να γινει οι όποιοι <δημοκράτες - προοδευρικοί> ?

να καθήσουμε να μας γαμήσουν ?

ιδιώνυμο για τους ασιάτες αφρικανούς παράνομους αλλοδαπούς ...  φωτιά και τσεκούρι χωρίς συνέπειες για τον έλληνα στον οποίο επετέθησαν - έκλεψαν - παραβίασαν τον ιδιωτικό του χώρο ..

και θα δειτε μετα ....

και λοιπόν τι θα γίνει ? εστω ... θα πεθάνουν και  άδικα 2 - 5 - 10 ... και λοιπόν ?
οι άνθρωποι μας έλειψαν ? ζουμε σε ενα κοσμο πλημυρισμένο με 7.5 δισ ψυχές ... περισσότεροι απο ποτέ ...

η αξία της ανθρ΄'ωπινης ζωής ειναι αντοιστροφως ανάλογοι της πληθυσμιακής ΄ύπαρξης ....

ναι απάνθρωπο φρικτό απαίσιο ... αλλά πραγματικό - ρεαλιστικό ....

θα το διαπιστωσετε τα επόμενα 10-15 χρόνια ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν κυτανε οτι τα κοπρόσκυλα της βουλής που μας έχουν φτάσει, η Χρυσή Αυγή τους πείραξε. Μάλλον αποφοίτησαν απο της Διαμαντοπούλου-Bilderberg. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

ποιός πιστευει οτι αυτοί οι ... <πατέρες ... και μητέρες του έθνους> μπορούν να κάνουν το παραμικρό ?

και που θα ξυπνήουν οι έλληνες τι θα γινει ?  τιποτα ....  η ακατηφόρα μας έχει παρει ολους και δεν έχει τελος ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Να τα σκατά που μου λέτε έχουν δικαιώματα.Εγώ λέω θέλουν πολλές μπουνιές,κλωτσιές και ΑΠΕΛΑΣΗ.

δεν ειδα το βιντεο οποτε δεν ξερω αν ειναι προπαγανδιστικο ή οχι...αλλα οσοι κανουν τετοια ειτε ειναι μεταναστες ειτε δεν ειναι τον πουλο και στο μπαουλο

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγώ δεν έχω να δώσω συγχαρητήρια σε κανέναν.Ψηφοφόρος είμαι και όχι οπαδός.Αυτά τα υπαλληλίκια τα έχουν της ΝΔ και του Πασοκ και κυρίως οι υποστηρικτές του ΚΚΕ.Εγώ απλά κάνω κουβέντα γιατί ανοίχτηκε thread που και καλα οι Χρυσαυγίτες είναι Ναζιστές και φασίστες και χίλια δυο.

Και εσύ φίλε δεν την έχεις πάθει για να μάθεις.Δεν στο εύχομαι αλλά να δω τι θα λες αν σου επιτεθεί κανας μαχαιροβγάλτης να σε κλέψει ή αν σου βιάσει κανας αλλοδαπός τη γυναίκα.
μένει στά βόρεια προάστεια....
που τό βράδυ βλέπεις παντού ιδιωτική αστυνομία μέ τζίπ
γιά επιπλεον ασφάλεια....
αμφιβάλω εάν έχει πατήσει αγιο παντελεημωνα,άγιο παύλο,ομόνοια,βάθης,πατήσια,κυψέλη....
είναι βολεμένος στήν επιχείρηση τού μπαμπάκα του καί δέν φοβάτε εάν ο ποιο φτηνός αλβανόσ τού φάι για 50 ευρώ λιγότερο τήν δουλειά του η γιά μιά ώρα πού θά κάτσει παραπάνω...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καποτε τα ιδια λεγαμε και για τα αλμπανια...τωρα πλεον καμια κουβεντα....εχουν σχεδον ενσωματωθει πληρως στον κοινωνικο ιστο? ή τους εχουμε συνηθισει? καπως ετσι νομιζω οτι θα εξελιχθει και με τους υπολοιπους μεταναστες...

πακια μπαγκλαντέζοι νιγηριανοι αφγανοί να ενσωματωθούν ?

μακρια νυχτωμένος είσαι ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μένει στά βόρεια προάστεια....
που τό βράδυ βλέπεις παντού ιδιωτική αστυνομία μέ τζίπ
γιά επιπλεον ασφάλεια....
αμφιβάλω εάν έχει πατήσει αγιο παντελεημωνα,άγιο παύλο,ομόνοια,βάθης,πατήσια,κυψέλη....
είναι βολεμένος στήν επιχείρηση τού μπαμπάκα του καί δέν φοβάτε εάν ο ποιο φτηνός αλβανόσ τού φάι για 50 ευρώ λιγότερο τήν δουλειά του η γιά μιά ώρα πού θά κάτσει παραπάνω...

και λοιπόν ? δεν έχει γνώμη και λόγο ?

δηλαδή τι ?

τι ιδέες ειναι αυτές ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
και λοιπόν τι θα γίνει ? εστω ... θα πεθάνουν και  άδικα 2 - 5 - 10 ... και λοιπόν ?
οι άνθρωποι μας έλειψαν ? ζουμε σε ενα κοσμο πλημυρισμένο με 7.5 δισ ψυχές ... περισσότεροι απο ποτέ ...

η αξία της ανθρ΄'ωπινης ζωής ειναι αντοιστροφως ανάλογοι της πληθυσμιακής ΄ύπαρξης ....

ναι απάνθρωπο φρικτό απαίσιο ... αλλά πραγματικό - ρεαλιστικό ....

θα το διαπιστωσετε τα επόμενα 10-15 χρόνια ...
παιχτη κατι τετοιες λογικες ειχε και ο φυρερ...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Ορίστε οι βρωμιάρηδες τα κάναν γυαλιά καρφιά και στην Πάτρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
πακια μπαγκλαντέζοι νιγηριανοι αφγανοί να ενσωματωθούν ?

μακρια νυχτωμένος είσαι ....
αποψη μου... ειδωμεν....
ή μηπως νομιζεις οτι θα αλλαξει η κατασταση....γιατι αν το νομιζεις και συ βαθια νυχτωμενος εισαι....

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Γιαυτό ειμαι Χρυσή Αυγή γιατί, έχω και μάνα αδερφές... βλέπω πως καταντήσαμε. Σαν φυλακισμένοι στη χώρα μας(χωρίς το σαν). Τώρα εάν δεν είσαι Νεοταξικος  και δεν ακολουθείς της ηλιθιότητες των κομμάτων της βουλής (αλήτες με μαλακά μυαλά) είσαι "Ναζιστής και φασίστας" επειδή αγαπώ τη χώρα μου. Ε τότε ναι είμαι και τα 2.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Τέτοια μόνο θέλουν οι λαθρομετανάστες εγκληματίες.Οι συγκεκριμένοι χτυπήσαν και λήστεψαν γυναίκα.Αυτό το βίντεο με φτιάχνει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σήμερα άκουσα για πρώτη φορά τον Καμίνη να αναφέρει: Μηδενική Ανοχή στην εγκληματικότητα στην Αθήνα .....

τι σημαίνει μηδενική ανοχή ?  έφτυσες κάτω ... πρόστιμο 50 Ευρω ...  η κάθε και οποιαδήποτε παράνομη πράξη τιμωρείται άμεσα .... βλέπετε εσεις ο Καμίνης, η δημοτική αστυνομία αλλά και η κανονική να μπορούν να το εφαρμόσουν ?    οχι βέβαια ..... εκτος αν φέρουν αρκετά στελέχη της NYPD - Αστυνομία Νέας Υόρκης, να τους μάθουν .... πράγμα που για το μπουρδέλο την Αθήνα, τους ηλιθιους έλληνες πολιτικούς και δημάρχους ειναι αδύνατο ...

φατε τους πακηδες αυγανούς , μαυρους κίτρινους στο κεφάλι και μη μιλάτε .... σας αξίζουν ..

Στο νήμα της δημοσκόπησης για το Δήμο Αθηναίων παρέθεσες εμένα για να γράψεις τα παραπάνω. Στο νήμα "Έργα και ημέρες της ΧΑ" παρέθεσες το ΦάνηΧρήστο για να γράψεις πάλι τα παραπάνω. Σε αυτό το νήμα τα έγραψες έτσι, ξεκάρφωτα.

ΕΡ: ΓΙΑΤΙ σπαμάρεις ανελέητα ποστάροντας το ίδιο πράγμα εδώ κι εκεί;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιχτη κατι τετοιες λογικες ειχε και ο φυρερ...

και λοιπόν ?

οι κανόνες του παιχνιδιού δεν αλλάζουν ....

φυρερ ξε-φύρερ  τα πράγματα ετσι έχουν και με αυτο τον τροπο θα εξελιχθούν ...

πάρτε τα μέτρα σας ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αποψη μου... ειδωμεν....
ή μηπως νομιζεις οτι θα αλλαξει η κατασταση....γιατι αν το νομιζεις και συ βαθια νυχτωμενος εισαι....

είπα ... μηδενική ανοχή ... η λύση αυτη ειναι ,,,

αλλα δεν νομίζω οτι οι σημερινοί έλληνες ειναι ικανοί να την εφαρμόσυν ...

όσο για αν ειμαι βαθιά νυχτωμένος ... πεστο πάλι και σκέψου το μαχαίρι που σου ξυρίζει βαθιά το λαιμουδ'ακι ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο νήμα της δημοσκόπησης για το Δήμο Αθηναίων παρέθεσες εμένα για να γράψεις τα παραπάνω. Στο νήμα "Έργα και ημέρες της ΧΑ" παρέθεσες το ΦάνηΧρήστο για να γράψεις πάλι τα παραπάνω. Σε αυτό το νήμα τα έγραψες έτσι, ξεκάρφωτα.

ΕΡ: ΓΙΑΤΙ σπαμάρεις ανελέητα ποστάροντας το ίδιο πράγμα εδώ κι εκεί;

γιατι πρέπει να διαβαστεί ανελέητα

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σε λίγα χρονάκια, οχι πολλά θα πρέπει εμείς να ενσωματωθούμε. Να ποιους ψηφίζεται εσείς οι Νεοταξικοι.

Συνημμένα

• lathro5ermou.jpg
    lathro5ermou.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 43

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Τέτοια μόνο θέλουν οι λαθρομετανάστες εγκληματίες.Οι συγκεκριμένοι χτυπήσαν και λήστεψαν γυναίκα.Αυτό το βίντεο με φτιάχνει

εγω θα το έκανα με χοντρό γκλομπ .... και αν ειχα δυνατότητα και πολλά πολλά άλλα ...

έγκλημα και τιμωρία ανάλογα με το υποκείμενο ...

και όποιος αντιμιλήσει στο θέμα άξιος της τυχης του ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιαυτό ειμαι Χρυσή Αυγή γιατί, έχω και μάνα αδερφές... βλέπω πως καταντήσαμε. Σαν φυλακισμένοι στη χώρα μας(χωρίς το σαν). Τώρα εάν δεν είσαι Νεοταξικος  και δεν ακολουθείς της ηλιθιότητες των κομμάτων της βουλής (αλήτες με μαλακά μυαλά) είσαι "Ναζιστής και φασίστας" επειδή αγαπώ τη χώρα μου. Ε τότε ναι είμαι και τα 2.

Σύμφωνα με το παραπάνω καταπληκτικό ποστ, όποιος "έχει μάνα και αδερφές", καταλήγει ναζιστής και φασίστας.
Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom