μια πουστιά που πολύ την ευχαριστήθηκα...
περνώντας τυχαία με τη μηχανή έξω από γνωστό ξενοδοχείο-γαμιστρώνα πετυχαίνω να βγαίνει γκόμενα κολλητού με άλλον. αμεση αντίδραση : βγάζω φωτό με το κινητό ( παραλίγο να πέσω κι απ τη μηχανή για να προλάβω...) και αράζω στη γωνία περιμένοντάς την να παέι στο αυτοκίνητό της. Γαμώ την ατυχία μου μέσα, το προηγύμενο βράδυ ο κολλητός σε αντροπαρέα μεταξύ μας είχε ανακοινώσει τον τρελλό του έρωτα γι αυτην και πως τον ενδιαφέρει να πάει σοβαρά και θα της πρότεινε σύντομα αρραβώνα κλπ. Η γκόμενα ομολογουμένως τρελλός μούναρος, 27χρ ο κολλητός επίσης γαμώ τα παλλικάρια, επιστήμονας και με καλή προίκα, που μάλλον είχε βάλει στο μάτι η τύπισσα. την βλέπω να μπαινει στο αμάξι της αφού ο αλλος έφυγε με το δικό του και πριν προλάβει να ξεκινήσει, κολλάω δίπλα της, βγάζω το κράνος και της μιλάω. τι σύμπτωση !! κι εσυ εδώ? μην τα πολυλογώ, της την πέφτω κανονικά, μαλακισμένη θα σε σπασω στο ξύλο, ο άλλος σ αγαπάει και εσυ γαμιεσαι αριστερα δεξια, αρνήθηκε οτι βγήκε απο το ξενοδοχείο της κοτσάρω τη φωτο στη μάπα και αρχίζει άλλο παραμύθι... " Μην πεις τίποτα του νίκου και απο μένα οτι γουστάρεις..." με φανερό το υποννοούμενο στα ματια της και στα λογια της..
την κάνω για το σπίτι και εντός μιας ωρας έχω βαρέσει κόκκινο συναγερμό, όλη η παρέα στο γνωστό στέκι για μπύρες και ανάλυση του προβλήματος. και ο κολλητος μαζί...
μετά το πρώτο σοκκαι της παρέας και του κολλητού, και μετά απο 5-6 γύρους μπύρες, καταστρώθηκε το σχεδιο...
εγώ την πέφτω κανονικά στη γκόμενα ακι την εχω ξεφτιλήσει στο γαμήσι. τη γαμουσα απο κώλο παρα τις αντιρρησεις τις και μετα στο στομα για να την πιτσιλίσω. η δευτερη φαση του σχεδιου ειχε ως εξης : μετα απο 1 βδομαδα της λεω πως θα φερω κι αλλον εναν της παρεας να την γαμησουμε μαζι. δεν ηθελε με τιποτα αλλα στελνοντας της με mms την φωτο που θα εστελνα στον φιλο μου δεχτηκε... μην τα πολυλογω οι 2 γιναμε 3 και αυτη και μετα απο πολλες παρτουζες και εντονο ξεφτιλισμα για αυτην ( μεχρι και 2 πουτσεσ στον κωλο ταυτοχρονα της βαλαμε ) την τελευταια φορα μπαινει στο δωματιο και ο παρολιγον αρραβωνιαστικος και κολλητος μας και αφου την ειχαμε χιλιογαμησει 3 την πλακωνει και αυτος στα χαστουκια.....
και επειδή είμαστε κολλητοι, για να καταπραΰνουμε τη στεναχώρια του του κλείσαμε ΣΚ στο ΠΩΣΕΙΔΩΝ στο λουτράκι με τη νότα και την κυριακούλα ( για όσους ξέρουν...) και τον έλιωσαν στο γαμήσι. Και γύρισε ανανεωμένος και πιο κολλητος απο ποτέ......!!!!