Νέα

Η χειρότερη πουστιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Να σας πω μια ιδεα για το θεμα των πολυ ακριβών δωρων ( την εμαθα απο εναν πελατη μου που την εκανε ετσι στην 2η γυναικα του) Δεν συμφωνω με την πρακτικη του γιατι ειμαι της γνωμης πως τα δωρα γινονται για να ριξεις μια γυναικα! Δεν γινονται για να εξαγορασεις πιστη αγαπη και αφοσιωση. Εαν ξεκινας με ακριβα δωρα τοτε ναι εισαι playboy και παιζεις το παιχνιδι της φιγουρας.

Τελως παντων ο τυπος αυτος αφου χωρισε την πρωτη γυναικα του πηρε μια δευτερη πιο μικρη κτλ κτλ
Της εκανε δωρο ενα ακριβο σπορ αυτοκινητο.
Οταν χωρισαν ενας υπαλληλος του ηρθε και της εδωσε σε ενα φακελο τα υπολοιπα γραμματια να γραμματια των δοσεων. Ο τυπος μια και ειναι καλος αμπορος και δεν εμπιστευεται κανενα δεν ειχε πληρώσει το αυτοκινητο μετρητα αλλα με δοσεις... και μετα η γκομενα εμεινε με το Υπολοιπο στο χερι...

Γενικα την θεωρω πολυ κακη και ανανδρη την ενεργεια του απλα την αναφερω ως παραδειγμα.

Αυτο φιλε ειναι ξεφτυλικι...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Διαβασε το καλυτερα και θα δεις οτι λεει μαλακιες που του κατεβηκαν απο το μυαλο του!
Ναι σορρυ σεναριογραφος εννοω!!!!!!!!

Τωρα που το λες, 2 πουτσες απο κωλο ταυτοχρονα μονο σε extreme τσοντες μπορεις να δεις, και αυτο δυσκολο...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ο τυπος την ξεκινησε ωραια την ιστορια αλλα μετα το γαμησε και ψοφησε!!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ωσάν την προηγούμενη περίπτωση πολλές ...

Καλός μου φίλος τα έμπλεξε με ρωσσίδα στριπτιτζού. Την αγόρασε για να την βγάλει απο το κύκλωμα με καμιά δεκαριά χιλιάδες γιούρια και την σπίτωσε. Νοίκιασε μεζονέτα, έβαλε καινούρια ηλεκτρικά, έβαλε ροτβάιλερ να την προσέχει  :2funny: :headbang: της έπαιρνε τα πιο καινούρια κινητά, laptop (!!!  :jerking:), ταυτόχρονα έστελνε και λεφτα στα παιδιά της στη ρωσσία, μέχρι φυσικά που με μερικά ταξίδια, λαδώματα και γραφειοκρατεία της τα έφερε στην Ελλάδα. Αλλά όταν οι δουλειές του άρχισαν να πέφτουν έξω μετά από 4 χρονάκια και η τύπισσα να τον κάνει κουμάντο και να του σπάει τα νεύρα ( καθότι όπου φτώχεια και γκρίνια) έφτασαν να χωρίσουν. Βρήκε δουλειά σε μπαρ κονσομασιόν, πέταξε τον λεγάμενο έξω απ το σπίτι μέχρι να βρει μόνη της νέο διαμέρισμα και φυσικά του μετακόμισε όλα τα έπιπλα & ηλεκτρικά αφήνωντας του ενα τραπέζι με 4 καρέκλες ... :rockon: :rockon: α ναι και το ενυδρείο με τα ψάρια.

Τι επαγγελμα εκανε ο φιλος σου?Ηξερα και εγω ενα παλικαρι οπου αγορασε μια στριπτιτζου απευθειας απο Ρωσσια...Ο τυπος γαμωτα παιδια...η γκομενα εμαθε Ελληνικα μεσα σε 2 μηνες και του ειχε πριξει ταρχιδια!Το παλικαρι ηταν Οδοντιατρος με καλα φραγκα και πολυ σπαταλως(γιαυτο και την αγορασε ετσι?)και αυτη του ειχε βαλει χερι στα λεφτα και τον ειχε καταντησει ζητιανο ουτε λεφτα για τσιγαρα δεν του αφηνε!!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Ενας φιλος μου σπουδαζε Θεσσαλονικη και μου ειπε την εξης ιστορια.
Μια συμφοιτητρια του οταν ηταν στο τελευταιο ετος τα εφτιαξε με εναν τυπο απο τη σχολη . Επι δυο εβδομαδες πηδιοντουσαν σπιτι του ισα με 5 φορες την ημερα . Στην παρεα ειχε φανει περιεργο αυτο γιατι η τυπισσα ηταν πολυ ψηλομυτα και δεν καταδεχονταν τους συμφοιτητες της (πρωτοτυπο !) . Υστερα απο λιγο κατα μια περιεργη συμπτωση ,βρεθηκε αυτη η κοπελα με ετοιμη την διπλωματικη της εργασια! Ναι! Καλα καταλαβατε! Της την ειχε ετοιμασει ο μαλακας! Και φυσικα μετα απο 1 εβδομαδα απο την παραδοση της πτυχιακης τον χωρισε!!  :- :idiot:

ναι αυτό ειναι αλήθεια..
την ιστορία την είχαν αναπαραστήσει στην "10η εντολή¨".

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Αν θέλει κ άλλη διπλωματική η κοπέλα, προσφέρομαι

Επισκέπτης
Εγώ η ηλίθια την κάνω μόνη μου χαχαχαχχαχαχαχαχαχ

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πάντως για να γαμάει ο τύπος 1 βδομάδα, δε πρέπει να ήταν πολύ φυτό. Σίγουρα η εμπειρία αξίζει περισσότερο από τη διπλωματική.Χαχαχαχαχα

erinal, τί θέμα έχεις να το αρχίσω από σήμερα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
τωρα.. γιατι εγω ξερω πως τα δωρα γινονται για να παρεις και να δωσεις χαρα??

και οχι για να ριξεις ή να εξαγορασεις καποιον/α?

παλι λαθος τα εμαθα??

Τότε οι γυναίκες θα έπρεπε να μη δέχονται δώρα και το κυριότερο να μην εξαρτούν το που θα δοθούν από αυτά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
TEΡΑΣΤΙΑ μαλακια (οχι πουστια του τυπου) να πάει να κλεψει το αμάξι της γκόμενας ακομα και αν της τοχε αγορασει ο ίδιος...........το κορόιδο

Τι επιστρεφει πισω το αμάξι ο μαλάκας?
Δε πήγαινε να το φουνταρει στη θαλασσα να οδηγάει μετα ταρχίδια μου η καργίολα?
+1
Αφού κάνεις τη μαλακία, φτάστην ως το τέλος!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φίλε μήτσο...καλά της κάνατε...πολύ καλά...έτσι ήθελε....για να δείς τώρα...θα το ξανακάνει?αν και με τόση παρτούζα θα της άρεσε της παλιοκαργιόλας.....

Τις δύο ψωλές στον κώλο; Μάλλον θα τις ξανακάνει...Αλίμονο στον επόμενο μαλάκα που θα την καψουρευτεί :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτο φιλε ειναι ξεφτυλικι...

Με κάτι τέτοια κάνεις χρήμα όμως...
Πάντως για να γαμάει ο τύπος 1 βδομάδα, δε πρέπει να ήταν πολύ φυτό. Σίγουρα η εμπειρία αξίζει περισσότερο από τη διπλωματική.Χαχαχαχαχα

Τη διπλωματική πώς διάολο την τελείωσε σε μία εβδομάδα; :think:Αυτά είναι τα δύσκολα :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τις δύο ψωλές στον κώλο; Μάλλον θα τις ξανακάνει...Αλίμονο στον επόμενο μαλάκα που θα την καψουρευτεί :think:
Αλοίμονο...δεν λές τίποτα......μακριά από μας και ας είναι και...ένα μέτρο....μάλλον πρέπει να δωθεί τουλάχιστον μικρό όνομα,περιγραφή και τοποθεσία της εν λόγω...παρθένας.....

Επισκέπτης
Αλοίμονο...δεν λές τίποτα......μακριά από μας και ας είναι και...ένα μέτρο....μάλλον πρέπει να δωθεί τουλάχιστον μικρό όνομα,περιγραφή και τοποθεσία της εν λόγω...παρθένας.....

Ναι μην πιαστείτε κορόιδα καημένα παιδια.. :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ναι μην πιαστείτε κορόιδα καημένα παιδια.. :P
Εμ λίγο το έχεις?Εσένα θα σου άρεσε να παντρευτείς κάποιον που μετά θα μάθεις ότι χαρτοπαίζει,γυρνάει με πουτάνες και πίνει?Ή το χειρότερο...κουνάει την αχλαδιά?Πως θα νιώσεις?Γιατί αυτά βγαίνουν όταν μπεί στεφάνι...πρίν είναι όλα μέλι-γάλα....και μην μου πείς πως θα τον έχεις γνωρίσει......

Επισκέπτης
Επειδή το έξυπνο πουλι απο την μύτη πιανεται δεν θα σου πω τίποτα τέτοιο. Ποιος σου ειπε οτι θελω να παντρευτω ομως;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]...  Αλλωστε οπως ειπε και ο Ομηρος: Φοβου του Δαναους και δωρα φεροντες!...[/size]

Δεν το "είπε" ο Όμηρος κόμη! ο Όμηρος (όλα αυτά βάσει της μυθολογίας βέβαια) στην ιστορία που έγραψε (Ιλιάδα) έβαλε τα λόγια αυτά στο στόμα του τυφλού μάντη Λαοκόωντα, ο οποίος έλεγε στους Τρώες να μην βάλουν μέσα τον ίππο.
Φϊδια σταλμένα απ την Αθηνά έπνιξαν το μάντη (που είχε δίκιο τελικά).

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom