Νέα

Η χειρότερη πουστιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εσεις θα το κανατε αυτο στη γυναικα-κοπελα-γκομενα σας???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εσεις θα το κανατε αυτο στη γυναικα-κοπελα-γκομενα σας???
Και εγώ έχω κάνει δώρα σε κοπέλες που είχα αλλά όχι αυτοκίνητο...εσώρουχα,κανένα κοσμημα για το λαιμό και το χέρι...όχι φυσικά μεγάλης αξίας....σε νορμάλ τιμές...όταν χωρίσαμε ποτέ δεν τα ζήτησα πίσω...δεν τα ήθελα...φυσικά καμία δεν μου πρότεινε να μου τα γυρίσει.....αλλά δεν με πείραξε...δεν τα ήθελα...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και για να προλάβω κάποιους...ήξερα τί έκανα και σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσα...και δεν ήταν επιλογή μου σε όλες τίς σχέσεις να χωρίσουμε.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και γνωρίζοντας πόσο σταθερές είναι οι γυναίκες, καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα ότι όλες πρέπει να θεωρούνται πουτάνες.

Εσύ πάντως, Todok, είσαι σταθερότατος στις απόψεις σου... :)

:rockon: :rockon: :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και αν σας πω οτι υπαρχει αντιστοχη περιπτωση σε φιλη μου οπου αντρας της το εκανε αυτο?τι θα πειτε?οτι ειναι μαζοχιστρια/εκανε τα παντα γι αυτον πηρε δανεια να τον βοηθησει κ μετα απο 7 χρονια την παρατησε??
το γέλιο θα ήταν να τον καταλάβαινε από τα ρούχα, μετά δε θα χρεάζότανε να πάνε και μακρυά δίπλα ήτανε οι μπάτσοι

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
και αν σας πω οτι υπαρχει αντιστοχη περιπτωση σε φιλη μου οπου αντρας της το εκανε αυτο?τι θα πειτε?οτι ειναι μαζοχιστρια/εκανε τα παντα γι αυτον πηρε δανεια να τον βοηθησει κ μετα απο 7 χρονια την παρατησε??

Αυτός που της πήρε αυτοκίνητο ήταν μαλάκας, αλλά και η φίλη σου επίσης.
Η σχέση (η όποια σχέση), είναι κάτι το μη μόνιμο. Σήμερα είναι, μπορεί να υπάρχει μέχρι να πεθάνουν και οι δυό, αλλά μπορεί και αύριο να μην υπάρχει.

Επομένως το να μπλέκουν ΠΟΛΛΑ πράματα σε αυτή τη σχέση είναι κακό, και δυσκολεύουν το ξέμπλεγμα.
Για μένα είναι η ίδια μαλακία με το να γράφεις με τατουάζ "Βασιλική" ή "κώστας" στο μπράτσο σου.
Τι θα το κάνεις αφού τελειώσει η ιστορία?

Κάτι ξέρουν οι (μερικοί) ξένοι (κυρίως) που κάνουν προγαμιαία συμβόλαια και ρυθμίζουν τα περιουσιακά τους ΠΡΙΝ παντρευτούν...

ʼκου εκεί "πήρε δάνεια για να τον βοηθήσει"!

Και βέβαια δεν αναφέρομαι στα δώρα που ανάφεραν κάποιοι φίλοι, αυτά ΔΕΝ ζητιούνται πίσω, όσο ακριβά και αν είναι. Πήρες δαχτυλίδι 10 χιλ ευρώ? Μαγκιά σου. Αλλά το ΕΔΩΣΕΣ, πάει τελείωσε. Δε μπορείς μετά να το ζητάς πίσω. Τι έγινε δηλαδή, με leasing το είχες δώσει?
Αν όμως βάλεις μετρητό, ή οικόπεδο για να "ανθίσει" η επιχείρηση του άλλου, τότε πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να μεταβιβασθεί στο όνομά σου το αντίστοιχο ποσοστό. Αν δε το κάνεις, είσαι άξιος (α) της τύχης σου.

Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράματα αυτά.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εφοσον της αγορασε το ατοκινητο πανω στις καυλες του ΔΕΝ δικαιουται σε καμι περιπτωση να το ζητησει πισω-Ειναι και ΓΥΦΤΙΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ γιατι ξεπεφτει και ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ στα ματια της πρωην του-Επρεπε να τιμησει τα παντελονια και τα φρυδια του και να μην παρακαλαει σαν λακαμας την επιστροφη-Πριν χρονια ειχα αγορασει σε μια γκομενα που γουσταρα γιαλια και κινητο και οταν τελειωσαμε με επαιρνε τηλ και καλα να μου τα δωσει πισω και της ειπα¨''Κρατησε τα-Πεταξε τα,κανε οτι γουσταρεις-δικα σου ειναι-δεν τα θελω πισω''
Εκει φαινεται η σωστη περηφανια ενος αντρα κατα τη γνωμη μου-

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και εγώ έχω κάνει δώρα σε κοπέλες που είχα αλλά όχι αυτοκίνητο...εσώρουχα,κανένα κοσμημα για το λαιμό και το χέρι...όχι φυσικά μεγάλης αξίας....σε νορμάλ τιμές...όταν χωρίσαμε ποτέ δεν τα ζήτησα πίσω...δεν τα ήθελα...φυσικά καμία δεν μου πρότεινε να μου τα γυρίσει.....αλλά δεν με πείραξε...δεν τα ήθελα...
Και για να προλάβω κάποιους...ήξερα τί έκανα και σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσα...και δεν ήταν επιλογή μου σε όλες τίς σχέσεις να χωρίσουμε.....
Εφοσον της αγορασε το ατοκινητο πανω στις καυλες του ΔΕΝ δικαιουται σε καμι περιπτωση να το ζητησει πισω-Ειναι και ΓΥΦΤΙΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ γιατι ξεπεφτει και ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ στα ματια της πρωην του-Επρεπε να τιμησει τα παντελονια και τα φρυδια του και να μην παρακαλαει σαν λακαμας την επιστροφη-Πριν χρονια ειχα αγορασει σε μια γκομενα που γουσταρα γιαλια και κινητο και οταν τελειωσαμε με επαιρνε τηλ και καλα να μου τα δωσει πισω και της ειπα¨''Κρατησε τα-Πεταξε τα,κανε οτι γουσταρεις-δικα σου ειναι-δεν τα θελω πισω''
Εκει φαινεται η σωστη περηφανια ενος αντρα κατα τη γνωμη μου-
Έτσι ακριβώς......

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Αυτός που της πήρε αυτοκίνητο ήταν μαλάκας, αλλά και η φίλη σου επίσης.
Η σχέση (η όποια σχέση), είναι κάτι το μη μόνιμο. Σήμερα είναι, μπορεί να υπάρχει μέχρι να πεθάνουν και οι δυό, αλλά μπορεί και αύριο να μην υπάρχει.

Επομένως το να μπλέκουν ΠΟΛΛΑ πράματα σε αυτή τη σχέση είναι κακό, και δυσκολεύουν το ξέμπλεγμα.
Για μένα είναι η ίδια μαλακία με το να γράφεις με τατουάζ "Βασιλική" ή "κώστας" στο μπράτσο σου.
Τι θα το κάνεις αφού τελειώσει η ιστορία?

Κάτι ξέρουν οι (μερικοί) ξένοι (κυρίως) που κάνουν προγαμιαία συμβόλαια και ρυθμίζουν τα περιουσιακά τους ΠΡΙΝ παντρευτούν...

ʼκου εκεί "πήρε δάνεια για να τον βοηθήσει"!

Και βέβαια δεν αναφέρομαι στα δώρα που ανάφεραν κάποιοι φίλοι, αυτά ΔΕΝ ζητιούνται πίσω, όσο ακριβά και αν είναι. Πήρες δαχτυλίδι 10 χιλ ευρώ? Μαγκιά σου. Αλλά το ΕΔΩΣΕΣ, πάει τελείωσε. Δε μπορείς μετά να το ζητάς πίσω. Τι έγινε δηλαδή, με leasing το είχες δώσει?
Αν όμως βάλεις μετρητό, ή οικόπεδο για να "ανθίσει" η επιχείρηση του άλλου, τότε πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να μεταβιβασθεί στο όνομά σου το αντίστοιχο ποσοστό. Αν δε το κάνεις, είσαι άξιος (α) της τύχης σου.

Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράματα αυτά.
σωστα ολα αυτα αλλα οταν η σχεση ειναι γαμος τοτε δε το βλεπεις ετσι.η φιλη μου τη πατησε σαν μαλακισμενη πηρε δανεια κ μια μερα της λεει χωριζουμε τραβα στη μανα σου βαρεθηκα!τα δανεια ομως τα τσεπωσε το αρχιδι!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
γιατι μιλαμε τωρα για αρχιδι οχι αστεια!και μετα αυτη εκανε οτι χειροτερη δουλεια φανταζεστε για να τα βγαλει περα!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Οποιος ειναι τοσο ανασφαλης και κανει τοσο ακριβα δωρα τοτε καλα να παθει.
Κατα αρχας ειναι μεγαλο καραγκιοζιλικι να κανεις δωρα μεγαλυτερα απο οτι επιτρεπει η τσεπη σου.
Ακομα και παντρεμενος να εισαι κρατας τις πισινες σου και δεν δινεις αβερτα τα λεφτα σου στον αλλο.
Τελος παντων για να την πατησεις ετσι μαλλον πρεπει να τα θελει ο κωλος σου.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Κατα αρχας ειναι μεγαλο καραγκιοζιλικι να κανεις δωρα μεγαλυτερα απο οτι επιτρεπει η τσεπη σου.
Ακομα και παντρεμενος να εισαι κρατας τις πισινες σου και δεν δινεις αβερτα τα λεφτα σου στον αλλο.
οταν ο αλλος ειναι γκομενος ειναι λογικο.αλλα σε γαμο αλλαζει σε πειθει ο αλλος

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ισως αν παντρευτεις τοτε θα με καταλαβεις

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη να την παραθεσει,αν καποιος διαφωνει με αυτα που λεω

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Να σας πω μια ιδεα για το θεμα των πολυ ακριβών δωρων ( την εμαθα απο εναν πελατη μου που την εκανε ετσι στην 2η γυναικα του) Δεν συμφωνω με την πρακτικη του γιατι ειμαι της γνωμης πως τα δωρα γινονται για να ριξεις μια γυναικα! Δεν γινονται για να εξαγορασεις πιστη αγαπη και αφοσιωση. Εαν ξεκινας με ακριβα δωρα τοτε ναι εισαι playboy και παιζεις το παιχνιδι της φιγουρας.

Τελως παντων ο τυπος αυτος αφου χωρισε την πρωτη γυναικα του πηρε μια δευτερη πιο μικρη κτλ κτλ
Της εκανε δωρο ενα ακριβο σπορ αυτοκινητο.
Οταν χωρισαν ενας υπαλληλος του ηρθε και της εδωσε σε ενα φακελο τα υπολοιπα γραμματια να γραμματια των δοσεων. Ο τυπος μια και ειναι καλος αμπορος και δεν εμπιστευεται κανενα δεν ειχε πληρώσει το αυτοκινητο μετρητα αλλα με δοσεις... και μετα η γκομενα εμεινε με το Υπολοιπο στο χερι...

Γενικα την θεωρω πολυ κακη και ανανδρη την ενεργεια του απλα την αναφερω ως παραδειγμα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατι δεν την εγκρινεις την ενεργεια του κομη ????

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Γιατι ο συγκεκριμενος ειναι ενας πλουσιος τυπος που απλα την ετζασε γιατι βαρεθηκε... Εαν η γκομενα τον ειχε απατησει και γενικα του ειχε φερθει σκαρτα θα ελεγα οτι καλα της εκανε.
Σκεψου εγω να φερω ενα Ρωσιδακι απο ενα χωριο να του παρω ρουχα και δωρακια και μετα οταν βαρεθω να την στειλω και οταν φτασει στο αεροδρομιο να της πουν οτι "δεν μπορειτε να επιβιβαστειτε γιατι το εισιτηριο σας δεν ειναι πληρωμενο" 

Επαναλαμβανω εαν η γκομενα σε βλεπει σαν πορτοφολι και μολις κοπουν τα δωρα αρχιζει την γκρινια τοτε να της κανουν αυτα και αλλα τοσα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεκτο, δεν ειχα ολα τα δεδομενα.. :grin:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
τωρα.. γιατι εγω ξερω πως τα δωρα γινονται για να παρεις και να δωσεις χαρα??

και οχι για να ριξεις ή να εξαγορασεις καποιον/α?

παλι λαθος τα εμαθα??

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Μα χαρα δινεις και παιρνεις! (απο τον παπου την γιαγια την μαμα τον μπαμπα τα αδερφια τον/την συζυγο
Αλλα και στην αλλη περιπτωση χαρα δινεις και παιρνεις - και η γυναικα χαιρεται που καποιος την φροντιζει και ο αντρας που μετα ανταμοιβεται με ενα καλο κρεββάτι-
Τα παντα ειναι θεμα διατυπωσης στην ζωή μας.

Αλλωστε οπως ειπε και ο Ομηρος: Φοβου του Δαναους και δωρα φεροντες!

Γιαυτο οσες γυναικες δεν ανηκετε στην κατηγορια αυτων που ειναι "φιλοχρηματες" μην δεχεστε ποτε δωρα ΠΟΤΕ... ( ο Γιακουμης περιμενει στην σκαλωσια να σας παρει αγκαλια στα στιβαρα του μπρατσα)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom