marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εσεις θα το κανατε αυτο στη γυναικα-κοπελα-γκομενα σας???
Και εγώ έχω κάνει δώρα σε κοπέλες που είχα αλλά όχι αυτοκίνητο...εσώρουχα,κανένα κοσμημα για το λαιμό και το χέρι...όχι φυσικά μεγάλης αξίας....σε νορμάλ τιμές...όταν χωρίσαμε ποτέ δεν τα ζήτησα πίσω...δεν τα ήθελα...φυσικά καμία δεν μου πρότεινε να μου τα γυρίσει.....αλλά δεν με πείραξε...δεν τα ήθελα...εσεις θα το κανατε αυτο στη γυναικα-κοπελα-γκομενα σας???
Και γνωρίζοντας πόσο σταθερές είναι οι γυναίκες, καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα ότι όλες πρέπει να θεωρούνται πουτάνες.
το γέλιο θα ήταν να τον καταλάβαινε από τα ρούχα, μετά δε θα χρεάζότανε να πάνε και μακρυά δίπλα ήτανε οι μπάτσοικαι αν σας πω οτι υπαρχει αντιστοχη περιπτωση σε φιλη μου οπου αντρας της το εκανε αυτο?τι θα πειτε?οτι ειναι μαζοχιστρια/εκανε τα παντα γι αυτον πηρε δανεια να τον βοηθησει κ μετα απο 7 χρονια την παρατησε??
και αν σας πω οτι υπαρχει αντιστοχη περιπτωση σε φιλη μου οπου αντρας της το εκανε αυτο?τι θα πειτε?οτι ειναι μαζοχιστρια/εκανε τα παντα γι αυτον πηρε δανεια να τον βοηθησει κ μετα απο 7 χρονια την παρατησε??
Και εγώ έχω κάνει δώρα σε κοπέλες που είχα αλλά όχι αυτοκίνητο...εσώρουχα,κανένα κοσμημα για το λαιμό και το χέρι...όχι φυσικά μεγάλης αξίας....σε νορμάλ τιμές...όταν χωρίσαμε ποτέ δεν τα ζήτησα πίσω...δεν τα ήθελα...φυσικά καμία δεν μου πρότεινε να μου τα γυρίσει.....αλλά δεν με πείραξε...δεν τα ήθελα...
Και για να προλάβω κάποιους...ήξερα τί έκανα και σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσα...και δεν ήταν επιλογή μου σε όλες τίς σχέσεις να χωρίσουμε.....
Έτσι ακριβώς......Εφοσον της αγορασε το ατοκινητο πανω στις καυλες του ΔΕΝ δικαιουται σε καμι περιπτωση να το ζητησει πισω-Ειναι και ΓΥΦΤΙΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ γιατι ξεπεφτει και ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ στα ματια της πρωην του-Επρεπε να τιμησει τα παντελονια και τα φρυδια του και να μην παρακαλαει σαν λακαμας την επιστροφη-Πριν χρονια ειχα αγορασει σε μια γκομενα που γουσταρα γιαλια και κινητο και οταν τελειωσαμε με επαιρνε τηλ και καλα να μου τα δωσει πισω και της ειπα¨''Κρατησε τα-Πεταξε τα,κανε οτι γουσταρεις-δικα σου ειναι-δεν τα θελω πισω''
Εκει φαινεται η σωστη περηφανια ενος αντρα κατα τη γνωμη μου-
σωστα ολα αυτα αλλα οταν η σχεση ειναι γαμος τοτε δε το βλεπεις ετσι.η φιλη μου τη πατησε σαν μαλακισμενη πηρε δανεια κ μια μερα της λεει χωριζουμε τραβα στη μανα σου βαρεθηκα!τα δανεια ομως τα τσεπωσε το αρχιδι!!Αυτός που της πήρε αυτοκίνητο ήταν μαλάκας, αλλά και η φίλη σου επίσης.
Η σχέση (η όποια σχέση), είναι κάτι το μη μόνιμο. Σήμερα είναι, μπορεί να υπάρχει μέχρι να πεθάνουν και οι δυό, αλλά μπορεί και αύριο να μην υπάρχει.
Επομένως το να μπλέκουν ΠΟΛΛΑ πράματα σε αυτή τη σχέση είναι κακό, και δυσκολεύουν το ξέμπλεγμα.
Για μένα είναι η ίδια μαλακία με το να γράφεις με τατουάζ "Βασιλική" ή "κώστας" στο μπράτσο σου.
Τι θα το κάνεις αφού τελειώσει η ιστορία?
Κάτι ξέρουν οι (μερικοί) ξένοι (κυρίως) που κάνουν προγαμιαία συμβόλαια και ρυθμίζουν τα περιουσιακά τους ΠΡΙΝ παντρευτούν...
ʼκου εκεί "πήρε δάνεια για να τον βοηθήσει"!
Και βέβαια δεν αναφέρομαι στα δώρα που ανάφεραν κάποιοι φίλοι, αυτά ΔΕΝ ζητιούνται πίσω, όσο ακριβά και αν είναι. Πήρες δαχτυλίδι 10 χιλ ευρώ? Μαγκιά σου. Αλλά το ΕΔΩΣΕΣ, πάει τελείωσε. Δε μπορείς μετά να το ζητάς πίσω. Τι έγινε δηλαδή, με leasing το είχες δώσει?
Αν όμως βάλεις μετρητό, ή οικόπεδο για να "ανθίσει" η επιχείρηση του άλλου, τότε πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να μεταβιβασθεί στο όνομά σου το αντίστοιχο ποσοστό. Αν δε το κάνεις, είσαι άξιος (α) της τύχης σου.
Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράματα αυτά.
οταν ο αλλος ειναι γκομενος ειναι λογικο.αλλα σε γαμο αλλαζει σε πειθει ο αλλοςΟποιος ειναι τοσο ανασφαλης και κανει τοσο ακριβα δωρα τοτε καλα να παθει.
Κατα αρχας ειναι μεγαλο καραγκιοζιλικι να κανεις δωρα μεγαλυτερα απο οτι επιτρεπει η τσεπη σου.
Ακομα και παντρεμενος να εισαι κρατας τις πισινες σου και δεν δινεις αβερτα τα λεφτα σου στον αλλο.
Τελος παντων για να την πατησεις ετσι μαλλον πρεπει να τα θελει ο κωλος σου.
ισως αν παντρευτεις τοτε θα με καταλαβειςΟποιος ειναι τοσο ανασφαλης και κανει τοσο ακριβα δωρα τοτε καλα να παθει.
Κατα αρχας ειναι μεγαλο καραγκιοζιλικι να κανεις δωρα μεγαλυτερα απο οτι επιτρεπει η τσεπη σου.
Ακομα και παντρεμενος να εισαι κρατας τις πισινες σου και δεν δινεις αβερτα τα λεφτα σου στον αλλο.
Τελος παντων για να την πατησεις ετσι μαλλον πρεπει να τα θελει ο κωλος σου.