Νέα

Η χειρότερη πουστιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
άσε φίλε, ο τύπος με την Αιγύπτια ήταν άλλη φάση...
ʼσε που μπήκε-βγήκε-ξαναμπήκε μέσα για ντρόγκα και διάφορα.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν ήταν για πάρτη της, τον γνώριζα προσωπικά και γενικώς είχε κλιμάκωση της λάθος πορείας του από το 1992 όπου ήταν πιο συμβατικός κι έκτοτε. Εκείνη την εποχή έβγαινε με μια φίλη μου η οποία όμως είχε τις ενστάσεις της λόγω της φάσης του. Δύσκολα...!

Έχω την εντύπωση ότι τον φάγανε στη φυλακή.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συγγενής μου λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα μου ( 17 ετών ήμουν το 1991 )έπεισε τον παππού μου να υποθηκεύσει κάποια κτήματα τα οποία θα πέρναγαν ( μετα το θάνατο του παππού ) σε εμένα και την οικογένειά μου . Επι 15 χρόνια με κορόιδευε ενώ είχε τα χρήματα να βγάλει την υποθήκη και φέτος κατάφερα βάζοντας από την τσέπη μου ένα πολύ μεγάλο ποσό να τα πάρω πίσω. Στα τόσα χρόνια αυτός ο συγγενής έπεσε έξω επιχειρηματικά, έφυγε από ελλάδα και γύρισε φέτος ως φυγόδικος . Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον κορυδαλλό αφού ως καλός πολίτης ενημέρωσα την αστυνομία για το που βρίσκεται .
ΕΤΣΙ γαμάς κάποιον που σε γάμησε πρώτος αλλά δε θα σταματήσω να τους γαμάω οικογενειακώς μέχρι να πεθάνω. Πουστιά ???

Οχι βέβαια.
Καλά του έκανες.
Πήδα τον όποτε μπορείς. Ξανά, και ξανά, και ξανά.
Και άμα θέλεις και βοήθεια, εδώ είμαι και εγώ.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ Ε-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΓΚΕΙ - ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΡΓΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!

"Είμαι ένας κύριος 35 ετών, κοκκινοτρίχης, πετυχημένος από Γλυφάδα. Δεν μου αρέσει τίποτα το ενεργητικό στο σεξ. Έχω πολύ άγρια χαρακτηριστικά, αρρενωπό, σκληρόσαρκο πρόσωπο λυσσασμένου πούμα. Λατρεύω τα πισθάγκωνα δεσίματα, το γονάτισμα και να με αποκαλούν μιλαίδη. Στο σεξ βγάζω κραυγές και λατρεύω το νότισμα του προσώπου με "όμβρο πηχτού γάλακτος"... Αν κατάλαβες τη φάση, αγαπάς την τέχνη και σ' αρέσει η "πισωβελονιά" (η κορύφωση της αντρικής παρέας) τότε μη με αφήνεις μόνη!"

ΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

Εκτός απο πισωγλέντης, είναι και λογοτέχνης ο κοκκινοτρίχης!

Α, και εδώ δε πρόκειται για πουστιά. Για πούστη πρόκειται.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Να σας πω εγώ μία:

Γνωστός μου, καψούρης με μια περίεργη, τον απομυζούσε κανονικά 3-4 χρόνια. Μέχρι και grand Vitara της είχε πάρει.

Αφού τελείωσε το μαρούλι (καλος μαλάκας κι αυτός - αλλά το κάτω κεφάλι αποφάσιζε), του είπε "Ευχαριστώ, τελειώσαμε".

Τα πήρε στο κρανίο ο τύπος.
Αποφασίζει να της φάει το αμάξι.
Φίλος του (περιπτεράς αυτός), προθυμοποιείται να βοηθήσει.

Το πρόγραμμα της γκόμενας κάθε πρωϊ ήταν:
Κατέβαινε απ το διαμέρισμα στην πυλωτή.
ʼνοιγε την γκαραζόπορτα (με το χέρι).
Έβαζε μπροστά το αυτοκίνητο, το έβγαζε στο δρόμο.
Το άφηνε με τη μηχανή να δουλεύει (για να ζεσταθεί).
Κατέβαινε απο το αυτοκίνητο, πήγαινε στη γκαραζόπορτα και την έκλεινε.
Ξανάμπαινε στο αυτοκίνητο και έφευγε για τη δουλειά της.

Ο περιπτεράς με φουλφέϊς κράνος καθόταν μαζί με το γνωστό μου πάνω σε ένα μηχανάκι.
Μόλις άφησε το αυτοκίνητο η γκόμενα, μπαίνει μέσα, βάζει ταχύτητα και φεύγει.
(Η σκηνή έχει πλάκα):
ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Η γκόμενα με το που βλέπει τη σκηνή ορμάει πάνω στο αυτοκίνητο.
Ο περιπτεράς βάζει ασφάλεια, και προσπαθεί να το ξαναβάλει μπροστά.
Η γκόμενα ορύεται "το αμάξι μου - το αμάξι μου".
Την ακούει ο (νέος) δικός της που ήταν στο διαμέρισμα.
Κατεβαίνει με τα σώβρακα και αυτός στο δρόμο.
Χτυπάνε και οι δυο τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ ο περιπτεράς με το κράνος μέσα προσπαθεί να το βάλει μπροστά.
Το μηχανάκι φεύγει (φουλφέις και χωρίς αριθμό ο γνωστός μου).
Το τζιπ παίρνει επι τέλους μπροστά, και φεύγει και αυτό.
Μένουν οι δυό στο δρόμο.
Ο περιπτεράς πάει με το γνωστό μου σε προσυμφωνημένο γκαράζ, και κρύβουν το αυτοκίνητο.
Μετά πάει ο καθένας στη δουλειά του. Ο περιπτεράς, πάει και ανοίγει το περίπτερο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Ντύνεται ο νέος γκόμενος της τύπισσας, και πάνε στο τμήμα να καταγγείλουν την αρπαγή του αυτοκινήτου.
Στο τμήμα καθυστερούν, και ο γκόμενος βγαίνει για τσιγάρα.
ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.
Ο περιπτεράς (που πριν μισή ώρα του είχε φάει το αμάξι) τον βλέπει στην απόσταση που έχει κανείς απ τον περιπτερά.
Μισή ώρα πρίν ο τύπος του χτύπαγε το τζάμι του αυτοκινήτου!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ!

Τελικά ο μαλάκας γνωστός μου μετά απο 30-40 μέρες της το ξανάδωσε το αυτοκίνητο (ούτως ή άλλως δε μπορούσε να το κάνει και τίποτα).

Η γκόμενα έφαγε ότι ήταν να φάει και απ το νέο γκόμενο, και μετά τον άφησε κι αυτόν.

Ήταν πουστιά του να της φάει το αυτοκίνητο? Τι λέτε?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Μεγαλύτερη πουστιά από αυτό που έκανε η γκόμενα δεν υπήρχε.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μα υπαρχουν τοσο μαλακες;
Καλα του εκανε η γυναικα!!!!!

Mαλακία έκανε ο τύπος πάντως και με το αμαξάκι. Πας σε ένα δάσος και το κάνεις πατσαβούρα και μετά παίρνεις και τηλέφωνο την αστυνομία και λες που είναι. Ετσι δεν παίρνει κι όλα τα λεφτά από την ασφάλεια ,ρίχνει αναγκαστικά φράγκα να το μαζέψει κι έχει κι ένα αμάξι γαμημένο.(Το έχει κάνει γνωστός μου στη Σουηδία με ένα S60 ...μπρος πίσω σε δυο δέντρα και κατσαβίδιασμα μέσα έξω).

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ʼμα ζητάς και τα δώρα σου πίσω, ε, τότε είσαι πολύ πιο μαλάκας κι από πριν  :jerking:

Αλλά αφού το έκλεψε, έπρεπε να το χαλάσει.
Ένας φίλος μου στον Καναδά, το έκανε αυτό στην γκόμενα καλοκαίρι,
αφού το έκλεψε με αντικλείδι που είχε κρατήσει,
πήγε και έκρυψε το αμάξι σ' ένα δάσος με αρκούδες κοντά στην Αλάσκα.
Περιτό να σας πώ πως το κατάντησαν το αμαξάκι οι αρκούδες,
άρχισαν να χοροπηδάνε πάνω, σπάσαν τα τζάμια, σκίσαν τα καθίσματα,
και το χειμώνα το χιόνι το αποτελείωσε...

Όταν μετά από 12 μήνες η γκόμενα το βρήκε ξανά,
ήταν ένας σωρός από παλιοσίδερα....
της το πήραν σε μια μάντρα για scrapp, τζάμπα τελείως... :sunglasses:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Ωσάν την προηγούμενη περίπτωση πολλές ...

Καλός μου φίλος τα έμπλεξε με ρωσσίδα στριπτιτζού. Την αγόρασε για να την βγάλει απο το κύκλωμα με καμιά δεκαριά χιλιάδες γιούρια και την σπίτωσε. Νοίκιασε μεζονέτα, έβαλε καινούρια ηλεκτρικά, έβαλε ροτβάιλερ να την προσέχει  :2funny: :headbang: της έπαιρνε τα πιο καινούρια κινητά, laptop (!!!  :jerking:), ταυτόχρονα έστελνε και λεφτα στα παιδιά της στη ρωσσία, μέχρι φυσικά που με μερικά ταξίδια, λαδώματα και γραφειοκρατεία της τα έφερε στην Ελλάδα. Αλλά όταν οι δουλειές του άρχισαν να πέφτουν έξω μετά από 4 χρονάκια και η τύπισσα να τον κάνει κουμάντο και να του σπάει τα νεύρα ( καθότι όπου φτώχεια και γκρίνια) έφτασαν να χωρίσουν. Βρήκε δουλειά σε μπαρ κονσομασιόν, πέταξε τον λεγάμενο έξω απ το σπίτι μέχρι να βρει μόνη της νέο διαμέρισμα και φυσικά του μετακόμισε όλα τα έπιπλα & ηλεκτρικά αφήνωντας του ενα τραπέζι με 4 καρέκλες ... :rockon: :rockon: α ναι και το ενυδρείο με τα ψάρια.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λοιπόν , ξέρετε κάτι? Για ποιό λόγο τον έδιωξε η γκόμενα τον τύπο ? Όχι επειδή δεν είχε άλλα λεφτά. Αλλά για τον εξής απλούστατο λόγο:
Οι γυναίκες όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν ανάγκη από έναν άνδρα να ξοδεύει και να τις κάνει θεές, κατά βάθος αυτό το είδος το απορρίπτουν. Γι'αυτό και οι λεφτάδες έχουν τις καλύτερες γυναίκες αλλά είναι οι πρώτοι κερατάδες Είναι η γυναικεία φύση τέτοια. Εκείνο που το ένστικτο της γυναίκας θέλει είναι να έχει δίπλα της έναν ΑΝΔΡΑ. Δηλαδή, έναν άνθρωπο με τον οποίον θα μπορεί να συνεννοείται και που θα έχει ανδρική συμπεριφορά.Πρώτα είναι η εγκεφαλική επαφή. Και όταν ένας άντρας συνέχεια δίνει στη γυναίκα, όταν γίνεται χαλί να τον πατήσει , τότε ΠΡΩΤΑ η γυναίκα τον απαξιώνει. Γι'αυτό και στην αρχή επιδιώκουν τον λεφτά , αλλά μετά είναι συνεχώς στη γκρίνια. Δεν άκουσαν τα ένστικτά τους. ʼκουσαν το πρότυπο άνδρα που λανσάρει το κατεστημένο , και φυσικά στην πορεία δεν τις γεμίζει. Γιατί τα ένστικτα και τα γονίδια μπορεί να αργήσουν , αλλά ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!!!
Γι'αυτό , πείτε και κανένα όχι στις γυναίκες. Κατά βάθος το εκτιμούν!!!  ;)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μα υπαρχουν τοσο μαλακες;
Καλα του εκανε η γυναικα!!!!!
Να είσαι σίγουρος ότι πρώτη αυτή το είπε αυτό. Και αυτή η χειρονομία του , ήταν η αρχή του τέλους! Να είναι μαλάκας το καταλαβαίνω, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Δεν είναι μαλακία αυτό. Όταν ερωτεύεσαι μια κοπελα, κάνεις τα πάντα γι'αυτήν όπως κ αυτή για σένα. Αλλά ο φίλος αυτός έπρεπε να τα κάνει σε μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί του κ όχι μια πουτάνα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπόν , ξέρετε κάτι? Για ποιό λόγο τον έδιωξε η γκόμενα τον τύπο ? Όχι επειδή δεν είχε άλλα λεφτά. Αλλά για τον εξής απλούστατο λόγο:
Οι γυναίκες όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν ανάγκη από έναν άνδρα να ξοδεύει και να τις κάνει θεές, κατά βάθος αυτό το είδος το απορρίπτουν. Γι'αυτό και οι λεφτάδες έχουν τις καλύτερες γυναίκες αλλά είναι οι πρώτοι κερατάδες Είναι η γυναικεία φύση τέτοια. Εκείνο που το ένστικτο της γυναίκας θέλει είναι να έχει δίπλα της έναν ΑΝΔΡΑ. Δηλαδή, έναν άνθρωπο με τον οποίον θα μπορεί να συνεννοείται και που θα έχει ανδρική συμπεριφορά.Πρώτα είναι η εγκεφαλική επαφή. Και όταν ένας άντρας συνέχεια δίνει στη γυναίκα, όταν γίνεται χαλί να τον πατήσει , τότε ΠΡΩΤΑ η γυναίκα τον απαξιώνει. Γι'αυτό και στην αρχή επιδιώκουν τον λεφτά , αλλά μετά είναι συνεχώς στη γκρίνια. Δεν άκουσαν τα ένστικτά τους. ʼκουσαν το πρότυπο άνδρα που λανσάρει το κατεστημένο , και φυσικά στην πορεία δεν τις γεμίζει. Γιατί τα ένστικτα και τα γονίδια μπορεί να αργήσουν , αλλά ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!!!
Γι'αυτό , πείτε και κανένα όχι στις γυναίκες. Κατά βάθος το εκτιμούν!!!  ;)

[size=20pt]Πές τα χρυσόστομε!!!
Ζήτω ο caveman!!![/size]

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν είναι μαλακία αυτό. Όταν ερωτεύεσαι μια κοπελα, κάνεις τα πάντα γι'αυτήν [size=12pt]όπως κ αυτή για σένα[/size]. Αλλά ο φίλος αυτός έπρεπε να τα κάνει σε μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί του κ όχι μια πουτάνα

Στην περίπτωση που αναφέρθηκε, υπήρξε κάτι τέτοιο;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν είναι μαλακία αυτό. Όταν ερωτεύεσαι μια κοπελα, κάνεις τα πάντα γι'αυτήν όπως κ αυτή για σένα. Αλλά ο φίλος αυτός έπρεπε να τα κάνει σε μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί του κ όχι μια πουτάνα
Τότε γι'αυτόν δεν ήταν πουτάνα...ήταν η τέλεια γυναίκα...μετά το κατάλαβε....δεν πρέπει ποτέ να δείχνουμε σε μια γυναίκα πόσο πολύ την αγαπάμε και πόσο ερωτευμένοι είμαστε μαζί της....την πατήσαμε μετά....αν καταλάβει πόσο απαραίτητη μας είναι....χέστα μετά...να την αγαπάμε αλλά να της το δείχνουμε με...μέτρο.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Και γνωρίζοντας πόσο σταθερές είναι οι γυναίκες, καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα ότι όλες πρέπει να θεωρούνται πουτάνες.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Και γνωρίζοντας πόσο σταθερές είναι οι γυναίκες, καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα ότι όλες πρέπει να θεωρούνται πουτάνες.

Δυστυχώς πρέπει να θεωρούνται όλες πιά. Μια εποχή γνώρισα μια τύπισσα πολύ εντάξει. Λέω "εδώ είμαστε, βρήκαμε επιτέλους μια γυναίκα της προκοπής". Μου είχε αλλάξει εντελώς την άποψη για τις γυναίκες και φώναζα δεξιά και αριστερά ότι κάπου εκεί έξω, θα υπαρχει κάποια καλή. Δε μπορεί όλες να είναι  πουτάνες.
Εεεεεεε μετά από 3 χρόνια επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι όλες τους είναι πουτάνες. Κρίμα. Γι'αυτό πρέπει να αγαπηθεί ο άντρας πριν αγαπήσει.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Στην πρώτη δυσκολία που συνάντησα και ήθελα συμπαράσταση, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια με τις γνωστές δικαιολογίες...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Να σας πω εγώ μία:

Γνωστός μου, καψούρης με μια περίεργη, τον απομυζούσε κανονικά 3-4 χρόνια. Μέχρι και grand Vitara της είχε πάρει.

Αφού τελείωσε το μαρούλι (καλος μαλάκας κι αυτός - αλλά το κάτω κεφάλι αποφάσιζε), του είπε "Ευχαριστώ, τελειώσαμε".

Τα πήρε στο κρανίο ο τύπος.
Αποφασίζει να της φάει το αμάξι.
Φίλος του (περιπτεράς αυτός), προθυμοποιείται να βοηθήσει.

Το πρόγραμμα της γκόμενας κάθε πρωϊ ήταν:
Κατέβαινε απ το διαμέρισμα στην πυλωτή.
ʼνοιγε την γκαραζόπορτα (με το χέρι).
Έβαζε μπροστά το αυτοκίνητο, το έβγαζε στο δρόμο.
Το άφηνε με τη μηχανή να δουλεύει (για να ζεσταθεί).
Κατέβαινε απο το αυτοκίνητο, πήγαινε στη γκαραζόπορτα και την έκλεινε.
Ξανάμπαινε στο αυτοκίνητο και έφευγε για τη δουλειά της.

Ο περιπτεράς με φουλφέϊς κράνος καθόταν μαζί με το γνωστό μου πάνω σε ένα μηχανάκι.
Μόλις άφησε το αυτοκίνητο η γκόμενα, μπαίνει μέσα, βάζει ταχύτητα και φεύγει.
(Η σκηνή έχει πλάκα):
ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Η γκόμενα με το που βλέπει τη σκηνή ορμάει πάνω στο αυτοκίνητο.
Ο περιπτεράς βάζει ασφάλεια, και προσπαθεί να το ξαναβάλει μπροστά.
Η γκόμενα ορύεται "το αμάξι μου - το αμάξι μου".
Την ακούει ο (νέος) δικός της που ήταν στο διαμέρισμα.
Κατεβαίνει με τα σώβρακα και αυτός στο δρόμο.
Χτυπάνε και οι δυο τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ ο περιπτεράς με το κράνος μέσα προσπαθεί να το βάλει μπροστά.
Το μηχανάκι φεύγει (φουλφέις και χωρίς αριθμό ο γνωστός μου).
Το τζιπ παίρνει επι τέλους μπροστά, και φεύγει και αυτό.
Μένουν οι δυό στο δρόμο.
Ο περιπτεράς πάει με το γνωστό μου σε προσυμφωνημένο γκαράζ, και κρύβουν το αυτοκίνητο.
Μετά πάει ο καθένας στη δουλειά του. Ο περιπτεράς, πάει και ανοίγει το περίπτερο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Ντύνεται ο νέος γκόμενος της τύπισσας, και πάνε στο τμήμα να καταγγείλουν την αρπαγή του αυτοκινήτου.
Στο τμήμα καθυστερούν, και ο γκόμενος βγαίνει για τσιγάρα.
ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.
Ο περιπτεράς (που πριν μισή ώρα του είχε φάει το αμάξι) τον βλέπει στην απόσταση που έχει κανείς απ τον περιπτερά.
Μισή ώρα πρίν ο τύπος του χτύπαγε το τζάμι του αυτοκινήτου!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ!

Τελικά ο μαλάκας γνωστός μου μετά απο 30-40 μέρες της το ξανάδωσε το αυτοκίνητο (ούτως ή άλλως δε μπορούσε να το κάνει και τίποτα).

Η γκόμενα έφαγε ότι ήταν να φάει και απ το νέο γκόμενο, και μετά τον άφησε κι αυτόν.

Ήταν πουστιά του να της φάει το αυτοκίνητο? Τι λέτε?
και αν σας πω οτι υπαρχει αντιστοχη περιπτωση σε φιλη μου οπου αντρας της το εκανε αυτο?τι θα πειτε?οτι ειναι μαζοχιστρια/εκανε τα παντα γι αυτον πηρε δανεια να τον βοηθησει κ μετα απο 7 χρονια την παρατησε??

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom