Να πω κι εγώ την άποψη μου.
Οι πόρνες δεν είναι υποκατάστατο μιας κοπέλας σε μια σχέση.Είναι μια λύση ανάγκης.Σωματικής ανάγκης.Δεν μπορείς να ικανοποιήσεις καμία ψυχική ανάγκη με μια πόρνη.Μπαίνεις στο δωμάτιο,αφού βγει κάποιος άλλος,και περιμένεις τη σειρά σου.Έχεις 5-10 λεπτά να εκσπερματώσεις και φεύγει.Δε μιλάς μαζί της.Δεν αισθάνεσαι τίποτα γι'αυτή.Δεν έχεις το χρόνο να αισθανθείς.Σε μια δύσκολη στιγμή δε θα σε ακούσει.Δεν την ενδιαφέρεις.Τα 20€ την ενδιαφέρουν.Λένε κάποιοι ότι είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα για σχέση αν δεν έχεις αμάξι,σπίτι κλπ.Το ίδιο συμβαίνει και με τις πόρνες.Οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα τα τελευταία χρόνια είναι μέτριες.Σπάνια να εμφανιστεί κάποια πολύ όμορφη.Οι πολύ όμορφες πάνε στα C.T και πρέπει να πληρώσεις 300+€ για να έχεις μία ώρα μαζί τους.Αν δεν έχεις λεφτά,συμβιβάζεσαι με τις πόρνες στις γνωστές οδούς.Κι έξω όταν βγαίνεις,ρίξε λίγο τις απαιτησεις σου.Και δέξου και το δικαίωμα που έχει κάθε κοπέλα να διαλέξει,όπως διαλέγεις κι εσύ.Ακόμα και στα μπουρδέλα διαλέγουμε εμείς.Δεν πάμε στο πρώτο,κάνουμε "έρευνα αγοράς".Ότι υπάρχουν πολλές μέτριες Ελληνίδες που ψάχνουν τον πανέμορφο άντρα με τα πολλά λεφτά,είναι γεγονός.Στο τέλος όμως τις καταπίνει το "σύστημα" και βρίσκουν τον πιο άσχημο και πιο μπατίρι.Δε χρειάζεται να παρακαλάει κανείς καμία.Αν δε θέλει η "Α" πάμε στο επόμενο σημείο το "Β".Επίσης είναι γεγονός ότι θέλουν να αποκατασταθούν.Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι μέσα στο "παιχνίδι" και αυτό.Όποιος έχει χρήματα τα εκμεταλλεύεται.Το ίδιο θα κάναμε,νομίζω,όλοι αν αύριο κερδίζαμε το τζοκερ,και αποκτούσαμε π.χ μια Ferrari.Θα αλλάζαμε κάθε βράδυ μουνί στο κρεβάτι μας.Δεν είναι λύση να καταδικάζουμε όλες τις Ελληνίδες και να εκθειάζουμε τις ξένες όπως έκαναν πολλοί παλαιότερα με τις διάφορες χώρες "αυτό στη Γερμανία/ιταλία,Σουηδία δε συμβαίνει" και δεν είχαν ζήσει ποτέ εκεί...
Όλα λοιπόν χρειάζονται.Και οι επισκέψεις σε μπουρδέλα/στούντιο,αλλά και η αναζήτηση μιας "αποκλειστικής" κοπέλας.Μιας κοπέλας για την οποία στην πορεία θα νιώθεις κάτι,θα σε ενδιαφέρει η ύπαρξη της.Αυτό έρχεται με το χρόνο όμως,όχι με την πρώτη ματιά.Και σίγουρα δεν έρχεται πάντα.