Νέα

Η αξία του μπουρδέλου - προσωπική κατάθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
δεν ειναι και η καλυτερη ηλικια τα 16!!!και γω ετσι πιστευα!!!!απλα υπαρχει μια κριση σε κεινη την ηλικια χωρια οτι σε πιανει ενας συνδρομος του ΞΕΡΟΛΑ!!(γενικα μιλαω τωρα)
οι καλυτερες ηλικιες ειναι αλλες! θα ζεις μονος σου!!με τα δικα σου λεφτα αυτοκινητο δεν θα ρωτας κανεναν μια θα μπαινει αλλη θα βγαινει!!φιλαρακια γκομενες ουζερι παραλιες καφεδακια και οτι χομπυ σου αρεσουν!!!

ΕΤΣΙ είναι... :rockon:

Γι΄αυτό κι έχει ιδιαίτερη ΑΞΙΑ η παροιμία... "εκεί που ήσουν ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα'ρθεις..." :dancing:

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλές οι τάνες , ακόμα καλύτερες οι γκόμενες, εξαιρετικά καλές αυτές που τα δίνουν όλα (γκόμενες ή τάνες) όμως η αξία του πληρωμένου "έρωτα" βρίσκεται στο οτι προσφέρει μια ξεκάθαρη ερωτική εμπειρία που δεν έχει καμμία σχέση με την πολυπλοκότητα του ερωτικού δεσμού.

Αλλο πράμα το ένα και άλλο πράμα το άλλο .

Βέβαια για τους παντρεμένους και δή με παιδιά , η αξία του πουτανιδίου είναι ανεκτίμητη και η επίδρασή του στην ψυχοσύνθεση των αντρών είναι καταλυτική. Τα πορνίδια λειτουργούν ως βαλβίδες ανακούφισης (σαν τη χύτρα Σεμπ ένα πράμα...) αλλιώς με αυτα που τραβά ο παντρεμένος θα είχε φτάσει στο έγκλημα. :headbang: :headbang: :headbang:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αν εδω θελουνε σπονσορα οι μουναρες εκει θελουνε 100 φορες!!
Με μια διαφορα ομως . Εκει τον σπονσορα τον θελουν οι μουναρες , οχι η καθε κυρια σουλα η κομμωτρια που λεει και ο λακης. Δεν ειναι ετσι η Ρωσια, παντως, αλλα ας μη το συζηταμε παλι.
Χριστο τη γνωστη μου συμβουλη σου ξαναλεω . Ασε τι σου λενε οι αλλοι . Κυνηγα ρωσιδες αλλα οχι με τον τροπο που κυνηγας τις ελληνιδες. Οι ρωσιδες θελουν αντρα και οχι γκομενο . Δεν το ξαναλεω, Δεν περιγραφω αλλο  :cheesy:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
βεβεως!!!θα γυρισει ο τροχος και θα τα χεις ολα!!απλααα...........λογια απογοητευσης!!!κριμα απο τα 20!!θα αλλαξεις και να το θυμασαι!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεν θα αλλαξω,αυτος ειμαι εγω.

Το να εχεις μια γυναικα οπως τη θες που να σε αγαπαει κλπ κλπ κλπ και ολη αυτη η μαγεια ειναι οτι το καλυτερο αλλα στις μερες μας ειναι ονειρο μακρινο.
Εγω για να το κανω αυτο πρεπει να παω σε αλλη χωρα............οι Ελληνιδες δε με καλυπτουν ουτε στο 1%.
Πρεπει να μπω σε πολλες διαδικασιες και ψυχικες δοκιμασιες.
Για να αποκτησω αυτο μετα απο χρονια......

Οπως σοου ειπα θα ηθελα να κανω κατι στην πορνοβιομηχανια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
...θα ηθελα να κανω κατι στην πορνοβιομηχανια.

Αν το εννοείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κι έχεις τα προσόντα... τι περιμένεις? Ελα σ' επαφή με κάποια από τις γνωστές εταιρείες παραγωγής... και δόξασε τ' όνομα της πατρίδας στα πέρατα της γης... "CHRIS THE GREEK" :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν το εννοείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κι έχεις τα προσόντα... τι περιμένεις? Ελα σ' επαφή με κάποια από τις γνωστές εταιρείες παραγωγής... και δόξασε τ' όνομα της πατρίδας στα πέρατα της γης... "CHRIS THE GREEK" :rockon:
Πρεπει να βελτιωθω λιγο.

Και σιγουρα σε foot fetish εννοειται.

footsiebabes κλπ .........Παραδεισος.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Πρεπει να βελτιωθω λιγο.

Και σιγουρα σε foot fetish εννοειται.

ΑΝ το θες πραγματικά... ΜΑΚΑΡΙ να τα καταφέρεις...

Εχε υπόψη σου όμως, ότι εκτός από τα φυσικά προσόντα που είναι απαραίτητα για να κάνεις "καρριέρα" σε τέτοια δουλειά, θα πρέπει και ψυχολογικά να μπορείς να "λειτουργήσεις" απομονώνοντας το περιβάλλον κ το γεγονός ότι θα έχεις γύρω σου ένα σωρό τεχνικούς κλπ...
Θεωρητικά μπορείς να σκέφτεσαι ότι θες... στην πράξη όμως είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ απ' ότι μπορείς να φανταστείς! Αλλά σε τελική... μια δοκιμή θα σε πείσει! Βγάλε ένα εισητήριο κ πήγαινε στο Los Angeles για Δοκιμαστικό... ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΑΝ το θες πραγματικά... ΜΑΚΑΡΙ να τα καταφέρεις...

Εχε υπόψι σου όμως, ότι εκτός από τα φυσικά προσόντα που είναι απαραίτητα για να κάνεις "καρριέρα" σε τέτοια δουλειά, θα πρέπει και ψυχολογικά να μπορείς να "λειτουργήσεις" απομονώνοντας το περιβάλλον κ το γεγονός ότι θα έχεις γύρω σου ένα σωρό τεχνικούς κλπ...
Θεωρητικά μπορείς να σκέφτεσαι ότι θες... στην πράξη όμως είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ απ' ότι μπορείς να φανταστείς! Αλλά σε τελική... μια δοκιμή θα σε πείσει! Βγάλε ένα εισητήριο κ πήγαινε στο Los Angeles για Δοκιμαστικό... ;)
Θα κοιταξω στην DDF που ειναι ευρωπη και ειναι φοβερη εταιρια και εχει πολυ foot fetish.

Στο πορνο ειναι οι πιο φοβερες γυναικες στον κοσμο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Με μια διαφορα ομως . Εκει τον σπονσορα τον θελουν οι μουναρες , οχι η καθε κυρια σουλα η κομμωτρια που λεει και ο λακης. Δεν ειναι ετσι η Ρωσια, παντως, αλλα ας μη το συζηταμε παλι.
Χριστο τη γνωστη μου συμβουλη σου ξαναλεω . Ασε τι σου λενε οι αλλοι . Κυνηγα ρωσιδες αλλα οχι με τον τροπο που κυνηγας τις ελληνιδες. Οι ρωσιδες θελουν αντρα και οχι γκομενο . Δεν το ξαναλεω, Δεν περιγραφω αλλο  :cheesy:
μην το λες!!!!
αλλαξανε τα πραγματα με τραγικα γρηγορο ρυθμο!απο τιμες δεδομενα ζωη ακριβειας γκομενες!!
τρεχουνε με τετιους ρυθμους που δεν το φανταζεται κανεις!
το μονο που θα πω ειναι οτι το πρωι πηγα για μια σακουλα ψωνια με φιλαρακι και ειπιαμε και εναν καφε.....4 ευρω....γαματο????στα φθηνα ε!!για δες Ρουμανια-Βουλγαρια πως ειτανε το 2000 και πως ειναι τωρα....εγω δεν σου λεω το '95!!!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
OP
OP
F

farmas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισης, αξιος της μοιρας σου εισαι εσυ που δεν μπορεις να βρεις ενα μουνακι σαν τα κρυα τα νερα και να το κανεις να σε αγαπησει να πηγαινεις βολτες ΣΚ, ταβερνακια, παραλια και καφεδακια... να λυπασαι τον εαυτο σου και οχι τους υπολοιπους που δεν γαμανε στα μπουρδελα!! Καλη και η παρεα καλη και η καγκουρια, αλλα οταν εγω θα παρω τον κολητο μου και θα ρθει να με παρει με την γκομενα και εγω με την γκομενα και θα ριξουμε και γαμω τα γελια και θα παμε καπου για φαγητο-καφε-ποτο (εκτος της παρεας) ΕΣΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Στις 10 γκομενες διαφορετικες που μπορει να χεις γαμησει, αν οι 9 ειναι βιζιτουδες του 20-30 ευρω, τι θες να μου πεις οτι εχεις εμπειριες στο σεξ?? ΕΡΩΤΑΣ ξερεις τι θα πει? η διαφορα σεξ-ερωτα ξερεις ποια ειναι?
Τι θα χω να θυμαμαι στα 50? την πουτανα του 20αρικου και οτι περιμενα στην σειρα λες και ημουνα στο κουρειο?
ή θα χω να θυμαμαι σκηνικα (σαβατοκυριακα), μπανακια, καφεδες, με την γκομενα να την παιρνω σε κανα ασανσερ κλπ κλπ...τουλαχιστον εγω απο αποψη σεξ δοκιμαζω οτι θελω! Σε σχεση οχι σε μιας βδομαδας...να υπαρχει και θαρρος!!!

ολα τα γουστα σεβαστα.με την παρεα μου οταν βγηκαμε με γκομενες σε ταβερνακια καλα ηταν. στην ουσια ο ενας μονο απο την παρεα γαμησε μια απο αυτες. αλλα οταν βγενουμε μονοι μας πινουμε τα τσιπουρα μας, λεμε τις μαλακιες μας τις μπουρδελοιστοριες μας μιλαμε ανοιχτα, γελαμε βγαζουμε γουστα, δεν συγκρατιομαστε γιατι εχει διπλα μουνι και επειδη θελουμε να μας κατσει προσποιουμαστε εναν χαρακτηρα η τυπο που δεν ειμαστε ωστε να εντυποσιασουμε....και μετα αν λαχη κ υπαρχουν φραγκα παμε και μια τσαρκα και ξεδινουμε. και απο αυτες τις τσαρκες εχω πολλα περιστατικα να θυμαμαι που θα τα λεμε και θα γελαμε οταν φτασουμε 60 με το καλο.προσωπικα δεν μπορω να δω πια η ευχαριστιση στην μουνοδουλιαση. και μαλιστα για τα μπαζο μουνια που κυκλοφορουν και νομιζουν οτι ειναι η μπελουτσι και θελουν ο αλλος να ειναι ο μπραντ μπιτ. μαγκες το γαμησι ειναι φυσικα αναγκη οπως το κατουρημα. αλλα αντι για τουαλετα η χορταρακια χρειαζεσαι γυναικα να τα βγαλεις.διαλεγεις κ περνεις. δινεις 40 ευρο και περνας ομορφο η ταλαιπορεισαι ψυχικα χανεις χρονο και δινεις πολυ περισσοτερο ευρο να σου κατσει μια, που δεν θα ειναι "πουτανα"

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ολα τα γουστα σεβαστα.με την παρεα μου οταν βγηκαμε με γκομενες σε ταβερνακια καλα ηταν. στην ουσια ο ενας μονο απο την παρεα γαμησε μια απο αυτες. αλλα οταν βγενουμε μονοι μας πινουμε τα τσιπουρα μας, λεμε τις μαλακιες μας τις μπουρδελοιστοριες μας μιλαμε ανοιχτα, γελαμε βγαζουμε γουστα, δεν συγκρατιομαστε γιατι εχει διπλα μουνι και επειδη θελουμε να μας κατσει προσποιουμαστε εναν χαρακτηρα η τυπο που δεν ειμαστε ωστε να εντυποσιασουμε....και μετα αν λαχη κ υπαρχουν φραγκα παμε και μια τσαρκα και ξεδινουμε. και απο αυτες τις τσαρκες εχω πολλα περιστατικα να θυμαμαι που θα τα λεμε και θα γελαμε οταν φτασουμε 60 με το καλο.προσωπικα δεν μπορω να δω πια η ευχαριστιση στην μουνοδουλιαση. και μαλιστα για τα μπαζο μουνια που κυκλοφορουν και νομιζουν οτι ειναι η μπελουτσι και θελουν ο αλλος να ειναι ο μπραντ μπιτ. μαγκες το γαμησι ειναι φυσικα αναγκη οπως το κατουρημα. αλλα αντι για τουαλετα η χορταρακια χρειαζεσαι γυναικα να τα βγαλεις.διαλεγεις κ περνεις. δινεις 40 ευρο και περνας ομορφο η ταλαιπορεισαι ψυχικα χανεις χρονο και δινεις πολυ περισσοτερο ευρο να σου κατσει μια, που δεν θα ειναι "πουτανα"
επισης σεβαστα τα παραπανω.....αλλα τονιζουμε οτι ο καθενας κανει οτι θελει απο την στιγμη που δεν επιβαρυνει καποιον αλλον!!και απλα δεν κατηγορουμε ουτε βριζουμε καποιους εμεσα επειδη δεν κανουν αυτο που κανουμε εμεις!!!!
καλα και τα φιλαρακια καλα και τα τσιπουραδικα-ταβερνακια με τις παρεες και τους καγκουρες αλλα εγω π.χ. οταν ειμαι με φιλες μου ειμαι το ιδιο καγκουρας οπως και με τα φιλαρακια μου οπως και με την κοπελια μου!!τωρα οταν ειμαι με ξενες κοπελες απλα δεν προσπαθω να δειξω κατι αλλο αλλα ουτε να ειμαι και το ιδιο ανετα και καγκουρας που ειμαι με τους/τις κολητους/ες!!!
απλα!!
ο καθενας διαλεγει και παιρνει!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Να πω κι εγώ την άποψη μου.

Οι πόρνες δεν είναι υποκατάστατο μιας κοπέλας σε μια σχέση.Είναι μια λύση ανάγκης.Σωματικής ανάγκης.Δεν μπορείς να ικανοποιήσεις καμία ψυχική ανάγκη με μια πόρνη.Μπαίνεις στο δωμάτιο,αφού βγει κάποιος άλλος,και περιμένεις τη σειρά σου.Έχεις 5-10 λεπτά να εκσπερματώσεις και φεύγει.Δε μιλάς μαζί της.Δεν αισθάνεσαι τίποτα γι'αυτή.Δεν έχεις το χρόνο να αισθανθείς.Σε μια δύσκολη στιγμή δε θα σε ακούσει.Δεν την ενδιαφέρεις.Τα 20€ την ενδιαφέρουν.Λένε κάποιοι ότι είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα για σχέση αν δεν έχεις αμάξι,σπίτι κλπ.Το ίδιο συμβαίνει και με τις πόρνες.Οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα τα τελευταία χρόνια είναι μέτριες.Σπάνια να εμφανιστεί κάποια πολύ όμορφη.Οι πολύ όμορφες πάνε στα C.T και πρέπει να πληρώσεις 300+€ για να έχεις μία ώρα μαζί τους.Αν δεν έχεις λεφτά,συμβιβάζεσαι με τις πόρνες στις γνωστές οδούς.Κι έξω όταν βγαίνεις,ρίξε λίγο τις απαιτησεις σου.Και δέξου και το δικαίωμα που έχει κάθε κοπέλα να διαλέξει,όπως διαλέγεις κι εσύ.Ακόμα και στα μπουρδέλα διαλέγουμε εμείς.Δεν πάμε στο πρώτο,κάνουμε "έρευνα αγοράς".Ότι υπάρχουν πολλές μέτριες Ελληνίδες που ψάχνουν τον πανέμορφο άντρα με τα πολλά λεφτά,είναι γεγονός.Στο τέλος όμως τις καταπίνει το "σύστημα" και βρίσκουν τον πιο άσχημο και πιο μπατίρι.Δε χρειάζεται να παρακαλάει κανείς καμία.Αν δε θέλει η "Α" πάμε στο επόμενο σημείο το "Β".Επίσης είναι γεγονός ότι θέλουν να αποκατασταθούν.Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι μέσα στο "παιχνίδι" και αυτό.Όποιος έχει χρήματα τα εκμεταλλεύεται.Το ίδιο θα κάναμε,νομίζω,όλοι αν αύριο κερδίζαμε το τζοκερ,και αποκτούσαμε π.χ μια Ferrari.Θα αλλάζαμε κάθε βράδυ μουνί στο κρεβάτι μας.Δεν είναι λύση να καταδικάζουμε όλες τις Ελληνίδες και να εκθειάζουμε τις ξένες όπως έκαναν πολλοί παλαιότερα με τις διάφορες χώρες "αυτό στη Γερμανία/ιταλία,Σουηδία δε συμβαίνει" και δεν είχαν ζήσει ποτέ εκεί...
Όλα λοιπόν χρειάζονται.Και οι επισκέψεις σε μπουρδέλα/στούντιο,αλλά και η αναζήτηση μιας "αποκλειστικής" κοπέλας.Μιας κοπέλας για την οποία στην πορεία θα νιώθεις κάτι,θα σε ενδιαφέρει η ύπαρξη της.Αυτό έρχεται με το χρόνο όμως,όχι με την πρώτη ματιά.Και σίγουρα δεν έρχεται πάντα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να βρεις την γυναικα που θες και που ονειρευεσαι ειναι τοσο απιθανο οσο να πιασεις το τζοκερ.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Να βρεις την γυναικα που θες και που ονειρευεσαι ειναι τοσο απιθανο οσο να πιασεις το τζοκερ.

Αν ονειρεύεσαι να μαγειρεύει σαν τη μάνα σου,να μοιάζει στην Σκλεναρίκοβα και να γαμιέται σαν την Jenna Jameson,είναι σαν να ψάχνεις οικογενειακό αμάξι με τα κρατήματα WRC επιδόσεις F1 και πολυτέλεια Μπέντλεϊ...

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Παρατηρω οτι για ενα χωρο οπου χαρακτηριζεται απο ελευθερους και σεξομανεις εχουμε ολοι αποψεις για το γυναικειο φυλλο που εχουμε γνωρισει, τις ιεροδουλες.
Εχω νεα για επαναστατες σαν εσενα xristos1000 μολις κανεις σχεση θα ξεχασεις τις ιεροδουλες, εκτος παντα απο το περιστασιακο ξεφαντομα . Ειχα τις ιδιες αποψεις καποτε εχοντας υποψην μερικα ατυχη περιστασικα τισ προσωπικης μου ζωης, υστερα βρηκα τη συντροφο μου και αλαξα οπως αλαζουν οι περισσοτεροι απο εμας.  Οι κοπελες των μαγαζιων - στουντιο - κλπ  ειναι μια πινελια για να ξεφυγουμε απο τη ρουτινα τιποτε αλλο 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom