Λοιπον Χρησταρα... παρολο που σε παω πολυ θα ρθουμε για 100η φορα σε αντιπαραθεση!!
1ον..λες οτι ζουμε στην ελλαδα... και???
2ον...οσοι ειναι εκτος μπουρδελων ειναι για τον πουτσο γαμιαδες...εμεσα μας την λες και απο πανω...
3ον βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο σακι...
4ον μιλας λες και εισαι 35 χρονων...ενω εισαι μολις 19...(δεν λεω οτι εμενα με πηραν και τα χρονια αλλα δεν εχω και τετιες αντιληψεις)
5ον λες..Οσοι δεν πανε απλα δεν ειναι ικανοι να γαμησουν τετοια μουνια και ουτε ειναι αντρες με επιπεδο και γουστο, κοινως ανικανοι σαβουρηδες που τρεχουν πισω απο την καθε ασχετη ασχημη μπαχατελα.
Λυπαμαι γι'αυτους αλλα ειναι αξιοι της μοιρας τους.
και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω π.χ που δεν παω (συνεχεια...(εχω παει)) οτι γαμαω μπαζολες!! Ποιος σου λεει εσενα παραδειγμα οτι εγω τις σπονσοραρω? Οτι ειμαι μουνοδουλος δηλ να τις κυνηγαω και δεν με κυνηγανε αυτες? Θα μου πεις, σιγα ρε Δον Ζουαν! παραδειγμα...
Επισης, αξιος της μοιρας σου εισαι εσυ που δεν μπορεις να βρεις ενα μουνακι σαν τα κρυα τα νερα και να το κανεις να σε αγαπησει να πηγαινεις βολτες ΣΚ, ταβερνακια, παραλια και καφεδακια... να λυπασαι τον εαυτο σου και οχι τους υπολοιπους που δεν γαμανε στα μπουρδελα!! Καλη και η παρεα καλη και η καγκουρια, αλλα οταν εγω θα παρω τον κολητο μου και θα ρθει να με παρει με την γκομενα και εγω με την γκομενα και θα ριξουμε και γαμω τα γελια και θα παμε καπου για φαγητο-καφε-ποτο (εκτος της παρεας) ΕΣΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
Στις 10 γκομενες διαφορετικες που μπορει να χεις γαμησει, αν οι 9 ειναι βιζιτουδες του 20-30 ευρω, τι θες να μου πεις οτι εχεις εμπειριες στο σεξ?? ΕΡΩΤΑΣ ξερεις τι θα πει? η διαφορα σεξ-ερωτα ξερεις ποια ειναι?
Τι θα χω να θυμαμαι στα 50? την πουτανα του 20αρικου και οτι περιμενα στην σειρα λες και ημουνα στο κουρειο?
ή θα χω να θυμαμαι σκηνικα (σαβατοκυριακα), μπανακια, καφεδες, με την γκομενα να την παιρνω σε κανα ασανσερ κλπ κλπ...τουλαχιστον εγω απο αποψη σεξ δοκιμαζω οτι θελω! Σε σχεση οχι σε μιας βδομαδας...να υπαρχει και θαρρος!!!