Νέα

Η αξία του μπουρδέλου - προσωπική κατάθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.307
Πόντοι
8.645
Φιλε θανο.

Δε θα σε πω Δον Ζουάν...δεν κοροιδευω ποτε κανεναν σοβαρο, ειμαι ωριμος εγω.

Αμα εχεις βρει κοπελα απο το ποσοστο του 1% τοτε ενταξει!

Τα υπολοιπα που λες τα επιζητουσα εγω στα 16, αλλα δεν ετυχε τιποτα.

Αν ημουν στη Ρωσια τοτε ισως ημουν μαλακας αν δεν εβρισκα κοπελα που λες σαν τα κρυα τα νερα.
Εδω περα αυτο ειναι αντιστροφο για μενα.

Δε με ενδιαφερει πια τιποτα απο αυτα που λες.

Θα ηθελα να μπω στην 'πορνοβιομηχανια' και να περναω καλα...κατι τετοιο...

Για πες μου ρε συ, αμα μονο το 1% των Ελληνιδων αξιζει, αραγε ποιο ποσοστο των Ελληνων αξιζει εξισου?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Λοιπον Χρησταρα... παρολο που σε παω πολυ θα ρθουμε για 100η φορα σε αντιπαραθεση!!

1ον..λες οτι ζουμε στην ελλαδα... και???
2ον...οσοι ειναι εκτος μπουρδελων ειναι για τον πουτσο γαμιαδες...εμεσα μας την λες και απο πανω...
3ον βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο σακι...
4ον μιλας λες και εισαι 35 χρονων...ενω εισαι μολις 19...(δεν λεω οτι εμενα με πηραν και τα χρονια αλλα δεν εχω και τετιες αντιληψεις)
5ον λες..Οσοι δεν πανε απλα δεν ειναι ικανοι να γαμησουν τετοια μουνια και ουτε ειναι αντρες με επιπεδο και γουστο, κοινως ανικανοι σαβουρηδες που τρεχουν πισω απο την καθε ασχετη ασχημη μπαχατελα.
Λυπαμαι γι'αυτους αλλα ειναι αξιοι της μοιρας τους.
και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω π.χ που δεν παω (συνεχεια...(εχω παει)) οτι γαμαω μπαζολες!! Ποιος σου λεει εσενα παραδειγμα οτι εγω τις σπονσοραρω? Οτι ειμαι μουνοδουλος δηλ να τις κυνηγαω και δεν με κυνηγανε αυτες? Θα μου πεις, σιγα ρε Δον Ζουαν! παραδειγμα...
Επισης, αξιος της μοιρας σου εισαι εσυ που δεν μπορεις να βρεις ενα μουνακι σαν τα κρυα τα νερα και να το κανεις να σε αγαπησει να πηγαινεις βολτες ΣΚ, ταβερνακια, παραλια και καφεδακια... να λυπασαι τον εαυτο σου και οχι τους υπολοιπους που δεν γαμανε στα μπουρδελα!! Καλη και η παρεα καλη και η καγκουρια, αλλα οταν εγω θα παρω τον κολητο μου και θα ρθει να με παρει με την γκομενα και εγω με την γκομενα και θα ριξουμε και γαμω τα γελια και θα παμε καπου για φαγητο-καφε-ποτο (εκτος της παρεας) ΕΣΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Στις 10 γκομενες διαφορετικες που μπορει να χεις γαμησει, αν οι 9 ειναι βιζιτουδες του 20-30 ευρω, τι θες να μου πεις οτι εχεις εμπειριες στο σεξ?? ΕΡΩΤΑΣ ξερεις τι θα πει? η διαφορα σεξ-ερωτα ξερεις ποια ειναι?
Τι θα χω να θυμαμαι στα 50? την πουτανα του 20αρικου και οτι περιμενα στην σειρα λες και ημουνα στο κουρειο?
ή θα χω να θυμαμαι σκηνικα (σαβατοκυριακα), μπανακια, καφεδες, με την γκομενα να την παιρνω σε κανα ασανσερ κλπ κλπ...τουλαχιστον εγω απο αποψη σεξ δοκιμαζω οτι θελω! Σε σχεση οχι σε μιας βδομαδας...να υπαρχει και θαρρος!!!

Πεστα ρε Θανο αρχηγε. Αλλο πραγμα οι πουτανες και αλλο οι εμπειριες με γκομενες που οι εμεπιριες αυτες εχουν πιο πολυ φαντασια και πραγματα που σου μενουν (μπανακια, εκδρομουλες, παρεουλα... οπως ειπες) και οχι ετσι ξερα (περιμενεις στο σαλονακι, μπαινεις στο δωματιο, περιμενεις, ερχεται η αλλη ξεχαρμανιαζεις για 5-10-15 λεπτα και αυτο ειναι ολο). Τι να κανουμε... οι τανες ειναι λυσεις αναγκης και μονο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φιλε θανο.

Αν ημουν στη Ρωσια τοτε ισως ημουν μαλακας αν δεν εβρισκα κοπελα που λες σαν τα κρυα τα νερα.

Αφου λοιπον δεν σε ενδιαφερει τπτ απο τα παραπανω τοτε γιατι τα αναφερεις? γιατι μας την λες και απο πανω?
και για να δεις τι ενοω....πανε στο παραπανω ποστ μου και δες τα υπογραμισμενα και θα καταλαβεις.....
αν δεν σε ενδιαφερει κανεις την δουλεια σου χωρις να κατηγορεις αυτο που κανουν οι αλλοι!
εγω κατηγορησα εσενα που δινεις τα κερατιατικα σου για να γαμησεις? απο την στιγμη που δεν τα παιρνεις απο την δικια μου τσεπη τελειωσε........!
εγω το θεωρω γελοιο να γαμαω καθε βδομαδα 2-3 φορες σε μπουρδελα...οχι να παω μια στο τοσο η να κανω κανα πληρωμενο σκηνικο με φιλαρακι...ετσι μεσα!
ουτε κουτσος ουτε στραβος ειμαι δοξα το Θεο!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Και κατι αλλο ειναι το ιδιο ο συνδιασμος αρωματος πατσουλι με ιδρωτιλα που θα εχει η τανα ή ενα ωραιο αισθησιακο αρωμα που θα φοραει η γκομενα? Και μην πει κανεις το οποιο θα της το εχεις αγορασει εσυ γιατι ναι ρε γουσταρω να περιποιοουμαι τη γκομενα να την εχω βασιλισσα ειναι δικια μου.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και κατι αλλο ειναι το ιδιο ο συνδιασμος αρωματος πατσουλι με ιδρωτιλα που θα εχει η τανα ή ενα ωραιο αισθησιακο αρωμα που θα φοραει η γκομενα? Και μην πει κανεις το οποιο θα της το εχεις αγορασει εσυ γιατι ναι ρε γουσταρω να περιποιοουμαι τη γκομενα να την εχω βασιλισσα ειναι δικια μου.
Dεν αντιλεγω φιλε.
Κι΄ εγω ηθελα να εχω μια και να της τα δωσω ΟΛΑ αλλα εγκατελειψα αυτη την ιδεα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και ξαναλεω......
στις 10 γκομενες διαφορετικες που μπορει να χεις γαμησει αν οι 9 ειναι βιζιτουδες του 20-30 ευρω τι θες να μου πεις οτι εχεις εμπειριες στο σεξ??
ΕΡΩΤΑΣ ξερεις τι θα πει?
η διαφορα σεξ-ερωτα ξερεις ποια ειναι?
τι θα χω να θυμαμαι στα 50?
την πουτανα του 20αρικου και οτι περιμενα στην σειρα λες και ημουνα στο κουρειο?
...................................                                 
θα χω να θυμαμαι σκηνικα (σαβατοκυριακα) μπανακια καφεδες με την γκομενα να την παιρνω σε κανα ανσασερ κλπ κλπ......τουλαχιστον εγω απο αποψη σεξ δοκιμαζω ΟΤΙ ΘΕΛΩ!και οτι θελει (η κοπελα)........στην πουτανα τι θα κανεις?θα κανεις αλλα με μετρο!στην γκομενα σου δεν υπαρχει αυτη η λεξη...ΜΕΤΡΟ
οχι σε σχεση σε μιας βδομαδας...
να υπαρχει και θαρος!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.307
Πόντοι
8.645
Dεν αντιλεγω φιλε.
Κι΄ εγω ηθελα να εχω μια και να της τα δωσω ΟΛΑ αλλα εγκατελειψα αυτη την ιδεα.
Χρηστο,τοσες ρωσιδες και ρουμανες κ.α. εχει εδω στην Ελλαδα(πουτανες και μη..)
Γιατι δε κανεις σχεση με αυτες μιας και δε σε αφορουν οι Ελληνιδες και δε χρειαζεται να φυγεις απο το Ελλαντα?Ε?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αφου λοιπον δεν σε ενδιαφερει τπτ απο τα παραπανω τοτε γιατι τα αναφερεις? γιατι μας την λες και απο πανω?
και για να δεις τι ενοω....πανε στο παραπανω ποστ μου και δες τα υπογραμισμενα και θα καταλαβεις.....
αν δεν σε ενδιαφερει κανεις την δουλεια σου χωρις να κατηγορεις αυτο που κανουν οι αλλοι!
εγω κατηγορησα εσενα που δινεις τα κερατιατικα σου για να γαμησεις? απο την στιγμη που δεν τα παιρνεις απο την δικια μου τσεπη τελειωσε........!
εγω το θεωρω γελοιο να γαμαω καθε βδομαδα 2-3 φορες σε μπουρδελα...οχι να παω μια στο τοσο η να κανω κανα πληρωμενο σκηνικο με φιλαρακι...ετσι μεσα!
ουτε κουτσος ουτε στραβος ειμαι δοξα το Θεο!
Αστο δε με καταλαβαινεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.307
Πόντοι
8.645
για μενα ετσι ειναι!!!
ΑΠΛΑ!!!!!
τι θα χω κοληματα σε σχεση π.χ ενος χρονου?
αν συζεις κιολας?
οχ οχ οχ!!εκει ειναι διαφορτικα!!!
Αναφερομαι στο μετρο,δε μπορει να μην εχεις πεσει σε "συντηρητικη"..
If you know what i mean..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και ξαναλεω......
στις 10 γκομενες διαφορετικες που μπορει να χεις γαμησει αν οι 9 ειναι βιζιτουδες του 20-30 ευρω τι θες να μου πεις οτι εχεις εμπειριες στο σεξ??
ΕΡΩΤΑΣ ξερεις τι θα πει?
η διαφορα σεξ-ερωτα ξερεις ποια ειναι?
τι θα χω να θυμαμαι στα 50?
την πουτανα του 20αρικου και οτι περιμενα στην σειρα λες και ημουνα στο κουρειο?
...................................                                 
θα χω να θυμαμαι σκηνικα (σαβατοκυριακα) μπανακια καφεδες με την γκομενα να την παιρνω σε κανα ανσασερ κλπ κλπ......τουλαχιστον εγω απο αποψη σεξ δοκιμαζω ΟΤΙ ΘΕΛΩ!και οτι θελει (η κοπελα)........στην πουτανα τι θα κανεις?θα κανεις αλλα με μετρο!στην γκομενα σου δεν υπαρχει αυτη η λεξη...ΜΕΤΡΟ
οχι σε σχεση σε μιας βδομαδας...
να υπαρχει και θαρος!!!!

Φιλε θανο.

Ημουν  παρα πολυ συναισθηματικος και ρομαντικος αλλα 'εβγαλα' αυτο το 'μικροβιο΄ γιατι  ειναι αδιεξοδος για μενα τουλαχιστον εδω.

Πολυ ωραια αυτα αλλα μονο στα ονειρα γινονται.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και στο κατω κατω για να αγαπησεις καποια σαν αυτες που θελω εγω πρεπει να εχεις στρωμενη ζωη με λεφτα,σπιτι,αυτοκινητο και αλλα,και εγω δεν τα εχω αυτα.

Οτι ονειρευομαστε στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Tην χαρα της πραγματικης σχεσης απο το σημειο που την πεφτεις στην γκομενα μεχρι και ολα οσα βιωνεται μαζι μεσα στο δεσμο δεν το  αλαζω ουτε με 50 τοπ μοντελ που μου κατσαν επειδη τα εσκασα,
πρωτα απο ολα γαμας μια τανα φευγεις και το ξεχασες στα επομενα 10 λεπτα οταν ομως γαμας μια κοπελα  μετα απο χρονοβορα επιπονη διαδικασια μεχρι να την κατακτησης εχει  αλλη χαρη και χαρα και σου μενει μια ζωη η αναμνηση (εστω καμια φορα και τραυματικη στο τελος αλλα και αυτο χρειαζεται για να γινουμε πιο δυνατοι και ωριμοι) .
παραδειγμα την ιδια χαρα εχουν τα λεφτα που εχεις βγαλει μετα απο δημιουργικη παραγωγικη διαδικασια μαυτα που σου ηρθαν απο κληρονομια ακοπα.  Η νοτροπια ποιο καλα με 10 τανες ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε παρα με μια φυσιολογικη κοπελα που δινω μαχη για να την απολαυσω ειναι φαινομενο των καιρων μας σε παρα πολλες δραστηριοτητες μας  ποιος καθεται σημερα να φτιαξει ενα ωραιο νοστιμο υγιεινο  φαγητο σπιτι του ...λιγοι οι περισσοτεροι το delivery να ειναι καλα. Ολα γρηγορα επιφανειακα στην ξεπετα.... ουφ κουραστηκα δεν φιλοσοφω αλλο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πεστα ρε Θανο αρχηγε. Αλλο πραγμα οι πουτανες και αλλο οι εμπειριες με γκομενες που οι εμεπιριες αυτες εχουν πιο πολυ φαντασια και πραγματα που σου μενουν (μπανακια,εκδρομουλες,παρεουλα οπως ειπες) και οχι ετσι ξερα (περιμενεις στο σαλονακι μπαινεις στο δωματιο περιμενεις ερχεται η αλλη ξεχαρμανιαζεις για 5-10-15 λεπτα και αυτο ειναι ολο). Τι να κανουνε οι τανες ειναι λυσεις αναγκης και μονο.

ακριβως!!!

Φιλε θανο.

Εχεις κολησει με την κολορωσια! ρε παντου ειναι και οι ομορφες και οι ασχημες και οι χοντρες-αδυνατες ψιλες-κοντες!!!!
ΞΕΚΟΛΑ!!
δεν εχεις παει δεν εχεις δει τι παιζει!!!!!σε πληροφορω οτι στην ρωσια θα γαμουσε μια πολυ πιο απλη γκομενα!!!
ακουμε σε ανατολικο μπλοκ ζω!!!

αν εδω θελουνε σπονσορα οι μουναρες εκει θελουνε 100 φορες!!και αμαξια που δεν κυκλοφορουνε εδω!!
εκει θα γαμουσες το πολυ πολυ καμια φοιτοιτρια απο καμια ετσια.....για ρωτα και τον δημητρακη29!!!ασε που το παλικαρι εχει και ενα 3.000 τον μηνα!ετσι γαμαω και ελλαδα!
πιστεψε με δεν εχω κανενα λογο να σου πω ψεματα....η πουτανια (στην ψυχη) η βρωμια η γκανκστα που υπαρχει σ αυτα τα κρατη θα σιχαθεις αν τα δεις!κλεψια! τι θες να σου προτοπω!!και δεν μιλαμε για γκανκστα οπως στα εργα!!
καποτε σε αυτα τα κρατη γαμουσες τωρα ΟΧΙ!!!γαμανε ωραια μουνια ΜΟΝΟ αυτοι που τα γαμανε και ελλαδα!!
ΑΜΑΝ! μην ακουτε τον καθε ΠΑΡΑΜΥΘΑ...!!!!
εισαι μολις 19-20 χρονων.πανω στις καβλες σου!!!!!! μου λες οτι το ψαχνες στα 16!!!!!στα 16 δεν ηξερες τι εχεις στο βρακι σου και γω και συ!!!!!
δεν ειναι και η καλυτερη ηλικια τα 16!!!και γω ετσι πιστευα!!!!απλα υπαρχει μια κριση σε κεινη την ηλικια χωρια οτι σε πιανει ενας συνδρομος του ΞΕΡΟΛΑ!!(γενικα μιλαω τωρα)
οι καλυτερες ηλικιες ειναι αλλες! θα ζεις μονος σου!!με τα δικα σου λεφτα αυτοκινητο δεν θα ρωτας κανεναν μια θα μπαινει αλλη θα βγαινει!!φιλαρακια γκομενες ουζερι παραλιες καφεδακια και οτι χομπυ σου αρεσουν!!!

Ο Χ Ι με το 20ευρω του μπαμπα!!
οκ και τα 17-18-19 εχουν τις τρελες τους μηχανακια καγκουριες αλλα αλλη ηλικια...ξεγνοισια!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Ρε παιδιά... ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του... και για μένα είναι ΟΛΕΣ σεβαστές... την στιγμή που δεν ενοχλούμε ο ένας τον άλλο και σε τελική ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας που + πως θα ξοδέψουμε τα λεφτά μας!

Η ουσία όμως είναι, ότι το πληρωμένο σεξ, ήταν-είναι-και θα είναι, η ποιό "ΤΙΜΙΑ" συναλλαγή μεταξύ ανδρών-γυναικών...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αναφερομαι στο μετρο,δε μπορει να μην εχεις πεσει σε "συντηρητικη"..
If you know what i mean..
βεβεως!!!
Και στο κατω κατω για να αγαπησεις καποια σαν αυτες που θελω εγω πρεπει να εχεις στρωμενη ζωη με λεφτα,σπιτι,αυτοκινητο και αλλα,και εγω δεν τα εχω αυτα.

Οτι ονειρευομαστε στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.
θα γυρισει ο τροχος και θα τα χεις ολα!!
Φιλε θανο.

Ημουν  παρα πολυ συναισθηματικος και ρομαντικος αλλα 'εβγαλα' αυτο το 'μικροβιο΄ γιατι  ειναι αδιεξοδος για μενα τουλαχιστον εδω.

Πολυ ωραια αυτα αλλα μονο στα ονειρα γινονται.
απλααα...........λογια απογοητευσης!!!κριμα απο τα 20!!θα αλλαξεις και να το θυμασαι!!
[size=10pt]Tην χαρα της πραγματικης σχεσης απο το σημειο που την πεφτεις στην γκομενα μεχρι και ολα οσα βιωνεται μαζι μεσα στο δεσμο δεν το  αλαζω ουτε με 50 τοπ μοντελ που μου κατσαν επειδη τα εσκασα,
πρωτα απο ολα γαμας μια τανα φευγεις και το ξεχασες στα επομενα 10 λεπτα οταν ομως γαμας μια κοπελα  μετα απο χρονοβορα επιπονη διαδικασια μεχρι να την κατακτησης εχει  αλλη χαρη και χαρα και σου μενει μια ζωη η αναμνηση (εστω καμια φορα και τραυματικη στο τελος αλλα και αυτο χρειαζεται για να γινουμε πιο δυνατοι και ωριμοι) .
παραδειγμα την ιδια χαρα εχουν τα λεφτα που εχεις βγαλει μετα απο δημιουργικη παραγωγικη διαδικασια μαυτα που σου ηρθαν απο κληρονομια ακοπα.  Η νοτροπια ποιο καλα με 10 τανες ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε παρα με μια φυσιολογικη κοπελα που δινω μαχη για να την απολαυσω ειναι φαινομενο των καιρων μας σε παρα πολλες δραστηριοτητες μας  ποιος καθεται σημερα να φτιαξει ενα ωραιο νοστιμο υγιεινο  φαγητο σπιτι του ...λιγοι οι περισσοτεροι το delivery να ειναι καλα. Ολα γρηγορα επιφανειακα στην ξεπετα.... ουφ κουραστηκα δεν φιλοσοφω αλλο.
[/size]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom