Νέα

Η ατάκα της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα doritis spermatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ποιηματακι του Γκανκγστα ΧΖ απο παλιο θρεντ

Είναι σκέτη αηδία
τα πατσόκοιλα αιδοία,
βγαίνουν και φοράνε στρινγκ..
ενώ είναι για τα ρινγκ!
τα μπλουζάκια τους αν ζούσαν,
θάνατο θα εκλιπαρούσαν!

Καλοκαιρινο  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε ο ποιητης????????

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Τιμή και δόξα στον Χρύσαργο

Παραθέτω:

"H πουτάνα παιδιά είναι το κάτι άλλο. Μία πραγματική ροζ ιστορία καλύτερη και από τα πιο παρθένα μανεκέν. Θα την προτιμούσα ακόμα να γαμιέται με περισσότερη φόρα και αντοχή ξέφρενης καταπιόλας αλλά και πάλι το όλο concept σε αυτό το υπέροχο στούντιο θα άφήσει και τον πιο απαιτητικό ικανοποιημένο. Εγώ τώρα ξέρω και δεν ξεχνώ. "

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Παραθέτω:

"H πουτάνα παιδιά είναι το κάτι άλλο. Μία πραγματική ροζ ιστορία καλύτερη και από τα πιο παρθένα μανεκέν. Θα την προτιμούσα ακόμα να γαμιέται με περισσότερη φόρα και αντοχή ξέφρενης καταπιόλας αλλά και πάλι το όλο concept σε αυτό το υπέροχο στούντιο θα άφήσει και τον πιο απαιτητικό ικανοποιημένο. Εγώ τώρα ξέρω και δεν ξεχνώ. "

εψαξα μερικες ατακες του
μια γαματη ηταν η εξης

Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ?ρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ?για Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε...

και αυτη

H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.
Αν θυμαμαι καλα αυτη η επικη κριτικη ηταν για την γνωστη γρια στην Λιοσιων εχει βιτσιο να μπουγελωνει τους περαστικους.
:rockon:Χρυσαυγε,γυρνα στον Λαο σου. :rockon:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Χρυσαργου συνέχεια

''Η Μελίνα σίγουρα είναι παλιά λεσβία, βογγάει σαν πούστης. μου θυμίζει το Μάκη το Ρουφιώλη. Καλή πίπα, σε γλύφει ως το τελικό χύσιμο στο φάρυγγα, αλλά τελικά γάμησα μουνόσουφρα. Τη συνιστώ σε αγορέλια και πούστηδες. Θα ξαναπάω μήπως μου κάτσει ο ανδροπρεπής νταβατζής.''

''"Μία φωνή εκούσθη να λέει "Όξω Πούστη!". Τρόμαξα ακούγοντας τέτοιες βωμολοχίες, αλλά μπήκα. Η Λάιλα η Αφρικανή λέει πολλά για τους οπαδούς της μελανής σαρκός. Θα χαθείτε στη μαύρη τρύπα της και ίσως δεν ξαναβγείτε ποτέ, ακόμα κι αν το χύσι σας εκσφενδονίζεται με την ταχύτητα του φωτός. Σαπίλα και παρακμή - η πιο γλυκιά μεταξουργειακή προσευχή. Πάντως δεν αποκλείεται να ερεθιστείτε από το σκηνικό και τα πεντακάθαρα σκατωμένα σεντόνια. Όλα παίζουν στην ψυχή του ανθρώπου. Ακόμα και η επιμονή για ιδρώτα-σεξ ή τριχοφιλία. Καλά Χριστούγεννα Αη Μπιρμπίλη μου!!!"

Πρέπει να φτιάξουμε λεύκωμα ρε παιδιά,,,είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς με επιστημονική γαρνιτούρα.

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι