Νέα

Η ατάκα της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα doritis spermatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ανοιγω το θεμα για τις καλυτερες ατακες που διαβαζουμε καθημερινα στο σαιτ
ξεκιναω με αυτη του "γιατρου" που με εριξε κατω απο την καρεκλα

τι πλακομουνια τι μυδοπιλαφα ειναι αυτα μεσημεριατικα και εχει 60 βαθμους

nsbowler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
1.385
Πόντοι
491
Θεικη ατακα απο ταριφα που χαρακτιριζει ολα τα σεξυ κοριτσακια που κυκλοφορουν στο δρομο και προκαλουν εγκεφαλικα...."Τι σερνικαναφτρα εισαι εσυ παιδι μουουουου????"

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θεικη ατακα απο ταριφα που χαρακτιριζει ολα τα σεξυ κοριτσακια που κυκλοφορουν στο δρομο και προκαλουν εγκεφαλικα...."Τι σερνικαναφτρα εισαι εσυ παιδι μουουουου????"
ατακες απο το σαιτ,κατι που διαβασες απο καποιον μπουρδελιαρη και σ'αρεσε  :rockon: :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Eκφραση Leonoro
"Ημιανηλικο ψωλιδιο" :cheesy:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σε ειχα για ξυπνια  :2funny: :2funny: :2funny:
ασε που και απο μαγειρικη εχεις μεσανυχτα

ε δεν ειμαι σε σεφ ρε παιδι μου και ξερω οτι η παελια εχει διαφορα θαλασσινα τωρα στρειδια ηταν μυδια ηταν δεν θυμαμαι καλα, και κοχυλια εχει. εδω παντως τα μυδια τα σερβιρουν με πατατες τηγανιτες..... αντε πες τι ειναι το μυδοπιλαφο

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ε δεν ειμαι σε σεφ ρε παιδι μου και ξερω οτι η παελια εχει διαφορα θαλασσινα τωρα στρειδια ηταν μυδια ηταν δεν θυμαμαι καλα, και κοχυλια εχει. εδω παντως τα μυδια τα σερβιρουν με πατατες τηγανιτες..... αντε πες τι ειναι το μυδοπιλαφο
ελληνικο παραδοσιακο φαγητο

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Πέρασα ενα ΣΟΚ !!!!
Πήγα να κατουρήσω και δεν τον εβρισκα... Χαντούμης απο τωρα είπα ???

Μετα θυμήθηκα ... Φοραγα το σώβρακο αναποδα !

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Μυδια με το κελυφος ρυζι κρεμυδι φρεσκο και αλλα μηρωδικα και ολα μαζι βραζουν, ειναι και καυλιαρικο φαγητο λογο θαλασσινων, ε ρε eva ποιος τυχερος θα σε παρει! να του βρασεις ενα νερο να γλυφει τα δαχτυλα του

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οτιδηποτε με καταληξη -πιλαφο μου φερνει εμετο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μεγάλε υπάρχει και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,18956.0]αυτό[/url] με ασύλληπτα δημιουργήματα
απο germaon στις 2/9/7 - 15:35

''Ήθελα να ήξερα πώς οι μοντς σε ανέχονται να βρίζεις ένα μέλος  με ιστορία στο σάιτ, που απλά έγραψε τις απόψεις του, ζητώντας μόνο να μην υβριστεί. Τέλως πάντων. Φιλαράκο διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανάλογες με αυτές στην ιστορία. Δεν πειράζει. Χαίρομαι για τις ύβρεις. Όταν προέρχονται από άτομα σαν εσένα είναι δείγμα θετικό. Και όσον αφορά αυτά που είπες.
Για το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση με κοπέλα , υπάρχει άτομο με το οποίο μιλάμε με pm το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχα. Το ίδιο άτομο , μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  δέχομαι πρέσινγκ από κοπέλα με μηνύματα. Ξέρει αυτό το άτομο.  Wink  Για το αν με βαριούνται οι πουτάνες , πρώτον δεν με ενδιαφέρει αν συμβαίνει. (Τι άλλο θα ακούσουμε , να είμαστε ενδιαφέροντες για να μη μας βαριούνται οι πουτάνες  Banging Head Against a Wall  ). Δεύτερον , θα πω κάποια πράγματα, απλά για να μην υπάρχει υπόνοια.
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά δεν έχει νόημα και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προφανώς δεν είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο εσύ. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.
Κλείνοντας σου συνιστώ ψυχραιμία.Και ε σένα , και στον υποτακτικό σου που έσπευσε να σε υπερασπιστεί.Υπογλώσσια πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία. Ξίδι σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Στο λέω γιατί θα μας βλέπεις παντού. Ήδη ο Υιός του Θεού (sorry Jesus)  μπήκε στο κοινοβούλιο. Χώνεψέ το. Ερχόμαστε!!!
Κύριοι mods θέλω να με προστατέψετε από τις ύβρεις του εν λόγω ατόμου  Με εξύβρισε και δεν κάνατε τίποτα''

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
τι ειναι το μυδοπιλαφο ρε παιδια; :think: :think: :think: γτ εγω το μονο πιλαφι με μυδια που ξερω ειναι η παελια
η παέλια έχει εκτος από θαλασσινά και κρέας,το γνωρίζω λόγο ισπανίας. :think:αλλα από μαγειρική έχει σχέση όπως εγώ με τα διαστημόπλοια. :dancing: :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η παεγια ή παελια ειναι φαγητο βασισμενο στο ρυζι.
υπαρχει σε διαφορες παραλλαγες.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
παω για 5Χ5 αντιπαλοι μας μια ομαδα απο ενα χωριο εδω εξω απο την πολη. στην σεντρα λεει ο ενας τον αλλον Γιαν ποσα θα τσι βαλμε; χιλια λεει ο Γιανς..... τι χιλια ρε μονο;;;; οχτακοσια θα τσι βαλμε....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ποιηματακι του Γκανκγστα ΧΖ απο παλιο θρεντ

Είναι σκέτη αηδία
τα πατσόκοιλα αιδοία,
βγαίνουν και φοράνε στρινγκ..