στο σπίτι της κοιμήθηκες;
στο σπίτι σου κοιμήθηκε;
σε φίλες της κοιμήθηκες;
στο σπίτι σου κοιμήθηκαν φίλες της;
εκτός από το αυτοκίνητο είχες επαφή σε καθημερινή βάση;
μου θυμίζεις τα πιτσιρίκια που αρραβωνιάζονται με 2 εξόδους την εβδομάδα και διακοπές σε βάθος 5ετίας και μετά μόλις παντρεύονται χωρίζουν σε μερικούς μήνες.
δε με αφορά τι έκανες και μαγκιά σου.
Κάνεις μια γενική τοποθέτηση.
Εάν ήξερες τι γνωρίζω θα ντρεπόσουν να τα γράψεις.
Οχι γιατί ξεφτιλίζεις τις στρίπερς, αλλά γιατί ξεφτιλίζεσαι σε αυτούς που γνωρίζουν τι παίζει πραγματικά πέραν των 3 ωρών σε ένα αυτοκίνητο.....
τεσπα πολλά είπαμε.
Κατα τη γνώμη μου κατέθεσε την εμπειρία σου αλλά μη γενικεύεις.
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
Προσωπικά γνωρίζω περίπτωση της ίδιας που ο ένας έπινε νερό στο όνομά της και ο άλλος ήθελε να την απελάσει πάραυτα.........
στο σπίτι της κοιμήθηκες;
OXI
στο σπίτι σου κοιμήθηκε;
OXI
σε φίλες της κοιμήθηκες;
OXI
στο σπίτι σου κοιμήθηκαν φίλες της;
OXI
εκτός από το αυτοκίνητο είχες επαφή σε καθημερινή βάση;
Καμια 10 φορες για καφε (3-4 ωρες μιν)
Καμια 20 φορες για φαγητο (ποιος ξερει ποσες ωρες)
Καμια 5 φορεςς για ποτα
Καμια 1 φορες μεχρι και στο μαγαζι που δουλευει την πηρα μαζι μου ως πελατισα
Καμια 1-2 φορες για ψωνια
Το αυτοκινητο το ανεφερεα απλα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι βρισκομασταν χωρις καν να εχουμε λογο να παμε καπου.
Τωρα τι σχεση εχουν οι ερωτησεις σου δεν καθομαι καν να το ψαξω.
Εάν ήξερες τι γνωρίζω θα ντρεπόσουν να τα γράψεις.
Οχι γιατί ξεφτιλίζεις τις στρίπερς, αλλά γιατί ξεφτιλίζεσαι σε αυτούς που γνωρίζουν τι παίζει πραγματικά πέραν των 3 ωρών σε ένα αυτοκίνητο.....
τεσπα πολλά είπαμε.
Κανουμε τωρα σοβαρη σηζητηση???
Αφου γνωριζεις τοσα πολα τρισμεγιστε γιατι δεν λες και σε μας τους ξεφτιλες ???
Μαθε να διαβαζεις και να καταλαβαινεις αυτο που διαβαζεις μην κολας σε μια προταση αν ειχες αφιερωσει αρκετο χρονο θα ειχες καταλαβει οτι δεν ειμαι πιτσιρικας και οτι δεν αναφερομαι απλα σε ενα δυο σκηνικα στο αμαξι...
Τοσος κοσμος γραφει απο το πρωι εδω περα δειξε τον πρεπον σεβασμο να διαβασεις τι γραφουμε και υστερα κατεθεσε και εσυ την αποψη σου, και οχι απλα εξυπναδες.
Εμεις σε σεβομαστε ως συνομηλιτη μας παρακαλω σεβασου και εμενα αλλα και τους υπολοιπους και γραφε αναλογα.
Δεν ειναι αναγκη να ειναι ολλα τα τοπικ μαγκια κλανια και εξατμιση...
Δεν ξερω αν ειπες πολλα παντως εγω θα ειμαι διαθεσιμος να σου απαντησω σε κοσμιο υφος παντα εφοσον εχω διαθεσιμο χρονο.
Να σαι καλα και ελπιζω να μοιραστεις και με τους υπολοιπους μας τις εμπειριες σου να μαθαινουμε και εμεις.