Νέα

Η απομυθοποίηση μιας τρύπερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mazda6
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
@μπομπίνα
αυτό το έχουν καταλάβει από το πρώτο 10λεπτο και από την πρώτη φορά που πάει κανείς και πριν γίνει μόνιμος
εκεί είναι που σου κολλάνει και τον όρο "μαλάκας"

@mazda
κοίτα...είτε 3 είτε 6 είτε 12...το ίδιο κάνει
απλά μπαίνουν συντελεστές μπροστά στην πινακίδα "μαλάκας"
πολύ μαλάκας, μεγάλος μαλάκας, τεράστιος μαλάκας, καραμαλάκας κλπ κλπ κλπ

do the math, δες πόσα ξόδεψες (cash και νεύρα) και καμία μέρα που θα έχει καλό καιρό να πάμε με τον Mc να κάνουμε μία ανάλυση πως μπορούσες να ξοδέψεις καλύτερα αυτά τα λεφτά, με καλύτερο αντίκρισμα και νεύρα-free

σχετικά με την μακαρονάδα...πρόσεχε, σε βλέπω στο τραπέζι σου να κερνάς μακαρονάδες τη καλή σου και τις φίλες της κολατσιό...μην σου πω πόσο "μαλάκας" θα φαίνεσαι ακόμη και στους άλλους πελάτες. η φάση θα φαίνεται σαν οικογενειακό τραπέζι το πάσχα!  :grin:

ετοίμασε βαλιτσες, και μην ξαναπατήσεις εκεί μέσα

η μόνη εκδίκηση που μπορείς να πάρεις εκεί μέσα πλέον, είναι να μην χαλάς φράγκο

εκεί από "μαλάκας" θα γίνεις "το τσγκούνικο αρχίδι", ειδικά τώρα που βαράνε μύγες και δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός ούτε για το νοίκι

αλλά τι λέω...αρχίδια εκδίκηση είναι, τα λεφτά που χάλασες, πάει τα χάλασες και έφυγαν δεν γυρίζουν πίσω

και το κυριότερο, έχασες τον χρόνο σου που είναι πιο πολύτιμος και από χρήμα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τον έφτιαξα αλλά με πρόδωσαν όλοι και ΄ρχισαν πάλι τις σαμπανιές και έτσι πήρα σύνταξη.
Ξεκίνα πάλι από τη βάση Περσόνα ;) Λαϊκή εντολή έχεις.
Εγώ δηλώνω παρών πάντως! Οι σαμπάνιες μας τέλειωσαν. Εφαρμόζουμε πλέον αυστηρά το πρόγραμμα των 25 Ευρώ με ελάχιστες αποκλίσεις....(άντε κανένα πριβέ αν και εφόσον μπει ο σύρτης)
Iorgos Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Βάσης.
Εγώ δηλώνω ταπεινός αφισοκολλητής... :grin: :grin:

OP
OP
mazda6

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Υοrgos

Δεν εκδικουμεθα εμεις ειμαστε καλοι ανθρωποι...

Ο χαμενος χρονος ειναι το ποιο σημαντικο απο ολλα.

Παντως εχει και τον χαβαλε του το ολλο σκηνικο εξαλου μεσα απο τα λαθη μαθαινουμε.

Το ταξιδι μετρα οχι τοσο ο προορισμος...

Το χειροτερο που παθαν με την παρτι μου δεν ειναι τα χρηματα που ξοδεψα εγω απευθειας αλλα τα χρηματα που ακουμπουσαν οι παρεες που με ακολουθουσαν  !!!

Εγω στην αρχη εκανα 3-4 καταθεσεις 200-300 την φορα στην Τσεχουλα..

Μετα στερεψα πηγαινα μονο για το θεαμα και την παρεα...

Παρεπιπτωντος ποιο καλα περναγα μετα και ενιωθα και καλητερα που δεν εφαγα τα κερατα μου.

Δεν θα ξεχασω ποσο περηφανος ενιωθα που περασα 3 ωρες στο μαγαζι και χαλασα μονο 20 ευρο

ΟΥΤΕ ΚΑΝ 25 !!!
Στην Επιστροφη πηρα και σαντουιτσ στους κοτοπουλαδες !!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα ξεχασω ποσο περηφανος ενιωθα που περασα 3 ωρες στο μαγαζι και χαλασα μονο 20 ευρο
Αυτοσυγκράτηση αδερφέ. Εμένα μου κάνανε σκηνές οι Ρουμάνες όταν ξόδεψα μόνο 15 και αυτά για το ποτάκι μου. Στη συνέχεια δε, ήθελε να μου μιλήσει και να αρχίσει τα που ήσουνες και μήπως βρήκες άλλη ή μήπως τα έχω βρει με την κολλητή της :2funny:
Περήφανος δεν μπορώ να πώ πως ένιωσα αλλά σίγουρα καλά με τον εαυτό μου που δεν παρασύρθηκε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στην Επιστροφη πηρα και σαντουιτσ στους κοτοπουλαδες !!!

Μιας και λέτε για κοτοπουλάδες, έγινε μήπως καμία μεγάλη συμμαχία μεταξύ θρούλη και McDonalds?

βγάλανε κοτοbacon στα McDonalds!

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξεκίνα πάλι από τη βάση Περσόνα ;) Λαϊκή εντολή έχεις.
Εγώ δηλώνω παρών πάντως! Οι σαμπάνιες μας τέλειωσαν. Εφαρμόζουμε πλέον αυστηρά το πρόγραμμα των 25 Ευρώ με ελάχιστες αποκλίσεις....(άντε κανένα πριβέ αν και εφόσον μπει ο σύρτης)
Iorgos Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Βάσης.
Εγώ δηλώνω ταπεινός αφισοκολλητής... :grin: :grin:

οκ...
αλλά πρώτα θα ξηλώσουν απο τα γαμαζά όλες τις γκόμενες πάγια που έχουν στα γαμαζιά...
σε λίγο αντί για όνομα θα χρησιμοποιούνε μπαρ κόουντ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
λοιπόν
πέρσυ τραβιομουνα με Ρωσοουκρανιδα μασατζου - πρωην στριπτιζού...Ο Περσόνας γνωρίζει την ιστορία....
Δουλευε το διαστημα 1997-2001 σε γνωστό κατάστημα στριπ στην Συγγρού.
εκεί γνώρισε ένα τυπο με τον οποιό έφυγε στην επαρχία να συζήσουνε...
τα πράγματα στραβώσανε πριν 2 χρόνια και αναγκαστηκε να επιστρέψει Αθήνα, και επειδή έιναι πλεον μεγαλούτσικη πια για στριπερ το εριξε στο μασαζ (οπου και την γνώρισα).

Λοιπόν δεν θα πω πολλά για αυτήν , μονο ένα περιστατικό που μου έκανε εντυπωση...
΄Μου ζητησε να πάμε μια ημερα μαζι, για παρεά, να δούμε 2 πρώην "συναδελφισες " της , που δουλευαν μαζι στα στριπ, και πλεον ειναι παντρεμενες....

Πήγα λοιπόν μαζί της σε κυριλέ προάστιο της Αθήνας (εκει έχει σχεδόν αποκλειστικά μονοκατοικιες).
Μπηκαμε σε μια επαυλη σουπερ λουξ...εκει μας περιμεναν οι 2 πρωην στριπερς με τα παιδάκια τους....
υποτίθεται οτι εγώ δεν γνωριζα τιποτα για το παρελθον τους...
Οι τυπισες λοιπόν αυτες παντρευτηκαν πολύ ευκατάστατους 50+ αρηδες και κάνανε μαζι τους παιδάκια και οικογένεια.
Τους οποιούς γαμπρους ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ...
ηταν ντυμενες σινιε και στην πένα, ΄στο δέ σπίτι ντρεπόσουνα να πατήσεις (υπηρετικό προσωπικο κτλ...)
ΚΑΙ ΟΙ 2 όμως εδειχναν απο χιλιομετρα μακρυά πως δεν ειναι ευτυχισμένες και πως πλήτουν θανάσιμα (καθως μεγαλώνουν τα παιδια και δεν εργαζονται)......

αυτα απο εμένα.

απλά παρέθεσα κάποια αληθινά γεγονοτα...τιποτα παραπάνω, τιποτα λιγότερο...

Επισκέπτης
λοιπόν
πέρσυ τραβιομουνα με Ρωσοουκρανιδα μασατζου - πρωην στριπτιζού...Ο Περσόνας γνωρίζει την ιστορία....
Δουλευε το διαστημα 1997-2001 σε γνωστό κατάστημα στριπ στην Συγγρού.
εκεί γνώρισε ένα τυπο με τον οποιό έφυγε στην επαρχία να συζήσουνε...
τα πράγματα στραβώσανε πριν 2 χρόνια και αναγκαστηκε να επιστρέψει Αθήνα, και επειδή έιναι πλεον μεγαλούτσικη πια για στριπερ το εριξε στο μασαζ (οπου και την γνώρισα).

Λοιπόν δεν θα πω πολλά για αυτήν , μονο ένα περιστατικό που μου έκανε εντυπωση...
΄Μου ζητησε να πάμε μια ημερα μαζι, για παρεά, να δούμε 2 πρώην "συναδελφισες " της , που δουλευαν μαζι στα στριπ, και πλεον ειναι παντρεμενες....

Πήγα λοιπόν μαζί της σε κυριλέ προάστιο της Αθήνας (εκει έχει σχεδόν αποκλειστικά μονοκατοικιες).
Μπηκαμε σε μια επαυλη σουπερ λουξ...εκει μας περιμεναν οι 2 πρωην στριπερς με τα παιδάκια τους....
υποτίθεται οτι εγώ δεν γνωριζα τιποτα για το παρελθον τους...
Οι τυπισες λοιπόν αυτες παντρευτηκαν πολύ ευκατάστατους 50+ αρηδες και κάνανε μαζι τους παιδάκια και οικογένεια.
Τους οποιούς γαμπρους ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ...
ηταν ντυμενες σινιε και στην πένα, ΄στο δέ σπίτι ντρεπόσουνα να πατήσεις (υπηρετικό προσωπικο κτλ...)
ΚΑΙ ΟΙ 2 όμως εδειχναν απο χιλιομετρα μακρυά πως δεν ειναι ευτυχισμένες και πως πλήτουν θανάσιμα (καθως μεγαλώνουν τα παιδια και δεν εργαζονται)......

αυτα απο εμένα.

απλά παρέθεσα κάποια αληθινά γεγονοτα...τιποτα παραπάνω, τιποτα λιγότερο...

Δηλαδη τι θελανε για να ειναι ευτυχισμενες?Να εχουν και τα παιδια και τον μαλακα να τα ξεχεζει ενω θα δουλευαν ακομα στριπερ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.Ο περσονας ειναι τραπεζα καταθεσεων προσωπικων ιστοριων καθε μελους :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Δηλαδη τι θελανε για να ειναι ευτυχισμενες?Να εχουν και τα παιδια και τον μαλακα να τα ξεχεζει ενω θα δουλευαν ακομα στριπερ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αβυσσος ρε ασπρούλη!...τι ρωτάς και εσύ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για γυναίκες που either way δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν ξέρουν τι θέλουνε, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ονειροπαρμένες κωλομπαρετζούδες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για γυναίκες που either way δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν ξέρουν τι θέλουνε, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ονειροπαρμένες κωλομπαρετζούδες

SILENCE! I KILL YOU!
128767892236858117.jpg

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Από  ιστορίες  Νούλη  μου  άλλο  τίποτα .
Το  κακό είναι  ότι  όταν αυτά  διαβαζα  στα  17  μου  τον Τσιφόρο στα  παληόπαιδα  τα  ατίθασα τα  θεωρούσα  ευθυμογραφήματα .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από  ιστορίες  Νούλη  μου  άλλο  τίποτα .
Το  κακό είναι  ότι  όταν αυτά  διαβαζα  στα  17  μου  τον Τσιφόρο στα  παληόπαιδα  τα  ατίθασα τα  θεωρούσα  ευθυμογραφήματα .
έτσι είναι...
ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
έτσι είναι...
ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι.

Ναι  και εν  τέλει  γίνεσαι  ήρωας  ευθυμογραφήματος  ο ίδιος .
Μόνο  που  δεν το ξέρεις  και  νομίζεις  ότι  στο fiction  είσαι  κάτι μεταξύ  Ζαγκόρ  και  Ταρατατά .

Δε  γαμιέται !

Υ.Γ.
Αυτό είναι  απομυθοποίηση !

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Εχω δει την απομυθοποιηση κ θελω να δω επιτελους τη μυθοποιηση!  :jerking:   :rockon: 
..Gtp παντως δεκα χιλιαδες ποστ για να αναλυσουμε τελικως ποιοι ειμεθα ποιοτικοι, ποιοι no κ ποιοι κεντρωοι...  :)  :humpleg:

Επισκέπτης
εγώ είμαι ένας μαλάκας...απλός μαλάκας...χωρίς προσδιορισμό...

δεν ξέρω τίποτα...θέλω να μου τα μάθετε όλα...

και απο στρίπερς....ναααααααααα.........

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εχω δει την απομυθοποιηση κ θελω να δω επιτελους τη μυθοποιηση!  :jerking:   :rockon: 
..Gtp παντως δεκα χιλιαδες ποστ για να αναλυσουμε τελικως ποιοι ειμεθα ποιοτικοι, ποιοι no κ ποιοι κεντρωοι...  :)  :humpleg:

Γαμα  τη  τη  μυθοποίηση !
Άμα  δεν την είδες  ως  τα  τώρα , δεν  θα  τη  δεις  ποτέ  σου !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
βρήκα πάντως καινούργια ταμπέλα

"μυθικός μαλάκας"