Νέα

η απαντηση στο αιωνιο ερωτημα...σχεσεις!που βαδιζουμε,που παμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
εμένα το μυαλό μου, εσένα η σούφρα σου, όπως βολεύεται κανείς

Ώπα και οι σούφρες! καλπάζει ο νούς πώπω... παίζει να είσαι ένα καταπιεσμένο άτριχο παρθένο αγόρι!
Έχεις σκεφτεί ποτέ να κοιτάξεις τις αγγελίες του Λιλά?  Ίσως να γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος και να μοιράσει κουφέτα το bou!  :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ώπα και οι σούφρες! καλπάζει ο νούς πώπω... παίζει να είσαι ένα καταπιεσμένο άτριχο παρθένο αγόρι!
Έχεις σκεφτεί ποτέ να κοιτάξεις τις αγγελίες του Λιλά?  Ίσως να γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος και να μοιράσει κουφέτα το bou!  :sunglasses:
καταπιεσμένος δεν θα το έλεγα, ότι ήθελα πάντα το έκανα

άτριχος γενικά ναι δεν παίζει πολύ τρίχα

παρθένος απο τη σούφρα σίγουρα σε αντίθεση με σένα που την δωρίζεις με προσμονή και χαρά σε ότι προεξέχει

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καταπιεσμένος δεν θα το έλεγα, ότι ήθελα πάντα το έκανα

άτριχος γενικά ναι δεν παίζει πολύ τρίχα

παρθένος απο τη σούφρα σίγουρα σε αντίθεση με σένα που την δωρίζεις με προσμονή και χαρά σε ότι προεξέχει

Έλα μην ντρέπεσαι πές την αλήθεια! γουστάρεις το καυτό αγόρι του site! Παραδέξου το και εγώ κουμπάρος!  :grin:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

xc.gif

Δές την χάρη του! Πές την αλήθεια δεν ανάβεις?  :rolleyes:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πιο δωματιό μου ρε βοϊδόπουστα? Τράβα φάε καμιά σφαλιάρα απο την φεμινίστρια να στρώσεις υποτακτικέ φιρφιρίκο!  :tooth: :tooth: :tooth:
μην πας σ' αυτό που εργάζεται η μαμά σου και την ενοχλήσεις. Στο άλλο που περιμένει η τσατσά

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα μώρε τώρα ένα λάθος copy paste έκανα. άλλωστε τι πιστός τι πιστή δεν της μοιάζει και πάλι!  :2funny: :2funny: :2funny:
εννοείται ρε χαμένε δεν της μοιάζει. Αν εκδιδόταν και η μάνα μου, θα είχαμε λεφτά τώρα

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πως νομίζετε ότι προέκυψε η ιστορία με τον κρίνο;

Πιστεύεις εσύ την ιστορία με τον κρίνο?  :think:
Η μεγαλύτερη απάτη είναι η θρησκεία. Τότε είχαν το κόσμο σαν τα πρόβατα με την θρησκεία τώρα τον έχουν τρελάνει στην κουλτούρα και την ιδεολογία.
Και βασικά στην Ελλάδα η θρησκεία φταίει και για το θέμα σχέσεις/γάμος. Ο δημήτρης είχε βγάλει ένα βίντεο που εξηγούσε το κακό που μας έχει κάνει σαν Έλληνες.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Έχει 100% δίκιο γιαυτά που λέει στο βίντεο.

Πλέον λές θα πάω στο μπουρδέλο και σκέφτεσαι την αμαρτία!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom