Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα και σου λένε εμείς πληρώναμε εισφορές.
Γνωρίζω Δ.Υ. υποχρεωτικής εκπαίδευσης που παίρνει ΤΩΡΑ 1250 ευρώ χωρίς τις πλασματικές υπερωρίες, τροφείο, έξοδα μετακίνησης και επιδόματα.

Προυπολογισμος μηδενικης βασης---> Συνδεση αποδοχων με τυπικα προσοντα, θεση ευθυνης, κοστος οφελος και επιτευξη στοχων.

Αποτελεσμα αυτος που ανεφερες θα παιρνει 700 κατοσταρικα στην καλυτερη στην χειροτερη πουλο καταναλωνει παρα πολλα απο την κοινωνια.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Προυπολογισμος μηδενικης βασης---> Συνδεση αποδοχων με τυπικα προσοντα, θεση ευθυνης, κοστος οφελος και επιτευξη στοχων.

Αποτελεσμα αυτος που ανεφερες θα παιρνει 700 κατοσταρικα στην καλυτερη στην χειροτερη πουλο καταναλωνει παρα πολλα απο την κοινωνια.
Και παλι μια χαρα ειναι γιατι θα τα παιρνει 1η του μηνος οπως και να'χει.
Ενω αμα εισαι ΙΤ μπορεις να απολυθεις και για λογους που δεν ειναι στο χερι σου οπως εγινε τωρα με τους τσαμπουκαδες του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΑΑ και το 2016 70000 ιδιωτικοι θα χασουν τις δουλειες τους.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
παίκτη μου εγώ στα 60 μου έχω μάθει τα ακόλουθα...

οι χαμηλόμισθοι δεν έχουν και κανένα προσόν για να είναι οι υψηλόμισθοι...

οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν πληρώσει ελάχιστα και αυτά που παίρνουμε πολλά τους είναι... να λένε και ευχαριστώ..

εξαιρετικός μπράβο το να χαϊδεύουμε αυτιά μας οδήγησε εδώ , η αξιοσύνη πρέπει να αμείβετε και όχι η ύπαρξη, γιατί άπλα τότε ολοι θα υπαρχουμε με απαιτησεις, αλλα ποιος θα μας τις εξυπηρετεί;; κανενας δεν θα θελει να ταλαιπωρείτε αφου δεν  θα αμείβετε . 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
παίκτη μου εγώ στα 60 μου έχω μάθει τα ακόλουθα...

οι χαμηλόμισθοι δεν έχουν και κανένα προσόν για να είναι οι υψηλόμισθοι...

οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν πληρώσει ελάχιστα και αυτά που παίρνουμε πολλά τους είναι... να λένε και ευχαριστώ...
:thumbsup:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Και παλι μια χαρα ειναι γιατι θα τα παιρνει 1η του μηνος οπως και να'χει.
Ενω αμα εισαι ΙΤ μπορεις να απολυθεις και για λογους που δεν ειναι στο χερι σου οπως εγινε τωρα με τους τσαμπουκαδες του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΑΑ και το 2016 70000 ιδιωτικοι θα χασουν τις δουλειες τους.

Καλα ας τα πανε πρωτα στα 700 ευρω και ας διωξουν τους εντελως αχρηστους και βλεπουμε για μετα...Οσο για τους ιδιωτικους παικτη μου εγω ξερω οτι στην κατηγορια τους οπως και στους ανεργους, δυ και συνταξιουχους πρωτος βγηκε ο συριζα. Οποτε στα @@ μου ας προσεχαν τι ψηφιζαν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλα ας τα πανε πρωτα στα 700 ευρω και ας διωξουν τους εντελως αχρηστους και βλεπουμε για μετα...Οσο για τους ιδιωτικους παικτη μου εγω ξερω οτι στην κατηγορια τους οπως και στους ανεργους, δυ και συνταξιουχους πρωτος βγηκε ο συριζα. Οποτε στα @@ μου ας προσεχαν τι ψηφιζαν...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο καταναλωτής της ΔΕΗ η οποία ειναι κρατικό μονοπώλιο ... δηλαδή το κράτος...

εργάζομαι ξέρεις κανείς δεν μου δίνει κάτι χωρίς την εργασία μου
και εσύ φαντάζομαι για την εργασία σου αμείβεσαι
επίσης σε λιγότερο από 2 μήνες που λήγει και η επέκταση της σύμβασης μου πάλι άνεργος θα είμαι

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
τα νουμερα που αναφέρεις είναι υπερβολικα μεγαλα, κριμα που εχεις δωσει συγχωροχαρτι σε ελευθερους επαγγελματιες-αγροτες που δηλωνουν 500ε εισοδημα κάθε χρονο, ιδωτικες επιχειρήσεις που δεν κοβουν αποδειξεις,την αδηλωτη εργασια και αλλα αλλα πολλα, το ξερετε όμως το παιχνδι φωνάζετε για τους αλλους για να μην ασχολουντε με τα δικα σας, πουτσα θελετε στον ιδιωτικο τομεα προστιμα και φυλακες να στρωσετε..

ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ 12,4% ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΡΕΦΩΜΕΝΟΣ.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η Ε.Ε ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΟΠΟΥΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΒΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΛΑΔΩΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εργάζομαι ξέρεις κανείς δεν μου δίνει κάτι χωρίς την εργασία μου
και εσύ φαντάζομαι για την εργασία σου αμείβεσαι
επίσης σε λιγότερο από 2 μήνες που λήγει και η επέκταση της σύμβασης μου πάλι άνεργος θα είμαι

δεν εργάζεσαι.... εφευρέθηκε μία διαδικασία καθ όλα άχρηστη για να έχεις κάτι να απασχολείσαι...

όσο για το λιγότερο από 2 μήνες η απάντηση είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ???? θα έπρεπε να μην σε έχουνε προσλάβει ποτέ όχι απλά διότι είσαι άχρηστος και αχαίρευτος αλλά κύρια γιατί κάνεις κάτι που δεν χρειάζεται να γίνεται από ανθρώπους αλλά θα πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά...

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ 12,4% ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΡΕΦΩΜΕΝΟΣ.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η Ε.Ε ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΟΠΟΥΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΒΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΛΑΔΩΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
φοροδιαφεύγουν και είναι και αρκετοί. Μονο που τώρα θα πληρώνουμε με κάρτα και τον πούλο τα λαμόγια τέλος η φοροδιαφυγή

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
φοροδιαφεύγουν και είναι και αρκετοί. Μονο που τώρα θα πληρώνουμε με κάρτα και τον πούλο τα λαμόγια τέλος η φοροδιαφυγή

έτσι καιρός να γύνουμε κράτος
επίσης σε λίγο καιρό θα βάλουν τέλος και στους παππούδες με τα καροτσάκια στο δρόμο που πουλάνε τυρόπιτες χωρίς απόδειξη.. :P

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.218
Πόντοι
7.865
Πάντως,μετα λύπης,παρατηρώ ότι οι νέοι σήμερα είναι πλήρως απογοητευμένοι με την επικρατούσα κατάσταση.Μάλλον έχουν δίκιο που είναι απογοητευμένοι και δεν βλέπουν φως στον ορίζοντα.Όμως δεν κάνουν και κάτι να αλλάξει αυτό.Με 1,5 εκατομμύρια επισήμως ανέργους (δεν μπαίνουν σε αυτόν τον δείκτη οι φοιτητές,οι στρατιώτες και οι μαθητές σε Λύκεια και οι σπουδαστές ΙΕΚ,όπως και οι πτωχευμένοι επιχειρηματίες ή και εκείνοι που δεν έχουν εισόδημα),το γεγονός ότι δεν έχει ξεσπάσει ακόμα επανάσταση είναι απορίας άξιον.Δεν μπορώ να καταλάβω πως άτομα προηγμένης αντίληψης,θεωρητικά,δεν καταλαβαίνουν το γίνεται και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ένα κόμμα που μας εξαπάτησε όλους και έκανε τα αντίθετα απο αυτά που έταξε και πέρα απο αυτό,να ξανακάνει εκλογές και να ξαναβγαίνει απο άνεργους και συνταξιούχους.Μάλλον οι χαντρούλες που κραδαίνουν με τα πεντάμηνα μέσω ΕΣΠΑ να δελεάζουν εμάς τους ιθαγενείς.Η ανεργια θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει με την παρούσα νομοθεσία.Δεν γίνεται να κοστίζει τα διπλά λεφτά ένας εργαζόμενος σε μια επιχείρηση,λόγω ασφαλιστικών εισφορών και απο πάνω να έχεις τεράστια φορολογία (23% ΦΠΑ!!!) και προκαταβολές φόρου 100% για την επόμενη χρονιά κτλ.Αναγκαστικά θα κλέψεις και ας μην είσαι λαδιάρης.Και όχι μόνο θα κλέψεις,αλλά θα εκμεταλλευτείς κόσμο με εξαντλητικά ωράρια,μαύρη εργασία,φοροδιαφυγή και οτιδήποτε άλλο.Και ενώ απο τη μια έχουμε αυτό στον ιδιωτικό τομέα,ο δημόσιος είναι τα ζώα μου αργά.Δεν λέω ότι τα χρήματα είναι καλά,όπως κάποτε ούτε και ότι όλοι πληρώνονταν με πολλά χρήματα,αλλά το γεγονός ότι βγεί δεν βγεί η δουλειά,εσύ 1η του μηνός θα πάς και θα εισπράξεις τα λεφτά σου είναι απαράδεκτο.Σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου (θεωρητικά και εμείς είμαστε ανάμεσα στις προηγμένες) έχουν μπεί στόχοι και στους δημοσίους υπαλλήλους.Στην Γαλλία έχουν μπεί απο τα μέσα του '70.Όταν πήγα,ως σπουδαστής το '78 και το έμαθα έπαθα πλάκα.Απο τα ταχυδρομεία,μέχρι τα τραίνα,τα σχολεία και τα δικαστήρια.Αν είσαι ανεπαρκής παίρνεις την άγουσα.Αν βγάζεις περισσότερη δουλειά παίρνεις μπόνους και δεν φοβάσαι κανέναν.Έφυγαν και εκεί πολλοί κοπρίτες και έμειναν εκείνοι που πραγματικά δούλευαν.Και να πως γίνεσαι κράτος.Αλλά στην Ελλάδα προσλαμβάνει ΕΠ.ΟΠ.,κηπουρούς και συντηρητές κτηρίων την στιγμή που δεν έχει γιατρούς,νοσηλευτές,εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς.Κάναμε τους νέους να ονειρεύονται να γίνουν καραβανάδες για να έχουν έναν μισθό και μάλιστα όχι καραβανάδες καριέρας,αλλά φαντάροι μέχρι να πεθάνουν.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Πάντως,μετα λύπης,παρατηρώ ότι οι νέοι σήμερα είναι πλήρως απογοητευμένοι με την επικρατούσα κατάσταση.Μάλλον έχουν δίκιο που είναι απογοητευμένοι και δεν βλέπουν φως στον ορίζοντα.Όμως δεν κάνουν και κάτι να αλλάξει αυτό.Με 1,5 εκατομμύρια επισήμως ανέργους (δεν μπαίνουν σε αυτόν τον δείκτη οι φοιτητές,οι στρατιώτες και οι μαθητές σε Λύκεια και οι σπουδαστές ΙΕΚ,όπως και οι πτωχευμένοι επιχειρηματίες ή και εκείνοι που δεν έχουν εισόδημα),το γεγονός ότι δεν έχει ξεσπάσει ακόμα επανάσταση είναι απορίας άξιον.Δεν μπορώ να καταλάβω πως άτομα προηγμένης αντίληψης,θεωρητικά,δεν καταλαβαίνουν το γίνεται και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ένα κόμμα που μας εξαπάτησε όλους και έκανε τα αντίθετα απο αυτά που έταξε και πέρα απο αυτό,να ξανακάνει εκλογές και να ξαναβγαίνει απο άνεργους και συνταξιούχους.Μάλλον οι χαντρούλες που κραδαίνουν με τα πεντάμηνα μέσω ΕΣΠΑ να δελεάζουν εμάς τους ιθαγενείς.Η ανεργια θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει με την παρούσα νομοθεσία.Δεν γίνεται να κοστίζει τα διπλά λεφτά ένας εργαζόμενος σε μια επιχείρηση,λόγω ασφαλιστικών εισφορών και απο πάνω να έχεις τεράστια φορολογία (23% ΦΠΑ!!!) και προκαταβολές φόρου 100% για την επόμενη χρονιά κτλ.Αναγκαστικά θα κλέψεις και ας μην είσαι λαδιάρης.Και όχι μόνο θα κλέψεις,αλλά θα εκμεταλλευτείς κόσμο με εξαντλητικά ωράρια,μαύρη εργασία,φοροδιαφυγή και οτιδήποτε άλλο.Και ενώ απο τη μια έχουμε αυτό στον ιδιωτικό τομέα,ο δημόσιος είναι τα ζώα μου αργά.Δεν λέω ότι τα χρήματα είναι καλά,όπως κάποτε ούτε και ότι όλοι πληρώνονταν με πολλά χρήματα,αλλά το γεγονός ότι βγεί δεν βγεί η δουλειά,εσύ 1η του μηνός θα πάς και θα εισπράξεις τα λεφτά σου είναι απαράδεκτο.Σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου (θεωρητικά και εμείς είμαστε ανάμεσα στις προηγμένες) έχουν μπεί στόχοι και στους δημοσίους υπαλλήλους.Στην Γαλλία έχουν μπεί απο τα μέσα του '70.Όταν πήγα,ως σπουδαστής το '78 και το έμαθα έπαθα πλάκα.Απο τα ταχυδρομεία,μέχρι τα τραίνα,τα σχολεία και τα δικαστήρια.Αν είσαι ανεπαρκής παίρνεις την άγουσα.Αν βγάζεις περισσότερη δουλειά παίρνεις μπόνους και δεν φοβάσαι κανέναν.Έφυγαν και εκεί πολλοί κοπρίτες και έμειναν εκείνοι που πραγματικά δούλευαν.Και να πως γίνεσαι κράτος.Αλλά στην Ελλάδα προσλαμβάνει ΕΠ.ΟΠ.,κηπουρούς και συντηρητές κτηρίων την στιγμή που δεν έχει γιατρούς,νοσηλευτές,εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς.Κάναμε τους νέους να ονειρεύονται να γίνουν καραβανάδες για να έχουν έναν μισθό και μάλιστα όχι καραβανάδες καριέρας,αλλά φαντάροι μέχρι να πεθάνουν.
σωστος

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

πολυ σωστός    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πάντως,μετα λύπης,παρατηρώ ότι οι νέοι σήμερα είναι πλήρως απογοητευμένοι με την επικρατούσα κατάσταση.Μάλλον έχουν δίκιο που είναι απογοητευμένοι και δεν βλέπουν φως στον ορίζοντα.Όμως δεν κάνουν και κάτι να αλλάξει αυτό.Με 1,5 εκατομμύρια επισήμως ανέργους (δεν μπαίνουν σε αυτόν τον δείκτη οι φοιτητές,οι στρατιώτες και οι μαθητές σε Λύκεια και οι σπουδαστές ΙΕΚ,όπως και οι πτωχευμένοι επιχειρηματίες ή και εκείνοι που δεν έχουν εισόδημα),το γεγονός ότι δεν έχει ξεσπάσει ακόμα επανάσταση είναι απορίας άξιον.Δεν μπορώ να καταλάβω πως άτομα προηγμένης αντίληψης,θεωρητικά,δεν καταλαβαίνουν το γίνεται και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ένα κόμμα που μας εξαπάτησε όλους και έκανε τα αντίθετα απο αυτά που έταξε και πέρα απο αυτό,να ξανακάνει εκλογές και να ξαναβγαίνει απο άνεργους και συνταξιούχους.Μάλλον οι χαντρούλες που κραδαίνουν με τα πεντάμηνα μέσω ΕΣΠΑ να δελεάζουν εμάς τους ιθαγενείς.Η ανεργια θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει με την παρούσα νομοθεσία.Δεν γίνεται να κοστίζει τα διπλά λεφτά ένας εργαζόμενος σε μια επιχείρηση,λόγω ασφαλιστικών εισφορών και απο πάνω να έχεις τεράστια φορολογία (23% ΦΠΑ!!!) και προκαταβολές φόρου 100% για την επόμενη χρονιά κτλ.Αναγκαστικά θα κλέψεις και ας μην είσαι λαδιάρης.Και όχι μόνο θα κλέψεις,αλλά θα εκμεταλλευτείς κόσμο με εξαντλητικά ωράρια,μαύρη εργασία,φοροδιαφυγή και οτιδήποτε άλλο.Και ενώ απο τη μια έχουμε αυτό στον ιδιωτικό τομέα,ο δημόσιος είναι τα ζώα μου αργά.Δεν λέω ότι τα χρήματα είναι καλά,όπως κάποτε ούτε και ότι όλοι πληρώνονταν με πολλά χρήματα,αλλά το γεγονός ότι βγεί δεν βγεί η δουλειά,εσύ 1η του μηνός θα πάς και θα εισπράξεις τα λεφτά σου είναι απαράδεκτο.Σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου (θεωρητικά και εμείς είμαστε ανάμεσα στις προηγμένες) έχουν μπεί στόχοι και στους δημοσίους υπαλλήλους.Στην Γαλλία έχουν μπεί απο τα μέσα του '70.Όταν πήγα,ως σπουδαστής το '78 και το έμαθα έπαθα πλάκα.Απο τα ταχυδρομεία,μέχρι τα τραίνα,τα σχολεία και τα δικαστήρια.Αν είσαι ανεπαρκής παίρνεις την άγουσα. για πες το αυτό στον λέφτη (κατα κόσμον nik_plat) Αν βγάζεις περισσότερη δουλειά παίρνεις μπόνους και δεν φοβάσαι κανέναν.Έφυγαν και εκεί πολλοί κοπρίτες και έμειναν εκείνοι που πραγματικά δούλευαν.Και να πως γίνεσαι κράτος.Αλλά στην Ελλάδα προσλαμβάνει ΕΠ.ΟΠ (και τι θες να κάνουμε αφού στην Ελλάδα η στρατιωτική θητεία δεν θεωρείται  πλέον υποχρέωση παρόλα τα όσα λέει το σύνταγμα μας).,κηπουρούς και συντηρητές κτηρίων την στιγμή που δεν έχει γιατρούς (πολύ παραπάνω από όσους χρειάζεται έχει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα... για παράδειγμα ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να ζητήσει να εξεταστεί από όποια ειδικότητα γουστάρει πχ ενδοκρινολόγο γιατί έτσι του καύλωσε) ,νοσηλευτές,εκπαιδευτικούς από δαύτους έχει μπόλικους ίσως και πολύ παραπάνω από ότι έχουν χώρες πρότυπα στην παιδεία όπως για παράδειγμα η Φιλανδία και αστυνομικούς.Κάναμε τους νέους να ονειρεύονται να γίνουν καραβανάδες για να έχουν έναν μισθό και μάλιστα όχι καραβανάδες καριέρας,αλλά φαντάροι μέχρι να πεθάνουν.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.218
Πόντοι
7.865
Δεν ξέρω τι είναι ο λέφτης,αλλά το διάβασε μάλλον.Οι ΕΠ.ΟΠ. είναι άχρηστοι κοιλαράδες κλαρινογαμπροί(έτσι νομίζω ότι λένε τώρα τους νεογιεγιέδες χίπιδες) και φυσικά θα πρέπει η θητεία να είναι υποχρεωτική,ακόμα και για τις γυναίκες,καθώς είμαστε μικρή χώρα και χρειαζόμαστε χέρια σε περίπτωση πολέμου(κατά τα πρότυπα του Ισραήλ).Και στην τελική όταν λέμε ισότητα των φύλων,θα πρέπει να είναι σε κάθε τομέα και όχι όπου συμφέρει.Γιατρούς έχει,αλλά για τι κουμάσια μιλάμε;Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος περί φακελακίων και ψωλοβροντισμού και να καθαρίσει και ο κλάδος τους,όπως θα πρέπει να αλλάξει άρδην το σύστημα υγείας,με ένα άλλο πολύ πιο σύχρονο,στο οποίο ο "οικογενειακός" ιατρός θα σε παραπέμπει στον καθ'υλην αρμόδιο ιατρό σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα,όπως επίσης θα κάνεις τις εξετάσεις και θα πάρεις φάρμακα που προβλέπεται και όχι όλα χύμα στο κύμα.Όσο για εκπαιδευτικούς,είναι πονεμένη ιστορία.Μπορεί να φαίνονται διορισμένοι πολλοί,αλλά πολλοί είναι σε πολιτικά γραφεία με αποσπάσεις ή στο υπουργείο παιδείας(υπερπληθώρα εκπαιδευτικών εκεί,χωρίς αντικείμενο) και τα σχολεία πάσχουν απο προσωπικό.Και εν γένει το σύστημα παιδείας στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο σε κάθε βαθμίδα του,απο πάντα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Όπως πάνε έτσι απο το κακό στο χειρότερο τα πράγματα στην Ελλάδα,τα νέα παιδιά θα δουλεύουν για  300  ευρώ το μήνα(χωρίς ασφάλεια ίκα). :(

ΥΓ: Θυμήθηκα τώρα έναν θείο μου που πρίν  12 χρόνια περίπου,κορόιδευε και γελούσε με τους απαξιωτικούς και άθλιους μισθούς πείνας της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας...!!!!  :s&m_1:

όντως :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom