Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Διοτι το συστημα δεν ειναι κεφαλαιοποιητικο. Οι εισφορες δε σχετιζονται με τις παροχες. Οποτε πρεπει να γινει μια συνολικη μεταρρυθμιση και αν δε σπασουν αυγα, ομελετα δε γινεται.

να σπάσουν αυγά επιτέλους... και άμα πεθάνουν και καμμιά χιλιάδα λαμόγια που εισπράττουν συντάξεις χωρίς να έχουν πληρώσει μία δεν με ενδιαφέρει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σωστο αυτο που λες,αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε καποιο διαστημα ισως να μην μπορουν να δωσουν καμια συνταξη

να κόψουν τις συντάξεις αυτών που έχουν βγεί πριν τα 65, να κόψουν τις συντάξεις αυτών που έχουν βγεί με ελάχιστα χρόνια εργασίας, να πάνε το επίδομα ανασφάλιστου υπερηλίκου στα 100 ευρώ... στα παπάρια μου...

τα λεφτά μου ρε γαμιόληδες...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μπας και ερθει κανενας βασιλιας να αναλαβει?

και γιατί να μας κατσικωθεί κάποιος διορισμένος από το ντόπιο κεφάλαιο? και να τον ταίζουμε και από πάνω με τον ιδρώτα μας? και χωρίς να έχει και κάποιο προσόν μάλιστα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Διοτι το συστημα δεν ειναι κεφαλαιοποιητικο. Οι εισφορες δε σχετιζονται με τις παροχες. Οποτε πρεπει να γινει μια συνολικη μεταρρυθμιση και αν δε σπασουν αυγα, ομελετα δε γινεται.

έχεις την εντύπωση ότι με ενδιαφέρει αν θα πεθάνουνε της πείνας μερικοί σαν τον λέφτη ??

σε πληροφορώ ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου... να ψοφήσουνε σαν τα σκυλιά ...

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
και γιατί να μας κατσικωθεί κάποιος διορισμένος από το ντόπιο κεφάλαιο? και να τον ταίζουμε και από πάνω με τον ιδρώτα μας? και χωρίς να έχει και κάποιο προσόν μάλιστα
για να παρει πανω του μια εξοδο της χωρας απο το κοινο νομισμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

γιατί ρε παπάρα εσένα που σε ταίζουμε τι προσόν έχεις ?? ΤΕΙ Ανω Κολοπετινίτσας σε 10 χρόνια ??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
να σπάσουν αυγά επιτέλους... και άμα πεθάνουν και καμμιά χιλιάδα λαμόγια που εισπράττουν συντάξεις χωρίς να έχουν πληρώσει μία δεν με ενδιαφέρει...

Αυτονοητο οτι παυουν να υπαρχουν συνταξιουχοι των 45 και 50 με παχυλες συνταξεις. Το συστημα πρεπει καπως να ρθει στα ισια του να λυθει και να ξαναχτιστει. Και χωρος για παρασπονδιες δεν υπαρχει. Απο και και περα αφου αμα δεν αντιδρουν οι ενδιαφερομενοι και αφου τους αφηνουμε καλα κανουν...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
παίκτη μου εγώ στα 60 μου έχω μάθει τα ακόλουθα...

οι χαμηλόμισθοι δεν έχουν και κανένα προσόν για να είναι οι υψηλόμισθοι...

οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν πληρώσει ελάχιστα και αυτά που παίρνουμε πολλά τους είναι... να λένε και ευχαριστώ...

Καλησπέρα Τραμουντάνε. Να συμπληρώσω ότι οι Υψηλοσυνταξιούχοι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. Με καταλαβαίνεις. Δυστυχώς η ΠΑΣΟΚαρία έφτιαξε σύστημα που βασίζεται στην αλληλεγγύη γενεών. Πρέπει να υπάρχου εργαζόμενοι για να πληρωθούν συντάξεις. Έτσι απλά. Δεν μας νοιάζει τι εδωσε ο καθένας σε εισφορές. Δεν βγαίνουμε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Για κανα χρόνο θα τραβήξει έτσι, μετά θα γίνει άτακτη χρεωκοπία και θα έρθει πείνα και τέλος ο πόλεμος.
Αυτά είναι αναπόφευκτα. Είτε το καταλάβετε είτε όχι....  

Φοβάμαι οτι αυτό θα γίνει. Πάντως το θέμα με την ανεργία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
για να παρει πανω του μια εξοδο της χωρας απο το κοινο νομισμα

ναι αλλά μετά θα μας κατσικωθεί γενεές ολόκληρες
και γιατί να μην πάρει την ευθύνη ένας πολιτικός δημοκρατικά εκλεγμένος???

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Επισης να πω στον αγαπητό φίλο Τραμουντάνα ότ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που δεν αξίζουν να είναι χαμηλόμισθοι και αναγκάζονται να υποχωρούν. Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
ναι αλλά μετά θα μας κατσικωθεί γενεές ολόκληρες
και γιατί να μην πάρει την ευθύνη ένας πολιτικός δημοκρατικά εκλεγμένος???
Γιατι ειναι τεραστια ευθυνη κατι τετοιο...ισως μετα να παει κατηγορουμενο το κομμα που θα το κανει

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
να πάει να γαμηθεί και ο Λεβέντης ... όσοι πληρώσανε να πάρουνε σύνταξη και από 15 ταμεία... όσοι δεν πληρώσανε να πάνε να γαμηθούνε και να πεθάνουνε της πείνας...

και ιδιωτική έχω κάνει αλλά δεν έχω σκοπό να χαρίσω ούτε ένα ευρώ στο γαμημένο το δημόσιο για να πάρουν σύνταξη σαρανταπεντάρηδες ή λαμόγια που παρουσιάζουνε 15 χρόνια ένσημα... να ψοφήσουνε στην πείνα δεν με ενδιαφέρει καθόλου...

To προβλημα ειναι πιο συνθετο ομως γιατι αφενος οι τωρινες κρατησεις πληρωνουν τους τωρινους συνταξιουχους αναδιανεμητικα (ουτε καν δλδ αφου το κρατος τσονταρει καθε χρονο και περισσοτερα) αφ'ετερου οι κρατησεις του ιδιωτικου τομεα ειναι πραγματικες γιατι πληρωνονταν σε πραγματικη αγορα εργασιας ενω στο δημοσιο "πληρωναν" εισφορες βασισμενες σε ονομαστικους μισθους μεγαλοστελεχων πολυεθνικων εξασφαλισμενες απο τα δανεικα ενω δεν ειχαν απολυτηριο λυκειου. Αν πρεπει να πετσοκοπουν συνταξεις αυτες ειναι μονον του δημοσιου. Αλλα εκει προλυπτει ζητημα συνταγματικοτητας καθως γινεται διακριση αρα θα πεσει οριζοντιο κουρεμα αλλα Γιωργακη ακομα μια φορα...

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
οι κρατησεις του ιδιωτικου τομεα ειναι πραγματικες γιατι πληρωνονταν σε πραγματικη αγορα εργασιας ενω στο δημοσιο "πληρωναν" εισφορες βασισμενες σε ονομαστικους μισθους μεγαλοστελεχων πολυεθνικων εξασφαλισμενες απο τα δανεικα ενω δεν ειχαν απολυτηριο λυκειου.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα και σου λένε εμείς πληρώναμε εισφορές.
Γνωρίζω Δ.Υ. υποχρεωτικής εκπαίδευσης που παίρνει ΤΩΡΑ 1250 ευρώ χωρίς τις πλασματικές υπερωρίες, τροφείο, έξοδα μετακίνησης και επιδόματα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επισης να πω στον αγαπητό φίλο Τραμουντάνα ότ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που δεν αξίζουν να είναι χαμηλόμισθοι και αναγκάζονται να υποχωρούν. Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

ρε παίκτη μου το σέβομαι αυτό με μια προυπόθεση ... ότι οι εργαζόμενοι αυτοί κάνουν κάτι για να ανέβουν (σε προσωπικό επίπεδο μιλάω και όχι μαλακίες συνδικαλιστικές)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
να σου πω κι εγω βρε ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ που ειμαι τραπεζικος υπαλληλος σε μεγαλη τραπεζα!...οι προαγωγες δινονται με κριτηριο τις συμπαθειες και τα (μετοχικα) μεσα. Εχω μεταπτυχιακο κι ενας μαλακας προισταμενος μου καπελωσε εναν αποφοιτο λυκειου που του εμαθα εγω την δουλεια μου...!!!!
Αυτοι που δουλευουν πολυ ειναι οι χαμηλομισθοι και αυτοι που απολαμβανουν τα συγχαρητηρια ειναι οι προισταμενοι τους! Μπορω να πω κι αλλα πολλα.
Είναι γεγονός πως εχω δει να προαγωνται εργατικοι κι οξυδερκεις, ελα ομως που αυτη η περιπτωση ειναι η εξαιρεση στον κανονα!
Μην κρινεις τοσο αυστηρα τον εργαζομενο του ιδιωτικου τομεα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου πω κι εγω βρε ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ που ειμαι τραπεζικος υπαλληλος σε μεγαλη τραπεζα!...οι προαγωγες δινονται με κριτηριο τις συμπαθειες και τα (μετοχικα) μεσα. Εχω μεταπτυχιακο κι ενας μαλακας προισταμενος μου καπελωσε εναν αποφοιτο λυκειου που του εμαθα εγω την δουλεια μου...!!!!
Αυτοι που δουλευουν πολυ ειναι οι χαμηλομισθοι και αυτοι που απολαμβανουν τα συγχαρητηρια ειναι οι προισταμενοι τους! Μπορω να πω κι αλλα πολλα.
Είναι γεγονός πως εχω δει να προαγωνται εργατικοι κι οξυδερκεις, ελα ομως που αυτη η περιπτωση ειναι η εξαιρεση στον κανονα!
Μην κρινεις τοσο αυστηρα τον εργαζομενο του ιδιωτικου τομεα.

από τρικλοποδιές ξέρεις ???  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom