Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Κι εσύ που το ξέρεις αγρότης είσαι; και έχεις δηλώσει 500;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για αυτό η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα πρέπει να γίνει με κρατικοποιήσεις βασικών δομών της οικονομίας ώστε η παραγωγική ανασυγκρότηση να γίνει όσο το δυνατόν ποιο ομαλά για τους χαμηλόμισθους χαμηλοσυνταξιούχους και τους εξαθλιωμένους  τεμπέληδες, άχρηστους και λαμόγια....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για κανα χρόνο θα τραβήξει έτσι, μετά θα γίνει άτακτη χρεωκοπία και θα έρθει πείνα και τέλος ο πόλεμος.
Αυτά είναι αναπόφευκτα. Είτε το καταλάβετε είτε όχι....  

τα νεφελίμ και τα ελοχίμ ξέχασες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μεγάλη καταστροφή και εξαθλίωση έτσι κι αλλιώς ο σόιμπλε εκεί μας οδηγεί ξεκάθαρα πολύ πιθανό και μέσα στο 2016
όπως σίγουρο είναι ότι το 2018 που λήγει το τρίτο μνημόνιο θα χρειαστούμε και άλλο μνημόνιο

μακάρι να είμαστε συνεχώς σε μνημόνιο... μακάρι να μπεί επίτροπος στην κυβέρνηση να ησυχάσουμε από τα λαμόγια...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Όταν έρθουν όμως δεν θα εχεις Internet για να γράψεις να μας πεις που κρύβεσαι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.115
Πόντοι
41.129
δε γινεται να εχουμε 2,3 εκατομμυρια συνταξιούχους με Μ.Ο συνταξη  1000ε, αρχιδια τα δουλεψαν που θα μου πειτε,οι εισφορες ηταν της πλακας

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
χαμηλόμισθους χαμηλοσυνταξιούχους και τους εξαθλιωμένους  τεμπέληδες, άχρηστους και λαμόγια....

Αντιστοιχείς τις λέξεις χωρίς να ξέρεις το νόημα. Αλλά με 59000 μηνύματα μόνο στο bourdela και δεν ξέρω εγω σε πόσα άλλα forum μάλλον περιγράφεις τον εαυτό σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χαμηλόμισθους χαμηλοσυνταξιούχους και τους εξαθλιωμένους  τεμπέληδες, άχρηστους και λαμόγια....

Αντιστοιχείς τις λέξεις χωρίς να ξέρεις το νόημα. Αλλά με 59000 μηνύματα μόνο στο bourdela και δεν ξέρω εγω σε πόσα άλλα forum μάλλον περιγράφεις τον εαυτό σου

παίκτη μου εγώ στα 60 μου έχω μάθει τα ακόλουθα...

οι χαμηλόμισθοι δεν έχουν και κανένα προσόν για να είναι οι υψηλόμισθοι...

οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν πληρώσει ελάχιστα και αυτά που παίρνουμε πολλά τους είναι... να λένε και ευχαριστώ...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αλλα φοβηθηκε ο Συριζα να χρεωθει μια εξοδο της χωρας απο το Ευρω

δεν πιστεύω ότι φοβήθηκε αλλά χρηματοδοτήθηκε από το ντόπιο κεφάλαιο οπότε και πούλησε τις θέσεις και τις αρχές του και έκανε ροπή προς τη σοσιαλοδημοκρατία

μόνη λύση είναι η συντεταγμένη έξοδο προς το εθνικό νόμισμα η άτακτη χρεοκοπία θα έχει σαν αποτέλεσμα το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των κόπων του λαού προς το ντόπιο κεφάλαιο μια κατάσταση που ήδη έχουμε μπεί και δεν είναι αναστρέψιμη

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
παίκτη μου εγώ στα 60 μου έχω μάθει τα ακόλουθα...

οι χαμηλόμισθοι δεν έχουν και κανένα προσόν για να είναι οι υψηλόμισθοι...

οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν πληρώσει ελάχιστα και αυτά που παίρνουμε πολλά τους είναι... να λένε και ευχαριστώ...
αρα ερχεσαι στα λογια του Βασιλη Λεβεντη φιλε μου,κομμενες 2πλες και 3πλες συνταξεις,απολυση αργομισθων κτλ

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
δεν πιστεύω ότι φοβήθηκε αλλά χρηματοδοτήθηκε από το ντόπιο κεφάλαιο οπότε και πούλησε τις θέσεις και τις αρχές του και έκανε ροπή προς τη σοσιαλοδημοκρατία

μόνη λύση είναι η συντεταγμένη έξοδο προς το εθνικό νόμισμα η άτακτη χρεοκοπία θα έχει σαν αποτέλεσμα το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των κόπων του λαού προς το ντόπιο κεφάλαιο μια κατάσταση που ήδη έχουμε μπεί και δεν είναι αναστρέψιμη
Ρε μπας και ερθει κανενας βασιλιας να αναλαβει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αρα ερχεσαι στα λογια του Βασιλη Λεβεντη φιλε μου,κομμενες 2πλες και 3πλες συνταξεις,απολυση αργομισθων κτλ

λάθος... οι διπλές και τριπλές συντάξεις δεν πρέπει να κοπούν εφόσον είναι πληρωμένες... για παράδειγμα εγώ πληρώνω 37 χρόνια ΙΚΑ και 27 χρόνια ΤΣΜΕΔΕ πλήρεις εισφορές .. με ποιό δικαίωμα θα μου κόψει την σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ αφού τόσα χρόνια πληρώνω κανονικά τις εισφορές μου (παχυλότατες)...

όσο για τους αργόμισθους αμα γίνει έτσι οι μισοί και ίσως παραπάνω από δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κλπ πρέπει να απολυθούν ...

εξάλλου σε όλο τον κόσμο το δημόσιο συρικνώνεται και υπηρεσίες που παραδοσιακά αυτό παρείχε έχουν δοθεί σε ιδιώτες με συγκεκριμένα τιμολόγια...

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
λάθος... οι διπλές και τριπλές συντάξεις δεν πρέπει να κοπούν εφόσον είναι πληρωμένες... για παράδειγμα εγώ πληρώνω 37 χρόνια ΙΚΑ και 27 χρόνια ΤΣΜΕΔΕ πλήρεις εισφορές .. με ποιό δικαίωμα θα μου κόψει την σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ αφού τόσα χρόνια πληρώνω κανονικά τις εισφορές μου (παχυλότατες)...

όσο για τους αργόμισθους αμα γίνει έτσι οι μισοί και ίσως παραπάνω από δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κλπ πρέπει να απολυθούν ...

εξάλλου σε όλο τον κόσμο το δημόσιο συρικνώνεται και υπηρεσίες που παραδοσιακά αυτό παρείχε έχουν δοθεί σε ιδιώτες με συγκεκριμένα τιμολόγια...
δηλαδη φιλε ο Λεβεντης,θελει πχ η συνταξη σου να συγχωνευθει και να παιρνεις μια...και στην τελικη,αντι για 2 ταμεια,γιατι δεν εκανες μια ιδιωτικη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη φιλε ο Λεβεντης,θελει πχ η συνταξη σου να συγχωνευθει και να παιρνεις μια...και στην τελικη,αντι για 2 ταμεια,γιατι δεν εκανες μια ιδιωτικη

να πάει να γαμηθεί και ο Λεβέντης ... όσοι πληρώσανε να πάρουνε σύνταξη και από 15 ταμεία... όσοι δεν πληρώσανε να πάνε να γαμηθούνε και να πεθάνουνε της πείνας...

και ιδιωτική έχω κάνει αλλά δεν έχω σκοπό να χαρίσω ούτε ένα ευρώ στο γαμημένο το δημόσιο για να πάρουν σύνταξη σαρανταπεντάρηδες ή λαμόγια που παρουσιάζουνε 15 χρόνια ένσημα... να ψοφήσουνε στην πείνα δεν με ενδιαφέρει καθόλου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Διοτι το συστημα δεν ειναι κεφαλαιοποιητικο. Οι εισφορες δε σχετιζονται με τις παροχες. Οποτε πρεπει να γινει μια συνολικη μεταρρυθμιση και αν δε σπασουν αυγα, ομελετα δε γινεται.

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
να πάει να γαμηθεί και ο Λεβέντης ... όσοι πληρώσανε να πάρουνε σύνταξη και από 15 ταμεία... όσοι δεν πληρώσανε να πάνε να γαμηθούνε και να πεθάνουνε της πείνας...

και ιδιωτική έχω κάνει αλλά δεν έχω σκοπό να χαρίσω ούτε ένα ευρώ στο γαμημένο το δημόσιο για να πάρουν σύνταξη σαρανταπεντάρηδες ή λαμόγια που παρουσιάζουνε 15 χρόνια ένσημα... να ψοφήσουνε στην πείνα δεν με ενδιαφέρει καθόλου...
σωστο αυτο που λες,αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε καποιο διαστημα ισως να μην μπορουν να δωσουν καμια συνταξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom