Νέα

Η Αγγλία απαγορεύει το σεξ σε όσα ζευγάρια δεν συγκατοικούν

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Marcus77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Μηνύματα
516
Κριτικές
27
Like
1.498
Πόντοι
1.076
www.oneman.gr/life/sexban-i-anglia-apagorevei-to-sex-se-osa-zevgaria-den-sigkatoikoun/?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3] Η Αγγλία απαγορεύει το σεξ σε όσα ζευγάρια δεν συγκατοικούν [/url]

Στα νέα μέτρα για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Τζόνσον, υπάρχει ένα μεγάλο (σεξουαλικό) αστεράκι και ένα βαρύ πρόστιμο που προκαλεί αντιδράσεις.

Τα νέα βήματα που κάνει από την 1η Ιουνίου προς την άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βέβαια, μέσα σε αυτά υπήρχε και μία λεπτομέρεια που πρόσεξαν αρκετοί και σήκωσε μεγάλη συζήτηση.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, “απαγορεύεται για ένα ή παραπάνω άτομα να επισκεφτούν κάποιο άλλο σπίτι, αν δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος”. Με άλλα λόγια, είναι σαν να λέμε ότι η Αγγλία ‘κόβει’ το σεξ σε όσα ζευγάρια δεν μένουν μαζί.

Το Ηνωμένο Βασίλειο μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή περισσότερα από 270.000 κρούσματα κορονοϊού, αλλά και περίπου 40.000 θανάτους. Ωστόσο, η Κυβέρνηση Τζόνσον θέλει σιγά σιγά να προχωρήσει σε χαλάρωση κάποιων μέτρων. Όχι, όμως, όσων έχουν να κάνουν με επισκέψεις σε σπίτια.

Πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, ο μόνος ‘παράνομος’ σε μια τέτοια ‘επίσκεψη’ ήταν αυτός που έβγαινε από το σπίτι του, ‘παραβιάζοντας’ την καραντίνα, προκειμένου να μεταβεί σε κάποιον άλλο χώρο. Πλέον, όμως, παράνομος -στην θεωρία τουλάχιστον- είναι και αυτός που τον δέχεται στο σπίτι του με το πρόστιμο (αν επιβληθεί) να βαραίνει και τους δύο και να φτάνει τις 50 λίρες έκαστος (56 ευρώ). Βέβαια, η αστυνομία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εισβάλλει μέσα στο σπίτι για να ελέγξει χωρίς ένταλμα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης δέχθηκε σχετική ερώτηση, για το πώς θα μπορέσει η αστυνομία να κάνει τέτοιους ελέγχους, όπως γράφει η βρετανική Mirror, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση. “Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να κάνουν ότι έκαναν και πριν. Θα είναι στην διακριτική τους ευχέρεια να κόψουν κάποιο πρόστιμο, όταν δεν πιάνει πλέον οποιαδήποτε σύσταση”, ήταν τα λόγια του.

To #sexban της κυβέρνησης, όπως ήταν λογικό, σχολιάστηκε έντονα και στο twitter με τον κόσμο να τρολάρει, αλλά και να εκνευρίζεται.

Οι μόνες ‘δικαιολογίες’ που επιτρέπουν τα νέα μέτρα σε κάποιον να κάνει επίσκεψη σε άλλα σπίτια είναι αν πάει σε κηδεία, αν είναι επαγγελματίας του αθλητισμού, αν φροντίζει κάποιον ή προσπαθεί να ξεφύγει από βία. Όπως σημειώνεται, το σεξ σε δημόσιους χώρους επίσης απαγορεύεται.

Δεν έχουμε αμφιβολία, όμως, πως όλο και κάποιο ‘παραθυράκι’ θα βρεθεί και σε αυτό το μέτρο.
 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.037
Κριτικές
48
Like
6.424
Πόντοι
11.445

τα βιζιτονια στην Αγγλια πρεπει να καλινε με μαυρο δακρυ 3 μηνες τωρα ... :grin: και εχει και πολλα και καλα το Λονδινο ...
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.404
Πόντοι
2.786
Καλά αυτοί δεν γαμούσαν ούτως ή άλλως! Δεν ξέρετε από που βγήκε το FUCK?
Fornication
Under
the Concent
of the King.
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Αυτά λέγονται για να μην κατηγορείται η κυβέρνηση από τους Άγγλους δημοσιογράφους ότι δεν παίρνει μέτρα για την προστασία των ανθρώπων από τον κοροναϊό.

Σοβαρός λόγος είναι και όταν επισκέπτεσαι κάποιον επειδή δεν αισθάνεται καλά και θέλει κάποια χείρα (πούτσα) βοηθείας !!!
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6

Δεν ξερω τι κανει η Αγγλια τυπε αλλα το ανησυχητικο ειναι που διαβαζεις σαι σαν το ουανμαν που εβγαζαν αρθρα το να φοραει αντρας στρινγκακι ειναι τερμα αντρακλας και αλλα αρθρα οτι αν τον παιρνει που και που παραμενει αντρας και οι αλλοι ειναι φασιστες οπισθοδρομικοι και γενικτερα να ψοφησουν  :jerking:

 

Duranggg95

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
i agree whit that, they can be contaminated and is unsafe go around just to fuck
 

Professor007

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2019
Μηνύματα
18
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα! Επειδή ζω Αγγλία ....αυτά περι απαγορευσης ειναι κάτι σαν το θα καταργηθεί το ρουσφετι 'η το φακελακι στα νοσοκομεία που λέμε εμεις.

Απλά πρεπει να ειναι κανεις προσεχτικός και κυρίως ΝΑ ΜΗΝ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ! Οταν θες να δεις την γκόμενα σου και εχει παιδιά ή μένει με συγκατοικους....ε φερτην στο σπιτι σου και πέτα της τα μάτια έξω., κανεις δεν θα σου πει τίποτα εαν το κανεις διακριτικά!΄;)

Αν θες να εισαι και πιο κύριος να μην την εκθέσεις και καθόλου μην κοιμηθήτε το βράδυ μαζί, αστην να γυρίσει σπίτι να μην μπορούν να της το πούν στα μούτρα οι συγκάτοικοι ότι παραβίασεις τα μέτρα κυρία μου.

Φυσικά και θα το καταλάβουν δεν ειναι ηλίθιοι, η γυναίκα που τον τρώει αβέρτα και φοράει την ικανοποίηση στο πρόσωπο  με τη αγάμητη που ειναι μες τη γρίνα.....είναι η μέρα με την νύχτα.

Εγώ πέρασα καλά από μέσα Απριλίου μέχρι προχθές...αλλά δυστυχώς τα σπασαμε οπότε back on square one που λένε και οι Βρεταννοί.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom