Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
τωρα μαλιστα τυπε
τωρα θα σου δωσουν πολυτιμες οδηγιες και δεν θα χαθει η ερωτηση σου στα υπολοιπα θρεντ :rockon:

εξετασεις aids

Τις εξετασεις αυτες που τις δινεις γιατι ενδιαφερομαι...Ειναι μεγαλη η ύλη?Τι πτυχίο παιρνεις?Εχει κανεις καμμια καλη καθηγητρια για ιδιαιτερα?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε εκτός από πυρετό μήπως είχες και πονοκέφαλο καμιά φορά;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εξετασεις aids

Τις εξετασεις αυτες που τις δινεις γιατι ενδιαφερομαι...Ειναι μεγαλη η ύλη?Τι πτυχίο παιρνεις?Εχει κανεις καμμια καλη καθηγητρια για ιδιαιτερα?
τυπε η καλυτερη καθηγητρια ειναι η μιμα
εχει αποφοιτησει απο το κεελπνο :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
φιλαρακι,με ολο το σεβασμο, αν συνεχισεις με τετοιες εμμονικες ιδεες και ψυχαναγκαστικες συμπεριφορες συντομα θα χρειαζεσαι οχι μικροβιολογο αλλα ψυχιατρο....!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φιλαρακι,με ολο το σεβασμο, αν συνεχισεις με τετοιες εμμονικες ιδεες και ψυχαναγκαστικες συμπεριφορες συντομα θα χρειαζεσαι οχι μικροβιολογο αλλα ψυχιατρο....!!!

γιατι ρε τυπε εν ειναι βασιμες οι αμφιβολιες του;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.124
Πόντοι
2.606
ε βεβαια αφου εκανες εξετασεις και δεν εχεις και αφου κανενας αλλος με τον οποιο ηρθες σε επαφη δεν εχει ειναι εμφανες οτι υπαρχει λογος ανησυχιας
υπαστυνόμε οι ιατρικές τηλεδιαγνωσεις δεν άπτονται του αντικειμένου σου  :thefinge:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
... :grin:  το γ@μήσ@τε κι'αυτό το thread.... :grin:

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει μία σοβαρή ερώτηση και... :humpleg:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.Οι δυο μηνες που μου ειπαν τοτε εινα αρκετοι?επισης και η τωρινη μου κοπελα εκανε εξετασεις για αφροδισια δυο μηνες απο ταν αρχισαμε να το κανουμε χωρις προφυλαξη και ηταν ολα καθαρα!εχω λογω ανησυχιας?
το γεγονος οτι ανεβασες πυρετο δε σημαινει οτι κολησες HIV..99% ηταν παροδικη λοιμωξη..
εφοσον η PCR που εκανες τοτε,2 μηνες μετα,για τον ιο ηταν αρνητικη,και δεν ειχες εμφανισει αντισωματα εισαι αρνητικος.
για να σου φυγει η παραμικρη αμφιβολια και να κλεισεις για παντα το θεμα στο κεφαλι σου κανε μια τελευταια εξεταση για αντισωματα κατα του ιου και επιπεδο CD4 στο αιμα σου τωρα..υστερα απο τοσα χρονια θα χες περασει σιγουρα το οξυ ρετροιικο συνδορομο οποτε θα χες αντισωματα σε περιπτωση που χες προσβληθει τοτε..αυτα απο εμενα..

και κατι τελευταιο..
την επομενη φορα που θα χεις την παραμικρη αμφιβολια για θεμα υγειας ΜΗΝ ανοιξεις το ιντερνετ.
συμβουλεψου ειδικο για τη δικη σου ψυχικη υγεια,μιας και η αλλογιστη εκθεση σε εναν τεραστιο ογκο βιβλιογραφιας
που δεν εισαι σε θεση να κρινεις σε οδηγει για πλακα στην παρανοια.

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
και κατι τελευταιο..
την επομενη φορα που θα χεις την παραμικρη αμφιβολια για θεμα υγειας ΜΗΝ ανοιξεις το ιντερνετ.
συμβουλεψου ειδικο για τη δικη σου ψυχικη υγεια,μιας και η αλλογιστη εκθεση σε εναν τεραστιο ογκο βιβλιογραφιας
που δεν εισαι σε θεση να κρινεις σε οδηγει για πλακα στην παρανοια.

:thumbsup:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η εξέταση αντισωμάτων για τον hiv μπορεί να θεωρηθεί ''conclusive'' μόνο 3 μήνες μετά από την επαφή.Αλλά οι γιατροί λένε ότι ο μέσος όρος είναι 21 μέρες και με τα τεστ τέταρτης γενιάς λένε ότι στις 30 μέρες το τεστ έχει 95% επιτυχία. Στους 2 μήνες είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αρνητικό αποτέλεσμα είναι το πραγματικό αλλά για σίγουρο αποτέλεσμα είναι οι 3 μήνες.Το 97% των ανθρώπων θα έχουν αναπτίξει αντισώματα κατά του ιού στους 3 μήνες και το υπόλοιπο 3% είναι άτομα ανοσοκατεσταλμένα όπως καρκινοπαθείς,άτομα που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση και άτομα που έχουν κάποια ανοσοοποιητική ανομαλία και δεν μπορούν να αναπτίξουν αντισώματα.Αν ανήκες σε κάποια από τις 3 κατηγωρίες θα το ήξερες.Όσο για τον πυρετό,συνήθως τα πρώτα συμπτώματα περιλαμβάνουν περισσότερα πράγματα και σύμφωνα με τους ειδικούς δεν εμφανίζονται μετά από μερικές μέρες.Ο χρόνος που εμφανίζονται είναι 2 με 4 ευδομάδες μετά την επαφή και κρατάνε περίπου 1 μήνα. Αν πας τώρα μετά απο τόσο καιρό να κάνεις εξετάσεις το αποτέλεσμα θα είναι οριστικό.Όμως το hiv δεν είναι ο μεγαλύτερος κύνδινος που εκτέθηκες και σίγουρα δεν είναι το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις.Η ηππατίτιδα Β είναι 100 φορές ποιο έυκολο να μεταδωθεί και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι σου μείνει και χρόνια.Επίσης μπορεί να κολήσεις άλλα λιγότερο σοβαρά αφροδίσια όπως χλαμύδια,γονόροια και άλλα τα οποία καμιά φορά δεν κάνουν καθόλου συμπτώματα και δεν ξέρεις ότι τα κόλησες.Εγώ θα σου πρώτεινα να κάνεις εξετάσεις και για την ηπατίδα και αν δεν έχεις κάνει το εμβόλιο να πας να το κάνεις άμεσα.Μην αγχώνεσαι για το aids γιατί οι πιθανότητες να μην σε έπιασε το τεστ στους 2 μήνες είναι λιγότερο απο 2% και κάποιοι γιατροί λένε ότι οι 3 μήνες είναι μόνο για να καλύπτουν τον κολο τους οι αιτερίες.Εχω περάσει το άγχος σου και έχω βρεθεί στη θέση σου.Κάνε το τεστ για να ισιχάσεις μια για πάντα.Καλή τύχη αδερφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom