Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδη ξερω οτι εδω μεσα εγραφε η Παπαγιαννιδου με ψευδωνυμο awoman ολα οσα γραφει αυτο το ψευδωνυμο ειναι ψεμματα και ηλιθιοτητες.

Να προσεχετε ολοι εσεις και να μην ακουτε τους αρνητες ειναι ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ. Μην αφηνετε ανευθυνο κοσμο να σας παρει στο λαιμο του. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. Οι επιστημονες ξέρουν πολυ καλυτερα απο τον καθε τσαρλατάνο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο HIV υπάρχει και προκαλει το AIDS.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά έκανες και το ανέφερες www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19397]πρόκειται για αυτή[/url] κι από όσο διάβασα βιαστικά έχει ποστάρει σε προηγούμενες σελίδες. Θα μελετήσω με προσοχή το thread από την αρχή έως το τέλος όταν θα έχω χρόνο.

Υπαρχει περιπτωση να εκνευριστεις απο αυτα που γραφει. Το point ειναι οτι αμα θελουμε την υγεια μας το προφυλακτικο ειναι υποχρεωτικο τουλαχιστον στην βασικη σεξουαλικη επαφη πεος - μουνακι ... πεος - κωλαρακι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπαρχει περιπτωση να εκνευριστεις απο αυτα που γραφει. Το point ειναι οτι αμα θελουμε την υγεια μας το προφυλακτικο ειναι υποχρεωτικο τουλαχιστον στην βασικη σεξουαλικη επαφη πεος - μουνακι ... πεος - κωλαρακι
Αντε ρε, ηταν μελος του μπου η Παπαγιαννιδου????????????????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παντου μελος ηταν. Το Ιντερνετ την διευκολυνε ωστε να κανει την προπαγανδα της κατα του AIDS και να προωθησει ακομη περισσοτερο τα βιβλια της. Αρκετα απο τα οποια φυσικα θα εχουν σοβαρα λαθη μεσα αν κρινω απο τον τροπο που αντιμετωπιζε γενικοτερα το θεμα του ειτζ ενα τοσο σοβαρο θεμα τοσο επιφανειακα και επιπολαια. ΕΛΠΙΖΩ να μην πηρε αρκετους στο λαιμο της αν και δεν βαζω στοιχημα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αν ισχυει αυτο μαλλον θα πρεπει να αφαιρεθει ολη η υλη της παραπληροφορησης

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Η Παπαγιαννίδου είναι η τυπισσα που αρνιόταν την ύπαρξη του Aids και σήμερα στον τάφο της γράφει "είδατε που σας τα λεγα;"

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Το μόνο θετικό από το θάνατό της είναι ότι έτσι ίσως ξυπνήσουν όσοι την πίστεψαν.

Επισκέπτης
Αν πας στην 9η σελιδα τουτου νηματος θα διαβασεις το πρωτο της post κι επεται συνεχεια....
Παντως ειναι καπως μακαβριο να διαβαζεις σχολια καποιου νεκρου, εγω νοιωθω περιεργα, τι να πω....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αν πας στην 9η σελιδα τουτου νηματος θα διαβασεις το πρωτο της post κι επεται συνεχεια....
Παντως ειναι καπως μακαβριο να διαβαζεις σχολια καποιου νεκρου, εγω νοιωθω περιεργα, τι να πω....
Γιατι? Οταν βλεπεις καποιον πεθαμενο στην τηλεοραση δεν θα πρεπε να νιωθεις περιεργα?
Συνηθεια ειναι ολα. Που ξερεις, και τα δικα μας post στο Bou μπορει καποτε να τα διαβαζουν αλλοι ετσι για να δουν πως σκεφτοντουσαν οι μπουρδελιαρηδες του 2013 που γαμαγανε αληθινα μουνια. Ισως τοτε να πηδανε μονο cyborg με ανθρωπινη μορφη για να εξαλειφτουν οι αρρωστειες και οι πραγματικες ιεροδουλες να ειναι ειδος προς εξαφανιση. (Και απαγορευμενο)! >:(

angel23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
274
Πόντοι
281
Εγώ θα σας πώ οτι υπάρχει και παρα υπάρχει... μετά απο κάποια περίεργα συμπτώματα 1 μήνα μετά απο μια συνάντηση με μια απο εδώ ο γιατρός μου συνέστησε τεστ ΗΙV. Πραγματικά οι χειρότερες 24 ώρες της ζωής μου. Ο φόβος δεν περιγράφεται. Ευτυχώς για μένα όλα καλά και στο πρώτο και στο δευτερο τεστ μετά απο 6 μήνές απο την ύποπτη συνάντηση. Εγώ ένα θα σας πώ περισσότερο φοβήθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους και για την θλίψη που θα τους προκαλούσα,  όσο για μένα με είχα ξεγράψει.

Όσο αφορά αυτά που λέτε αν είναι πραγματικό δεν είναι.... απορώ ποιος ανεγκέφαλος θα το πίστευε.

Για μένα τα τελευταία αποτελέσματα βγήκαν πρίν απο μερικές μέρες και γενικά την όλη φάση την βλέπω λίγο διαφορετικά.

Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν μπορώ να χαμογελάσω και όχι με ποια πουτάνα θα το γιορτάσω.

Σε όποιον το διαβάζει και έχει την υποψία οτι μπορεί και να έχει κάτι το μόνο που του συστήνω να σταματήσει να διαβάζει το ιντερνετ και να πάει στο γιατρό του.

Το ιντερνετ δεν είναι γιατρός και πολλοί απλά γράφουν ότι τους καυλώσει υπάρχουν πολλά που μοιάζουν που μπορεί. Οπότε αν φοβάται κάποιος μην ντραπεί καλύτερα να ξέρει παρά να ζει στο άγχος για το καλό του και το καλό των ερωτικών του συντρόφων.

Αυτά απο μένα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Σημερα 1η Δεκεμβριου παγκοσμια ημερα κατα του ιου HIV-AIDS.....
[move]ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΑΦΗ [/move]

Η υγεια σας δεν ειναι παιχνιδι....
Σεβαστειτε τον ευατο σας αλλα και οποιονδηποτε αλλον ερωτικο συντροφο

Συνημμένα

• aids 1.jpg
    aids 1.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 23

vtgreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.Οι δυο μηνες που μου ειπαν τοτε εινα αρκετοι?επισης και η τωρινη μου κοπελα εκανε εξετασεις για αφροδισια δυο μηνες απο ταν αρχισαμε να το κανουμε χωρις προφυλαξη και ηταν ολα καθαρα!εχω λογω ανησυχιας?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι στο να εχω λογω ανησυχιας?

ε βεβαια αφου εκανες εξετασεις και δεν εχεις και αφου κανενας αλλος με τον οποιο ηρθες σε επαφη δεν εχει ειναι εμφανες οτι υπαρχει λογος ανησυχιας

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.Οι δυο μηνες που μου ειπαν τοτε εινα αρκετοι?επισης και η τωρινη μου κοπελα εκανε εξετασεις για αφροδισια δυο μηνες απο ταν αρχισαμε να το κανουμε χωρις προφυλαξη και ηταν ολα καθαρα!εχω λογω ανησυχιας?
Ελπιζω να μην αναπαραγεσαι τυπε γιατι φτάνει η μαλακια που υπαρχει ηδη στην γη!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα μαλιστα τυπε
τωρα θα σου δωσουν πολυτιμες οδηγιες και δεν θα χαθει η ερωτηση σου στα υπολοιπα θρεντ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom