Νέα

Herbalife-Ευκαιρία Καριέρας ή μια καλοστημένη Απάτη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Για ακίνητα σε μια εποχή που η αγορά έχει πέσει στο ναδίρ μιλάμε.Αν έκανε να πουλήσει 4 μήνες ένα σπίτι,πώς θα ζούσε στο ενδιάμεσο;Και δε θα καθόταν σπίτι του να μπορεί να κάνει και κάτι άλλο,αλλά 10 ώρες θα ήταν σε ένα γραφείο,να περιμένει πελάτες.Και από ένσημα;ΤΕΒΕ,αν ήθελε.Δηλαδή εκεί κάθε μήνα θα έσκαγε 300€ είτε εισπράξει είτε όχι.

δηλαδή ρε φίλε και αυτός που θα τον προσλάμβανε αν έκανε 4 μήνες να πουλήσει ένα σπίτι που θα εβρισκε να του τα δώσει?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
αποψή μου είναι ότι αυτές οι εταιρείες σου δίνουν προιοντα νά πουλήσεις μέ προμήθεια καί παράλληλα νά βρείς πωλητες νά πουλήσουν καί θά πάρεις προμήθεια επίσης...δέν βρίσκω κάτι λάθος..
  επίσης παρακάμπτουν τήν διαδικασία τής διαφήμισης πού είναι τεράστια δαπάνη γιά άλλες εταιρείες ανταγωνιστικές πού δουλεύουν μέ τον κλασικό τρόπο μέ αποτέλεσμα μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και επομένως προμήθειας καθώς επίσης ενοικια καταστημάτων κλπ...τό λάθος είναι ίσως ό τρόπος πού χρησιμοποιούν κάτι σεμινάρια σέ ξενοδοχεία μέ κουστούμια και ψευτοκυριλίκια  καί φυσικα νά σού πρίζουν τά αρχίδια οί πωλητές τους μέ αποτέλεσμα νά έχω χάσει έναν φιλαράκο ο οποίος από τοτε πού έμπλεξε μέ τήν εταιρεια λρ λέγετε καλυντικών γερμανική, κάτι σάν αυτές που συζητάτε ...άν καί πάει καλά σού τά πρίζει τόσο πολύ νά πάρεις προιοντα πού τόν έχω κάνει ψιλοπέρα όπως καί άλλοι φίλοι του...η ζωή του είναι η δουλειά του,γνωριμία είναι γιά νά βγάλει λεφτά...δέν γίνεσε πωλητής δέν σέ ξανακάνει παρέα τού είσαι άχρηστος,δέν αγοράζεις δέν σέ ξανακάνει παρέα.....όλες οί συναναστροφες γίνοντε γιά κέρδος ..αυτό εμενα προσωπικα μέ χαλάει.
αποτυχία δέν υπάρχει γι αυτές τίς εταιρειες ..άμα τους πεις δέν πούλησα θά σού πούν ότι δέν δούλεψες σωστά...δέν έπριξες δηλαδή τά αρχίδια καί άλλων συνανθρωπων σου νά αγοράσουν...δέν χτύπισες πόρτες καί κουδούνια...αλλά πήρες μόνο τηλέφωνα...έπρεπε νά τήν πέσεις καί στόν γείτονα πού δέν μιλάς σχεδον ποτέ...για ραντεβου στήν καφετερια καί γιά συνεργασία...
φυσικά εάν είσαι άνεργος η απολυμενος δέν έχεις άλλη επιλογή καί πάς θές δέν θές πρέπειν νά επιβιώσεις,εκεί πονταρουν αυτές οί εταιρείες καί βρίσκουν συνεργάτες καί τούς κάνουν μερικές φορές άνθρωπους μηχανές χωρίς αισθήματα χωρίς ανθρωπιά...τά ίδια μού λένε καί φίλοι πού τίς ξέρουν από τήν αμερική...από εκει ξεκινησαν καί εκεί είναι πασιγνωστες  σάν multiple choice marketing έτσι λέγετε

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δηλαδή ρε φίλε και αυτός που θα τον προσλάμβανε αν έκανε 4 μήνες να πουλήσει ένα σπίτι που θα εβρισκε να του τα δώσει?
Aν θέλεις να λέγεσαι και να είσαι επιχειρηματίας, οφείλεις να υποστηρίξεις τα βασικά λειτουργικά σου τουλάχιστον για ένα διάστημα.( Διαφορετικά βάλε συναίτερο και όχι πωλητή)
Ο πωλητής επενδύει στον χρόνο του, στα έξοδα του κτλ. Ο άλλος τι ρισκάρει? Ουδέν...

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι τα παλικάρια που έχουν κάνει ή κάνουν αυτή τη δουλειά ?

Όταν η Herbalife/Amway κτλ. σου πουλάει τα προιόντα της για να τα μεταπωλήσεις σου κόβει τιμολόγιο ?
Όταν εσύ με την σειρά σου πουλάς αυτά τα προιόντα στους γνωστούς/φίλους σου κόβεις απόδειξη ? Αν ναι τι απόδειξη ? Για λογαριασμό της Herbalife/Amway κτλ. ή σε αναγκάζουν να γίνεις επιτηδευματίας και κόβεις αποδείξεις για την πάρτη σου ??

αυτοί σου κόβουν τιμολόγιο.
και τι τιμολόγιο!
περίπου 20% της αξίας των προιοντων που πληρώνεις τιμολογείται ξεχωριστά σαν έξοδα συσκευασίας και αποστολής άσχετα που εσύ τα παραλαμβάνεις απο την έδρα τους και για να στα στείλουν όντως σου χρεώνουν άλλα πολλά...
αυτό γίνεται γιατί αν τα επιστρέψεις δεν δικαιούσαι να πάρεις πίσω τα χρήματα που αφορούν τα έξοδα συσκευασιας και αποστολής.
οπότε το επομενο δευτερολεπτο έχεις ήδη χάσει 20%.
απο εκει βγάζουν αυτοι...
και απο τις συμμετοχες στα ξενοδοχεια που πληρώνουν οι "εκπαιδευόμενοι".
και το πιο ωραίο ήταν αυτο που άκουσα όταν ρώτησα τι θα κόβω εγώ στο πελάτη.
και μου λένε τίποτα...το έχεις πληρώσει το φπα σε μας...
και σε καλυπτει η ένωση MLM εταιριών που είναι υπο την ηγεσία της herbalife.
επειδή ειμαι σχετικός με φοροτεχνικά θέματα δεν ισχυει κάτι τέτοιο.
Είναι φοροδιαφυγη 100%.
Το κακό είναι ότι αυτοι είναι καλυμένοι.
Ο πωλητής είναι αυτος που παραδίνει χωρίς απόδειξη η τιμολογιο...
για να μην συζηταω δηλαδη για το ότι όταν εππαγγελματικα πουλας τρόφιμα πρέπει να έχεις ενα σχετικό χώρο αποθηκευσης με πιστοποιηση και όχι να τα έχεις στο γκαραζ μαζί με τα ποντίκια...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aν θέλεις να λέγεσαι και να είσαι επιχειρηματίας, οφείλεις να υποστηρίξεις τα βασικά λειτουργικά σου τουλάχιστον για ένα διάστημα.( Διαφορετικά βάλε συναίτερο και όχι πωλητή)
Ο πωλητής επενδύει στον χρόνο του, στα έξοδα του κτλ. Ο άλλος τι ρισκάρει? Ουδέν...
1ον εάν δεν εχει τίποτα καλύτερο να κάνει γιατί ναμην πάει?
2ον ο υπάλληλος εάν δεν έχει κίνητρο δεν δουλεύει 'οπως πρ'επει στο ξαναε'ιπα μόλις τα πιάσουν σίγουρα γιατι να προσπαθήσουν για καλύτερο.Και ναι μια εταρία πρέπει να έχει να μετρητά αλλά εώς πότε?Όταν τελείοσουν θα αναγκαστείο να διώξει κόσμο άρα ο επιχειρηματίας έχασε 4-5 μηνιάτικα και ο υπάλληλος δεν έκανε τίποτα για 10000 λογους.Το να πας πωλητής με ποσοστά το καταλαβένω το να πας όμως τηλεφωνήτρια εε όχι φυσικα.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
1ον εάν δεν εχει τίποτα καλύτερο να κάνει γιατί ναμην πάει?
2ον ο υπάλληλος εάν δεν έχει κίνητρο δεν δουλεύει 'οπως πρ'επει στο ξαναε'ιπα μόλις τα πιάσουν σίγουρα γιατι να προσπαθήσουν για καλύτερο.Και ναι μια εταρία πρέπει να έχει να μετρητά αλλά εώς πότε?Όταν τελείοσουν θα αναγκαστείο να διώξει κόσμο άρα ο επιχειρηματίας έχασε 4-5 μηνιάτικα και ο υπάλληλος δεν έκανε τίποτα για 10000 λογους.Το να πας πωλητής με ποσοστά το καταλαβένω το να πας όμως τηλεφωνήτρια εε όχι φυσικα.
Aπαντώ...
1ον Ο χρόνος είναι χρήμα, και η σπατάλη του πολυτέλεια.
2ον Δεν γνωρίζω γιατί έχεις αυτόν τον αρνητισμό και την καχυποψία με τους συμπαθητικούς ενίοτε πωλητές.
    Και το τονίζω πωλητές και όχι ελεύθερους επαγγελματίες. Υπάρχουν (όπως παντού) καλοί, κακοί και μέτριοι.
    Το να μην, ως εργοδότης, παρέχεις μια βάση στον πωλητή σου είναι άτοπο. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται πόσο έμπειρος  είσαι στο monitoring ή τεσπά στο μανατζάρισμα. Εμπορικά τμήματα και σοβαρές εταιρείες όπως προανέφερες,λειτουργούν με πιο σύνθετα εργαλεία. Και όχι βέβαια με την μονοκοντυλία " Εαν και εφόσον πουλήσεις θα πάρεις ...", κάτι που εδώ και κάμποσα post σου υπεραμύνεσαι.  Και για να στο θέσω διαφορετικά... Με την δική σου λογική είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσελκύσεις έναν σοβαρό επαγγελματία των πωλήσεων. Το πιθανότερο είναι να προσελκύσεις τελεμέδες που στην τελική πίσω θα πάνε την δουλεία σου, και θα υποβαθμίσουν την εικόνα της εταιρείας στην εκάστοτε αγορά που αυτή κινείται.

Θα μπορούσα να επεκταθώ αρκετά περισσότερο, όμως ήδη .... off topic.........

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Φ
Μάγκες καλησπέρα...

Είμαι σε αναζήτηση εργασίας, και απο πολύ γνωστή εφημερίδα,βρήκα κάτι αγγελίες που υπόσχονται εργασία μ υψηλές αποδόχές,χωρίς να λέε το όνομα της εταιρίας.Πρίν μερικές μέρες πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι επρόκιτο για μια εταιρίας προϊόντω ευεξίας-υγείας,με το όνομα "Herbalife".Απ'οτι τσέκαρα πιο μετά στο internet, και σε forums κάτι μου βρομάει...και αρχίζω και ανησυχώ.

Έχει κάποιος απο δω μέσα κάποια προσωπική εμπειρία απο τη συγκεκριμένη εταιρία?

Φίλε, το ιδιο εκανα και εγω πριν απο 4 χρονια που εψαχνα δουλεια.
Μαλιστα ειχα παει και στο Ιμπεριαλ το ξενοδοχειο για ραντεβου και interview και μετα σε συνεδριο στην Ευβοια 2 μερες. Κατάλαβα οτι βρωμαει πολυ οταν μου τα μασαγανε σε καποιες ερωτησεις που τους εκανα και οταν σε καποια sessions του συνεδριου, τα νεα μελη επρεπε να βγουμε απο την αιθουσα γιατι θα μιλαγανε μονο τα παλια μελη. Δηλαδη αυτα που ειχαν πληρωσει συνδρομη για να γινουν μελη και πωλητες των προιοντων.

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
με λιγα λογια, ειναι Τεραστια Πυραμιδα με την οποια σου δινουν σε μια προνομιακη (και καλα) τιμη ενα πακετο με προιοντα της εταιρίας τα οποία πρεπει να πουλησεις σε κοσμο. και να τους πισεις ότι πρεπει και αυτοι να παραγγειλουν και αλλα για δικους τους γνωστους. και μονο οταν αποκτησεις 5-6 τετοιους πελατες αρχιζεις να κερδιζεις λιγα λεφτα. Και λεω λιγα γιατι πρεπει να δινεις και την προμηθεια σου σε αυτον που σε εβαλε στο παιχνιδι κτλ κτλ κτλ κτλ ....

ΑΣΕ!!! εχου ν 2-3 γκομενες για μοστρα και μαλιστα γνωρισα τον Προεδρο της Herbalife στην Ελλαδα και τον γιο του. Εχουν απο 1 Mercedes SLK ο καθενας και περιπου 350 πελατες (τουλαχιστον τοτε) αλλα οταν μιλησα μαζι τους μου τα μασαγανε... ολο μπες μεσα και θα δεις...οτι και να σου πω τωρα δεν θα εχει νοημα και τετοιες μαλακιες... Ασε...
ΓΕΜΙΣΑΜΕ μαλακες και λαμογια!!!!!

Απο προσωπικη εμπειρια μιλαω και οποιος το αμφισβητει ασ τα πουμε με pm.

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειναι μια στη γειτονια μου που κανει τετοια δουλεια.οποτε την βλεπω μου πριζει τα αρχιδια να παρω ξυριστικα και αφτερ σειβ.την εχω κανει κατι σκηνικα να την βλεπω να ερχετε και να κανω πως μιλαω στο κινητο.μελγαλη πριχταρχιδο λεμε. :headbang: :headbang: :headbang:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αν είχε μόνο έναν πωλητή,θα τα έβαζε από την τσέπη του,θα δανειζόταν από την τράπεζα κλπ.Αλλά αν μιλάμε για μεγάλη εταιρεία,έχει έσοδα πιθανόν από άλλους πωλητές πιο έμπειρους που θα μπορούσαν να καλύψουν τους μισθούς.Εξάλλου ο επιχειρηματίας έχει δυνατότητα να παρέμβει στην αγορά,να προωθήσει το προϊόν,και να κερδίσει χρήματα.Ο πωλητής δεν έχει δυνατότητα να παρεκλείνει από την πορεία που έχει χαράξει η εταιρεία.
Παράδειγμα:
Έρχεται ένας ιδιοκτήτης να πουλήσει το σπίτι του.Πρόκειται για ένα δυάρι ηλικίας 35 ετών στο κέντρο των Αθηνών,χωρίς χώρο στάθμευσης,χωρίς αυτόνομη θέρμανση,και απαιτεί ο ιδιοκτήτης να πάρει 150.000€ επειδή τόσα πιστεύει ότι πιάνει και τόσα του λείπουν.Ο ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας έχει δυνατότητα να του πει "ρίξε τις απαιτήσεις σου για να πωληθεί" "εγώ δεν το αναλαμβάνω,βρες άλλο γραφείο.Σε αυτή την τιμή που θέλεις δεν πρόκειται να πουληθεί" και πολλές άλλες παρεμβάσεις.Αν όμως το αναλάβει,και το αναθέσει σε έναν πωλητή,θα περιμένει αυτός να έρθει πελάτης να ζητάει δυάρι,στο κέντρο,να μην το νοιάζει ο χώρος στάθμευσης,να μην τον νοιάζει η μη ύπαρξη αυτόνομης θέρμανσης και να διαθέτει 150.000€.Αν υποθέσουμε ότι είναι το μόνο ακίνητο που έχει για πώληση ο πωλητής αυτός,θα το πουλήσει;Αν δεν βρεθεί κανένας με τέτοιες απαιτήσεις σε 4,5,6,7, μήνες αυτός γιατί να δουλεύει απλήρωτος;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Παλιά ήταν στη "μόδα"οι πλασιέ εγκυκλοπαιδιών.Πλέον αυτό ο τρόπος πώλησης δεν έχει τύχη και το έριξαν στις πυραμίδες.Ο ξαδερφός μου είχε μπλέξει με την Χέρμπαλ,είχε γεμίσει το σπίτι με κάτι κούτες,τελικά σε κάποιον τις έδωσε.Είχε μοιράσει και μερικά είδη σε θείους θείες ξαδέρφια τσάμπα και καλά ήταν!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λογικά πρέπει να 'χει πεισθεί ο τύπος μέχρι τώρα. :rolleyes:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ρε λάσπη θα χει κόψει..  :2funny:  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  [size=10pt]ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΗΝ ΥΠΕΕ ΤΗΝ ΥΠΕΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΖΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ  :banghead[/size]:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αν είχε μόνο έναν πωλητή,θα τα έβαζε από την τσέπη του,θα δανειζόταν από την τράπεζα κλπ.Αλλά αν μιλάμε για μεγάλη εταιρεία,έχει έσοδα πιθανόν από άλλους πωλητές πιο έμπειρους που θα μπορούσαν να καλύψουν τους μισθούς.Εξάλλου ο επιχειρηματίας έχει δυνατότητα να παρέμβει στην αγορά,να προωθήσει το προϊόν,και να κερδίσει χρήματα.Ο πωλητής δεν έχει δυνατότητα να παρεκλείνει από την πορεία που έχει χαράξει η εταιρεία.
Παράδειγμα:
Έρχεται ένας ιδιοκτήτης να πουλήσει το σπίτι του.Πρόκειται για ένα δυάρι ηλικίας 35 ετών στο κέντρο των Αθηνών,χωρίς χώρο στάθμευσης,χωρίς αυτόνομη θέρμανση,και απαιτεί ο ιδιοκτήτης να πάρει 150.000€ επειδή τόσα πιστεύει ότι πιάνει και τόσα του λείπουν.Ο ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας έχει δυνατότητα να του πει "ρίξε τις απαιτήσεις σου για να πωληθεί" "εγώ δεν το αναλαμβάνω,βρες άλλο γραφείο.Σε αυτή την τιμή που θέλεις δεν πρόκειται να πουληθεί" και πολλές άλλες παρεμβάσεις.Αν όμως το αναλάβει,και το αναθέσει σε έναν πωλητή,θα περιμένει αυτός να έρθει πελάτης να ζητάει δυάρι,στο κέντρο,να μην το νοιάζει ο χώρος στάθμευσης,να μην τον νοιάζει η μη ύπαρξη αυτόνομης θέρμανσης και να διαθέτει 150.000€.Αν υποθέσουμε ότι είναι το μόνο ακίνητο που έχει για πώληση ο πωλητής αυτός,θα το πουλήσει;Αν δεν βρεθεί κανένας με τέτοιες απαιτήσεις σε 4,5,6,7, μήνες αυτός γιατί να δουλεύει απλήρωτος;
Tο θέμα πώληση είναι μεγάλο κοματι και δύσκολο. Αυτά

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Απορο πως αυτην η δηθεν "εταιρια" πυραμιδα υπαρχει ακομα;;;
την διαδικασια ωπος την περιγραψατε την ξερουμε ολοι,αρα τι γινεται;βρηκαν ΜΑΛΑΚΕΣ και κινουνται ως αποτελεσμα να "ψηνουν"τον καθε απελπισμενο...χρωστας;δυσκολα τα βγαζεις περα;κουραζεσαι ωρες;δεν βλεπεις την οικογενεια σου;;Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!:)
Ως αποτελεσμα να χανεις ολη σου την αξιοπρεπεια,να γινεσαι ρομπα βλεποντας τον καθενα στον δρομμο να τον πριζεις με τα ιδια,,,,θες δουλεια;δυσκολοι καιροι;ναι ε;;;;
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;;;;;KANENA!!!!ΣΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ....

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Λογικά πρέπει να 'χει πεισθεί ο τύπος μέχρι τώρα. :rolleyes:

Πείστηκα,όχι απλά υποψιάσθηκα...Πάντως απ'ότι έχω εντοπίσει παίζουν κι άλλες εταιρίες-ΑΠΑΤΕΣ τέτοιου και παρόμοιου είδους..κάτι διαφημιστικές π.χ. που σου λένε αρχικά και καλά ότι ψάχνουν για marketing trainee...και τελικά είναι πλασιέ απο σπίτι σε σπίτι ...12 ώρες τη μέρα δουλειά(πόρτα-πόρτα πώληση) και χωρίς μισθό και ασφάλεια.Σου λένε απλά ότι θα πληρωθείς μέσω ποσοστών.Χεσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδή.. :bigdick:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πείστηκα,όχι απλά υποψιάσθηκα...Πάντως απ'ότι έχω εντοπίσει παίζουν κι άλλες εταιρίες-ΑΠΑΤΕΣ τέτοιου και παρόμοιου είδους..κάτι διαφημιστικές π.χ. που σου λένε αρχικά και καλά ότι ψάχνουν για marketing trainee...και τελικά είναι πλασιέ απο σπίτι σε σπίτι ...12 ώρες τη μέρα δουλειά(πόρτα-πόρτα πώληση) και χωρίς μισθό και ασφάλεια.Σου λένε απλά ότι θα πληρωθείς μέσω ποσοστών.Χεσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδή.. :bigdick:

καλα ακομα να κλεισει αυτο το thread? ακομα αναλυετε την απατη της herbalife?

το ειπαμε μια το ειπαμε δυο.οχι στις εταιριες πυραμιδα.. τι αναλυσεις επι αναλυσεων κανετε..

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
και εγω σε εταιρια πληροφορικης δουλευω.
πέρνω 1000Ε συν μπονους...
τα μπονους όμως είναι δυσκολο να τα πάρεις γιατι την
στιγμή που είσαι κοντα στο στόχο σε στέλνουν κάπου που υπάρχει
πρόβλημα απο άλλο συναδελφο που κολοβαραει...
και η εργασια ειναι ανευ χρεωσης αρα ανευ μπονους...
3 χρονια στην εταιρια δεν έχω δει ποτε μπονους παρολο που τρεχω όλη μερα και έχω φτασει τις προυποθεσεις 3-4 φορές

Τα 1000 το είπα σε σχέση με τον φίλο μου που έχει εταιρία πληροφορικής.Το να απολύσεις έναν εργαζόμενο είναι χρονοβόρο και ζημιογωνο για μια εταιρία.Τεσπα το είπα απο την αρχή δεν κάνουν όλοι για όλες της δουλείες. Επίσης η γνώμη μου είναι μακρίά απο πυραμίδες και τέτιες μαλακίες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
και εγω σε εταιρια πληροφορικης δουλευω.
πέρνω 1000Ε συν μπονους...
τα μπονους όμως είναι δυσκολο να τα πάρεις γιατι την
στιγμή που είσαι κοντα στο στόχο σε στέλνουν κάπου που υπάρχει
πρόβλημα απο άλλο συναδελφο που κολοβαραει...
και η εργασια ειναι ανευ χρεωσης αρα ανευ μπονους...
3 χρονια στην εταιρια δεν έχω δει ποτε μπονους παρολο που τρεχω όλη μερα και έχω φτασει τις προυποθεσεις 3-4 φορές

σε ποια εταιρια δουλευεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom