Είναι τόσο ανθρώπινο, μας κάνει όλους μια δυνατή γροθιά, μια καλή παρέα.
λαθος!
ειναι πολυ τσακωτικο σαιτ!
Είναι τόσο ανθρώπινο, μας κάνει όλους μια δυνατή γροθιά, μια καλή παρέα.
Πια ανεργεία ρε παιδια? Ένα πολυ καλός μου φίλος ωάχνει πωλητές 3 μήνες ουτε τηλέφωνο δεν τον έχουν πάρει έως και σήμερα που τον είδα.Όποιος σοβαρά ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να ενημερώσω.
Παραλίμνιε σύντροφε, άντε καλό τρύγο νάχεις ;)Ελατε για τρυγο ρε να περνετε 30 γιουργια στο χερι και 2 πιατα φαγητο ημερησιως.
Τρικαρδε, απο αυριο και για 10 μερες θα ακουω αλβανικα και αυγανικα. Αντε να ξεπιαστω κιολας γιατι πολυ καθισιο επεσε τωρα τελευταια.
Ελατε για τρυγο ρε να περνετε 30 γιουργια στο χερι και 2 πιατα φαγητο ημερησιως.
Χωρις πλάκα..Ειμαι πολύ επιφυλακτικός για την AMWAY και κατηγορηματικά αρνητικός για την HERBALIFE γιατί τις ξέρω και τις δύο.Στην πρώτη είμαι στέλεχος μικρομεσαίο,δηλαδή εχω αγοράσει φίλτρο νερου -E SPRING- 700 ευρώ και έχω μείνει ικανοποιημένος από το νερό που βγάζει.Κυρίως για τα παιδιά το πήρα..Το εδωσα και σε δυο τρια φιλαρακια και μου ηρθαν πίσω 20% επί τρία...Όμως δεν εδωσα λεφτα για να πάρω προιόντα,ούτε βαλιτσακι πήρα..Τωρα λέω για το φιλτρο σε όποιον θέλει,αυτός ΑΝ θέλει μπαινει στο site της ΑΜWAY και αγοράζει,αν δεν θελει δεν μπαινει.Ουτε σε σεμιναρια εχω παει,ούτε εχω πληρωσει κατι άλλο.Πάντως ειναι γεγονός ότι δυο δικοί μας,εχουν ηγετική θέση στην Ελλάδα και μαλιστα παραιτήθηκαν απο το Ναυτικό και συνεχίζουν εκεί..Και το καλοκαίρι που μας περασε φυγαν άλλοι δυο Αντιπλοίαρχοι για εκεί...Πάντως ,επειδη ειμαστε μορφωμενοι και νοήμονες ανθρωποι,κανείς δεν σου χαρίζει λεφτα έτσι για πλάκα.Τους τα φέρνεις ,σε ανταμοίβουν.Η ουσία είναι ότι έτσι και δουλεψει μια ομάδα που εχεις φτιάξει,χωρίς να ασχολείσαι εσύ παιρνεις ποσοστα..Πιστεύω δηλαδή ότι αξίζει το στησιμο της ομαδας και όχι η πώληση,τουλαχιστον για μενα...Φίλε που ρωτησες στην αρχή,ψαξτο καλά και κυρίως ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....Εντομεταξυ μας ελεγαν οτι ασχολειτε και ενας του πολεμικου ναυτικου ο οποιος ειναι καταενθουσιασμενος και δουλευει σε υποβρυχιο. Και κανει ο ανθρωπος πως και πως να αναδυθει για να επικηνωνισει μαζι μας γιατι κατω απο το νερο δεν πιανει σημα το κινητο του!!
Χωρις πλάκα..Ειμαι πολύ επιφυλακτικός για την AMWAY και κατηγορηματικά αρνητικός για την HERBALIFE γιατί τις ξέρω και τις δύο.Στην πρώτη είμαι στέλεχος μικρομεσαίο,δηλαδή εχω αγοράσει φίλτρο νερου -E SPRING- 700 ευρώ και έχω μείνει ικανοποιημένος από το νερό που βγάζει.Κυρίως για τα παιδιά το πήρα..Το εδωσα και σε δυο τρια φιλαρακια και μου ηρθαν πίσω 20% επί τρία...Όμως δεν εδωσα λεφτα για να πάρω προιόντα,ούτε βαλιτσακι πήρα..Τωρα λέω για το φιλτρο σε όποιον θέλει,αυτός ΑΝ θέλει μπαινει στο site της ΑΜWAY και αγοράζει,αν δεν θελει δεν μπαινει.Ουτε σε σεμιναρια εχω παει,ούτε εχω πληρωσει κατι άλλο.Πάντως ειναι γεγονός ότι δυο δικοί μας,εχουν ηγετική θέση στην Ελλάδα και μαλιστα παραιτήθηκαν απο το Ναυτικό και συνεχίζουν εκεί..Και το καλοκαίρι που μας περασε φυγαν άλλοι δυο Αντιπλοίαρχοι για εκεί...Πάντως ,επειδη ειμαστε μορφωμενοι και νοήμονες ανθρωποι,κανείς δεν σου χαρίζει λεφτα έτσι για πλάκα.Τους τα φέρνεις ,σε ανταμοίβουν.Η ουσία είναι ότι έτσι και δουλεψει μια ομάδα που εχεις φτιάξει,χωρίς να ασχολείσαι εσύ παιρνεις ποσοστα..Πιστεύω δηλαδή ότι αξίζει το στησιμο της ομαδας και όχι η πώληση,τουλαχιστον για μενα...Φίλε που ρωτησες στην αρχή,ψαξτο καλά και κυρίως ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....
Καλό χειμώνα και σε σένα τρισμέγιστο ΤΕΡΑΣ!!!!Τι να κάνουμε,ο καθένας στον τομέα του.Εγώ στον τζόγο και στα dealing,εσύ στα μιλφέιγ!!!Θέλω ενημέρωση για τα μιλφακια μπας και κανουμε καμια εξόρμηση....καλό χειμώνα ναυαρχιδούλη .... τι κάνεις όρε? πέρα από το καζίνο ασχολείσαι και με δαύτα? δεν μας τάπες αυτά ρεεεεεε..... θα σε ξομολογήσω μόλις σε δώ από κοντά...
δικτυωμένος με κυκλώματα της νύχτας είσαι....
(σημείωση... το έτερο μιλφ της φωτό από την Πάρνηθα εμφανίστηκε και αυτή ως ρεσεψιόν στο ξενοδοχείο που σου έλεγα)...
Μάλλον ο φιλος σου δεν ηθελε να δουλεωει φιλαράκι αλλά να τσιμπαει το μηνιατικο και στα @@ του ολα.Πουληση δεν πουληση χεστικε.Εμ δεν είναι έτσι ομωςΠριν λίγο καιρό ένας γνωστός μου βρήκε μια αγγελία στην Χ.Ε από εταιρεία μεγάλου ομίλου που ζήταγε πωλητές ακινήτων.Έστειλε βιογραφικό,τον κάλεσαν και πήγε για συνέντευξη.Τελικά,δεν έδιναν μισθό ούτε 300€,δεν πλήρωναν εννοείται ένσημα,και απλώς του έλεγαν ότι θα παίρνει 40% επί της προμήθειας που θα έπαιρνε η εταιρεία αν πούλαγε ένα ακίνητο.Φυσικά έφυγε σε 4 λεπτά..