Νέα

«Hell's Kitchen» ΑΝΤ1 - 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θα πεταξει με τις κλωτσιες εξω ο σκληρος καριολης Εκτορας

• Ξινογυαλομπουκα

Ψήφοι: 10 20,8%
  • Λεσβοιδιοκτητρια ουζερι

Ψήφοι: 19 39,6%
  • Μαγειρισα νομου Ηλειας

Ψήφοι: 19 39,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    48

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Τύπε σου εύχομαι να είσαι καλά να κοροϊδεύεις και να λύνεις γρίφους και δεν πειράζει αν μας στεναχωρεις με το ντινακι
τυπε δεν βαζουν γριφους πια :S :S :S δεν πολυκοροϊδευω τελευταια..ασε χαλια ειμαι :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
τυπε δεν βαζουν γριφους πια :S :S :S δεν πολυκοροϊδευω τελευταια..ασε χαλια ειμαι :S :S :S
Το Πάσχα, έτσι και δεν έχεις οικογένεια, είναι gtp. Σε λίγο περνάει επιτάφιος απέξω από το σπίτι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.063
Πόντοι
5.506

1/2 και 83-84, αλλά επιθετικό ριμπάουντ από τον Γουίλτζερ και 85-84!!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Πάμε ρε νιαμου!!!!!

Επιθετικό ο Γουιλτζερ και 85-84!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Η Ρεάλ τελικά 5η. Θα παίξει για νανδιαλεξει αντίπαλο. Η εμάς η βαζελο

Επισκέπτης
Σου γαμω τον Σφαιροπουλο ρε αυγολέμονε...

Επισκέπτης
Εντόπιση σκληρού καριόλη Στεφάνου Χίου στα πάτρια εδάφη της Μάνης πριν από λίγο...

Συνημμένα

• 20180407_141845.jpg
    20180407_141845.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Ναι τύπε....εθεάθη στη πλατεία Αρεοπολεως μετά της συζύγου του και των δύο ανήλικων τέκνων τους πιο ξυνισμενος, πιο κατσουφης και πιο ακοινωνητος από ποτέ.

Στη θέα του ειδώλου μου και τελευταίου σκληρού καριολη της τηλεόρασης ξέσπασα σε λυγμούς χαράς και άναρθρες κραυγές.

Αμέσως έσπευσα να τον αγκαλιάσω για να λάβω απάντηση "Άντε γαμήσου ρε τσουτσέκι!" και ενώ δύο σφαίρες από το μαγκνουμ του σκληρού καριολη Στεφάνου περνούσαν ξυστά από το κρόταφο μου.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Ναι τύπε....εθεάθη στη πλατεία Αρεοπολεως μετά της συζύγου του και των δύο ανήλικων τέκνων τους πιο ξυνισμενος, πιο κατσουφης και πιο ακοινωνητος από ποτέ.

Στη θέα του ειδώλου μου και τελευταίου σκληρού καριολη της τηλεόρασης ξέσπασα σε λυγμούς χαράς και άναρθρες κραυγές.

Αμέσως έσπευσα να τον αγκαλιάσω για να λάβω απάντηση "Άντε γαμήσου ρε τσουτσέκι!" και ενώ δύο σφαίρες από το μαγκνουμ του σκληρού καριολη Στεφάνου περνούσαν ξυστά από το κρόταφο μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε νιμουυυυυ υγεια και καλο σουβλισμα  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: τυπε(χωρις βροχες,μπορες,καταιγιδες,κατακλυσμους :grin: )

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom