troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.059
- Πόντοι
- 5.506
σκληροι καριοληδες κλαιν μαιν τυπε :S :S :Sκαι παντοφλα στο σπιτι αν υποπεσουν σε κανενα παραπτωμα..
σκληροι καριοληδες κλαιν μαιν τυπε :S :S :Sκαι παντοφλα στο σπιτι αν υποπεσουν σε κανενα παραπτωμα..
και παντοφλα στο σπιτι αν υποπεσουν σε κανενα παραπτωμα..τα νιαμου με της ελλεηνιδες ολοι στον επιταφιο ειναι τυπε :S :S :S
και απο πισω η πεθερα τους κοπαναει με την λαμπαδα :S :S :S
σωστα τα λες τυπε..αλλα πρεπει να ετοιμαζομαστε με αυτα που γραφουμεσκληροι καριοληδες κλαιν μαιν τυπε :S :S :S
τυπε ουτε ενα μπαχαλοθρεντ της προκοπης δεν υπαρχει σημερα.Που θα φερουμε τα παιδια μας? :S :S :S :Sσωστα τα λες τυπε..αλλα πρεπει να ετοιμαζομαστε με αυτα που γραφουμε
επισης τυπε....οτι καλυτερο σε εσενα και στους δικους σου....Καλή Ανάσταση με Υγεία να έχουμε παιδιά..
κανενας σεβασμος τυπε :S :S :S να μην μπαχαλεψουμε κι εμεις σαν ανθρωποιτυπε ουτε ενα μπαχαλοθρεντ της προκοπης δεν υπαρχει σημερα.Που θα φερουμε τα παιδια μας? :S :S :S :S
επισης τυπε....οτι καλυτερο σε εσενα και στους δικους σου....
επισης τυπε
επισης τυπεΚαλή Ανάσταση με Υγεία να έχουμε παιδιά..
φιλε πουτσα σου ευχομαι του χρονου μαζι με το κωσταντινακι σπιτι σας να φτιαξετε μαγειριτσα για ολους μαςΠάντα τέτοια
Πάντα τέτοιαεπισης τυπε
Τύπε σου εύχομαι να είσαι παντα καλάεπισης τυπε....οτι καλυτερο σε εσενα και στους δικους σου....
Τύπε μου μακάρι αλλά δεν νομίζω ότι υπαρχουν πολλές πιθανότητεςφιλε πουτσα σου ευχομαι του χρονου μαζι με το κωσταντινακι σπιτι σας να φτιαξετε μαγειριτσα για ολους μας
Πάντα τέτοια
ελα μην του λες τετοια ρε...φανταζεσαι να μεγειρεψει η ορκα :S :S :S ...ασε που δεν θα αφησει κανεναν να απλωσει χερι στο τραπεζι :S :S :Sφιλε πουτσα σου ευχομαι του χρονου μαζι με το κωσταντινακι σπιτι σας να φτιαξετε μαγειριτσα για ολους μας
Η ορκα είναι κυρία. Κάνεις τεράστιο λαθοςελα μην του λες τετοια ρε...φανταζεσαι να μεγειρεψει η ορκα :S :S :S ...ασε που δεν θα αφησει κανεναν να απλωσει χερι στο τραπεζι :S :S :S
Τύπε μου μακάρι αλλά δεν νομίζω ότι υπαρχουν πολλές πιθανότητες
αν εισαι νεος,με καλο χαρακτηρα και χωρις πολλα γκαφρα δεν εχεις ελπιδες τυπε...Η ορκα είναι κυρία. Κάνεις τεράστιο λαθος
Τύπε σου εύχομαι να είσαι καλά να κοροϊδεύεις και να λύνεις γρίφους και δεν πειράζει αν μας στεναχωρεις με το ντινακιαν εισαι νεος,με καλο χαρακτηρα και χωρις πολλα γκαφρα δεν εχεις ελπιδες τυπε...
τυπαρας τρολαρει ασχημα
τυπε λαθος σειρα των λεξεων φρονω...τσαπου βλεπει ντινα και λιποθυμαει θα ταιριαζε καλυτεραη κωσταντινα βλεπει πουτσα και λιποθυμαει τυποι....