διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τί έχεις να κρύψεις εσύ;με εμένα γιατί δεν ασχολήθηκαν?
Τί έχεις να κρύψεις εσύ;με εμένα γιατί δεν ασχολήθηκαν?
γιατί η erinal τι έχει να κρυψει?Τί έχεις να κρύψεις εσύ;
Δεν γνωρίζω.γιατί η erinal τι έχει να κρυψει?
βασικα κάτι τηλεφωνακια εχω στα pm και τέτοια,no big deal
Δεν γνωρίζω.
Αλλά εσυ ρε αδερφέ δεν κρατάς και κανένα τηλ.για πάρτη σου ;)
την Παλαιστίνη να φοβάσαι!Tωρα που κοιταξα το gmail μου εχει ξεσκιστει στης επιθεσεις. Βραζιλια ιταλια αθηνα(αρκετες προσπαθειες) παλαιστινη κινα
Τυπε δεν ειναι αστειο....ευτυχως το μαιλ αυτο δεν το βαζω πουθενα παρα μονο εδωτην Παλαιστίνη να φοβάσαι!
σιγα ρε τυπε,και εγω ενα mail για τον πουτσο εχω δωσει...Τυπε δεν ειναι αστειο....ευτυχως το μαιλ αυτο δεν το βαζω πουθενα παρα μονο εδω
Aμφιβαλεις οτι την εκανε καποιος απο εδω μεσα? Για δικους του λογους???σιγα ρε τυπε,και εγω ενα mail για τον πουτσο εχω δωσει...
και αντε μας χακαρανε,so what?
για πες μου τι μπορει να γινει μετά?
άλλο σε ρώτησα εγω,πες οτι πράγματι χακάρανε λογαριασμούς,μπορεις να μου πεις την επόμενη μέρα για εμάς τι θα αλλάξει στην ζωή μας?Aμφιβαλεις οτι την εκανε καποιος απο εδω μεσα? Για δικους του λογους???
Δεν νιωθω ανετα να ξερει ο καθενας εστω το παραμικρο στοιχειο για μενα. ΟΥΤΕ FB εχω με το πραγματικο μου ονομα ;)Kαποιος γειτονας θα την πληρωσει...αχχαχαάλλο σε ρώτησα εγω,πες οτι πράγματι χακάρανε λογαριασμούς,μπορεις να μου πεις την επόμενη μέρα για εμάς τι θα αλλάξει στην ζωή μας?
άλλο αυτό,και εγω μπορει να μην ένιωθα άνετα αλλά αν το καλοσκεφτείς μια τρύπα στο νερο κάνανε!Δεν νιωθω ανετα να ξερει ο καθενας εστω το παραμικρο στοιχειο για μενα. ΟΥΤΕ FB εχω με το πραγματικο μου ονομα ;)
Ναι οκ σιγουρα...απλα δεν μαρεσει σαν σκεψη.άλλο αυτό,και εγω μπορει να μην ένιωθα άνετα αλλά αν το καλοσκεφτείς μια τρύπα στο νερο κάνανε!
Δυσκολο τυπε εως πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ εχω δουλευψει σε ΙΤ τραπεζας. Εαν εχεις δει καμια σχετικη ταινια θα καταλαβεις...εγώ πάντως αν ήξερα από χάκινκ θα εντόπιζα λογαριασμούς πλουσίων που ήξερα ότι είναι απατεώνες και θα έβγαζα εύκολο χρήμα...
ποιος τις χέζει τις ip και τα password του bou η του facebook
το ιδιο και εμενα :SΠαντως ο κωδικος δεν αλλαζει