πολλοι τα σβηνουν ρε... ;)
πάλι 200 πμ έφτασα......... :S
πολλοι τα σβηνουν ρε... ;)
μηδεν μαν. ;)πάλι 200 πμ έφτασα......... :S
δηλαδη χρειαζεται αλλαγη password και user name??????
Aυτός ο χαιλάντ χαιλάντερ πως τον λένε τέλος πάντων, παρακολουθούσε και αυτός καιρό το σαιτ και άνοιξε τέτοιο θέμα;
τυπε εγω μονο κωδικο αλλαξα.οχι και ονομα χρηστη.Ναι τύπε, δυστυχώς. Ετοιμάζω το Alex69.
Ετσι....και μένα μήνυμα μόνο.
Διαδπορά ψευδών ειδήσεων δε θα το 'λεγα. Κάποιοι επικοινώνησαν μαζί τους και εκείνοι ενημέρωσαν. Μάλλον καλά έκαναν.Αρα μιλαμε για διασπορα ψευδων ειδήσεων ή παιχτηκε κατι που δεν το εχεις αντιληφθει
Ημερομηνία εγγραφής: 02/01/06,Aυτός ο χαιλάντ χαιλάντερ πως τον λένε τέλος πάντων, παρακολουθούσε και αυτός καιρό το σαιτ και άνοιξε τέτοιο θέμα;
Ονομα χρήστη δεν μπορείς να αλλάξεις μόνος σου.τυπε εγω μονο κωδικο αλλαξα.οχι και ονομα χρηστη.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι αυτή την στιγμή από τους δράστες αν πρόκειται για το σύνολο της βάσης ή τμήμα αυτής που μπόρεσαν να υποκλέψουνΤο πιθανότερο. Κατ' αρχάς δεν έχει νόημα το 32.000 λογαριασμοί που αναφέρουν. 141.000 είμαστε. Βαρέθηκαν και άφησαν τους άλλους απ' έξω; Επίσης διαμαρτύρομαι για το "οι ιστοσελίδες είναι εντός των 350 ιστοσελίδων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελληνική επικράτεια". Η ιστοσελίδα είναι. Το bou. Το άλλο που αναφέρεται είναι της πλάκας.
και να βαλει οτι ονομα γουσταρει?Ονομα χρήστη δεν μπορείς να αλλάξεις μόνος σου.
Μονο ο admin μπορεί να σου το αλλάξει.
Μωρε μπράβο υπομονή ;)Ημερομηνία εγγραφής: 02/01/06,
Διαδπορά ψευδών ειδήσεων δε θα το 'λεγα. Κάποιοι επικοινώνησαν μαζί τους και εκείνοι ενημέρωσαν. Μάλλον καλά έκαναν.
Πάντως μέχρι στιγμής και βλέποντας το σχετικό αρχείο με τα "κλεμμένα" στοιχεία, κατά 99,9% δεν αφορά το bou.
Θυμασαι τον κυριακουλη?απλα, αν αληθευει η ειδηση και ειναι κακοβουλοι οι χακερς, κατι τραβελοφιλοι οικογενειαρχες ή κατι τραμουντανες που στραπονιαζοντα στα κρυφα πιθανον και να εχουν θεμα ;)
Oποιος θωράκισε το pc του με αυτό είναι άτρωτος... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.zupimages.net/up/2/683102737.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
"Μόνο χαλασμένος υπολογιστής, στον βυθό της θάλασσας, σε χρηματοκιβώτιο, με δύτες να τον φυλάσσουν. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος"
Μιχάλης Δερτούζος.