alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Όχι μονο.κρατας αυτα απο ειριναλ.?
Όχι μονο.κρατας αυτα απο ειριναλ.?
Εμας θα μας κάνουν προσφορά απο αντίπαλα σαιτ για να φύγουμε απο δω και να πάμε να προσφέρουμε εκεί τις υπηρεσίες μας
Εγω παντως τύπε, θα συζητουσα την πωληση των 4.000 περιπου πιμι μου, σε καλη τιμη.Ρε τους μαλακες. Τσάμπα χακαρισμα. Αν μου τα ζήταγαν θα τους τα έδινα μόνος μου.
επισης φροντιστε να βαζετε σχετικα ζορικους με συμβολα, κεφαλαια-μικρα κ αριθμους.
Το θέμα διερευνάται. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα απ' τη βάση του bou.
Εσύ ειδικά ξέρεις.........οπότε το σύγκριο είναι για άλλους εδώ μέσα.Δυο σταγωνεs ιδρωτα που διεκρινα.....δικεs σου ηταν???
Διομήδη, δεν φεύγουμε απ'το bou! Προβοκάτσια.
Εμένα μου κάνανε ήδη.Εμας θα μας κάνουν προσφορά απο αντίπαλα σαιτ για να φύγουμε απο δω και να πάμε να προσφέρουμε εκεί τις υπηρεσίες μας
Με το παρντόνΑντί να χακάρουν να δούμε καμιά ελληνίδα ξεκάβρωτη κάθονται παίζουν με τα passwords
Ναι βρε....πλακα κανουμε, μην μασαsΕσύ ειδικά ξέρεις.........οπότε το σύγκριο είναι για άλλους εδώ μέσα.
θα με κανειs να προσθεσω και το 6 στο τελοs για να τουs μπερδεψωΤο καλυτερο password 12345 και δεν το ξεχνας και ειναι δυσκολο να στο χακαρουν
ποιός τα γαμεί τα ερωτόλογαΝαι βρε....πλακα κανουμε, μην μασαs
Τουs διαλογουs μπορουν να τουs δουν και οι αιωνια επισκεπτεs ....Το θεμα ειναι στα πιμια
Αν εχουνε πεσει ερωτικεs εξομολογησειs εδω μεσα
δεν μπαίνει τύπεθα με κανειs να προσθεσω και το 6 στο τελοs για να τουs μπερδεψω
θα με κανειs να προσθεσω και το 6 στο τελοs για να τουs μπερδεψω
Να συνδεσουνε δλδ νικs με πραγματικα ονοματα??? Δεν το πιστευωποιός τα γαμεί τα ερωτόλογα
Τέτοια να μην βγούνε και χαλάσουνε σπίτια
τυπε αυτο ειναι κλασσικο χακινγκ απο Λιλα κ Γιωτα.ποιός τα γαμεί τα ερωτόλογα
Τέτοια να μην βγούνε και χαλάσουνε σπίτια
Τι λες ρε μεγάλε!
Και ποιος θα θυμάται όλους αυτούς τους αλαμπουρνέζικους κωδικούς? Και πόσους?
Ή να τους έχω γραμμένους σε τεφτέρι?