memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εμενα παντως αν μου χακαρει τον λογαριασμο του ΦΒ η γυναικα μου,πρεπει να αλλαξω πλανητη...
εμενα παντως αν μου χακαρει τον λογαριασμο του ΦΒ η γυναικα μου,πρεπει να αλλαξω πλανητη...
μια απο τα ιδια και εγω :SΕκφραζω την αγανακτηση μου για το γεγονος ότι οι χακερς με απαξιωσαν.
Ο δικος μου κωδικος δεν είναι στη λιστα!!!!!
οταν σου λεω οτι εισαι το πιο απαξιωμενο νικ εδω μεσα δε με ακουςΕκφραζω την αγανακτηση μου για το γεγονος ότι οι χακερς με απαξιωσαν.
Δεν μπορει, καποιο λαθος εχει γινει. Το ιστορικο νικ alex71 αγνοηθηκε?????οταν σου λεω οτι εισαι το πιο απαξιωμενο νικ εδω μεσα δε με ακους
Μπορεί να μην ειναι σε αυτή την λίστα......Εκφραζω την αγανακτηση μου για το γεγονος ότι οι χακερς με απαξιωσαν.
Πα να πει?Μπορεί να μην ειναι σε αυτή την λίστα......
Εννοειs να υποθεσω δλδ.............και τα μηνυματα καμακιου και κρυφοσοροπιασματοs ????Ε ρε τί έχει να γίνει αν βγούνε τα πιμια στον αέρα.....
θα γελάσει και το παρδαλό αμνοερίφιο
diomides
diomides2
diomidis33
*Βρήκα τα χαμένα μου αδέλφια
πολλοι τα σβηνουν ρε... ;)Ε ρε τί έχει να γίνει αν βγούνε τα πιμια στον αέρα.....
θα γελάσει και το παρδαλό αμνοερίφιο
Εγω δεν τα σβηνω τύπε, κάποια εχουν μεγαλη συναισθηματικη αξια.πολλοι τα σβηνουν ρε... ;)
κρατας αυτα απο ειριναλ.?Εγω δεν τα σβηνω τύπε, κάποια εχουν μεγαλη συναισθηματικη αξια.
ειπε κ ελαλησε...κοιτα πιο πισω.Η επιτυχία φέρνει φθόνο και ο φθόνος αυτός έφερε την δολιοφθορά.
Απλά τα πράγματα.
Αναμένω την επίσημη τοποθέτηση του Αντισθένη για τα δέοντα.
Εμας θα μας κάνουν προσφορά απο αντίπαλα σαιτ για να φύγουμε απο δω και να πάμε να προσφέρουμε εκεί τις υπηρεσίες μαςΕμείς πάλι την γλυτώσαμε Διομήδη..
Ευχαριστώ.Το θέμα διερευνάται. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα απ' τη βάση του bou.
Δυο σταγωνεs ιδρωτα που διεκρινα.....δικεs σου ηταν???Ευχαριστώ.