Νέα

Hacking λογαριασμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα highland
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όποιος θέλει αλλά δε μπορεί να αλλάξει pass ή οτιδήποτε άλλο ας στείλει pm με λεπτομέρειες.
Σου εστειλα pm check. Eπισης για λιγο δεν μου εβγαζε να κανω παραθεση. Ηταν σαν να μπηκα σαν επισκεπτης εκανε logout/login και ειναι οκ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
ναι όλα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δυσκολο τυπε εως πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ εχω δουλευψει σε ΙΤ τραπεζας. Εαν εχεις δει καμια σχετικη ταινια θα καταλαβεις...

δεν τα ξέρω τα συστήματα τύπε, αλλά δεν νομίζω να γύνετε και κάτι τέτοιο μόνο με έναν απλό υπολογιστή..  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν τα ξέρω τα συστήματα τύπε, αλλά δεν νομίζω να γύνετε και κάτι τέτοιο μόνο με έναν απλό υπολογιστή..  :grin:
Καποια στιγμη ειχε η τσαπανιδου εναν Ελληνα anti-hacker και ειπε καποια πραγματα....!Οι γνωσεις μετρανε οχι μονο ο υπολογιστης...!Αντε και τα πηρες μετα που τα πας? Θεωρειτικα πρεπει να βρεις προσβαση στους server της τραπεζας.Αρα να σπασεις τα firewall. Στο bou ηταν ευκολο γιατι εχουν αμεση προσβαση και με ενα attack στον σερβερ και καποια κενα ασφαλειας απο τους admin το εσπασαν. Σε πελατη μου εκαναν hack την σελιδα του απο το iraq γιατι δεν το ειχε αναβαθμισει. Ηταν joomla.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:) :) :)

Συνημμένα

• hack.jpg
    hack.jpg
    177 KB · Εμφανίσεις: 100

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
Οταν έκανα αλλαγή pass δεν το δέχτηκε. Εκανα αποσύνδεση, υπενθύμιση κωδικού αλλαγή και ξανά απ την αρχή. Ολα καλά. Πάντως φρόνιμο είναι να χρησιμοποιούνται ισχυροί κωδικοί, καλά αν είναι να πέσουμε θύματα hack θα βρεθεί τρόπος. Ενα καλος password generator :   :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:grin: Μεγάλο αγκάθι.. όπως και οι άλλες πλατφόρμες λχ WordPress.  :rolleyes:
Ευκολα ειναι αυτα με ενα restore backup το επαναφερεις και το λυνεις. Με αλλα τι γινεται? Ακομα και σε custom site τα σκιζουν εαν δεν ειναι σοβαρη εταιρεια να πληρωνει support πραγμα που δεν γινεται. Ολοι φτιαχνουν joomla

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Nαι οκ ηταν ευκολο αλλα οπως λενε οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει. Εδω σπανε τα ΜS windows που μιλαμε για χρημα με ουρα....σε ενα site θα σκασουν?

οταν μιλαμε για open source ειναι σα να λεμε καμπριο στη βροχη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Στο bou ηταν ευκολο γιατι εχουν αμεση προσβαση και με ενα attack στον σερβερ και καποια κενα ασφαλειας απο τους admin το εσπασαν.
Τί ήταν ευκολο; Αφού δεν έγινε τίποτα σε μας λέμε. Όχι ότι είμαστε άτρωτοι (εδώ χιλιάδες στοιχεία πιστωτικών καρτών από τεράστιες εταιρείες διαρρέουν κλπ.), αλλά και δεν είναι τόσο απλό, και δεν έγινε κάτι στην τελική.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τί ήταν ευκολο; Αφού δεν έγινε τίποτα σε μας λέμε. Όχι ότι είμαστε άτρωτοι (εδώ χιλιάδες στοιχεία πιστωτικών καρτών από τεράστιες εταιρείες διαρρέουν κλπ.), αλλά και δεν είναι τόσο απλό, και δεν έγινε κάτι στην τελική.
Αφου ρε αφεντικο υπαρχουν μεσα ονοματα...!Ευκολο για καποιους δυσκολο για αλλους. Μην βαρας...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μέσα πού; Η λίστα που έχει δημοσίως το site που έβγαλε το θέμα έχει μόνο nicks (της πλάκας-δεν είναι hacking αυτό). Άλλη που μας δόθηκε (και μέρος της οποίας έχει σε screenshots το ίδιο site) έχει nicks/mails/IPs/pass hashes και δεν είναι απ' το bou.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μέσα πού; Η λίστα που έχει δημοσίως το site που έβγαλε το θέμα έχει μόνο nicks (της πλάκας-δεν είναι hacking αυτό). Άλλη που μας δόθηκε (και μέρος της οποίας έχει σε screenshots το ίδιο site) έχει nicks/mails/IPs/pass hashes και δεν είναι απ' το bou.
οκ boss δεν το γνωριζα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εγω ειμαι στη λιστα αλλα βαριεμαι να αλλαξω κωδικο! Στο μπουτσο μου!!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom