Νέα

Hacked by Anonymous...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εδώ και αρκετή ώρα είναι εκτός λειτουργίας, καθώς και η ιστοσελίδα του Υπουργείου οικονομικών, της αστυνομίας, του Υπουργείου Αιγαίου, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Άμυνας, της Βουλής και του Yπουργείου προστασίας του πολίτη ενώ και οι ιστοσελίδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι εκτός λειτουργίας.

Από την πλευρά της πάντως η αστυνομία έκανε γνωστό ότι οι δικτυακοί τόποι αυτοί τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικών προβλημάτων.  :jerking:
αντιποινα δικα μου ειναι για την διαγραφη του τιμοθεου13 και θα υπαρξει και συνεχεια ......λευτερια στον μιχαηλ τωρα..... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
αντιποινα δικα μου ειναι για την διαγραφη του τιμοθεου13 και θα υπαρξει και συνεχεια ......λευτερια στον μιχαηλ τωρα..... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Για να κάνεις τέτοιο πράγμα τύπε για αυτόν σημαίνει οτι τον εκτιμάς πολύ τον αβράμη, έχετε μια σοβαρή και δυνατή φιλία με γερές βάσεις.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Με το site της Εθνικής Τράπεζας ασχολούνται τώρα...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Είδες ρε ο gl ? απο την μία κάνει επιθέσεις διαμαρτυρίας στα σαιτ για το το ξήλωμα αβραμοτριάντη και την ίδια στιγμή ανοίγει θρεντάκια για τον άγιο βαλεντίνο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Για να κάνεις τέτοιο πράγμα τύπε για αυτόν σημαίνει οτι τον εκτιμάς πολύ τον αβράμη, έχετε μια σοβαρή και δυνατή φιλία με γερές βάσεις.
ναι φιλε...και ειμαι περηφανος για αυτον και την πορεια του μεσα στο σαιτ μας :sunglasses:
Είδες ρε ο gl ? απο την μία κάνει επιθέσεις διαμαρτυρίας στα σαιτ για το το ξήλωμα αβραμοτριάντη και την ίδια στιγμή ανοίγει θρεντάκια για τον άγιο βαλεντίνο.
για αντιπερισπασμο :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ακομη ορθιο ειναι ...  φλουφληδες μου ειναι κι αυτοι  :rolleyes: τι κανουν ?

Δε τα κοβω σοβαρα χτυπηματα αυτα παντως , deface σε σελιδες απλα ... σαν αυτο που εκανα εγω χθες  :grin:
Σε λιγες ωρες εχει επαναλθει και πολλοι μποριε να μη καταλαβουν και τιποτα

Χακινγ της προκπης θα ηταν να κλειναν κανα ρευμα που ειπε κι αλλος χθες ,
να εκτοξευαν καναν πυραυλο ετσι για βεγκαλικο
να βγαζαν στην φορα τιποτα αρχεια της Νασα Cia κλτ
να βγηναν τις ψευτικες κριτκες  :2funny:
Τετοια σοβαρα πραγματα ....

Και το ονομα πολυ τρε μπαναλ , καθολου προτοτυπο ...
τεςπα Μπραβο τους αφτερ ολ  :rockon:

Keep Hacking

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Χακινγκ θα ήταν να πάρουν τα λεφτά των τραπεζών και να τα μοιράσουν στους φτωχούς.
Αυτοί όμως λένε ότι όλα αυτά είναι συμβολικά...

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οι Anonymous απέτρεψαν (;) αυτοκτονία 21χρονου
«Είμαι ένα  αγόρι 21 ετών από την Ελλάδα, και  κουράστηκα να παρακολουθώ συμπολίτες μου να υποφέρουν, εμπόρους και καταστηματάρχες να πουλούν στο 1/100 της πραγματικής τιμής τα προϊόντα τους, αλλά και τους κρατικούς φόρους ολοένα να αυξάνονται. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι αν και θα το ευχόμουν. Δεν μου αρέσει αυτή η καθημερινότητα και για αυτό το λόγω σκέφτομαι όλο και περισσότερο να αυτοκτονήσω…» έγραψε στο μήνυμά του ο νεαρός μπλόγκερ.

Μετά την ανάρτηση του 21χρονού στο Διαδίκτυο η κινητοποίηση των Anonymous ήταν αστραπιαία. « Είμαστε μαζί σου, δεν είσαι μόνος» του απαντούν με μήνυμα τους και τον παροτρύνουν να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή του. « Ούτε τα διαμάντια, ούτε τα αυτοκίνητα κάνουν έναν άνδρα πραγματικά ευτυχισμένο. Τα πραγματικά κοσμήματα στη ζωή είναι οι φίλοι και η οικογένεια» του υπογραμμίζουν.

Παράλληλα επισημαίνουν στο νεαρό άνδρα να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να δει την όμορφη πλευρά της χώρας του. Κι ενώ ο διαδικτυακός διάλογος εξελίσσεται στην αγγλική γλώσσα, οι Anonymous με ελληνικούς χαρακτήρες παραθέτουν τους παρακάτω στίχους.

«Με το κεφάλι Ψηλά θ' Αγωνιστώ... και θ' Αντισταθώ,
όπως έκανα  πάντα...
Μπορεί να γονατίσω... αλλά θα παλέψω...
και θα νικήσω!!! 
Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!, 
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά... 
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ... 
να Πουληθώ... 
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός... 
Με λένε Ελλάδα».

Μάλιστα, στο  υστερόγραφο του μηνύματος τους δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι: «Ελπίδα πάντα υπάρχει!!!! Είσαι Έλληνας, να είσαι περήφανος και να μην τους αφήνεις να σε κάνουν να νιώθεις έτσι, να πολεμήσεις με όλη σου τη δύναμη, η ζωή σου είναι το μεγαλύτερο θαύμα του σύμπαντος, μην αφήσεις τους άλλους να σε κάνουν να θες να σκοτώσεις αυτό το θαύμα...».

Έλληνες και  ξένοι μπλόγκερ δίνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, κουράγιου και αλληλεγγύης προς το νεαρό άνδρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα...
Πηγη

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αυτοί οι Anonymous είναι Ελληνες?
Οι Anonymous είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομα τους, δηλαδή ανώνυμοι. Η δομή της οργάνωσης είναι παντελώς οριζόντια και το μοναδικό κομμάτι που ίσως ξεχωρίζει είναι η AnonOps, οι υπεύθυνοι για τον συντονισμό και την ανακοίνωση στόχων.

Η ανωνυμία είναι το πιο δυνατό τους όπλο αλλά και η μεγαλύτερη τους πληγή. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως της Sony που ο hacker άφησε ένα αρχείο με το οποίο συστήνεται ως Anonymous, ενώ η AnonOps αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη της οργάνωσης, πυροδοτώντας εσωτερικές μάχες. Η ανακοίνωση βρήκε πολλά μέλη να διαφωνούν με την προβολή των Anonymous ως μια οργάνωση με ξεκάθαρο στόχο και «επίσημη» θέση. Πολλές φορές περιγράφουν τους εαυτούς τους ως Διαδικτυακούς Πολεμιστές για την Ελευθερία.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι Anonymous σωστά χρησιμοποιούν την μάσκα του Guy Fawkes (V for Vendetta), καθώς στην ουσία είναι αυτό ακριβώς που λέει η Natalie Portman στην ταινία: «He was Edmond Dantés... and he was my father. And my mother... my brother... my friend. He was you... and me. He was all of us.»

Η πιο μεγάλη τους αρχή είναι η υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ότι συνεπάγεται αυτό. Για παράδειγμα είναι εντελώς κάθετοι στην Σαιεντολογία καθώς όπως λένε παραβιάζει βασικά δικαιώματα των μελλών της.

Τα media έχουν φροντίσει να τους δαιμονοποιήσουν παρουσιάζοντας μόνο τις επιθέσεις τους αλλά όχι τον λόγο που τις κάνουνε. Οι επιθέσεις είναι συντονισμένες και συνήθως γίνονται από κοινούς χρήστες του internet καθώς βασίζονται σε όγκο και όχι τεχνογνωσία, χτυπώντας συμβολικά ιστοσελίδες που εκπροσωπούν τους… «κακούς».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Anonymous βοήθησαν χώρες όπως η Αίγυπτος προσπαθώντας να σταματήσουν το διαδικτυακό «μπλόκο» της κυβέρνησης, ή ακόμα και πρόσωπα, όπως τον ιδρυτή του WikiLeaks όταν συνελήφθη.

Πριν λίγες μέρες οι AnonOps κήρυξαν πόλεμο σε όλο το σύστημα  με αφορμή τα έκτροπα που γίνονται σε όλο τον πλανήτη.

H υπογραφή τους;
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us

Anonymous στο facebook:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Μάλιστα.Εμένα μου θυμίζει Μαύρο θάνατο η όλη φάση.
:jerking: :jerking: :jerking:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οι Anonymous χτύπησαν σε εταιρεία που κατασκευάζει δακρυγόνα!

Αμερικανική εταιρεία, που κατασκευάζει δακρυγόνα χτύπησαν οι Anonymous...

Η πιο διάσημη ομάδα hackers σε κείμενό τους στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς της ιστοσελίδας της εταιρείας Combined Systems και έκλεψαν προσωπικά στοιχεία πελατών και εργαζομένων.

Ο λόγος είναι ότι η εταιρεία που εδρεύει στην Πενσυλβάνια προμηθεύει με αυτά τα τρελά χημικά όπλα ένοπλες δυνάμεις και αστυνομικές αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο .

Σύμφωνα με τους Anonymous η εν λόγω εταιρεία ευθύνεται για δεκάδες θανάτους από την εκτεταμένη χρήση χημικών τοξικών δακρυγόνων στην Αίγυπτο.

Όπως επιβεβαιώνει η Διεθνής Αμνηστία τον τελευταίο χρόνο η αμερικανική εταιρεία προμήθευσε στην κυβέρνηση της Αιγύπτου 46 τόνους δακρυγόνα και άλλες χημικές ουσίες προκειμένου να καταστείλει τις εξεγέρσεις των κατοίκων της.

Αναδημοσίευση από:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Oι Anonymous προειδοποιούν τα media με επιθέσεις

Ένα βίντεο που φέρεται να κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτύου, από την ομάδα των Anonymous, προειδοποιεί για μαζική επίθεση στο χώρο των media.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα μέλος των Anonymous, το οποίο μιλά την ελληνική, να αναφέρει τα εξής:

«Χαίρετε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι μόνο η αρχή. Πριν λίγες ημέρες απειλήσαμε ότι αν δεν συμορφωθείτε θα επιτεθούμε. Από εδώ και πέρα δεν θα σας κατεβάζουμε απλά τις σελίδες, αλλά θα τις καταστρέφουμε. Το Mega Channel είναι το πρώτο θύμα επίθεσης. Γνωρίζουμε όλους τους κωδικούς σας και όλα τα προσωπικά σας στοιχεία. Μέσα μαζικής Εξημέρωσης. Είσαστε πλέον στο στόχαστρο. Η απόδοση δικαιοσύνης ξεκίνησε.

Είμαστε Ανώνυμοι.
Είμαστε λεγεώνα.
Δεν ξεχνάμε.
Δε συγχωρούμε.
Να μας περιμένετε».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom