Νέα

«H Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός». Νέα 3D τσόντα Sirina!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν μάγγες,είμουν ένας που έχω συναντήσει την Βούλα στην Θεσσαλονίκη με μια φίλη της η οποία σημειωτέον ήταν Θεσσαλονικιά και αυτή,το κορίτσι είναι από μαι οικογένεια που δύσκολα τα βγάζει πέρα χωρίς πατέρα και μια μάνα χωρίς δουλειά.Τουλάχιστον σεβαστήτε την απόφασή της και αγοράστε από 100 dvd της γιατί αμάρτησε για την μάνα της ρε γαμώ το φελέκι μου.Ας μιλήσουμε όμως σοβαρά.Η κορασίδα αν και μικρά ξέρει κάποιες φαρμακερές κινήσεις και επιδέχετε επιμώρφωσης στο μέλλον.Είναι ένα κορμί όχι τόσο καυτό αλλά λόγω μικράς ηλικίας έχει κάποια αξία ως γωνιακό οικόπεδο.Τώρα θα δω το dvd της και θα επανέλθω όπως και όλοι εσείς φαντάζομα.Αυτά και καλά όνειρα έως αύριο της κυκλοφορίας.
ευχομαι να διαβασει τα λογια σου η βουλα και να σου δωσει και σενα ενα κοματι ψωμι απο τα ολιγα που θα βγαλει τι δυστηχω κοριτσι μασ.....ερε που καταντησαμε να δικαιολογουμε την καθε καριολα που την βλεπει πορνοσταρ οτι δηθεν ειναι απο μια οικογενεια με μανα ετσι πατερα αλλιωσ και τα σχετικα δηλαδη σε λιγα χρονια που θα πεσει πεινα τρελη τη θα γινει ολοι ετσι θα ειμαστε? και πιωσ θα μασ πληρωνει ?ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην αγορασει κανεισ αυτο το dvdκαια κανετε κατεβασμα απο σαιτ κανεισ ρε με τισ καριολεσ

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγγες,είμουν ένας που έχω συναντήσει την Βούλα στην Θεσσαλονίκη με μια φίλη της η οποία σημειωτέον ήταν Θεσσαλονικιά και αυτή,το κορίτσι είναι από μαι οικογένεια που δύσκολα τα βγάζει πέρα χωρίς πατέρα και μια μάνα χωρίς δουλειά.Τουλάχιστον σεβαστήτε την απόφασή της και αγοράστε από 100 dvd της γιατί αμάρτησε για την μάνα της ρε γαμώ το φελέκι μου.Ας μιλήσουμε όμως σοβαρά.Η κορασίδα αν και μικρά ξέρει κάποιες φαρμακερές κινήσεις και επιδέχετε επιμώρφωσης στο μέλλον.Είναι ένα κορμί όχι τόσο καυτό αλλά λόγω μικράς ηλικίας έχει κάποια αξία ως γωνιακό οικόπεδο.Τώρα θα δω το dvd της και θα επανέλθω όπως και όλοι εσείς φαντάζομα.Αυτά και καλά όνειρα έως αύριο της κυκλοφορίας.

τι αύριο?... κυκλοφόρησε ήδη :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
179 ατομα περιμενετε λινκς;αμα βρω θα σας τα στειλω ρε μην κουραζεστε με την ανανεωση σελιδας.... :2funny: :2funny: :2funny:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
άντε που είνα το λινκ ?????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!! :grin:

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ποτε κυκλοφορει η τσοντα ρε παιδια?

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
προσωπικη γνωμη για τις τσοντες με celebrities του σειρινακη. Φαινεται οτι επενδυει σε ολα τα αλλα εκτος απο τη δραση που πρεπει να εχει μια τσοντα. Ωραιο εμφανισιακα εξωτερικα DVD με καλο ηχο εικονα φωτογραφια εξυπνο marketing αλλα δεν ειναι αυτο το ζουμι μιας τσοντας, ουτε μας ενδιαφερει αν εχει σεναριο ή οχι. τι να το κανω εγω αν βαζει να παιζουν ή καθε xy τηλεπερσόνα ή μοντελο β κατηγορίας που δεν ξερουν πως να στηθουν στην καμερα και πως να γαμηθουν αλλα νομίζουν πως με ενα τσιμπουκακι και ενα στησιμο στα τεσσερα καθαρισανε. προτιμω να κανει μια τσοντα με 2-3 ασημες αλλα μουνάρες ελληνίδες που θα κάνουν πολλά διαφορετικά πράγματα και να καλύπτουν τα γούστα ολων εμας ( παρτούζες, κολο, λεσβιακά) παρά να δωσω 20 ευρβ να δω μια κάποια ψιλοδιάσημη να γαμιέται για 10 λεπτα σαν κούτσουρο. η τσόντα βαθμολογείται με το ποσο μουναρες ειναι αυτες που παιζουν και ποση δραση εχει και οχι αν παιζει μια ασχετη celebrity που θελει να τα κονομησει κανοντας μια τσοντα

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
προσωπικη γνωμη για τις τσοντες με celebrities του σειρινακη. Φαινεται οτι επενδυει σε ολα τα αλλα εκτος απο τη δραση που πρεπει να εχει μια τσοντα. Ωραιο εμφανισιακα εξωτερικα DVD με καλο ηχο εικονα φωτογραφια εξυπνο marketing αλλα δεν ειναι αυτο το ζουμι μιας τσοντας, ουτε μας ενδιαφερει αν εχει σεναριο ή οχι. τι να το κανω εγω αν βαζει να παιζουν ή καθε xy τηλεπερσόνα ή μοντελο β κατηγορίας που δεν ξερουν πως να στηθουν στην καμερα και πως να γαμηθουν αλλα νομίζουν πως με ενα τσιμπουκακι και ενα στησιμο στα τεσσερα καθαρισανε. προτιμω να κανει μια τσοντα με 2-3 ασημες αλλα μουνάρες ελληνίδες που θα κάνουν πολλά διαφορετικά πράγματα και να καλύπτουν τα γούστα ολων εμας ( παρτούζες, κολο, λεσβιακά) παρά να δωσω 20 ευρβ να δω μια κάποια ψιλοδιάσημη να γαμιέται για 10 λεπτα σαν κούτσουρο. η τσόντα βαθμολογείται με το ποσο μουναρες ειναι αυτες που παιζουν και ποση δραση εχει και οχι αν παιζει μια ασχετη celebrity που θελει να τα κονομησει κανοντας μια τσοντα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
για αυτο και εμεις δεν θα το αγορασουμε και ψαχνουμε να το κατεβασουμε !!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τι εγινε ρε τυποι?
τελικα η τσοντα η δεν κυκλοφορησε σημερα στα περιπτερα?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
εσύ δεν ξέρω που το είδες αλλά η Βούλα σαν κλασσική Ελλεηνίδα που είναι κουλουράκι δεν πρόσφερε, βέβαια είναι πρόστυχη και η ομιλία της καβλωτική :cum: :cum: :cum: το 3D εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. την τσόντα την αγόρασα από το περίπτερο :grin:
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ζηταω συγνωμη την ειδα πρωι και δε το ειδα καλα και παλιΤΑΠΕΙΝΑ  συγνωμη απο τουσ φιλους

ginas123g

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παίδες ας ανεβάσει κάποιος τα links....please, gt τόση καθυστέρηση?

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ελα με την καθε ψωλετα του κωστοπουλου

Επισκέπτης
63 μέλη και 83 επισκέπτες περιμένουν το μαγικό λινκ..με τις πούτσες ανα χείρας..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΤΙ θα γινει ρε βρωμιαρηδες?

Θα δωσετε το ΛΙΝΚ? Εχω φορεσει φορμιτσα και εχω γυαλισει και την παλαμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom