- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Mη μπείτε στον κόπο να ανεβάσετε links. θα σβηστούν. Η τσόντα υπάρχει στα περίπτερα.
63 μέλη και 83 επισκέπτες περιμένουν το μαγικό λινκ..με τις πούτσες ανα χείρας..
ποσα σου δινει ο σειριναςMη μπείτε στον κόπο να ανεβάσετε links. θα σβηστούν. Η τσόντα υπάρχει στα περίπτερα.
εγω περιμενω να τη χοσω στο στομα σοθ παντως
Xoηγίες μεγάλε χορηγίεςποσα σου δινει ο σειρινας
τυπε παντως ειναι ενημερωμενηκαιγετε το μουνι σου να γυρισεις καμια τσοντα και εσυ.
αλλα δεν φτουρας μαλλον.
δωσε λινκ τοτεΑρκετά καλή η Βούλα.
άμα μπορέσω θα το σηκώσω σε TPB και άντε γεια μετάαυτο το εργο το χω δει τεσσερεις φορες μεχρι τωρα....οι φιλοι θα λαβουν πμ την καταλληλη στιγμη.....
μας εβγαλες προχθες μαπα την μαριαννα νικολαου,και μας λες οτι ειναι καλη η βουλα?Αρκετά καλή η Βούλα.
ειναι πολλα τα λεφτα αρ(καν)ημας εβγαλες προχθες μαπα την μαριαννα νικολαου,και μας λες οτι ειναι καλη η βουλα?
θα μας τρελανεις?
αυτα λες και θες να γινεις και μοντ μλκ εμενα θα κανει μοντ για να σου μπω στο ματι και οχι μονοειναι πολλα τα λεφτα αρ(καν)η
τι ειναι το ΤΡΒ αρχηγε?άμα μπορέσω θα το σηκώσω σε TPB και άντε γεια μετά
καλα λεει.δικιο εχει.αυτα λες και θες να γινεις και μοντ μλκ εμενα θα κανει μοντ για να σου μπω στο ματι και οχι μονο
ο μεγαλύτερος και πιο άνιωθος τράκερ στον κόσμο.τι ειναι το ΤΡΒ αρχηγε?
ναι θελω να γινω μοντ και να εχω για βοηθω μου το γλου μπορεις να μου κανεις μια καλη συστασηκαλα λεει.δικιο εχει.
εσυ τι προβλημα εχεις?.
θελεις να γινεις και εσυ μοντ?
εγω λεω στον αντισθενη ποιοι θα γινουν μοντ και αυτος τους κανει.
σιγα να μην κατσουν τωρα να ζαλιζουν τα αρχιδια τους αυτοι με την τσοντα τις βουλας απο το λιανοκλαδι.ο μεγαλύτερος και πιο άνιωθος τράκερ στον κόσμο.
θέλανε να αγοράσουν ένα νησί για να βάλουν τους σέρβερς τους για να μην τους πειράζει κανένα κράτος.
έχουνε εκλέξει και έναν βουλευτή σε κάποια χώρα(βόρεια ευρώπη)
σιγα να μην κατσουν τωρα να ζαλιζουν τα αρχιδια τους αυτοι με την τσοντα τις βουλας απο το λιανοκλαδι.
αμα την ανεβασει κανενας εκει στη σελιδα τους καλως,αλλιως τους καηκαν τα αρχιδια τους.
μπα, ασχολούνται.σιγα να μην κατσουν τωρα να ζαλιζουν τα αρχιδια τους αυτοι με την τσοντα τις βουλας απο το λιανοκλαδι.
αμα την ανεβασει κανενας εκει στη σελιδα τους καλως,αλλιως τους καηκαν τα αρχιδια τους.