Νέα

«H Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός». Νέα 3D τσόντα Sirina!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια και λινκ να βρειτε τι θα δειτε αφου ειναι 3D πρεπει να εχετε τα γυαλια εκτοσ και αν εχετε τιποτα απο κανα περιοδικο που εδιναν παλια..
Παντως τρομερη μαγκια τησ σιρινα γιατι ετσι αναγκαστικα αρκετοι που θα το κατεβαζαν τωρα πρεπει να το αγορασουν βεβαια με καθε DVD δινει 2 ζευγαρια γυαλια... παντωσ παιδεσ οσοι το αγορασετε κρατηστε τα γυαλακια γιατι θα ξαναχρειαστουν...
εχει βγει την ειδα αλλα δεν ψηθηκα να δωσω 14,90 θα περιμενω να την παρει κανεις αλλος
δηλαδη εσυ πωσ θα τον παιξεις!?!?!?!!???!?!
Φιλε ειμαι αριστερος αλλα τσοντες του σειρηνακη κατα 90% τις βλεπω με την γκομενα γιατι ειναι και πολυ της μοδας! Της τζουλιας ειχε παει και την ειχε αγορασει για εκπληξη !!! Αστα να πανε!

Εχω κατι γυαλια σουπερ απο το αβαταρ  τα δινανε στο βιλλατζε μοιαζουν με ray ban θα ειμαι και πολυ μουρη!!!

Επισκέπτης
αφου δεν θελει γυαλια και βλεπετε κανονικα τοτε καλως γιατι τα 15 ευρω ειναι πολλα!!
παντως απο λινκ δεν εχει ανεβει τιποτα ακομα κυριοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλε ειμαι αριστερος αλλα τσοντες του σειρηνακη κατα 90% τις βλεπω με την γκομενα γιατι ειναι και πολυ της μοδας! Της τζουλιας ειχε παει και την ειχε αγορασει για εκπληξη !!! Αστα να πανε!

Εχω κατι γυαλια σουπερ απο το αβαταρ  τα δινανε στο βιλλατζε μοιαζουν με ray ban θα ειμαι και πολυ μουρη!!!
xaxaxaxaxaxaxa εισαι φοβερος λεμε.....οταν τελειωσετε με την προβολη και περασετε στο κυριως να θυμηθεις να τα βγαλεις μονο.... :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

οι ατάκες του γιατρού όλα τα λεφτά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
κυριοι καλημερα σας μολις ειδα τη ταινια .χωρις γυαλια .κλασσικη τσοντα σιρινα .η βουλαρα γαμιεται και απο σοπι.παντως τη  :bigdick: τη βαρεσα

εσύ δεν ξέρω που το είδες αλλά η Βούλα σαν κλασσική Ελλεηνίδα που είναι κουλουράκι δεν πρόσφερε, βέβαια είναι πρόστυχη και η ομιλία της καβλωτική :cum: :cum: :cum: το 3D εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. την τσόντα την αγόρασα από το περίπτερο :grin:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

ο Σειρηνάκης δεν έπρεπε να  κάνει το χατήρι στο τσουλάκι τη Βούλα να γαμηθεί με το ομορφόπαιδο :jerking: τον Κύπριο...έπρεπε να τη βάλει να γαμηθεί με το γιατρό-υπουργό! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μην ανησυχεις,πολυ συντομα θα ειναι διαθεσιμη στα γνωστα λημερια ;)

επειδή εμείς δεν ξέρουμε τα "γνωστά λημέρια" vasilia, αν μπορείς δώσε ένα hint.

Γυαλιά φθηνά - 3 ευρώ - και για μελλοντική χρήση εδώ :

όσοι είστε κοντά στο Πλανητάριο πηγαίνετε να κάνετε τα κουμάντα σας ;)

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
τελικα η βουλαρα δινει κολο ή οχι? και αξιζει ή ειναι γνωστες μαλακιες τσοντες της sirina :jerking: οπως της τζουλιας και της ντουβλης? :jerking:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
τελικα η βουλαρα δινει κολο ή οχι? και αξιζει ή ειναι γνωστες μαλακιες τσοντες της sirina :jerking: οπως της τζουλιας και της ντουβλης? :jerking:

κώλο δεν δίνει αλλά γουστάρω να βλέπω Ελλεηνίδα που μέχρι χθες το έπαιζε μοντέλο να γαμιέται on camera και να ξεφτιλίζεται ανά το πανελλήνιο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
επειδή εμείς δεν ξέρουμε τα "γνωστά λημέρια" vasilia, αν μπορείς δώσε ένα hint.

Γυαλιά φθηνά - 3 ευρώ - και για μελλοντική χρήση εδώ :

όσοι είστε κοντά στο Πλανητάριο πηγαίνετε να κάνετε τα κουμάντα σας ;)
γνωστα λημερια εννοω τους trackers απο οπου κατεβαζεις και ταινιες για να δεις,αλλα και rapidshare κτλ.
θα υπαρξουν link οταν ειναι προς διαθεση :)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
γνωστα λημερια εννοω τους trackers απο οπου κατεβαζεις και ταινιες για να δεις,αλλα και rapidshare κτλ.
θα υπαρξουν link οταν ειναι προς διαθεση :)

αναμένουμε με αγωνία...

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Λοιπόν μάγγες,είμουν ένας που έχω συναντήσει την Βούλα στην Θεσσαλονίκη με μια φίλη της η οποία σημειωτέον ήταν Θεσσαλονικιά και αυτή,το κορίτσι είναι από μαι οικογένεια που δύσκολα τα βγάζει πέρα χωρίς πατέρα και μια μάνα χωρίς δουλειά.Τουλάχιστον σεβαστήτε την απόφασή της και αγοράστε από 100 dvd της γιατί αμάρτησε για την μάνα της ρε γαμώ το φελέκι μου.Ας μιλήσουμε όμως σοβαρά.Η κορασίδα αν και μικρά ξέρει κάποιες φαρμακερές κινήσεις και επιδέχετε επιμώρφωσης στο μέλλον.Είναι ένα κορμί όχι τόσο καυτό αλλά λόγω μικράς ηλικίας έχει κάποια αξία ως γωνιακό οικόπεδο.Τώρα θα δω το dvd της και θα επανέλθω όπως και όλοι εσείς φαντάζομα.Αυτά και καλά όνειρα έως αύριο της κυκλοφορίας.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Τι εννοείς ότι θα το κάνω με το dvd της Βούλας;Και μετά θα πλένω τα χέρια μου γιατί; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom